Sada je: sub jul 19, 2025 1:16 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 617 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri jul 23, 2008 6:55 pm 
Član foruma

Kako se ništa ne vidi? Jasno se vidi da je to nacrtano.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 23, 2008 8:46 pm 
Član foruma

tamna_shuma je napisao/la:
Mislim da je prva slika fotošopirana. Zašto si uvjeren da je druga slika ljudskih ruku djelo? Na toj slici se niš ne vidi.

Da se razumijemo ja ne mogu potvrditi autentičnost ni jedne slike. Ali prva daleko prirodnije izgleda, u odnosu na drugu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 23, 2008 9:49 pm 
Član foruma

TaoOm je napisao/la:
tamna_shuma je napisao/la:
Mislim da je prva slika fotošopirana. Zašto si uvjeren da je druga slika ljudskih ruku djelo? Na toj slici se niš ne vidi.

Da se razumijemo ja ne mogu potvrditi autentičnost ni jedne slike. Ali prva daleko prirodnije izgleda, u odnosu na drugu.

tak svejedno. Prva mi izgleda totalno fotošopirano, kaj postoje čak sjenčani dijelovi kao (bevel & emboss), a druga je možda samo zamućena.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 27, 2008 10:54 am 
Član foruma

pojavio se dodatak krugu u žitu koji ukazuje na 2012, ima li tko kakvu ideju? #-o

http://www.cropcircleconnector.com/2008 ... 2008b.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 27, 2008 12:13 pm 
Član foruma

Šta, prvi puta im nije bilo dovoljno? :) Da sam ja taj farmer kojemu "vanzemaljci" šaraju po polju imao bih svakakvih ideja, ovako mi je samo smiješno jer je opet u pitanju 2012.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 27, 2008 12:23 pm 
Član foruma

pa ljudi , zar ne vidite da to nije tipični primjer crop circla. nekako je jednostavniji i to bi moglo biti zbog 2 razloga 1. ljudi su ga napravili, 2.izvanzemaljci su napokon skontali koliko su ljudi glupi i ne mogu skontat malo kompleksnije krugove u žitu. pitam se koji je

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 27, 2008 6:26 pm 
Član foruma

Mozda, ako toliko ljudi razmislja o toj 2012 godini, a mnogo ljudi koji razmisljaju o 2012 razmislja i o tim krugovima stvaraju svojim svestima (ko ima) energiju koja se onda preslikava u nekakvo morfogenetsko polje energije ( u grupnu svest ahh) koja se opet preslikava na vise denzitete. Koji su sposobni da tu svest/energiju ponovo posalju na fizicki nivo i materijalizuju ih.

Znaci krugovi u zitu su razglednice koje saljemo sami sebi :D

Pitam se sta li bi bilo kada bismo bili navedeni da razmisljamo o necem drugom u vezi sa tim krugovima, da li bi se i to materijalizovalo.

Sta kazete da napisemo "Galaksija forum" negde na nekoj zitnici u Engleskoj? :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 27, 2008 7:23 pm 
Član foruma

:love9: :love9: :love9:
O znakovima u žitu bismo zaista mnogo mogli reći isto kao što bismo mogli mnogo reći i o mnogim drugim temama koje se pojavljuju ovdje na forumu i na drugim temama drugih metafizičkih foruma. Znakovi u žitu nam zaista govore ono što nam govore, a to je da:

pod a) to su zanimljive poruke iz svemira od naših prijatelja
pod b) obmane illuminata - drže sve konce u rukama pa nam se čak i neke prekrasne stvari dešavaju radi toga da slijepo vjerujemo pa da nas reptili lakše požderu
pod c) Sama Zemlja nam šalje poruke u kojima kaže: budite dobri prema meni i bit ćete dobri prema sebi
pod d) oni su nastali rukom američke misteriozne vlade, odnosno njihovom razvijenom tehnologijom (znakove ne znaju iščitati ni oni sami premda su ih stvorili)
pod e) mi sami svojim nesvijesnim tijelima po noći obilazimo poljane i utiskujemo te prekrasne žigove i time zavaravamo sami sebe da to rade umno naprednije vrste
pod f) krugovi su odraz paralelnog svemira, jer na paralelnoj planeti su ti oblici formirani u zgrade, pa se kod nas pojavljuju kao udubljenja.

Može biti mnogo toga zaista i nadam se da će se o krugovima u žitu i o mnogim drugim temama na koje je odgovor misterij raspravljati zauvijek jer to je vrlo zanimljivo. Ja ću se do daljnjeg držati svojih teorija navedenih iznad, od kojih mi je najzanimljivija teorija pod e).
:love5: :love5: :love5:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 27, 2008 9:09 pm 
Član foruma

U navedenoj slici Crop circles/Kruga u žitu, zapazio sam desetak detalja, koji se mogu objasniti. Koristeći se metodom asocijacija, pokušaću da objasnim svoje viđenje poruke, koju nosi ovaj Crop circles. Detalje sam označio brojevima!

slika

1 - Kristal, oblikom podsjeća na strukturu dijamanta;
2 - Zmija, ko je imalo pratio Davida Icke, zna o čemu govorim;
3 - Kaplijca vode, ona u mnogim kulturama znači pročišćenje;
4 - Može se uočiti forma spiralne galaksije;
5 - Ovaj detalj je ključan, po meni predstavlja vezu dva solarna sistema;
6 - Vide se forme manjih zvijezda, koje nagovještavaju nešto;
7 - Prikaz nekog solarnog sistema, s jednom planetom;
8 - Ovaj prikaz me neodoljivo podsjeća na NLO i nešto slično;
A negdje sam vidio da su Nabiru Sumeri slično označavali!
9 - Svima je jasno da se radi o Sunčevom sistemu;
10 - Slijed krugova, moguće dolazak NLO - "Svemirskih brodova";
11 - Podsjeća me na kometu.

Ovo je moje skromno mišljenje i zapažanje. Mislim da je ovo vrlo važna poruka, koju bi trebali pokušati protumačiti. Ovo se sigurno odnosi na 2012. godinu.
Smatram da i zapažanje Nix-a govori koliko se kreatori ovih krugova u žitu, trude natjerati ljude da razmišljaju i shvate poruku. Baš je neki dan na Nacionalnoj geografiji bilo govora o Crop circles, gdje se oni slomiše dokazati da ih prave ljudi, na tako bizaran način, koji uistinu vrijeđa inteligenciju.
Jednostavno moramo pokušati dešifrovati ove poruke. Te obratiti pažnju na bezvezne ljudske kreacije. :D

Zadnja izmjena: TaoOm; uto jan 13, 2009 4:25 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 27, 2008 10:17 pm 
Administrator

Citat:
Baš je neki dan na Nacionalnoj geografiji bilo govora o Crop circles, gdje se oni slomiše dokazati da ih prave ljudi, na tako bizaran način, koji uistinu vrijeđa inteligenciju.

Da, i SVIMA koji MISLE da to rade ( neki ) ljudi ja PITAM:

KAKO SAVIJAJU STABLJIKE, A DA IH NE SLOME ?!?

slika

Kad mi to NETKO POKAŽE - skidam kapu tim "ljudima" koji to mogu izvesti !!!

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 27, 2008 11:12 pm 
Član foruma

Citat:

Mene 11 podseca na okretanje traktora na njivi. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 27, 2008 11:21 pm 
Član foruma

TaoOm je napisao/la:

slika

:D

vrlo je dobra ideja o asocijacijma, moja asocijacija je sljedeca;
mene novi znak u zitu podsjeca na mayanski kalendar s dva kotaca tako da je br.7 veci a 8 manji kotacic i nesto se odbrojava do onog jedinog zupca na vecem kotacu.
br.1 -kristal definitivno;
br.2 -za mene "spermić" i više mi ostavlja dojam značenja "čovječanstvo"
br.3 -više kao list ili nešto kao oko u smislu egipatskog hijeroglifa
br.4- spirala, vrtlog, dojam "promjena/energija"
br.5 - nešto u nešto, poveznica,
br.6- mogla bi biti neka nebeska tijela, komete, zvijezde, asteroidi
br.9- sunčev sustav 2012 definitivno
br.10- prema beskonačnosti
br.11- artefakt od obrade žitnog polja

Naravno postoji mogućnost da je "novi" znak u žitu tu samo da zbuni i zamagli...

Znakovi u zitu u zadnje vrijeme pocinju imati i nekakvu smilenu poruku u sebi, osim one estetske i same činjenice koja proizlazi iz toga da nisu baš svi mogli biti napravljeni od par zafrkanata...
Mišljenja sam da je ova pojava vrlo realna i da je dešifrianje značenja vrlo bitno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 27, 2008 11:40 pm 
Član foruma

u je.. , kolko je sunce naraslo na ovom novom znaku u zhitu,
ako ovaj ima veze s onim starim.
Ili je dida s traktorom malo pretjero

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 27, 2008 11:44 pm 
Početnik

Arbitrium Liberum je napisao/la:
Citat:

Mene 11 podseca na okretanje traktora na njivi. :mrgreen:

okretište traktora nije bilo takvo otpočetka, a nije bilo ni slegnuto žito na tri traktorske staze

slika[/img]

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 28, 2008 12:07 am 
Član foruma

metuzalem je napisao/la:
TaoOm je napisao/la:

slika

:D

Ja mislim da bi veličinu kruga na broju 7 trebalo usporediti sa pripadajućim krugovima/putanjama formacije broj 9. Tu leži ta nedokučiva istina.

Trebalo bi također broj poteza na cijelom crtežu u polju pomnožiti sa brojem objekata, a ako nam umnožak daje neki zagonetni broj, trebamo ga dalje istraživati.

I sad, mislim da trebamo razrješiti i izanalizirati područje pod rednim brojem 11, da li je to dio ove fenomenalne sintagme ili je to slučajna pojava. Također me zbunjuje amorfni oblik koji nema svoj redni broj, a nalazi se oko centimetar i pol (na monitoru) desno od broja 9.

Zagledajte se u centar broja 9, načinite defokusaciju pogleda. Ako se bolje zagledate vidjet ćete Majku Božju kako drži maloga Isusa.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 28, 2008 2:22 am 
Član foruma

:roll:

Citat:
Kad mi to NETKO POKAŽE - skidam kapu tim "ljudima" koji to mogu izvesti !!!

Znači zaista misliš da to ljudska ruka nemože napraviti? Ti bi zbilja trebao malo živjeti, a ne samo teoritizirati do kraja ovog života ( za tebe je to, pretpostavljam, 2012., e pa, sretno ti bilo ).

Naravno da se može izvesti, jedino je pitanje zašto bi netko tu glupost išao izvoditi ? Pretpostavljam da predugo to traje i moraš biti jaaaaaaaaako pažljiv, uostalom vidio sam ljude koji to rade ( ne crop circles jer to je njima tabu nego se "igraju" sa stabljikama i, pa gle čuda, stabljika se ne lomi ). A da pitamo botaničare ako oni uopće imaju kakve veze s time ? Očito ovi vaši "vanzemaljci" imaju neku "uber" tehnologiju koja to ubrzava pa izvode i nagovještavaju ( da li sam negdje čuo ime Isus ) apokalipsu 2012. godine. Ooo kako me strah. Očito mislite da su stabljike jako, jako krhke. Odite na farmu ponekad. Ja znam jer živim na "farmi". Ma dobro, nije točno farma, ali je dovoljno slično. Imam tu i tamo kontakt s prirodom, kad odlučim pobjeći od svega. A i čujem da je zeleno dobro za oči.

Zapravo je interesantno ( stvarno jest ! ) kako se odjednom pojavio i drugi znak baš pored svog, navodno, starijeg brata... hm mislim da nisu mogli odabrati bolje mjesto od tog jer, ipak, postoji samo jedno polje na cijelom svijetu na kojem su se baš slučajno odlučila pojaviti 2 znaka koji imaju, navodno, slično značenje. Pa treba ljudima do kraja objasnit što to znači.

Kako to ono kažu Englezi...ah da -> bollocks. Fake. Prije nego me upitate kako znam da je fake, pitajte sami sebe kako znate da je to pravo. Samo gomila špekuliranja. Bez smisla. Ovako možemo do Sudnjeg dana ( joj joj 2012. ).

Možda ako bi uspio smislit dobar način da prodam lančiće sa malim znakićem, odnosno brojkicom u ovom slučaju, zaradio bi par kuna. Vidiš nije loša ideja. Možda bi i izašli van iz kuće, pa krenuti plašit ljude okolo svojom vjerom. Ko Jehovci, i oni vole Doomsday priče.

:mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 28, 2008 9:05 am 
Član foruma

slika[/img]
je li itko pomislio da se radi o zumiranju lokacije.prvi simbol me podsjeća na yin i yang, odnosno sve što postoji, zmija je simbol za val, a taj val je možda gibanje prostora ili vremena ili dimenzije(moja teorija je da je svemir kao jedan val a njegovo gibanje je vrijeme, ali kad uzmemo u obzir zakrivljenost prostor vremena možda i ima smisla), za 3. simbol nemam ideje što bi moglo biti, zapravo imam , je li možete primjetiti sitne točkice unutar njega, a i po logici teorije zumiranja taj simbol bi trebao predtavljati naš svemir ili jata galaksija, a 4. simbol našu galaksiju , 5. simbol je definitivno sustav dviju zvijezda , jedna je logično sunce , druga nema pojma, broj 6 nemam veze, 9 je naš sunčev sustav u koji dolazi broj 10 , vidi se po slici da to nešto dolazi jer kako se približava postaje sve veće., a sada broj 7 i 8 , mislim da je netko dobro uočio da je 7 putanja nekog planeta iz našeg sustava, a ako je taj planet s prestenom na toj putanji ,rekao bih da je to uran, i sad , nešto(broj 8) se približava uranu, a to nešto , odnosno ta točkica u sredini ima rekao bih štit oko sebe, i iako broj 8 prirodno manji od urana , s tim štitom je veći i moćniji. broj 11 mi para ko val koji se isto približava , ali nije u istom sustavu kao sve ostalo , nego ide po toj simboličkoj crti.
ne razumijem se baš u crop circle ovo je bila moja mašta samo :D i tom maštom nisam dokazao čije je to djelo.i dalje mi se čini kao ljudsko djelo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 28, 2008 9:33 am 
Član foruma

Apollo je napisao/la:
:roll:

Znači zaista misliš da to ljudska ruka nemože napraviti? Ti bi zbilja trebao malo živjeti, a ne samo teoritizirati do kraja ovog života ( za tebe je to, pretpostavljam, 2012., e pa, sretno ti bilo ).

Naravno da se može izvesti, jedino je pitanje zašto bi netko tu glupost išao izvoditi ? Pretpostavljam da predugo to traje i moraš biti jaaaaaaaaako pažljiv, uostalom vidio sam ljude koji to rade ( ne crop circles jer to je njima tabu nego se "igraju" sa stabljikama i, pa gle čuda, stabljika se ne lomi ). A da pitamo botaničare ako oni uopće imaju kakve veze s time ? Očito ovi vaši "vanzemaljci" imaju neku "uber" tehnologiju koja to ubrzava pa izvode i nagovještavaju ( da li sam negdje čuo ime Isus ) apokalipsu 2012. godine. Ooo kako me strah. Očito mislite da su stabljike jako, jako krhke. Odite na farmu ponekad. Ja znam jer živim na "farmi". Ma dobro, nije točno farma, ali je dovoljno slično. Imam tu i tamo kontakt s prirodom, kad odlučim pobjeći od svega. A i čujem da je zeleno dobro za oči.

Zapravo je interesantno ( stvarno jest ! ) kako se odjednom pojavio i drugi znak baš pored svog, navodno, starijeg brata... hm mislim da nisu mogli odabrati bolje mjesto od tog jer, ipak, postoji samo jedno polje na cijelom svijetu na kojem su se baš slučajno odlučila pojaviti 2 znaka koji imaju, navodno, slično značenje. Pa treba ljudima do kraja objasnit što to znači.

Kako to ono kažu Englezi...ah da -> bollocks. Fake. Prije nego me upitate kako znam da je fake, pitajte sami sebe kako znate da je to pravo. Samo gomila špekuliranja. Bez smisla. Ovako možemo do Sudnjeg dana ( joj joj 2012. ).

Možda ako bi uspio smislit dobar način da prodam lančiće sa malim znakićem, odnosno brojkicom u ovom slučaju, zaradio bi par kuna. Vidiš nije loša ideja. Možda bi i izašli van iz kuće, pa krenuti plašit ljude okolo svojom vjerom. Ko Jehovci, i oni vole Doomsday priče.

:mrgreen:

Evo našeg autoritativnog kriticara svega i svacega, s puno prazne price i malo argumenta :mrgreen:

"Prije nego me upitate kako znam da je fake, pitajte sami sebe kako znate da je to pravo. "

Ne trvrdim da je pravo a uvjeren sam da vecina forumasa ovdje ne tvrdi da je pravo. Ljudi ovdje su suviše otvorenog uma za tako ekstremne tvrdnje za razliku od tebe, koji eto, tvrdiš ta je fake.

//

Vidim da si duboko uznemiren 2012. godinom :mrgreen:
a otkuda ti opet doomsday? Kakve to veze ima s 2012.? #-o

Cini mi se da je 2012. koja te tolko uznemirila neka druga 2012. a ne moja :mrgreen:

:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 28, 2008 10:20 am 
Član foruma

Da te pitam, jesi li ikad živio blizu farme ili prirode da bi mogao govoriti o nečemu takvome ? Uostalom, besmislene li rasprave !

Citat:
Evo našeg autoritativnog kriticara svega i svacega, s puno prazne price i malo argumenta :mrgreen:

Hihihi evo mojeg crnog mačka. Ups pobježe u šumu !

Citat:
Ne trvrdim da je pravo a uvjeren sam da vecina forumasa ovdje ne tvrdi da je pravo. Ljudi ovdje su suviše otvorenog uma za tako ekstremne tvrdnje za razliku od tebe, koji eto, tvrdiš ta je fake.

Sad mi iskreno odgovori da nitko ovdje ne misli da će se nešto veeeeeeeliko ( ko Velebit ) dogoditi te vaše godine i da će utjecati samo na one "odabrane". Meni ovo smrdi na teški OPS. "Ja sam ja, ja sve znam i sve umijem. Ja idem dalje. Samo ja. Ja ću evoluirati. Ko Hrvatska na Euru."

Citat:
Vidim da si duboko uznemiren 2012. godinom :mrgreen:
a otkuda ti opet doomsday? Kakve to veze ima s 2012.? #-o

Apsolutno nikakve očito jer prema Mayama krajem 2012. Zemlju sigurno nebi trebali pogoditi teški potresi ( hoćeš neki izvorćić - evo ti jedan, Proročanstva Maya, Gilbert&Cotterell ), a svi se pozivate na te Maye ko na mamu i tatu proročanstava. Ali ne, valjda samo ja vidim to, očito sam negdje ostavio naočale u nekom klubu nakon subote navečer. Solarne oluje, prijetnje meteora o kojima se ovdje priča i sl. sigurno nema, ishlapilo na Suncu od muke i jada. Ma to sam samo ja.

Citat:
Cini mi se da je 2012. koja te tolko uznemirila neka druga 2012. a ne moja :mrgreen:

Stari moj, moja 2012. je odavna tu. Samo je preuzela neki drugi oblik. Kao npr. moje sjećanje na prošli događaj. Ili nešto slično.

Inače mislim da se o ovome ovdje nebi trebalo raspravljat jer je ovo tema o CC-ima, zapravo mislim da uopće nebi trebali raspravljati o ovome, ali ovaj autoritativni kritičar si daje nevjerojatno pravo osporavati vjeru o 2012. Ma uostalom šta mene uopće briga šta će se dogoditi, ako znam šta će se dogoditi ( preskakanje denziteta ili evolucija ili ovo ili netko je tamo spomenuo 16. mogućnost ) zašto bi uopće htio živjeti? Gdje je tu zabava? Život je nepredvidljiv i baš mi se zbog toga dopada. A kako znam da će se nešto dogoditi ? Opet stvar vjerovanja. Gdje su vama dokazi da će se 2012. nešto dogoditi, tu su i moji da se neće ništa. Špekulacija koja je doprijela do samih granica razuma i sad "svatko na svoju stranu i vudri ga Blaž".

Ja kažem neka ta 2012. znači za svakog ono što on sam želi da znači, ali nek pritom ostavi ostale na miru. Ili nek im ponudi više izvora i mogućih raspleta, a ne propagirat samo svoje.

Ako sam slučajno uvrijedio tvoju vjeru o 2012. ... baš mi je žao.

Danas sam vidio jedan Crop Circle...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 28, 2008 10:58 am 
Član foruma

Apollo je napisao/la:
Sad mi iskreno odgovori da nitko ovdje ne misli da će se nešto veeeeeeeliko ( ko Velebit ) dogoditi te vaše godine i da će utjecati samo na one "odabrane". Meni ovo smrdi na teški OPS. "Ja sam ja, ja sve znam i sve umijem. Ja idem dalje. Samo ja. Ja ću evoluirati. Ko Hrvatska na Euru."

Nema tu ništa OPS...
Otkuda ti samo"odabrani" ? Promjena koja bi se navodno trebala dogodit utjecala bi na cjeli realitet dakle na svako zivo bice bez iznimka.

Apollo je napisao/la:
Apsolutno nikakve očito jer prema Mayama krajem 2012. Zemlju sigurno nebi trebali pogoditi teški potresi ( hoćeš neki izvorćić - evo ti jedan, Proročanstva Maya, Gilbert&Cotterell ), a svi se pozivate na te Maye ko na mamu i tatu proročanstava. Ma to sam samo ja.

Uredu, sad da objasnim svoju 2012. Vjerujem da ce doci do prelaska na 4. denzitet, znaci vise stanje svijesti... ima tu jos puno toga ali u kratkim crtama tako nekako... nema nikakve diskriminacije pri toj "evoluciji", nista ne smrdi na OPS.
Mozda se to nedogodi, mozda nastavim zivjeti kao i prije. Vjerujem da je ono što se dogodilo nužno tako moralo biti (inaće se nebi dogodilo). To je pravi smisao onog "Amor Fati" o kojem je i Nietzsche dosta pisao, prihvacanje nužnosti tj. sudbine.

Apollo je napisao/la:
Ja kažem neka ta 2012. znači za svakog ono što on sam želi da znači, ali nek pritom ostavi ostale na miru.

Da te ostavi na miru? Zaboga pa zar te neko pokusao indoktrinirat sa 2012-om? Ponasas se koda ti netko hoce na silu nametnut vjeru u 2012.
A situacija je potpuno suprotna, ti si dosao na ovaj forum i poceo komentriati kritizirajuci (i to uprazno) 2012. :mrgreen:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 617 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 31  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.