Da te pitam, jesi li ikad živio blizu farme ili prirode da bi mogao govoriti o nečemu takvome ? Uostalom, besmislene li rasprave !
Citat:
Evo našeg autoritativnog kriticara svega i svacega, s puno prazne price i malo argumenta

Hihihi evo mojeg crnog mačka. Ups pobježe u šumu !
Citat:
Ne trvrdim da je pravo a uvjeren sam da vecina forumasa ovdje ne tvrdi da je pravo. Ljudi ovdje su suviše otvorenog uma za tako ekstremne tvrdnje za razliku od tebe, koji eto, tvrdiš ta je fake.
Sad mi iskreno odgovori da nitko ovdje ne misli da će se nešto veeeeeeeliko ( ko Velebit ) dogoditi te vaše godine i da će utjecati samo na one "odabrane". Meni ovo smrdi na teški OPS. "Ja sam ja, ja sve znam i sve umijem. Ja idem dalje. Samo ja. Ja ću evoluirati. Ko Hrvatska na Euru."
Citat:
Vidim da si duboko uznemiren 2012. godinom
a otkuda ti opet doomsday? Kakve to veze ima s 2012.?

Apsolutno nikakve očito jer prema Mayama krajem 2012. Zemlju sigurno nebi trebali pogoditi teški potresi ( hoćeš neki izvorćić - evo ti jedan, Proročanstva Maya, Gilbert&Cotterell ), a svi se pozivate na te Maye ko na mamu i tatu proročanstava. Ali ne, valjda samo ja vidim to, očito sam negdje ostavio naočale u nekom klubu nakon subote navečer. Solarne oluje, prijetnje meteora o kojima se ovdje priča i sl. sigurno nema, ishlapilo na Suncu od muke i jada. Ma to sam samo ja.
Citat:
Cini mi se da je 2012. koja te tolko uznemirila neka druga 2012. a ne moja
Stari moj, moja 2012. je odavna tu. Samo je preuzela neki drugi oblik. Kao npr. moje sjećanje na prošli događaj. Ili nešto slično.
Inače mislim da se o ovome ovdje nebi trebalo raspravljat jer je ovo tema o CC-ima, zapravo mislim da uopće nebi trebali raspravljati o ovome, ali ovaj autoritativni kritičar si daje nevjerojatno pravo osporavati vjeru o 2012. Ma uostalom šta mene uopće briga šta će se dogoditi, ako znam šta će se dogoditi ( preskakanje denziteta ili evolucija ili ovo ili netko je tamo spomenuo 16. mogućnost ) zašto bi uopće htio živjeti? Gdje je tu zabava? Život je nepredvidljiv i baš mi se zbog toga dopada. A kako znam da će se nešto dogoditi ? Opet stvar vjerovanja. Gdje su vama dokazi da će se 2012. nešto dogoditi, tu su i moji da se neće ništa. Špekulacija koja je doprijela do samih granica razuma i sad "svatko na svoju stranu i vudri ga Blaž".
Ja kažem neka ta 2012. znači za svakog ono što on sam želi da znači, ali nek pritom ostavi ostale na miru. Ili nek im ponudi više izvora i mogućih raspleta, a ne propagirat samo svoje.
Ako sam slučajno uvrijedio tvoju vjeru o 2012. ... baš mi je žao.
Danas sam vidio jedan Crop Circle...