Sada je: pon maj 05, 2025 6:07 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1172 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 59  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet jun 13, 2008 4:24 pm 
Član foruma

slučajno sam dupliro post s citatom pa sam zato reko da obriše.
uostalom nisam teskužio što si htjela reći vezano za to.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 13, 2008 7:13 pm 
Član foruma

sve fenomen do fenomena :mrgreen:
pre nekoliko meseci,kad si doshao na forum,u ovoj temi si napisao:
probuđeni je napisao/la:
zdrao,
ova tema je super i jako mi je drago što još uvijek traje.
ja sam na prvoj strani u 2005:)

i onda,vidi chuda:
probuđeni je napisao/la:

no, to nije moj slučaj sa pripadnošću AMORCu gdje sam član već par mjeseci.

za par meseci u AMORCu
toliko si se nagutao Spoznaja da bi odma da sve to definirash,hierarhijski poredjash,regulishesh u ovoj temi,odredjujesh shta je gnoza a shta nije:
probuđeni je napisao/la:
u dodatak tome mislim da nije od pomoći raspravljati o gnostičkim školama predajama i tako dalje.
bar ne zasada
dok ne utvrdimo o čemu pričamo.
iz razloga jer će kasnije biti lakše prepoznati tko prenosi gnozu a tko se folira.

zanimljivo da si sve ovo nauchio u prvom tromesechju u AMORCU,
jebote, ovo ko ubrzani kurs za menadziranje gnoze :rofl :rofl :rofl

a josh zanimljivije da uz toliko uchenja,nisu te nauchili da shvatish shta je gnoza #-o
bice da je ta lekcija ostavljena za drugo tromesechje :mrgreen:
ili mozda treba da zaradish zadati broj poena za sledeci nivo,kao kod video igrica,ili vrbujesh nove chlanove da bi stekao pravo da ti kazu shta je gnoza :rofl :rofl :rofl

probuđeni je napisao/la:
a onda sam spreman da govorimo o prirodi rituala(čitaj:dramsku izvedbu) za koje smatram da su za bilo kakvu Spoznaju ili Pronicljivost
jednako korisni,
a u nekim slučajevima i prijeko potrebni do mjere da su nužni kao i THC i/ili DMT

čini mi se da je potrebno da o tome govorim jer sam uvjeren iz vlastite Spoznaje, suprotno uvjerenju mnogih drugih,
da su rituali/tehnike/vježbe kojima sam ja bio izložen itekako korisne za Spoznaju
o ceremonijama ne bih mogao reći nešto jer nisam bio izložen jednoj takvoj ceremoniji
jedino mogu reći da su religijske ceremonije i obredi neusporedivi spram 'obreda' u AMORCu

pranje mozga je pranje mozga :mrgreen:
samo si zamenio prashak
u crkvi si se prao Tajdom,pa ti je od sve te beline dosadilo
pa si se prebacio na Ariel,boje su prirodnije,sve ti se chini bolje,stvarnije,pa chak i rituali :toothy2:
nisi chak ni proizvodzacha prashka promenio ( P & G ) jer red u koji si otishao,i njemu slichni,su na korak od religijskih sistema,samo si odshetao u prvu susednu prostoriju pored crkve,a Put do Spoznaje je eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

probuđeni je napisao/la:

no, to nije moj slučaj sa pripadnošću AMORCu gdje sam član već par mjeseci.
a upravo taj vanjski smisao napredovanja sa činovima i slično je ono
što mi nije dalo da ostanem napredovati u teološkom svijetu.
gdje sam prisustvovao pranju mozga nekoliko godina
i sad bih otišao tamo samo da se podsjetim kako je lepo biti glup
ali nema povratka
a prašak za mozak je izgubio svoju vrijednost

kako god, da ne zbijam pošalice, nadam se da to neće biti slučaj i sa AMORCom

slušajući intuiciju to mi zasad ne djeluje tako

samo se ti nadaj :mrgreen:
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 13, 2008 8:37 pm 
Član foruma

probuđeni je napisao/la:
thc je pshoaktivni sastojak u zloglasnoj i kontraverznoj biljci kanabisu
a dmt je aktivni sastojak u gljivama ili napitku ayahuasci

a nužni su zato što je nužna dekonstrukcija / rekonstrukcija uma, kako bi se dolo do buđenja intuicije,
a njeno buđenje sprečavaju iluzije o vremenu i prostoru
u kršenju tih iluzija, u nekim slučajevima
ništa drugo ne pomaže,
kao što je to bilo u slučaju sa castanedom

Mislis da su trava i pecurke nuzni za "dekonstrukciju/rekonstrukciju" uma?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 13, 2008 9:56 pm 
Administrator

Citat:
i u tom smislu mi je neizmjerno stalo da čujem zašto mislite da su rituali sredstva manipulacije,

Citat:
imam razloga zbog kojih mislim da AMORC jeste OPS društvo (neću reći da su OPD/OPS termini terminologije jedno programa iz matrice)
a također imam razloga da vjerujem da nije OPS društvo, bolje rečeno da je itekako OPD društvo

Što se tiče OPS i OPD, samo ovoliko: ako je neka grupa OPD, nije u našem realitetu, barem ne duže vrijeme, jer je naš realitet OPS realitet. Ako netko iz te grupe jede biljke i/ili životinje - onda je OPS.
Nije OPD i OPS tvoja želja za pomoći ili iskoristiti, već smjer energija koje djeluju kod tih entiteta. Za detaljno razumijevanje tog koncepta, pliz, ima tema o tome tu u Metafizici.

Rituali mogu, ali i ne moraju biti sredstva manipulacije.

Ako promatramo BILO koji ritual - to je postupak koji je šablonski, koji ima točno određena pravila kako se izvodi, ili kad se izvodi, što točno treba sadržavati i slično. Dakle - ograničenja. Nema slobode. Štogod taj ritual bio - on točno definira protok energije i šablonizira stvar, ne ostavljajući niti jedne mogućnosti da se "nešto slučajno izmjeni". Recimo, pranje zubiju je jedan ritaul. Vjerojatno nitko neće početi četkati svoje čelo četkicom za zube prilikom pranja zubiju - i zato isključiti tu mogućnost. Naravno, banalan primjer, možda ima i neki bolji... ali recimo, kad pop u crkvi radi neki obred, zašto je to uvijek isto? Zašto na kraju obreda svi ne izađu van i ne plešu indijanski ples? Ha, zato što to taj obred ne uključuje. Ishod je uvijek poznat i predvidljiv.

Zato, ritual bilo koje vrste isključuje raznolikost, mogućnost neke promjene, stvaranje nekog drugog toka energije, druge mogućnosti - i time ograničava. Ne manipulira ( može, ali ne mora ), već ograničava. Sprečava nekog sudionika da napravi po svome, da ispolji SVOJU slobodnu volju ( iako je nečija slobodna volja da slijedi ritual, pa ga čini ) i time promijeni tok, da da neku drugu mogućnost. Naravno, ako postoji mnogo mogućnosti, možda je neka bolja od ove, standardne, izabrane, tj. uobičajenog procesa kod tog rituala.

Naravno, neki rituali su i korisni, a neki nisu. Sve su to samo lekcije, naravno.

U biti, sad mi pada na pamet da bi ritual mogli usporediti sa bliskim pojmom - matrica. Šablonizirana, programirana procedura ( iako može sadržati jako mnogo kombinacija i načina ), ali princip je isti - šablonizirani i kontrolirani tok energije.

Citat:
Intuicija+Iskustvo = Spoznaja ili Gnoza

Zvuči ok.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 14, 2008 7:12 am 
Član foruma

Aragorn je napisao/la:
probuđeni je napisao/la:
thc je pshoaktivni sastojak u zloglasnoj i kontraverznoj biljci kanabisu
a dmt je aktivni sastojak u gljivama ili napitku ayahuasci

a nužni su zato što je nužna dekonstrukcija / rekonstrukcija uma, kako bi se dolo do buđenja intuicije,
a njeno buđenje sprečavaju iluzije o vremenu i prostoru
u kršenju tih iluzija, u nekim slučajevima
ništa drugo ne pomaže,
kao što je to bilo u slučaju sa castanedom

Mislis da su trava i pecurke nuzni za "dekonstrukciju/rekonstrukciju" uma?

smatram da su u gotovo svim slučajevima nužni.
rijetko tko na razini budne svijesti dođe do zaključka o vremenu i prostoru kao iluziji.
pa čak i švicarac koji je nakon godinu dana boravka u amazoni, i pijenja aye
(pogledaj jeremy narby i kozmička zmija imaš video na rubu znanosti, i/ili film blueberry o djelovanju ayahuasce, ili googlaj:)
otišao u švicarsku da ispita stvar.
nakon što je on ispitao stvar, znanstvenom zapadnom metodom,
ponovo je otišao u amazonu nakon 7-8 godina
i rekao šamanu da je istina sve što je pričao

a šaman ga zbunjeno pogleda i kaže mu
tebi je trebalo 8 godina da shvatiš da je to istina !?!?!

dakle dekonstrukcija/rekonstrukcija zapdnjačkog uma je malo zajebana stvar i čini se da to nemože drugačije nego nekom psihoaktivnom supstancom
i u tom smislu smatram da su THC/DMT neophodni za Spoznaju

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 14, 2008 8:44 am 
Član foruma

to je jedan od glavnih razloga zašto su me privukao AMORC jer oni u svojoj brošuri tvrde da njima te supstance nisu potrebne

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 14, 2008 9:12 am 
Član foruma

pošto se jack kao admin ili veteran na ovom forumu složio oko radne definicije Gnoze
predlažem da otvorimo novu temu: HAJDE DA PRIČAMO GNOSTIČKI
koja nije opterećena ovim sadržajima

dakle nećemo pričati ništa što neznamo iz vlastitog iskustva, ili o čemu se nismo savjetovali sa Intuicijom
(molio bih da ovo zadnje nebude povod za razne izmišljotine i fantazije kako bi dobio raspravu)

jack je rekao nešto o ritualima s čim se ne bih složio, barem ne u potpunosti,
a što odražava mišljenje većine nickova
tako da ću otvoriti danas tu temu i iznjeti svoje razloge

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 14, 2008 11:02 am 
Član foruma

Što se tiće THC-a, DMT-a i slicnih tvari koje sigurno imaju mind-expanding efekt... DMT-om i efektom te tvari na ljudski um i svijesnost sam još uvjek zadivljen... pisao sam vec o tome pa nebi puno... ali vjerujem, a to se i poklopilo s onim što su i Kasiopejci rekli, da je korištenje takvih tvari na putu ubiti preskakanje odredenih lekcija, kao da idete prećacem, i da je u tom smislu bolje ne koristiti DMT...

Terrence McKenna je upravo pod utjecajem DMT-a saznao o 2012., i ubrzavanju vremena, od entiteta koji se zvao "Logos", i dobio onaj princip novelity/habit koji se u nekim aspektima poklapa sa OPS/OPD. O tome sam vec dosta napricao, searchajte "DMT McKenna Logos" ...

EDIT: evo searcho sam, ovdje ima par zanimljivih postova, samo scrollajte malo dolje stranicu: McKenna,DMT,Logos,2012,habit/novelity ...

pozdrav :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 14, 2008 1:34 pm 
Član foruma

Mozda da malo skratimo budalisanje probudjenih menadzera za gnozu,narocito sto se tice rituala i slicnih gluposti?

Ima jedan super forum za to, zove se "super zona" (ili tako nesto).

Evo i jednog zanimljivog topika sa foruma sott, gde jedna osoba tvrdi da je clan nekakve grupe koja izucava Gurdjijeva, i onda nasiroko lupeta o "tehnikama". Odlicna ilustracija kako poremeceni um vidi te stvari.

http://www.sott.net/signs/forum/viewtop ... d=8657&p=1

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 14, 2008 1:59 pm 
Član foruma

sad sam učio temu meditacija na ovom forumu.
interesantno je da se to na ovom forumu smatra tehnikom, ali ako se radi u sklopu društva onda je to ritual
osim toga, sumnjam da ćete u toj temi probiti pravi smisao.
mada su neki na jako dobrom putu.
možda da se učlanite u AMORC

:lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 14, 2008 2:26 pm 
Član foruma

probuđeni je napisao/la:
sad sam učio temu meditacija na ovom forumu.
interesantno je da se to na ovom forumu smatra tehnikom, ali ako se radi u sklopu društva onda je to ritual
osim toga, sumnjam da ćete u toj temi probiti pravi smisao.
mada su neki na jako dobrom putu.
možda da se učlanite u AMORC

:lol:

Probudjeni, mislim da postajes dosadan sa tim AMORC-om. Iako naizgled ovo deluje kao sala, cini se da si poceo da propagiras to "drustvo" ili bar sebi da stvaras iluziju "legitimiteta" tog drustva.

Pre nego sto nastavis sa pisanjem na ovom forumu, preporucujem da procitas sledece topice:

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=731

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=501

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=4

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=109

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=419

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1010

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 14, 2008 3:20 pm 
Administrator

Pa zašto bi se uopće trebao učlanivati u bilo kakvu organizaciju, ako želiš neki svoj duhovni razvoj ???

Mislim, ako je netko od nas ( ili čak većina ljudi ovdje ) neka duša koja je nešto zaribala u doba Atlantide ( igrali se sa kristalima, pa otvorili portal kroz koji su "uletili" Lizziji i ponudili nam "suradnju" ), možda je sad ta duša odabrala popraviti ono što je onda učinila...

Svejedno, opet, nemožemo biti sigurni da li je to i bilo u ovom realitetu, s obzirom da je stvar hiperdimenzionalne prirode, pa je moguće da je ovo "sada" rezultat i drugih paralelnih realiteta...

E, da... ako želiš reklamirati nešto, bilo da se radi o redu koji bi se možda trebao malo "osuvremeniti", za to je najbolje napraviti neku svoju internet stranicu i tamo napisati štogod želiš. Znaš da je i na drugim forumima redovito zabranjeno reklamirati i propagirati, pa te obično izbace ako to tako želiš činiti. Čak su izmislili i botove koji automatski ostavljaju reklame po forumima, pa to olakšava reklamiranje oglašivaču, ali ne zadugo, jer već postoje dobre antispam zaštite...

Dakle, plati Jumbo plakat negdje u gradu, fino gore napiši "Dođite svi u..." itd, štogod želiš, pa na taj način probaj. Ovak na forumu to neće još baš dugo trajati... jer tome tu nije ni mjesto, ni vrijeme...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 14, 2008 4:34 pm 
Član foruma

sad sam siguran da imate averzije prema društvima.
da ste pristrani u svojim sudovima i da uglavnom nasjedate na senzacionalne priče o zavjerama (mada po mome mišljenju dobar dio toga drži vodu)
kako god,
malo bolje pogledajte prošle postove pa sami zaključite što ja reklamiram.
moja namjera nije reklama AMORCu ili bilo kome
ja samo govorim iz iskustva,
nekome jedino može smetati moje iskustvo. što ga može osiromašiti.i što je na kraju njegova odluka.

u stvari ako ste baš tako dobro sve shvatili sa onim pustim linkovima (koje sam dobar dio pratio zadnjih par mjeseci)
pričajte mi što ste sve vidjeli u akaši?
to sam i mislio
u threadu HAJDE DA PRIČAMO GNOSTIČKI će biti jako jako malo postova

ako uopće toga i bude jer dosta vas jednostavno nema 'žicu' za dublju metafiziku

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 14, 2008 4:39 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Pa zašto bi se uopće trebao učlanivati u bilo kakvu organizaciju, ako želiš neki svoj duhovni razvoj ???

zato što nemam puno vremena za samostalno proučavanje, pa tako to radim preko reda (neću reći kojeg:)))
premda samostalno dobar dio nalazim i na ovom forumu,

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 14, 2008 5:13 pm 
Administrator

Citat:
zato što nemam puno vremena za samostalno proučavanje,

Iluzija. Catch 22. Vrijeme je stvar percepcije.

Slobodna volja pojedinca se treba poštovati, pa eto... valjda imaju tamo i neki forum gdje ćeš moći pridonijeti toj grupi. Sinhronizacija s tom grupom te vodi tamo, a ne ovdje, pa je bezveze tu reklamirati njih. To je kao da si na nekom "krivom" forumu ( heh, iako su svi pravi, samo svaki rezonira nekim svojim VIBRACIJAMA ). Čista frekvencija. Tamo si gdje rezoniraš.

Ok, bilo je i prije ovdje članova koji su bili u ovom redu, pa su nakon nekog vremena fino sami otišli, čak su i kulturno pozdravili i rekli da su krenuli nekim svojim putem, nisu nikog nagovarali da krene sa njima. I nikakvih problema. Ako su osjećali da ovaj forum nije za njih - to je njihova rezonancija i vibracija i to treba poštovati, naravno. Eto, fini i kulturni ljudi to tako naprave.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 14, 2008 5:38 pm 
Član foruma

Ovaj forum, rekla bih rezonira raznim frekvencijama , i u tome je ljepota , jer svatko moze sebi naci druga pa se druziti, i zato je meni licno postalo nevazno o cemu tko pise jer sam ja sebi nasla nesto vrijedno i korisno za napredovati :D ..a nekad bogami i za nazadovati #-o ...no sve su lekcije .
Vecinom ili pisemo sami sebi ili nekom drugu sto nas razumije po tom principu frekvencija .
To je valjda i Gnoza specificna frekvencija univerzalnog znanja koju mozemo primiti kad pocnemo rezonovati tako.
Rituali, grupe , ceremonije, vjezbe ...ne vjerujem da ce ikada uhvatiti tu cistu Gnosticku vibraciju jer cini mi se da se ona bas od takvih krije.
Sretno :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 15, 2008 6:13 am 
Član foruma

probudjeni....eto pitao si da pricamo 'gnosticki" mada to je tesko jer mi smo jos uvijek tragaoci sebe i Univerzalne istine pa cu pokusati pricati u okviru trenutnog razumijevanja koje posjedujem.
U biti komunikacija izmedju nas koji mislimo da su rituali i slicno nepotrebni i tebe je skoro pa nemoguca jer si ti u trenutnom tripu da je to sto radis najispravnija stvar.
Ne da te osudjujem i ja sam u raznim tripovima bila dok nisam sebi razbila nos pa sad znam drugacije.
Mozda i ti moras proci to iskustvo, mozda i ne moras, to sad kazem iz licnog iskustva da Univerzum postavi znakove, ne male , nego ogromne znakove sto nije Put , tako da sam prije svake greske imala taj Znak, samo ga jednostavno nisam htjela/zeljela vidjeti.
Eto i ti si se uclanio u tu neku skolu, Amorc ili kako li se vec zove a i igrom "slucaja" dosao si na ovaj forum i netko ti ovdje kaze da to sto promovisu te skole je manipulacija i to je sad za tebe ZNAK.
Ti bi trebao imati sad intuiciju , istinsku unutarnju intuiciju da bi znao reci je li to PRAVI ZNAK, mozda je imas , mozda je nemas, takodje postoje i lazni glasovi , velika zbrka i tko ce znati sto je istina.
A to je manje vise slucaj sa svima nama, zato su neki bili hrabri sebi to priznati da nemaju aparat da razluce je li nesto ispravno ili neispravno, jednostavno kazem ne znam i ne vezuju se ni za jedan koncept , ne zarobljavaju se ni jednom idejom ,nego nastavljaju da traze, traze u sebi, ne spolja.
Sto covjek daje vise vjere svom istinskom "JA", svom zivom Bogu , svom unutarnjem potencijalu ,svjetlosnoj iskri ili kako god to tko zvao, to sve vise raste istinska intuicija koja prepozna Put i skretnicu bez dubljeg istrazivanja, prepozna je na prvi pogled.
To uce sve te skole, da istina je u nama, znanje je u nama , gnoza je u nama i ako je tako onda cemo je traziti u nama, traziti dok ne nadjemo.
U meni nije ni ritual, ni Amorc, ni Katolicka crkva, ni Hare Krisna,necije kanalisane poruke, to je sve izvan mene i tamo ja sebe ne trazim.
Mi sebe nosimo svuda, na posao, u skolu, u setnju,na ovaj forum, na spavanje tako da je svo vrijeme sa nama i ne postoji vrijeme za proucavanje koje je izvan onoga sto nam se trenutacno desava.
Nas mozak je navikao, programiran da se stvari stavljaju u kalup, skole, ubrzane kurseve, tabletice i zato ne moze da pojmi konept ucenja bez okvira,bez recepta, bez ucitelja ...itd.......
I sad bi bilo gnosticki da ti postujes vrijeme koje je svatko na tebe potrosio da ti objasni svoje razloge neslaganja sa ceremonijama i ritualima i da to se ovdje ne smatra gnostikom , i da je to vrijeme bilo sa dobrom namjerom a tako bi i dokazao da te je ta skola naucila nekim ljudskim vrijednim principima koji su osnovni preduslov za Gnozu, najprostija ljudskost bez imalo misterije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 15, 2008 6:30 am 
Član foruma

probuđeni je napisao/la:
probudjeni

Ovakve stvari stvarno nisu korektne i zabranjene su na vecini foruma. Ovaj post ostaje kao upozorenje za sada. Kasnije ce biti obrisan.

Pozdrav

Arbitrium Liberum

naravno da nije u redu zato jer je taj obrisani post bio direktna reklama.
i to sam napravio (što mi nije bila namjera) zato jer sam bio isprovociran.
ajde neka mi neka dokaže... zapravo neka sam sebe uvjeri,a da pri tom nek ne uvrijedi svoju inteligenciju,
da sam negdje reklamirao neki red?!?!

da sophia svi mi učimo, i tvoje iskustvo sa ritualima mi nešto govori, međutim predrasude (što sam uglavnom imao prilike čitati ovdje) me samo uvjeravaju u suprotno; naime da su rituali korisni.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 15, 2008 6:43 am 
Član foruma

Sophia je napisao/la:
I sad bi bilo gnosticki da ti postujes vrijeme koje je svatko na tebe potrosio da ti objasni svoje razloge neslaganja sa ceremonijama i ritualima

da ali komunikacija nije dvosmjerna u tome je problem.
uglavnom je jack imao smisla za razgovor i istaknuo da se ne slaže s tim iz razloga što rituali oduzimaju slobodu i energiju

imam malo razloga da to smatram točnim, u nekim slučajevima potpuno točnim

ali u nekim slučajevima to nije tako, i to je u mom slučaju,međutim kako je ispalo da reklamiram neki red stvarno neznam
zašto to ne bi bio ZNAK vama ovdje.
mislim rekao sam i ja nekih stvari ovdje na koje se nitko nije ni osvrnuo (naprimjer akaša)
i to mi je zapravo pravi ZNAK da nema toliko opasnosti u mome 'ispravnom tripu' koliko sam mislio da ima
u dodatak tome, također i uzjebancija koja je ispala s tim što reklamiram neki red....
mislim da ću odustati od pisanja na galaksiji bar na neko vrijeme jer mi oduzima previše slobode i energije

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 15, 2008 11:58 am 
Član foruma

Daleko si ti od probuđenja.
To što reklamiraš su Rozenkrojceri, jedna od jačih struja kojom Iluminati kontrolišu ezoterična učenja - napominjem kontrolišu, a to znači manipulišu.

Na ovoj šemi su svrstani pod 'tajna društva'

slika

Pošto je ceo ovaj sajt posvećen razotkrivanju njihovih manipulacija, očigledno da spavaš dubokim snom kad to još nisi pirmetio.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1172 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 59  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.