Sada je: sub jul 19, 2025 10:28 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 50 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned nov 11, 2007 6:58 pm 
Član foruma

Arbitrium Liberum je napisao/la:
C_enterprise

I sta si ti to nama hteo da kazes sa tim? Da li si izneo nesto konstruktivno?

Molim te da prestanes sa spamom, ili cu biti prinudjen da ti brisem sve postove.
Molim te procitaj pravila foruma.

Sve ostalo"Humor i međusobne rasprave članova;-teme koje ne spadaju u gore navedeno"...konstruktivno?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 11, 2007 9:32 pm 
Administrator

Hehe... ak imaš "višak" energije, mogao bi se primiti prevođenja nekog korisnog teksta... pa to postati... pa eto - ovo shvati kao prijedlog.

Dobro bi i došlo za sve druge...

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 05, 2008 10:52 am 
Član foruma

jel neko gledao film The Unforeseen...ja nemogu da ga nadjem..

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 06, 2008 1:45 pm 
Član foruma

Citat:
Ali imam neki feel da ce mi to kontaminirat / kondicionirat um na neki nacin i time me blokirat.

netko napisa al ako ne želiš da ti kontaminira um, neće, možda koji dan oće, pa malo počistiš ... lupetam, he-he, al valjda može tako :P

Nemam pojma kako sam završio na ovom topu, slučajno, sinkrono, odavno pročitao sve tri knjige i bile mi tako pitke i lako čitke da sam posumnjao u njihovu vrijednost, al zaista, jesam li ja lud ili :twisted:

Toliko muke s Krishnamurtijem i sličnima pa mislim da su te knjige vrednije jer ih je teže skužit!!!!!!

Ala, mene!!! No po film ću o'mah danas, tek da se malo podsjetim. Baš neki dan pričam s prijateljem kako sve manje jedem i za koju godinu živjet ću samo od ljubavi i bit' bretarijanac, a on veli da ću 'nestat' kao 'onaj iz Celestinskog proročanstva' !!

Ma cool 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 06, 2008 11:16 pm 
Član foruma

Ala, mene!!! No po film ću o'mah danas, tek da se malo podsjetim. Baš neki dan pričam s prijateljem kako sve manje jedem i za koju godinu živjet ću samo od ljubavi i bit' bretarijanac, a on veli da ću 'nestat' kao 'onaj iz Celestinskog proročanstva' !!

I ja jedem samo svetlo vec 26 dana..smrsao sam 12 kila,ali me zuljaju sijalice..one od 100w su malo vece,pa se bojim da ne prosirim zeludac,vracam se na neonke..njih mogu progutati,i reciklirati,pa ponovo progutati :D :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 07, 2008 12:10 pm 
Član foruma

Ha, dobar film, malo da me podsjeti na neke stvari - energije, sinkronicitet...

Rečenicu jednog lika (Jensena):
"Rat ... pa i to se nekome isplati."
ne bih ni primjetio prije par godina, sada, nakon Icke-a, nema šanse da mi promakne.

Odasvuda se može učiti pa tako znam da mi je jedna od najkorisnijih stvari (mislim da iz Desetog uvida) bila kako se ponjeti kada umjesto intuicije dolaze mračne slutnje i misli - jednostavno ih pošalješ dalje, ne zadržavaš se na njima, ne daješ im energiju.

Iz Tajne Shambale, pak, definitivno cijenim 'spoznaju' (tada mi je bila potpuno nova) o jedenju isključivo sirove hrane koja uravnotežuje, neutralizira kiselost krvi, a podržava lužnatost. I dobro zdravlje :)

I tako ćemo mi svi jednoga dana evoluirati i zaista ćemo živjeti od svjetlosti i nećemo krasti tuđu energiju i nećemo trebati tuđu energiju da bismo preživjeli (lud opis takve evolucije ima u knjizi Priča o karmi, B. D. Benedicta).

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 09, 2008 5:10 pm 
isključen/a

Procitao sam celu temu i vidim dosta negativnih komentara od onih koji su povrsno pogledali film ili procitali neku skracenu verziju teksta.
Na ovom linku mozete skinuti Celestinsko prorocanstvo-Iskustveni vodnik.
Do detalja se moze procitati o svemu sa vezbama koje se mogu raditi u cilju podizanja svesti. 27 MB. Ja sam je poceo citati i odusevljen sam, pa je preporucujem svima.

http://rs152.rapidshare.com/files/71945 ... _vodic.pdf

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 09, 2008 5:12 pm 
isključen/a

Stavite po strani to sto je crkva bila upletena u film. U tekstu se nigde ne spominje. Ko zna kako bi film prosao da nisu malo umesali crkvu. Mozda ga ne bi mogli plasirati.

U jednom od koraka ka podizanju svesti se govori o dramama koje ljudi rade kako bi postigli svoje ciljeve i dobili energiju koju su izgubili. Na ovom forumu su jako vidljive te drame kod nekih ljudi. Procitajte o tome, pa cete videti o cemu pricam.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 10, 2008 4:14 pm 
isključen/a

Vidim da se slabo komentarise ova tema, a po meni mesto joj je u metafizici, a ne ovde.
Ja sam se malo dublje upustio u to i mogu vam reci da je knjiga Celestinsko prorocanstvo-Iskustvveni vodic, vrlo ozbiljna tema o kojoj vredi raspravljati. Pronasao sam i neke podudarnosti sa kasiopejcima i onim sto Majanski kalendar predvidja.

Jel iko skinuo i procitao Iskustveni vodic?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 10, 2008 10:16 pm 
Administrator

Citat:
Jel iko skinuo i procitao Iskustveni vodic?

Skinuto... podijeljeno s drugima dalje u Downloadu na Znanju... a vjerojatno se bacam na čitanje za vikend...

Hvala na Iskustvenom Vodiču!!!

:mrgreen: :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 50 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.