Arbitrium Liberum je napisao/la:
A da nije veverica?

zanimljiva ideja,mozda je ta bela sena grupna dusha svih ververica koje su ziveci u ovom drvetu nastradale od groma,koja se na trenutak manifestovala u 3D
Jack987 je napisao/la:
bitno je da je dilema: " A da nisu u shumi?" reshena
U shumi su
tachnije:
I u shumi su
Sa IC spektrom je stvar vrlo zajebana
mozda je takva tehnika namerno teshko dostupna za nashe dobro
kad bi ljudi videli kolika je guzva u nevidljivom spektru,
bili bi mnogo sputani u svojim aktivnostima
shto od straha,shto od toga da nastoje biti OPD
teshko da bi se neko usudio da recimo malo baca frizbi u takvoj guzvi i rizikuje da nekom entitetu razbije nos dok ovaj njushi izvore kosmichke ljubavi da se malo nasisa
ili,
dal' bi tada nekom palo na pamet da onako iz gushta pljune u prazan prostor rizikujuci da ce ta pljuvachka zavrshiti/proci kroz/ u radoznalom oku nekog entiteta koji nas onako bulji izbliza,brizljivo kao shto pastir svoje stado brizljivo nadgleda
bolje glavu u pesak,nema putene crvenkapice,al' nema ni strashnog vuka
i shto je najvaznije
sve ovce na broju,vuna dobra,a sir?mmmmmmmmmmm.....
Ramayana je napisao/la:
Meni izgleda kao brkati covjek sa kapuljacom,i alien mu se radja iz prsa.
Stvarno zanimljivo,jeli moguce da je slucajno?

Ili kad bolje pogledas kao da gusi nekog zmaja ili tako neku zivotinju (pogledajte oblik ovog svijetlijeg dijela ispod same glave).
reljefne figure igre svetla i senke su zanimljive za posmatranje,meni pogotovu one koje se manifestuju u oblacima i drvecu,i nekad su odraz nechega shto nije sluchajnost vec unutrashnje stanje,i ovo stablo ima takvih zanimljivih figura kao shto si i primetio,ali u ovom konkretnom sluchaju je meni fokus na onu belu senu shto chuchi na odlomljenoj grani,i shto se na negativu pogotovu vidi da je locirana u prostoru,vidi se da je iza tankih granchica koje su blize objektivu kamere,nije neki odsjaj ili svetlosni efekat iz kamere jer bi onda obuhvatao sve ispred a ne samo strogo odredjeni prostor u dubini slike