Sada je: ned maj 04, 2025 1:14 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 98  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet jan 11, 2008 1:47 am 
Moderator

Da pa to je Papaštrumf, on je sam za sebe radio koloidno srebro, a ko zna što je sve dobio.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jan 12, 2008 1:24 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Da pa to je Papaštrumf, on je sam za sebe radio koloidno srebro, a ko zna što je sve dobio.

kako sta???
pa dobio je reklamu, i to verovatno besplatnu, na youtube. :mrgreen:

a lepo sam mu rekao: NE SA OBICNOM VODOM... :mrgreen:
tja... mator a nece da slusa... eto mu sad..

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jan 18, 2008 2:33 pm 
Početnik

Imam problema sa nalaženjem vode. Voda od Meteora kao da je nestala, a K+ voda mi se definitivno ne sviđa. Obiđoh apoteke i ne znam gdje nisam bio, ali nisam našao. Gdje ste kupili vodu u zadnjih 10 dana?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 31, 2008 4:51 pm 
Početnik

Ares_zgb je napisao/la:
Imam problema sa nalaženjem vode. Voda od Meteora kao da je nestala, a K+ voda mi se definitivno ne sviđa. Obiđoh apoteke i ne znam gdje nisam bio, ali nisam našao. Gdje ste kupili vodu u zadnjih 10 dana?

Gotovo nevjerojatno, ali trenutno najčišća destilirana voda se može nabaviti na svim pumpnim stanicama INA-e. Meteor se u međuvremenu pokvario, a Inina voda sa svojih 0,3 PPM i cijenom od 20 kn za 5 l, u rangu je po čistoći sa Aqua Purificata koje se prodaju po ljekarnama po cijeni od 10 kn. Za pretpostaviti je da će sljedeće serije biti sve lošije pa ne bi bilo loše napraviti malu zalihu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 09, 2008 6:35 pm 
Član foruma

Je li netko koristio koloidno sredstvo zbog opće slabosti i zujanja u glavi? I je li tim srebrom riještio te probleme?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 04, 2008 1:29 pm 
Član foruma

piskavac je napisao/la:
Je li netko koristio koloidno sredstvo zbog opće slabosti i zujanja u glavi? I je li tim srebrom riještio te probleme?

sa srebrom ćeš to teško riješiti. najvjerojatnije je visok tlak uzrok zujanju, a općoj slabosti premalo kretanja i aktivnosti.

možda imaš previše kila pa preporučam UN dijetu, meni se tlak popravio od nje. a aktivnost s sam nađi. šetaj, trči, košarka, nogomet...

...ali ipak, srebro bi možda moglo pomoći kod zujanja i/odnosno kardiovaskularnih bolesti. navodno povremenim korištenjem antibiotika poubijamo neke bakterije koje se nalaze u krvi, a koje su uzrok taloženju naslaga u krvnim žilama, a samim tim probleme sa krvotokom a i krvnim tlakom. pa ako tome može pomoći antibiotik onda sigurno može i srebrna voda.

Vrh

Naslov: pomoc prijatelja ili pola pola :)
PostPostano: sri mar 05, 2008 9:24 am 
Član foruma

Citat:
Ima jakih indicija da koloidno srebro u koncentraciji od 500-2000 ppm-a uzimano oralno, ili čak i intravenozno (umesto infuzije) u veoma kratkom periodu zaustavlja rast ćelija kancera, leukemiju i mnoge druge anomalije!

molio bih da mi neko po netu malo proveri ovu tvrdnju, sta god moze da se oko ovoga iskopa, malko sam prezauzet #-o
znaci interesuju me iskustva i primena ekstra jakih koncentracija srebra

hvala :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri mar 05, 2008 5:15 pm 
Član foruma

Citat:

Zujanje u glavi i opsta slabost! Do toga moze doci i ako neko ima CANDIDU, (gljivica koja pravi raznovrsne probleme u organizmu, chak je povezuju sa nastankom raznih cancera - treba se o joj malo vishe informisati )! U tom slichaju je CS sa dodatkom H2O2 vrlo delotvorno ali se mora koristiti min. 6 meseci!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 14, 2008 10:39 pm 
Početnik

Pozdrav drustvo !

Nije me bilo jedno vrijeme evo jedno pitanje : pocetna 0.13 ma nakon 220 min 0.37 ma 700 ml inine vode i mjesalica 5,25 ppm, trafo 12 v. u prijasnjim postovima sam pisao o elektrodama 15 cm duge i 3 mm promjera. zanima me samo da li je moguce tako dugo vremenski raditi koloidno nekako mislim da je to ok mada ga vecina vas radi po sat i po dva [znam da to ovisi o razlicitim stvarima]. nema maglice ni tyndala a sljaka vec 4 mjeseca nisam bio kod dr. nego moze li se barem otprilike osloniti na silver calculator ? Upravo ga sad radim i picim do barem 10 ppm ako me umor ne svlada i budem prisiljen ugasiti i otici na spavanje, svakih 20 min 0.2 ma se penje. Pozdrav svima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 15, 2008 11:49 am 
Član foruma

Kalkulacija preko Faradayevog izracuna daje samo aproksimaciju koncetracije srebra u otopini. Bazirana je na ekvivalenciji broja elektrona s brojem iona srebra koji prodiru u otopinu. Medutim, taj broj nije savršeno ekvivalentan jer mnogo elektrona u otopinu "gura" i vece komadice srebra.

Dakle, doticnu koncetraciju treba promatrati kao maksimalnu koncetraciju iona srebra koju je moguce postici u otopini s obzirom na broj elektrona koji su prošli kroz otopinu. Buduci da je postotak ionske otopine u koloidnom srebru proizvedenom u kucnoj radinosti oko 85%, u toj mjeri otprilike treba promatrati i tocnost rezultata. Dakle, rezultat od 20 ppm-a znaci da je koncetracija iona srebra zasigurno manja za otprilike 10-20% ovisno o kvaliteti pripreme koja ovisi o mnogim faktorima.

http://www.argentumcompendium.org/Default.aspx?tabid=94

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 22, 2008 5:30 pm 
Član foruma

pozdrav svima :)

prvi put sam na ovoj temi, pročitao sam dosta ali ne sve pa mi nemojte zamjeriti ako je na ovo što ću pitati neko već odgovorio.

kod nas u crnoj gori moguće je nabaviti srebrnu vodu od dva proizvođača:
"eko solar" i
"collo acqua" oba iz beograda
pošto vidim da među učesnicima ima pravih stručnjaka, molio bih da mi neko od njih odgovori kojeg su kvaliteta i koja je bolja / ne bih da o tome prosuđujem na osnovu cijene / ?

i još. mada na pakovanju piše da je rok trajanja jedna godina, pročitao sam ovdje negdje na temi , da tokom vremena moć djelovanja opada, a ove koje mogu nabaviti, nijedna nije mlađa od 6-9 mjeseci. interesuje me koliko im je smanjena efikasnost zbog toga

i još. isto na ovoj temi neko je komentarisao da je srebrna voda dobra samo za gašenje unutrašnje vatre ? da li je otkriveno na šta je mislio pod tim.

toliko za sad :)

pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 22, 2008 11:38 pm 
Član foruma

eco solar:pise na kutiji 5ppm ali je stvarno oko 15ppm-a, boja providna
u bg je oko 1100din 1/2 litre

colo aqua: pise 20ppm i ima 15-20ppm-a, boja blago zuta
u bg je oko 800din 1/2 litre

moja preporuka eco solar, mislim da su im uredjaji za pravljenje bolji a cestice sitnije tj. delotvornije...

rok trajanja iz licnog iskustva skoro neogranicen, ako nije bilo na suncu naravno

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 23, 2008 10:41 am 
Član foruma

hvala na brzom odgovoru ras :)

pomogao si mi da razriješim nedoumicu oko izbora a već sam bio počeo i da se ljutim na dobavljače kojima nikako da stigne "svežija" srebrna voda.

hvala još jednom i srećan rad

pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 06, 2008 9:32 pm 
Član foruma

Ako ste vec videli post o MMS -hlorin dioksid i procitali knjigu,nacin uzimanja (uzima se svaki dan sve vishe i vishe ) to ukazuje da se i srebrena voda na isti nacin moze uzimati.

pozz

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 08, 2008 1:51 pm 
Administrator

kokal je napisao/la:
Ako ste vec videli post o MMS -hlorin dioksid i procitali knjigu,nacin uzimanja (uzima se svaki dan sve vishe i vishe ) to ukazuje da se i srebrena voda na isti nacin moze uzimati.

pozz

Ako uzmemo u obzir i drugi dio knjige The Miracle Mineral Supplement of the 21st Century, J. Humble predlaže da se doza povećava sve do 15 kapi (plus još 15 kapi nakon jedan do tri sata) dnevno i da se na tome ostane sve dok se čovjek ne izlječi.

Svrha podizanja doze od 2 kapi pa nadalje je navodno izbjegavanje pojave mučnine kod mnogih ljudi što on tumači posljedicom oštećenja jetre.

Mislim da sva ta sredstva kao što su koloidno srebro, hlor dioksid, jod, vodonik peroksid itd. djeluju protiv mikroorganizama tako što ih oksidiraju ako uzmemo u obzir ovu noviju definiciju procesa oksidacije.

Čini se da je hlor-dioksid najači oksidans jer može da preuzme na sebe 5 elektrona!?

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 11, 2008 7:10 pm 
Početnik

Jel se može u Hrvatskoj nabaviti koloidno srebro u nekim ljekarnama ili ducanima ????

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 28, 2008 9:52 am 
Član foruma

Pozdrav ugodnom drustvu foruma od novog clana!

Nakon pomnog citanja ove teme,odlucio sam krenuti u proizvodnju CS-a.

Dakle:

Pocetna struja - 0,43 mA
Zavrsna - 1,15 mA
Vrijeme trajanja procesa - 3 sata
Kolicina vode - 0,6 l
Napon - 12V
Destilirana voda - Meteor Djakovo
Elektrode - srebrna zica 3mm, duzine 15cm, 2/3 uronjene u tekucinu

Nakon otprilike sat vremena od pocetka procesa, struja se digla na
0, 79 mA. Cinilo mi se da cu na kraju zavrsiti na prevelikoj struji, pa sam napon prebacio na 10V, te nastavio proces jos dva sata.
Moram napomenuti da tijekom procesa nisam mijesao tekucinu, nisam mijenjao polaritet, nisam brisao elektrode, te nisam uocio maglicu. Jedna elektroda je potamnila, no ni na jednoj nije bilo nikakvih naslaga. Dobio sam potpuno prozirnu tekucinu, okusa destilirane vode, mozda slabog metalnog okusa. Ispod jedne od elektroda, na dnu posude je ostao mali crni talog, kojeg sam lako obrisao papirom. Ako sam dobro izracunao, ispada da imam 15,8 ppm. Nisam dodao H2O2, a u roku ova dva dana tekucina nije promijenila boju.
Nadam se da sam dao dovoljno podataka, pa me sada zanimaju komentari iskusnih kolega!
Napominjem da sam tekucinu dao na laboratorijsku analizu, a rezultate cu ovdje objaviti.
Molim samo da mi netko objasni testiranje pomocu lasera (sto se vidi,kako itd.)...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 28, 2008 10:40 am 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
Pozdrav ugodnom drustvu foruma od novog clana!

Nakon pomnog citanja ove teme,odlucio sam krenuti u proizvodnju CS-a.

Dobro si odlučio! I ja sam tako odlučio prije izvjesnog vremena i nakon toga mogu reći da je baš super biti cijelo vrijeme zdrav! =D>

Sve si dobro napravio, ali početna struja ti je prevelika. Mogu biti dva uzroka: premali razmak između elektroda ili Meteorova voda još uvijek nevalja... Ako ti je razmak elektroda oko 5-6cm ne bi ti smjela struja biti preko 0,2mA i to znači da je voda loša. Preporučam vodu od INA-e (5L), ja još nisam naišao na bolju vodu od njihove.
Evo ti preporuka kako ja radim (a mislim da dobro radim): Uzmi tih 5L od Ine, odlij 0,5L vode i sa tim si operi elektrode i ostatak što već koristiš (nemoj nikad prati stvari sa običnom vodom). Napravi 2 rupe s razmakom od 6cm i umoči elektrode jednako kao što si i do sada (oko 10cm) u vodu.
Složi si sistem za miješanje (ja sam na poklopac od boce ugradio motorić na kojem je slamčica-one u boji za sok) i to ostavi 20sati da se slaže i dobit ćeš tekućinu od 16-20ppm bez tyndallovog (ili kako se već piše) efekta. To je efekt gdje se vidi laser kad ga usmjeriš u tekućinu. Koliko je laser vidljiv toliko imaš krupnih čestica u tekućini. Ne trebaju ti krupnije čestice da bi voda imala efekta. Čak su i bezveze jer se brzo talože pa ti i voda postane beskorisna.
:love12:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 28, 2008 11:27 am 
Član foruma

nogard,
hvala na savjetu

Zaboravio sam napisati da su mi elektrode razmaknute 5 cm. Upravo sada sam napravio test laserom i ako sam dobro shvatio, nemam Tyndallov efekt, obzirom da se prolaz zrake ne vidi kroz posudu. Druga stvar koja ( po prijasnjim postovima ) ukazuje da nemam krupnih cestica je boja tekucine, koja nije ni malo zuckasta ni nakon drugog dana po zavrsetku procesa. A sto se tice prevelike pocetne struje, mozda moje elektrode od 3mm i moraju povuci malo jacu struju, neznam... Mozda i nije bila bitno prevelika, obzirom da sam usporedio svoj proizvod sa kupljenim. Naime i jedna i druga tekucina su potpuno iste: po prozirnosti, po okusu, a i po laseru. Stoga se nadam da sam na dobrom putu...
U svakom slucaju, po tvojoj preporuci cu kupiti Ininu destiliranu i probati s njom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 28, 2008 11:52 am 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
A sto se tice prevelike pocetne struje, neznam... Mozda i nije bila bitno prevelika, obzirom da sam usporedio svoj proizvod sa kupljenim.

Da ovo preciznije objasnim, jer sam previše toga stavio u par rečenica pa sam vjerojatno nejasan.
Ta struja nije prevelika za napraviti kvalitetnu srebrnu vodu, ali je pokazatelj da voda nije dovoljno čista jer sa razmakom elektroda od 5cm i naponom 12V u dovoljno čistoj vodi (po mojim kriterijima, odnosno po eksperimentima sa vodama raznih proizvođača) početna struja ne bi smjela biti veća od 0,2mA. To ti kažem na osnovu mojeg iskustva jer sam imao sve identično kao i ti pa znam što trebaš očekivati. Ekspereminente sam napravio sa svim mogućim vodama na tržištu u HR, sa raznim naponima, sa i bez miješanja, radio ekstremne koncentracije, stvarno svega je bilo. Za svaku vodu sam bio pokusni kunić i niti od jedne nije bilo nikakvih nuspojava. U iznimnoj lošoj vodi sam dobivao bijelu maglicu i ta tekućina je na kraju imala metalan okus i jedino uz pijenje te tekućine sam se uspio razboljeti (nekakva prehladica je bila u pitanju).
Da rezimiram, znači, praktički ne možeš složiti lošu vodu, ali nadam se da će ti ovih par savjeta pomoći da napraviš najbolju moguću.

:love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 98  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.