Kromp je napisao/la:
Nat je potvrdio/la da je za promenjenu percepciju potreban apsolutno miran um?
ovo su malo zajebane stvari za diskusiju jer rechi ogranichavaju pogotovu shto se chesto desi da od nekoliko ljudi svi imaju razlichito vec oformljeno shvatanje jedne iste rechi i vrlo je teshko prihvatiti uze ili shire znachenje neke rechi koje se razlikuje od ustaljenog,a postoje i stvari koje su rechima neopisive,jednostavno ne postoje 3D rechi za neke stvari
ali,evo da probam
rekao bih pre svega miran i izbalansiran um
shto se tiche same promenjene/proshirene/povishene percepcije,da,postoje razno razne tehnike kojih ima na netu gomila u ponudi u zadnje vreme,i neke od njih zbilja omogucavaju to instant proshirenje,prechicu kojom se stupa bez neophodnog umirenja uma,ili kako bi na ovoj temi rekli ,unutrashnje tishine,evo upravo na jednoj drugoj temi se govori bash o tim tehnikama i opasnostima koje nose,shteta shto ljubitelji ove teme malo ili nimalo ne prate ostale teme na forumu ,komparacije su uvek zanimljive
postoji vishe problema koji se javljaju kod ovakvog percepiranja
ako um nije umiren,t.j.ego ukrocen,vidjenje ce biti kontaminirano uticajem reptiskog uma,i umesto vidjenja znachajnog komada objektivne realnosti,praktikant "vidi" meshavinu u kojoj ima delic istine(objektivne realnosti)ali veci deo vidjenja je projekcija reptilskog uma koja i ovaj mali delic istine oboji drugim tonom da bi praktikanta odvela u corsokak
takvo vidjenje je vishe vishful tinking a manje,kako bih rekao,autentichno vidjenje
postoji vishe stvari koje utichu na stepen autentichnosti vidjenja,
a jedna od fundamentalnih je potpuno umirenje uma i postizanje balansa
druga stvar koja je takodje bitna kod ovih vidjenja,proshirenja percepcije je visina vibracije kojom vibrira praktikant
emocije kao shto su strah,gnev,bes...chine da vibriramo veoma nisko sho utiche u kakav cemo kutak 4D zaviriti,jer to je zaista samo kutak,pioniri smo koji tek ponovo istrazuju nove predele i to je samo mali delic ogromnosti poimanja svih mogucnosti manifestacija 4D
osobe koje nisu dovoljno radile na sebi,koje josh uvek nisu preuzele uzde od Ega,ulecu u sve ovo napaljeni ratnichkim poklichima,vibrirajuci veoma nisko i normalno,da ce cim zavire u 4D takvim vibracijama privuci upravo to shto emituju....
treca stvar,chak i da je vidjenje nekontaminirano,u procesu tumachenja,um koji nije umiren,ubacuje viruse iz reptilskog uma koji celoj prichi tumachenjem menjaju tok u vishful tinking
po meni,forum je pravo mesto upravo za razmenu iskustava jer tako najbolje pomazemo jedni drugima,moja iskustva u vezi tvojih dilema govore da su vidjenje energije i vidjenje letacha(4D entiteta) povezani
kod mene je to ishlo nekako ovako,
prvo je doshlo do vidjenja energije,i to je vrlo slojevito,i u etapama,recimo vidjenje prvih slojeva energije,pa vidjenje specifichnih energija,pa vidjenje prvih slojeva energije i na drugim bicima,drvece,zivotinje,cvece,drugi ljudi,pa dublje vidjenje energija samo odredjenih boja,isto u etapama,pa bolje oformljavanje vidjenja odredjenih energija,pa vidjenje letacha,e ovde bih stao....
zanimljivo je,shto se tiche vidjenja letacha,kada sam ih vec video,vratilo mi se secanje unazad(ili sam probio neku barijeru i omogucio da zatrpane informacije ugledaju svetlost svesti) da sam ih i ranije vidjao,shto u lucidnim,shto u obichnim snovima,shto u specifichnim 3D situacijama,ali sam tada to tumachio umom i "video" kao neshto drugo,shto samo potvrdjuje ono gore shto sam rekao da ako um nije umiren vidjenje je kontaminirano,
jer prvi zadatak Ega je da ne dozvoli razbijanje Iluzije,ponudice tumachenje koje "ne talasa chamac",sve ostaje po starom,onim malim delicem istine praktikant je progutao mamac da je na pravom putu i nastavlja uljuljkan u Iluziji,
shto reche chicha :"provedu chitav zivot u snu, neki chak i knjigu napishu..."
Kromp je napisao/la:
Jos jedna stvar kada se kaze untrasnja tisina, da li se pod tim podrazumeva tisina/mrtvilo "letackog uma", da bi se stvori preduslov za "svoj" um koji potice iz srca? ... ako tako moze da se kaze.
pa moglo bi i tako da se kaze,ali to je vec oblast neopisivog rechima i svako bi kalupljenje shtetilo autentichnosti