aamon svaka cast konacno neko primjecuje danasnje vrijeme.za nasiljem potrebe nece biti,i ostalo je samo da se rijesi situacija na zemlji,jer galaksija je totalno drugacija danas nego sta je bila prije 3 mjeseca ili 2.em sta vidis da nas pustaju na miru samo fali da nam vrate otete emocije a to ce doc uskoro,pa da konacno pocmemo ziviti slobodno.puno manje manipuliraju i puno manje sranja rade oni.ali pogledaj danasnju razinu znanja kod obicnog covjeka, covjek je u danasnje vrijeme pun znanja kojeg prije nije bilo i odjednom svi su tajni *magovi* *hakeri* itd.e kada svi ti instant *magovi *(jer to znanje je prije spadalo u domenu maga i za doc do njega si se trebao malkice najebat ili biti jebeno sposbniji od drugih) pocnu prihvacati istinu i pricati o tome situacija ce biti podosta drugacija.misli samo sta se pocelo desavati na cetovima mislim na jednom iskonu a kao svi su tajni...pfff.sramota ali biti ce bolje.samo da ljudi shvate da je to nasa urodjena mogucnost a ne nesto uaau.i da se prestane sa tim toboze velikim tajnama mocnih nam iskompleksiranih gradjana ili parzita.jebote ja sam iso u indiju i trebalo mi je dva mjeseca brijanja sa cudnim likovima samo da dodjem do energetske komunikacije(sta je jednom indijcu normalna stvar)onda kada sam probio u igre sudbine i galaksije to je bilo to(a ja sam jebeno sposoban i takav brzi razvoj ekipa bas i nije vidila).jebote ljudi su godinama brijali po samostanima raznim okupljalistima i inim mjestima di se vodio zivot *izvan* sistema da bi se doslo do znanja. a danas je sve to postala javna sprdacina(pomakni olovku ,pogledaj frenda ruzno itd itd..)mislim ja jesam da znanje bude dostupno svima ali nemozes onda zloporabiti znanje i smatrati se nekim tajnovitim likom ili velikim magom jer pricas telepatski ili cujes se sa prirodom,konektiras se sa vanzemaljce ili dodjes do nekog boga.sta nije tako?to je danas postala normala i vrijeme je da to pocnemo prihvacati i o tome javno govoriti.iako je svima sigurno velika fora to sta je to kao tajno.aaaaaaaaaaaa uzas.a di su oni svi borci za slobodu istine ,za slobodu govora, odjednom svima pase tajnost.prije da iznese neke takve info ,mozda bis bio lud ili bi te skarala neka agencija, danas toga vise nema ,agencije su okrenule ka drugim stvarima, ludnice su pune

ostao je samo taj ljudski ego koji u svoj svojo bahatosti i pokusaju za velicinom neda tim stvarima da postanu javne. a javno objasnjenje nam je potrebno. truth r