Sada je: pon maj 12, 2025 6:59 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 68  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 2:57 am 
Član foruma

san je od prošle godine,promatrač i bijela kraljica, oba navoda
su na neki način točna. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 3:11 am 
Član foruma

Ketrin;bog? :) koji zemljanin može dosegnuti takvu frekvenciju?energiju?
anđeo čuvar?ne vjeruj dajancima i kad darove nose.

ti si svoj jedini anđeo čuvar,sebe u drugima. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 6:23 pm 
Član foruma

Nesto je sigurno bio a sto, to me bas zanima?!?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 9:11 pm 
Početnik

T-1000 je napisao/la:
Evo, kad se priča o snovima i ja da postavim jedno pitanje, možda imate iskustva.

Da li vam se dešava/dešavalo da sanjate san i da znate da će se on dogoditi? Govorim o tome da vam san ne samo što govori šta, već i kako će se dogoditi(dakle tačni događaji koji će dovesti do konačnog događaja). Pitam, jer se ovo meni često dešava :shock:

Meni se dogodilo jednom da sam sanjao da nas nekoliko sedi, u dvoristu, radeci, nesto smo preuredjivali, sedeli su tacnim redosledom kao u snu, tacnije radili smo kao u snu, govorili istim tim redosledom, kao da je to vec "bilo" ili ce da bude, ili se negde to vec desava u ovom trenutku, sada.
Kad sam seo i poceo da pomazem, odmah mi je u glavi sinulo, joj kakav "de za vi" i to je bio prvi put.Tad sam se najezio, otisao i seo u sobu i razmisljao malo o tome, zasto, kako....... :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 9:43 pm 
Član foruma

Katrin je napisao/la:

Onako po opisu može se prepostavit da se radi o oversoulu tj tvojem više Ja odnosno tvojoj višoj istanci postojanja međutim poznato je da se može pojavit u bilo kojem obliku pa....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 10:41 pm 
Član foruma

Citat:
Onako po opisu može se prepostavit da se radi o oversoulu tj tvojem više Ja odnosno tvojoj višoj istanci postojanja međutim poznato je da se može pojavit u bilo kojem obliku pa....

Moguce, moguce =D>
Mislim da bi to moglo objasniti zasto sam to odsanjala bas na taj nacin. Da u snu nije bilo tog lika vjerojatno nebi tom snu pridavala toliko vaznosti a buduci da jesam, shvatila sam koliko je ljudima oko mene stalo do mene..

Svi odgovori su u nama a ipak ih trebamo mukotrpno traziti..

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 11:29 pm 
Član foruma

Katrin je napisao/la:
Citat:

Moguce, moguce =D>
Mislim da bi to moglo objasniti zasto sam to odsanjala bas na taj nacin. Da u snu nije bilo tog lika vjerojatno nebi tom snu pridavala toliko vaznosti a buduci da jesam, shvatila sam koliko je ljudima oko mene stalo do mene..

Svi odgovori su u nama a ipak ih trebamo mukotrpno traziti..

Veselju nikad kraja, prvo počneš dobivati jednostavno vizije..snove...i astralne susrete...i onda kasnije sve kompliciranije i kompliciranije kako napreduješ.
Nebi bilo loše da iz tih iskustava isključiš ego i emotivno vezivanje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 11:46 pm 
Član foruma

Citat:
Veselju nikad kraja, prvo počneš dobivati jednostavno vizije..snove...i astralne susrete...i onda kasnije sve kompliciranije i kompliciranije kako napreduješ.
Nebi bilo loše da iz tih iskustava isključiš ego i emotivno vezivanje.

Ne bih rekla da se tu radi o ikakvom egu. Bila to ja u nekom drugom obliku ili mozda pak mali sivi ionako to nije toliko vazno, koliko je vazna cinjenica da je taj jedan jedini san popravio moj odnos s mojom mamom (koji je doslovno bio nikakav)

Ako ti neka informacija u zivotu pomogne da budes sretan ili da ucinis nekoga sretnim, nije vazno tko ti ju je dao nego kako ces je ti iskoristiti :!:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 12:03 am 
Član foruma

Nisi me razumila šta sam reka, nema veze, vrati se na moj post za mjesec dana.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 12:16 am 
Moderator

Citat:
Evo, kad se priča o snovima i ja da postavim jedno pitanje, možda imate iskustva.

Da li vam se dešava/dešavalo da sanjate san i da znate da će se on dogoditi? Govorim o tome da vam san ne samo što govori šta, već i kako će se dogoditi(dakle tačni događaji koji će dovesti do konačnog događaja). Pitam, jer se ovo meni često dešava

I mene ovi snovi zanimaju.

Negde mi je asocijacija tzv. negativno vreme u snovima. Najuocljivije je kod fizickih snova, dakle, izazvanih fizickim senzacijama. Neko pozvoni na vrata, ali u snu tom zvonu prethodi citava prica koja jasno vodi do tog zvona. Obicno smo zacudjeni, gle, kako smo „znali“, i svrstavamo te snove u prekognitivne. Ali bi stvar mozda pre bila u tome da vreme, kako ga mi opazamo, linearno, u realnosti snova ne postoji. San se posle fizicke senzacije „odmota“ unazad, praveci pricu oko fizicke senzacije, a u trenutku prolaska kroz filtere, svest to odmotavanje interpretira, dakle daje mu vremenski linearni tok.

Interesantna intelektualna vezba primeniti to na snove koji „predvidjaju“ buducnost, ostvaruju se. :-k

Zadnja izmjena: Arja; ned dec 02, 2007 1:07 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 12:35 am 
Član foruma

Citat:
Da li vam se dešava/dešavalo da sanjate san i da znate da će se on dogoditi? Govorim o tome da vam san ne samo što govori šta, već i kako će se dogoditi(dakle tačni događaji koji će dovesti do konačnog događaja). Pitam, jer se ovo meni često dešava

Meni se jednom dogodilo da sam sanjala da sam srela dvije legice, koje dugo nisam vidjela, i pricala s njima. Kada sam se probudila razmisljala sam dugo o tom snu. Kasnije toga dana dogodilo se isto to sto sam sanjala, iste legice, isti dijalog, sve totalno isto kao sto sam sanjala. Nakon tog sna pocele su mi se dogadjati jako cudne situacije. Npr: kada mi sasvim slucajno na pamet padne neka situacija ona mi se nakon jako kratkog vremena i dogodi, tocno onako kako sam je zamisljala. Sada mi to uopce vise nije cudno jer sam navikla na to. Katkad znam koga cu sresti kada se prosetam po gradu ili kada ce me netko nazati itd.. Ne uvijek samo katkad!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 1:15 am 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Misliš da sivi ne mogu čovjekovu svijest malo provozati naprijed-nazad kroz vrijeme da bi odradili na čovjeku to što žele?
Naravno ništa ne tvrdim, samo špekuliram.

Ne znam o njima baš previše... Možda mogu... No kažem, ovo mi je više prihvatljivo... hm...

Forum pozitivne energije - http://zockey.createmybb.com/index.php

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 1:20 am 
Član foruma

Katrin je napisao/la:
Hallo! Vec 2-3 dana citam ovaj forum u potrazi za nekim odgovorima.. Pa eto zato imam jedno pitanje u vezi snova vezanih za takozvane entitete (bica iz nekih drugih dimenzija).
Naime, prije neke 2 godine imala sam jedan jako cudan san koji je vise bio vizija nego san. Sanjala sam da sam usla u jednu sobu (u koju rijetko idem jer nam sluzi kao prostor za skladistenje kojekakvih gluposti) zato je tolio i cudno. Odjednom sam stajala nasuprot nekok cudnog bica koji je izgleda kao neki jako stari djedica. Bio je obucen u neku bijelu haljinu, imao je dugacku sijedu kosu i dugacku bijelu bradu. Najcudnije na njemu je bilo njegovo blijedo lice. Oci skoro da i nije imao, bile su toliko sitne da ih se jedva vidilo. Usta su mu isto bila cudna i blijeda. (Podsjeca me na onog lika sa kljovama iz reklame za Eva sardine). I tako sam se samo stvorila ispred njega. Pogledala sam u njega i izgledao mi je jako smreno. I on je mirno gledao u mene i nije nista govorio ali je izgledao kao da zna sve o meni. Nisam ga se bojala ali sam pocela bjezati. Imala sam osjecaj kao da je se razljutio i kao da je poceo dizati lijevu ruku ( IAKO sam mu bila okrenuta ledjima i nisam to mogla vidjeti). Zatim sam pocela letjeti unazad i vikala sam "neee". Odjednom me je teleportirao u jednu SITUACIJU (tj novi san). Ta situacija je bila spoj mog i maminog straha. Kada sam odsanjala kako bi ispala ta situacija da je se dogodila, (u stvarnom zivotu) a nebi ispala ugodno ni za koga, probudila sam se placuci i nisam se dugo mogla smiriti. Nikada nisam sanjala nesto takvo niti prije niti poslije toga. Dugo sam mislila da je to bio Bog, glavom i bradom, ali nakon nekog vremena sam shvatila da je mozda bio moj andeo cuvar koji mi je samo dao neke smjernice u zivotu.

I nakon svega toga ipak me zanima da li je itko ikada vidio nesto slicno njemu ???
Ako jest stvarno bih to voljela znati.

Duhove vidimo onakve kakvi nam se žele prikazati - lijepe, ružne, strašne, mrtve...

Čim ga se nisi bojala, to je već dobar znak...

To je on stvarno ne znam... Možda duhovni vodić ili anđeo čuvar ili daleki rođak (pra pra...) .... Ovaj prijelaz me podjeća (pogotovo s tom rukom) na neko upozorenje od moguće situacije... Možda te htio upozoriti... Kad je to bilo? I da li se situacija ostvarila (čini mi se da si napisala da nije... hm...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 1:23 am 
Član foruma

dotNet je napisao/la:
Katrin je napisao/la:

Ali onda bi bio žena... Ne muškarac... Jer je i ona žena... (bilo kojeg izgleda - proekcija sebe)...

Pogotovo ako je izgledao KAO MRTAV... hm... ne znam... :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 1:27 am 
Član foruma

Katrin je napisao/la:
Citat:

Meni se jednom dogodilo da sam sanjala da sam srela dvije legice, koje dugo nisam vidjela, i pricala s njima. Kada sam se probudila razmisljala sam dugo o tom snu. Kasnije toga dana dogodilo se isto to sto sam sanjala, iste legice, isti dijalog, sve totalno isto kao sto sam sanjala. Nakon tog sna pocele su mi se dogadjati jako cudne situacije. Npr: kada mi sasvim slucajno na pamet padne neka situacija ona mi se nakon jako kratkog vremena i dogodi, tocno onako kako sam je zamisljala. Sada mi to uopce vise nije cudno jer sam navikla na to. Katkad znam koga cu sresti kada se prosetam po gradu ili kada ce me netko nazati itd.. Ne uvijek samo katkad!!

Ispunjavati sama sebi želje je pomalo osjetljivo... Od strane krščanstva (ja sam krščanka - za drugo ne mogu govoriti jer ne zman), grijeh je željeti, a kamo li ispunjavati si želje...

Osim ako to što se tebi događa nisu želje nego vizije... To isto uzmi u obzir... Ljudi to često brkaju...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 2:39 am 
Član foruma

Citat:
Ovaj prijelaz me podjeća (pogotovo s tom rukom) na neko upozorenje od moguće situacije... Možda te htio upozoriti... Kad je to bilo? I da li se situacija ostvarila (čini mi se da si napisala da nije... hm...

To sam odsanjala prije neke 2 godine i nije se ostvarilo. Ali imalo je veliki utjecaj na to da shvatim cega se moja mama boji(sto se mene tice), a to do tada nikada nisam shvacala. Takodjer, u tom snu su se spojila 2 straha: moj i mamin. I kao rezultat toga sam vidjela kako bi sve zavrsilo da su se ti strahovi obistinili.

Onaj djedica koji mi je to "pokazao" je ocito htjeo najbolje ne samo za mene nego i za moju obitelj.

Niposto nije izgledao kao mrtav iako je bio blijed i bijel. A njegove male oci su bile toliko male kao da uopce nije imao potrebu gledati s njima da bi vidio. I on me nije plasio ali sam ipak pocela bijezati, valjda od toga sto mi je htjeo pokazati.

Vjerujem da je bila neka vrsta vizije koja me je upozorila na probleme koje moram rijesiti da bih bila sretna. A nekako najvise mislim da je se to sve dogodilo zbog moje mame jer imace ne bih sanjala i njen strah za mene (do tada nisam ni znala cega se boji kada sam ja u pitanju).

Tako da je to sveukupno jedna cudna i zakomplicirana situacija. Znam sto je znacila ali i dalje mogu samo nagadjati tko je bio taj starac...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 11:03 am 
Član foruma

bijela kraljica je napisao/la:
dotNet je napisao/la:
Katrin je napisao/la:

Ali onda bi bio žena... Ne muškarac... Jer je i ona žena... (bilo kojeg izgleda - proekcija sebe)...

Pogotovo ako je izgledao KAO MRTAV... hm... ne znam... :shock:

Zašto bi bio žena?, daj jedan dobar razlog.
zar nisam navea da se može pokazat u bilo kojem obliku, ajmo malo domaći rad i istražiti definiciju višeg ja.

Vrh

Naslov: San Uvek Ostaje Isti....
PostPostano: ned dec 02, 2007 11:33 am 
Početnik

E pa primetio sam, da evo vec peta nedelja sanjam isti san...svake subote
Nalazim se u nekakvoj vrsti ogromnog dvorista gde se nalaze zivotinje, drzim ih zajedno odvojene od sveta....
Ali sve je nekako cudno, mutno, cuju se glasovi ali ne znam ciji su glasovi u pitanju, ljudi ili te zivotinje...probudim se nekad bas isfrustriran jer ne razumem a pokusavam da razumem......
Interesantna stvar je sto je u pitanju samo taj i taj isti dan, a ne random pon. sre. itd ....!
Neznam sta da mislim......ako moze malo prosvetljenje....a i trenutno sam na zivotnom raskrcu.....Moze li mala pomoc ja cu pomoci ako budem znao nesto sto vama treba....

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 4:15 pm 
Član foruma

procore,prepusti događajima da se dogode.IZABERI JEDAN BROJ,SIGURNO ĆEŠ POGRIJEŠITI! HA HA HA HA
Uradi ono čega se najviše bojiš,pusti životinje u svijet.
Naravno nemoj mene slušati,isprobaj iskustvo pa zapamti osjećaj odlućivanja. ](*,)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 4:50 pm 
Član foruma

Citat:
E pa primetio sam, da evo vec peta nedelja sanjam isti san...svake subote
Nalazim se u nekakvoj vrsti ogromnog dvorista gde se nalaze zivotinje, drzim ih zajedno odvojene od sveta....
Ali sve je nekako cudno, mutno, cuju se glasovi ali ne znam ciji su glasovi u pitanju, ljudi ili te zivotinje...probudim se nekad bas isfrustriran jer ne razumem a pokusavam da razumem......
Interesantna stvar je sto je u pitanju samo taj i taj isti dan, a ne random pon. sre. itd ....!
Neznam sta da mislim......ako moze malo prosvetljenje....a i trenutno sam na zivotnom raskrcu.....Moze li mala pomoc ja cu pomoci ako budem znao nesto sto vama treba....

Nozda iman nekih nerijesenih problema s nekim ljudima koje jednostavno trebas pustiti i krenuti dalje.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 68  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.