Sada je: uto maj 06, 2025 5:28 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 226  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 11:37 am 
Član foruma

Pitanje:zasto ne dozvoljavate da vas fotografisu ili snimaju na traku?

Odgovor:snimanje je nacin da vas fiksiraju u vremenu.Jedina stvar koju carobnjak ne radi jeste da bude u zastoju.Svet u zastoju,slika u zastoju,to je antiteza carobnjaka.

To je po meni "zamrzavanje" ili cementiranje necije skupne tocke snagom namjere kolektiva ili cak nadmocnog pojedinca.
Kako neko moze biti ratnik ako ima teret socijalnog sklada i svih mogucih nemogucnosti pomirenja nepomirljivih suprotnosti.
Znam, obuzdana ludost ali ajd nek neko to pokusa primjeniti na svoje dojucerasnje autoritete.Roditelje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 12:09 pm 
Član foruma

Anonimus je napisao/la:
Da bacim još jedno pitanje.
Šta mislite o nagualovoj skupini,ima kakvih iskustava forumaša?

jedna frendica iz udruge "indigo svijet" mi je pričala o tome kak je Carol Tiggs bila u zagrebu,pa bi stvarno moglo biti nekih koji znaju nekaj iz "prvih očiju". =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 1:54 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Vrijedi isprobati drugačiji pristup usmjeren protiv letača.

Zna se da se oni hrane negativnošću, strahom,brigom, emocijama, ljudskim osječajem vječite potrebe za nečim, pa čak i korištenom seksualnom energijom.

Ajmo biti dobri čim veći dio vremena, bez negativnosti, sa malo emocija, sa čim manje straha i brige za sebe. Kako smo ljudi i moramo se bar malo brinuti ajmo se ne brinuti za sebe nego za druge. Briga je najači dio implanta i najače nas ljepi tu gdje jesmo.
Znači čista pozitiva.

Objaviti rat letačima je ista stvar ko i dati dreku pljusku. Samo im damo još jesti putem vlastite ratobornosti.

Podržavam skroz ovakav način razmišljanja!
Upravo je tu i svrha "rada na sebi", a takav se stav stvara automatski.

Keep working!!!

:D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 3:24 pm 
Član foruma

promatrač:
Citat:
Kako smo ljudi i moramo se bar malo brinuti ajmo se ne brinuti za sebe nego za druge. Briga je najači dio implanta i najače nas ljepi tu gdje jesmo.
Znači čista pozitiva.

odlično si primjetio da je briga nešto što nikako nije preporučljivo za ratnika.Ali to znači da se ne brinemo ni za druge , ni za sebe.nego da živimo.
možemo živiti za sebe ili za druge , imamo pravo na izbor.Čista Pozitiva!! :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 3:29 pm 
Član foruma

-Nix- je napisao/la:
promatrač:
Citat:
Kako smo ljudi i moramo se bar malo brinuti ajmo se ne brinuti za sebe nego za druge. Briga je najači dio implanta i najače nas ljepi tu gdje jesmo.
Znači čista pozitiva.

odlično si primjetio da je briga nešto što nikako nije preporučljivo za ratnika.Ali to znači da se ne brinemo ni za druge , ni za sebe.nego da živimo.
možemo živiti za sebe ili za druge , imamo pravo na izbor.Čista Pozitiva!! :mrgreen:

Zivis za sebe jer nemozes pobjeci od toga al si sam sebi nevidljiv, ne dozivljavas se, ne brines se za sebe, dok, ne zivis za druge vec im nesebicno sve dajes, neocekujuci nista za uzvrat. Recimo, imas djete, dajes mu svu dobrotu svijeta, pazis na njega, brines se dok u istom trenu ne ocekujes od njega da ce ti uzvratiti ljubav istom mjerom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 3:34 pm 
Član foruma

kriger je napisao/la:
upperground, kako je bolje, dolje ili gore. izgleda da si ti ipak neki dobričina :)

ali, čovječe. šta to radiš. pa nijesu ti autoputevi, pustinja SONORA, pa da na njima uvježbavaš "KASTANEDINE discipline", vozeći bez sna i po dva dana. ORAO sa tobom. ko te tako nešto nauči. LETAČKI UM ! budi srećan što si sada ovdje sa nama.

Do sad me nitko nije dozivio ko zlog, nadam se :-), autoput ti je slican sonori, samo ravnica i sjenke od blata :-)
Letacki um tjeram unutarnjom tisinom i sretan sam da sam se vratio u razmjenu iskustava.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 4:33 pm 
Član foruma

otkad sam prvi put probao centriranje energetskog tijela počeo sam osjećati nešto čudno oko pupka , mislim da je to volja. osjećaj je kao da nešto pokušava izići, kao da nešto naglo poskoči bez vidčjivog uzroka, kao kada ptić kljuca jaje iznutra kada se liježe.
taj osjećaj ne osjetim uvijek na istom mjestu, nekad ispod nekad poviše, ili okolo pupka.
još nekad znam osjetiti kucanje u stomku.kao da mi kuca srce u stomku.prije nisam imao takve doživljaje , nego tek odnedavno, zato pitam vas za vaša iskustva
:)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 4:38 pm 
Moderator

Meni "vri" ispod pupka kad se nešto dešava sa voljom, mišići titraju na sitno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 4:51 pm 
Član foruma

-Nix- je napisao/la:
taj osjećaj ne osjetim uvijek na istom mjestu, nekad ispod nekad poviše, ili okolo pupka.
:)

Isto se dogadja i meni.
Uvijek to mogu pokrenuti, nemoram ni biti skoncentriran.

Nedavno u banci neki lik ubijo je djelatnicu, tolko je bio naporan da ova nije znala sta bi. Namjeravo sam mu pomaknut skupnu tocku na neko mirnije mjesto. Upravo odatle mi je izlazilo i na neki nacin peklo.
Lik je za minutu bio ko mala beba.

A ja sam bio sretan sto sam prije dosao na red!
:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 8:19 pm 
Član foruma

Meni recimo srce lupa u glavi,nista od spolja ne mogu da cujem tada,ni da zelim,a ne zelim :) Ponekad mi je celo telo ogromno srce,u isto vreme cujem ga kao da sam u sopstvenom telu,i to je zvuk kao kad ste u kilometrima dugoj,sirokoj i visokoj pecini i odjekuje sa svih strana uz snazne vibracije jednog ogromnog srca-pumpe i samo cekate da se sve obrusi.....,a u isto vreme kao da stojim ispred sopstvenog tela i cujem i osecam sve to malo slabije...uvrnuto.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 9:01 pm 
Član foruma

Ljudi!Dosla sam do vrlo interesantnog zakljucka.Znate li koje je najgore osecanje\stanje?Tuga,ogromna tuga i plac iz srca.Plakala sam dugo,cela sam vibrirala,i teme mi je vibriralo,a celo telo peklo...Usla sam u bus,vozila se tako pola sata,a svi ljudi su se savili,pognuli glave i gledali u zemlju...njih 60-ak...i svi su osecali tugu i nisu razmisljali,znam,osetila sam...kad tako placem iz srca i celo to stanje- vidim tugu koja se u talasima\vibraciji siri od mene,kao kad bacite kamen u vodu,a onda podju krugovi,sve siri i siri...Ali eto sad sam se smirila pisanjem na forumu malko...Inace,ljudi koji su videli moje suze i osetili moju tugu u tom stadijumu,nikad ne zaborave,nekoliko noci ne spavaju,nekima se i zivot skrati (neki su mi sami rekli)...i tako...
Volim vas sve.Mnogo. :love5:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 10:51 pm 
Član foruma

Postovani drugovi, ucesnici foruma !
Molim Vas da nocas u 00.00h budete svi prisutni na ovome forumu
jer bi zeleo da vam priopcim vrlo vazno saopcenje.
Draganovo samoubistvo !

Hvala vam !

Dragan

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 10:51 pm 
Član foruma

Ova godina je jednna posebna godina sa mog kuta gledanja, devetka je brojka koja se vuce kroz moj zivot i zaista 2+7=9.. Ove godine smo se moja srodna dusa i ja upoznali, moj drugi dio stapa, komplementarno bice. Cak smo se u trenucima upoznavanja sudarili glavom o glavu. Prvi trenuci skupa su zaista bili ocaravajuci, kao iz bajke, dan danas jos to traje, ja zivim u ljubavnoj bajci.. Sve sto je meni falilo, i njoj, nestalo je, zapravo nadopunili smo se na nivoima za koje sam mislio da uopce ne egzistiraju, ja nisam imao pojma ni o svojim nedostacima, nisam ni upoznao sebe dok nisam nju. Mislili smo da smo jedini koji dozivljavaju ovakve hmmm... ekstaze ljubav ako je to uopce prava rijeci. Cim sam procitao Stalkerov post sve mi je bilo jasno.. :D
Slicnosti su bile nevjerojatne, i ona je u prirodno u tisini i ne-djelovanju, a djeluje iz srca! Niti je citala Castanedu niti se bavila tehnikama vjezbama i vecinom stvari na koje sam se ja prethnodno silovito bacio i radio! Kad smo poceli zajedno eksperimentirati primjetili smo nekakvu energetsku masu nalil hobotnici, paucima koji su providni na glavi i pokusali smo je se otarasiti, "cistili" smo se rukama a i pomocu moci imaginacije smo testirali kako ih se rijesiti. Evo recimo pomocu magente i violet boje bi energetska tvar spala sa glave kao da ju je netko vodom polio. No zaista potrebno je mnogo energije za eksperimente... Da ne pricam koliko je i pokusaja od strane instalacije bilo da nas se napadne i narusi nam svijet. Pomocu samovaznosti i samozaljenja!!! Grozno!!

Prava carolija se otkriva pomocu ljubavi, a za to vam je potreban netko! Sam nista nisam postigao niti bih ikada postigao.. Bio sam izgubljen, trazio smisao u unistenju.. Ove godine nezamislive stvari su mi se otkrile.. Udahnuo sam zrak! Zivot... Smijem se i placem! Samo steta jos moram se skrivati od drugih, ludjak ce reci.

Trazite od duha, namjeravajte svoju srodnu dusu iz tisine. Budite iskreni sami sa sobom i sve ce vam doci.. Nitko nemoze sam putovati!!
volim vas :) pozz

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 11:06 pm 
Moderator

Ja imam dojam da moje komplementarno biće nije na ovom svijetu.
Imam jak osječaj da je tamo van ovog svijeta komplementarno biće sa kojim ću se savršeno spojiti i postati čisto potpuno svjetlosno biće jednog dana.
Jeli to komplementarno biće ili vid moje nagual strane? Nekako vidim oboje odvojeno. Moja aktivna strana beskonačnosti trči okolo zajedno sa mojom namjerom no postoji još neko biće sa kojim bi se trebao jednom spojiti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 11:14 pm 
Član foruma

Postovani drugari doso je trenutak rastajanja sa Draganom Pedisicem, kipopraktikom, isceljiteljem. ( Marija, ne placi ).

Davnih dana kada me u proslom zivotu nama znani covek izvrsio ubistvo nad menom ja sam drugi dan jednostavno morao da vaskrsnem.

Kao sto je Kastaneda rekao:
LJUDI JEDNOSTAVNO VERUJU STAROM SEDOM COVEKU SA DUGOM BRADOM.
Tako sam ja uzeo reinkarnaciju Dragana Pedisica, kiropraktika, isceljitelja coveka kome se veruje. Jer da nisam, nitko mi nebi verovao.

Hvala svima koji su pricali i savjetovali se sa mnom na PM, moji odgovori su bili iskreni i isli su iz nemog znanja.

Posto je sada tematika na forumu cista, tece fini razgovor, izmena iskustava i zajdnicko ucenje medju ratnicima, nema potrebe da je Dragan vise sa Vama.

Ovo je bila jedna od ratnickih tehnika duplih osjecaja !

Sada cu da ubijem sam sebe kao Dragana i nikad vise necu da se vratim kao Dragan vec cu da se modufikujem o ono sto je Vama vec poznato.
Ako nekom fali moja troprsta slika sljedite ovaj link i uvek cu da budem uz Vas:http://gallery.brawl-hall.com/data/media54ty4563/9/129422814740ecc69a04e3d.jpg

ps.
Postovani moderatori, znam da je OT ali molim Vas ostavit bar jedan dan da se svi upoznaju s stvarnim stanjem cinjenica, pa kasnije premjestite negdje.

Hvala!

Pozdrav,
Dragan aka underground ( pokojni ) ili upperground ( vskrsli ).

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 9:07 pm 
Moderator

Još malo da citiram Castanedu i don Huana:

Prosudite sami zašto!

»Novi vidovnjaci su bili uvereni«, nastavio je, »da
sam besprekorno vođen život vodi trezvenosti, a ona
dalje redom vodi prekretanju skupne tačke.
»Rekao sam da su novi vidovnjaci verovali da se
skupna tačka može pomeriti iznutra. Oni su otišli jedan
korak dalje i tvrdili su da besprekornim ljudima
nije niko potreban da ih vodi i da mogu sami, čuvajući
svoju energiju, da učine sve što mogu vidovnjaci. Potrebna
im je samo minimalna prilika, tek da su svesni
mogućnosti koje su vidovnjaci razmrsili.«
Rekao sam mu da smo se vratili u isti položaj
u kome smo bili u mom normalnom stanju svesti. I
dalje sam bio uveren da je besprekornost ili čuvanje
energije nešto tako maglovito da bilo ko može da
ga tumači kako god čudnovato hteo.
Želeo sam još da pričam, da diskutujem i dokazujem,
ali me je obuzeo čudan osećaj. To je bio stvarno
fizički osećaj da jurim kroz nešto. A onda sam odbacio
sopstveno umovanje. Znao sam bez trunke sumnje
da je, kako god bilo, don Huan u pravu. Sve što je
potrebno jeste besprekornost, energija i da se započne
jednim činom koji treba da bude oprezan, precizan i
podržan. Ako se čin ponavlja dovoljno dugo, zadobija
osećanje nepokolebljive namere, koja se može primeniti
na bilo šta drugo. Ako se to postigne, put je čist. Jedna
stvar vodi drugoj sve dok ratnik ne shvati svoj puni
potencijal.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 9:56 pm 
Član foruma

Sedmi princip prikradanja:˝Ratnik se nikada ne gura naprijed. On sve prati skriven iza pozornice.˝
@
Svaki pad počinje trijumfom.
@
Borac koji je preplašen bori se u širokom stavu.
@
Borbi nema kraja.
Oni koji to ne znaju, nakon jedne pobjede prekuju mačeve u plugove.
I završe orući za one koji to nisu učinili.
@
Gospodar i rob su dva lica istog novčića.
Tragač je uspješan u svakom sustavu.
@
Okrutno je pridružiti se pobjedniku u trijumfu.
Milosrdno je pobijeđenom pomoći da ustane.
Nemilosrdno je Namjeravati sreću sjajem svojih očiju u bilo kojoj situaciji.
Florinda:˝... tako da mogu pobijediti i biti ponižene u svojoj pobjedi, ili doživjeti poraz i biti uzdignute u svom porazu...˝
@
Poslije drugog svjetskog rata Jugoslavenski predstavnik u UN-u kaže Američkom: ˝Ako nas vi napadnete, pomoći će nam Rusi. Ako nas Rusi napadnu, pomoći ćete nam vi.˝
Ovaj mu odgovara:˝A što ako vas nitko ne napadne?˝
@
Pozdrav Stalkeru, Majstoru koji je postavio ovaj forum na noge i napravio više posla nego svi mi ostali zajedno.
Da analizira svoje pogreške i da ih više ne ponovi.
Za neuspjehe smo sami krivi.
@
Majmun

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 11:01 pm 
Član foruma

zanima me šta vi kažete o viđenju, jeste imali kakvih iskustava s tim?
u knjizi aktivna strana beskraja, kastaneda piše da je doživio viđenje tako što je prvo nastalo zamračenje, a onda su mu se ispisala slova velikom brzinom.
prije par sati, ja tako ležim, trudim se bit u tišini, kad ono bljesak,na tami koju sam vidio zatvorenih očiju pojavila su se slova, prava svijetleća slova
bile su dvije kratke riječi, ali je tako brzo prošlo, došlo niotkud da me uhvatilo nespremnog.
prva riječi je bila ''TI'' a druga je možda bila ''SI'' ili ''JESI''
:mrgreen: :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 12:25 am 
Član foruma

Hawg Stalkeru. Hvala ti na doprinosu. Cvrst si ratnik, velik a to si i pokazao. Vrati se svakako, nemoj odustati, nemoj posljednji put!! :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 12:28 am 
Član foruma

-Nix- je napisao/la:
zanima me šta vi kažete o viđenju, jeste imali kakvih iskustava s tim?
u knjizi aktivna strana beskraja, kastaneda piše da je doživio viđenje tako što je prvo nastalo zamračenje, a onda su mu se ispisala slova velikom brzinom.
prije par sati, ja tako ležim, trudim se bit u tišini, kad ono bljesak,na tami koju sam vidio zatvorenih očiju pojavila su se slova, prava svijetleća slova
bile su dvije kratke riječi, ali je tako brzo prošlo, došlo niotkud da me uhvatilo nespremnog.
prva riječi je bila ''TI'' a druga je možda bila ''SI'' ili ''JESI''
:mrgreen: :roll:

Da li je ovo vidjenje?Postavim sebi pitanje u glavi sta da uradim,i dobijem odgovor glasom.Ili kad sam prvi put osetila vibraciju u stomaku zapitala sam se opet sta da radim,a onda sam se nasla u situaciji,4 godina ranije,kad sam se na casu matematike dopisivala s drugom,on mi je pisao o ratnicima i Kastanedi,a ja iskreno nista nisam ni citala-poenta je u tome da sam se kao u hipnozi nasla tu,znala sam svaki detalj cele slike,kako izgleda olovka kojom je pisano,misli mog druga,moje misli i osecanja.Naravno,za manje od minut naisla sam "slucajno" na ovaj forum.Treci tip vidjenja-kad jako osetim da ce nesto lose da se desi,dobijem i potvrdu od duha isto u vidu,pa ne glasa u ovom slucaju vec nekog osecaja.Klasika-4.tip u snovima.Sanjala sam jako dugo,svake noci za redom 3 dana na javi unapred(bliska buducnost).5.tip-ova situacija kao u hipnozi koju sam opisala ali u snovima.I moje omiljeno-kad sve krene na crno ja se zapitam:Aman Orlice znam da sve radis a nekom svrhom,ali ima li nade za to i to...I onda dobijem divnu viziju,npr,kao moja poslednja-puno ratnika u istoj prostoriji gde vlada ogromna ljubav,pricaju druze se vole se,neke znam,neke cu verovatno upoznati...samo ne znam kad ce vizija da se ostvari,ali svakako hoce,ne bi se dzabe ponovila 3 puta,mada i jednom je sasvim dovoljno...Volim vas sve. :love5:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 4520 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 226  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.