SuperFrog je napisao/la:
dotNet je napisao/la:
greysi govore??, a gdje ste vi vidili njima usta sposobna za razgovor? , misao se uhvati radio odašiljačem?
Izvinjavam se na dizanju ovog posta iz naftalina, ali ON MENI GREJSI NEMAJU USTA???
Sad malo ozbiljnije, ne vjerujem da grejsi onakvi kakvim ih mi zamisljamo uopste postoje, no to sam samo ja...

Nedavno sam pročitao onu knjigu o otmici Betty i Barney Hilla i oni su rekli kako greysi imaju nekakva usta sa kojima proizvode zvukove. Nekakva membrana. Ono što je također interesantno je da Hillovi navode kako se njima čini da ima više vrsta vanzemaljaca u tom brodu. Njih su pregledavali nekakvi sivi vanzemaljci sa reptilskim očima, no takđer ih je iz daleka promatrao vrlo nizak vanzemaljac sa crnim očima koji se njima činio kao šef broda. Za tog malog Betty je tvrdila da ima nekakvu zlu pojavu. Recimo ovi malo viši su joj kao htjeli dati onu knjigu za uspomenu, kada ih je taj mali spriječio.
Evo opisi usta i govora (na engleskom)
“Their mouths moved and I could see them.” When their mouths moved sounds came out from them that Barney described as sounding like (quivering) “oh-oh-oh-oh-oh-oh. They opened their mouths but they were not talking to me.”
A membrane was observed near the captor’s mouth-opening when it was parted slightly. This membrane appeared to flutter when the humanoid creatures communicated with each other in a humming type of language not understood by the Hills.