Sada je: pon maj 12, 2025 7:19 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 68  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: pozdrav FORMICE
PostPostano: sub okt 13, 2007 12:45 am 
Početnik

Zdravo ljudi opet ja.Ono sto sam hteo da dodam na prethodnu poruku jeste da sam da sam te vecheri pre nedo sto sam zaspao usmerio svoju svest na zelju da upoznam svog andjela chuvara na astralnom planu.
Jedna cura mi je rekla da je mozda andjeo smrti moj andjeo chuvar.
:lol: Medjutim nisam se projektovao svesno jer do sada nisam imao bas uspeha u tome .Niko mi nije nista rekao vezano za krv.Pozz chuvajte se

Vrh

Naslov: Re: pozdrav FORMICE
PostPostano: ned okt 14, 2007 7:41 pm 
Član foruma

Azrael26 je napisao/la:
Zdravo ljudi opet ja.Ono sto sam hteo da dodam na prethodnu poruku jeste da sam da sam te vecheri pre nedo sto sam zaspao usmerio svoju svest na zelju da upoznam svog andjela chuvara na astralnom planu.
Jedna cura mi je rekla da je mozda andjeo smrti moj andjeo chuvar.
:lol: Medjutim nisam se projektovao svesno jer do sada nisam imao bas uspeha u tome .Niko mi nije nista rekao vezano za krv.Pozz chuvajte se

Ne postoji anđeo smrti. To se neki kurvin sin zajeb*** sa narodom. Anđela čuvara si trebao prepoznati jer ga znaš od prije rađanja. I to je uglavnom tako sve se po pravilu događa izvan naše svjesnbe volje. E da i onaj što ti je rekao da je bog nije bog. I on je neki kurvin sin zajebantor. Stvarno moćne entitete ne smiješ ni pogledati a kamo li razgovarati sa njima. Možda si nalećeo na vanzemaljce oni se u zadnje vrijeme puno motaju ovuda. Neđe bi trebali da ih sve rašćeramo. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 04, 2007 10:27 pm 
Član foruma

Hvala Bogu da sam našla ovu temu... Mući me nešto... Iskopirat ći sa svoje foruma... Možda netko ovaj san zna protumačiti, molim vas!!! Sanjala sam ga prošle noći. Hvala puno! San:

Sanjala sam zaista čudan san...

Bio je čudan po tome što sam ja drugačije izgledala (bila sam starija i stvarno drugačijeg izgleda - drugi oblik lica, drugačija kosa...)

Sve se događalo u vrijeme prije nego što sam se ja uopće rodila - vidi se po tehnici... Kraj sedamdesetih...

Plakala sam i gledala u svojeg bivšeg dečka, za kojeg nisam sigurna, ali mislim da je bio moj sin u snu... I on je drugačije izgledao i bio je mlad, negdje sa šesnaest godina, opet drugačijeg izgleda...

Sve se događalo u drugoj zemlji... Sigurna sam jer je on bio obučen u američku ragbi sportku odjeću i držao je ragbi loptu...

Gledala sam u njegovu sliku i plakala zato jer je davno umro...

Da li sam sanjala svoj prošli život?

Što taj san govori? Da je on moja srodna duša, a ne ovaj s kojim sam sada? Taj koji mi je bio sin u snu, on me uopće nije volio... Barem mislim tako...

Što taj san znači? Zna li tko? Hvala...

Planiram ići na regresiju, ali ne još...

Zbunjena sam... :love9:

Cijeli dan sam nekakva tužna i bolesna... Pusa svima! :love3:

Forum pozitivne energije - http://zockey.createmybb.com/index.php

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 06, 2007 3:51 pm 
Član foruma

Nitko? :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 06, 2007 7:54 pm 
Član foruma

Pa znaš kako je to. ja mislim da snove ne treba tumačiti. Oni su takvi kakvi su i predastavljaju sjećanje na događaje iz duhovnog svijeta. dali si se sjetila nekog proišlog života, vrlo je moguće. Samo da znaš da u duhovnom svijetu ljudi prave nekakve svoje svjetove u kojima isto tako borave i žive. gte svjetove možeš ti načinjet a možda je i neko drugi pa tamo dolaze i drugi ljudi i igraju neke svoje uloge. Potrudi se probuditi u snu. Prilično je teško ali ako imaš jaku volju uspjeva se. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 07, 2007 1:03 am 
Administrator

Često sam sanjao da sam neki vojnik, negdje, neznam...

Možda je "prošli" život ( neki od njih ), ali je isto moguće i - PARALELNI život, samo u nekom drugom realitetu, gdje isto "boravimo", samo smo u možda malo drugačijem obliku...

Svejedno - snovi su odlučni pokazatelji "smjera", ali istovremeno mogu biti i odličan poligon za manipulaciju i davanje "krivih" informacija.

U biti... to je mač sa dvije oštrice.

Zato treba biti mudar i pohraniti dobiveno za neku daljnju kontemplaciju.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 07, 2007 2:40 pm 
Član foruma

Zašto da se probudim, ne razumijem, možeš li mi objasniti, hvala puno... :love9:

Ako jesam sanjala svoj prošli život što to govori o tom mojem bivšem dečku i meni? Da je nama suđebno, a da mi nije suđen ovaj s kojim sada jesam...
Ili pak da mi bivši nije suđen jer je umro u prošlom životu...

O Bože, stvarno moram na regresiju. Hvala na odgovoru! Pusa :love1:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 07, 2007 11:29 pm 
Član foruma

bijela kraljica je napisao/la:
Zašto da se probudim, ne razumijem, možeš li mi objasniti, hvala puno... :love9:

Ako jesam sanjala svoj prošli život što to govori o tom mojem bivšem dečku i meni? Da je nama suđebno, a da mi nije suđen ovaj s kojim sada jesam...
Ili pak da mi bivši nije suđen jer je umro u prošlom životu...

O Bože, stvarno moram na regresiju. Hvala na odgovoru! Pusa :love1:

Pa kad se probudiš u snu onda postaješ mnogo bistriji i sve ti bude jasno. Ja to koristim kad trebam riješiti nešto, neko pitanje i slično. Na žalost ta saznanja ne možeš koristiti u običnom životu jer je taj svijet različit ali te smiri saznanje o čemu se zapravo radi i da mora tako biti. Mada se neke stvari mogu i mijenjati ali tad se upetljaš u ispravljanja jer ispravka ne smije uticati na opšti tok događaja. To je strašno dosadno pa izbjegavam te radnje. I otiđi na regresiju to pomaže čovjeku, smiri se i shvati da su događaji upravo onakvi kakvi trebaju biti. meni su ti stari životi dosadni, zašto prežvakavati i preživljavati ono što jer bilo. ali ako se vuku neke treume iz prošlih života zaista se treba njih riješiti jer je poslije mnogo lakše. :)

Vrh

Naslov: Snovi
PostPostano: sri nov 14, 2007 11:21 am 
Početnik

Pozdrav svima!Novi sam na forumu koji pratim duze vrijeme jer su me oduvijek zanimale ovakve teme.ali sad dolazi i trenutak da i ja potrazim savjet od Vas ili barem misljenje.Unazad godinu dana sam zbog glupe odluke u zivotu dozivio skoro zivcani slom.sam sa sobom sam rjesavao taj problem duze vrijeme i naravno uz pomoc svojih prijatelja.kroz to vrijeme sam ponovno poceo razmisljati o zivotu i smrti i nanovo se upustio u neki oblik skepticnog nesigurnog stanja svijesti.ne smatram se zadrtim vjernikom ali ipak vjerujem da postoji Bog.nemam se sta zalit u zivotu i smatram se obicnim i normalnim.no ovako ide onaj bitni dio mojih dozivljaja. kad sam bio star oko 8 ili 9 godina zivio sam u B i H, s djedom i majkom. svaku noc kad bih isao spavat s mamom bih ritualno izmolio molitvu andjele cuvaru...jedne noci dok sam spavao sam se probudio ali opet nisam bio siguran jesam li budan i ugledao sebe na podu kako lezim. dakle ja sam bio okrenut prema podu i lezao sam na stropu i gledao sebe kako lezim na podu na ledjima s poluotvorenim ocima.i to je bilo to. ujutro sam se toga i sjecao i bio sam u tocno onom polozaju u kojem sam se vidio.iskreno ne sjecam se jesam li time gnjavio mamu ali mislim da nisam jer se nisam toga uplasio. kak sam krenuo u skolu imali smo malo zabavnijeg profesora iz povijesti koji je volio pricati pricati o paranormalnom. u jednoj prici je spominjao kako su mnogi svjedocili kako su njihove duse putovale dok su oni spavali..to bi bili njihovi snovi..tu sam poceo i ja pratiti paranormalno.godine su prolazile nikad nisam imao vise neko neobicno iskustvo...sve do unazad 6 7 mjeseci...pocelo je nesanicom..jednostavno mi se ne da zaspat..kao da znam da me nesto ceka...nakon par takvih noci opet se vratio ritam i spavao sam relativno ok...san - stojim na strasno visokom tornju i gledam prekrasno nebo plave boje i kako znam i vidim da se formiraju neki kao oblaci koji plavim zrakama ili cime god vec prase po zemlji...sve se rastura i znam da je poceo nekakv rat ali ne brinem se puno, jer kao da sam zasticen...ok idemo dalje - barem deset pputa sam se budio u tosno vrijeme jer opet kao dda me nes budilo...i poceo se pojavljivati strah...lezim na krevetu i tonem u san i na prelazu u san odjednom takav strujni sok prodje kroz mene od glave do pete..bas me nesto katapultiralo nazad u javu...nettko mi nije dao da zaspem tad...bio sam sam...san - vozim se u autu po nekakvoj pustinji i odjednom postajem svjestan da postoji drugi ja da postojim jos negdje - i cijelo tijelo mi se ukoci - ne mogu se pomaknuti- u snu je to ovak izgledalo - vozim se skuzim to kaj skuzim - odjednom mi glava klone i ne mogu se pomaknuti - to se projicira u stvarnosti - ja se ne mogu pomaknuti u krevetu i uhvati me panika da mi se nekaj dogodilo,ali nakon minutu vrati se sve u normalu...san - tama je oko mene i nakon nekog vremena skuzim da sanjam i svjesno sanjam (ne znam kak da to opisem) i nekako se neka suma pojavi oko mene i cujem glas koji nije nikakva iluzija definitivno...glas je samo rekao HEJ, njezno ali opet nekako totalno jezivo da sam se toliko scimo i odmah probudio...u kuci nije bilo nikog telefoni zgaseni tv ugasen radio ugasen...snova ima jos koji mozda nekom sa strane ne djeluju nimalo neobicni ali meni kojem se dogadjaju osjecam kao da me netko vreba ili nesto tako...inace se po struci bavim i psihologijom i sociologijom i realan sam - no sto se manifestira u mom slucaju?neka trauma iz proslosti?- ne bih rekao nisam ih imao. snovi se mozda komunikacija,projekcija,predvidjanje,sjecanje,sadasnjost negdje drugdje..tko zna...a tko je rekao HEJ...i da to mi se dogadja samo kad sam sam...iako samo jednom dok sam spavao s djevojkom bio je san u kojem sam pobjedio zmiju..valjda se budem jos sjetio i javio kaj ima..hvala svima koji bilo sta komentiraju

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 14, 2007 11:45 am 
Član foruma

Ovo kad si sam sebe gledao kao mali ti je vantijelesno iskustvo.

Djeca imaju izrazitu kreativnu imaginaciju ( nešto kao mašta , ali mašta u smislu mijenjanja stvarnosti , ne kao samo mašta u smislu izmišljanja stvari nego i kao u smislu mijenjanja stvarnosti pomoću kreativne imaginacije ) , a kreativna imaginacija je jedan od faktora izlaženja iz tijela. Poslije što si stariji ta djećja kreativna imaginacija pomalo se gubi jer nažalost ulaziš svijesno ili nesvijesno u "svijet odraslih". Ne mora biti tako , ali eto "netko" se jako trudi da ti ovaj svijet bude što krući i da te blokira na tom polju , tako da čovik šta više razmišlja o problemima , polako gubi ovaj svoj najveći dar.

Ima nešto o tome ovdje :

Out of Body Experiences

O ovim drugim stvarima isto bi mogao nešto reći , ali neka netko drugi nešto više kaže pa ću se ja samo nadovezat.

Pozzz :D :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 14, 2007 7:15 pm 
Član foruma

hM... Napuisat ću sve što mislim, pa nek me netko ispravi ako sam što rekla krivo, ali mislim da neću.

Dakle, ovo prvo je astrana proekcija.

Tamo gdje ti netko govori hej je:

a. ljudi koji vjeruju u elijene, tvrde da su to elijeni - ne možeš se pomaknuti i sl.

b. ja bi prije rakla ako si baš čuo da netko govori da se zaista radi o duhu. Ako te zanima tko je i šta je, aveć ga sad čujem pokušaj s njim razgovarati tipa "što hočeš od mene". Zbunjuje me ovaj nježni glas koji viće Hej, jer ako je loš duh (što pretpostavljam da je zato jer se ne možeš pomaknuti (ili on zaista traži tvoju punu pozornost na nasilni način - hm)) onda s njima baš i ne treba imati posla, jer ako te već sad "zamrzne", mogao bi te bacati i sl... Ako je pak dobar, onda se nemaš čega bojati, no kažem, zbunjena sam. To ti trebaš procijeniti da li je dobar ili ne (ako osječaš strah, neku nelagodu tipa mržnje i slično onda definitivno nije dobar).

Od duhova se (ako ne želimo imati posla s njima, pogotovo ako se pojavljuju ljudima koji ne znaju ništa o njima) preporučam da se jednostavno duhova rješite. To možete opet učiniti na 2 načina:
1. vikati glasno odlazi - običnop pali kod zlih duhova (Spomenuli ste da ste vjernik, i ja sam - molitva nije na odmet. Raspitajte se za vjerske zaštite - neznam kojoj vjeri pripadate, ali one uvijek postoje)
2. Ako se radi o dobrom duhu (ali samo o dobrom) s ljubavlju u srcu ga zamolite da se okrene prema svjetlu.

Toliko od mene. Pozdrav! :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 14, 2007 10:48 pm 
Član foruma

Čini mi se da znam o čemu pričaš. Slično društvo sam i ja našao.
Spyro i bijela kraljica su ti dobro rekli. Ako ti se obratio onaj na koga sumnjam oćeraj ga ili ti otiđi. Naravno da ima i onih gušterskih smradova i njih bez straha oćeraj. Ti ne znaš tamo ko je dobar ako loš ali pokušaj da dozoveš "pratioca" to je onaj što prati tvoj život a zapravo ti je najbolji drug odande odakle smo i došli u ovaj život. Kad se pojavi obično svijetli i bijele je boje i odmah ga prepoznaš ili ti on kaže ko je i onda se sjetiš. On će ti pomoći u svemu a njemu se ne smije primaći nijedan od njih tamo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 15, 2007 3:17 pm 
Početnik

Hvala Arji na dobrodoslici :)
ok prihvacam te mogucnosti i sam sam u uvjerenju da je tako (vantjelesno iskustvo+duhovi ili kako god nazvali te "druge").nema toliko ni brige koliko me najviše muči moja nestrpljivost da vidim što se to veliko sprema. jel ovakav način komunikacije (snovi) želi pripremiti neke na dolazak "drugih" ili na velike promjene?I da jedan detalj koji sam zaboravio spomeuti - cijeli život imam ovaj ciklus; prije nego će mi se dogoditi nešto loše jako mi je zvonilo u lijevom uhu. prije nego će mi se dogoditi nešto dobro zvonilo mi je u desnom uhu. čak sam proveo na sebi istraživanje i opažanje i u 93% slučajeva su se zvonjave podudarale s događajima (lijevo = loše, desno = dobro)!! e sad kako se u zadnje vrijeme osjećam skroz nabrijano i čudno i spreman na puno stvari zvonjave više nemaju standard. više nema podudaranja. sada samo zvoni i u manjem broju se to događa. Prije se to događalo barem jednom na tjedan. e sad jel to neko podsvjesno viđanje budućnosti ili nečiji signali ne znam. pitam Vas. ali isto tako sam zabilježio ma koliko se trudio da ispadne sve kako treba, ako se nešto loše trebalo dogoditi (tipa pad ispita, finacijski problemi, narušeni međuljudski odnosi, neuspjeh u bilo kojem pogledu, fizičko ozljeđivanje tijekom bavljenja sportomi td.) dogodilo se!!nema sanse da izmijenis iako znas vec da ce bit nes lose.isto vrijedi i za dobro iako nisam :) to ni probao mijenjati naravno :):):).jel ima još tko takva iskustva?i ovo što kažete otjerajih ako su loši 8u vezi snova i HEJ...)...eh sad ide onaj skepticizam - kako znati tko je i što je loše?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 16, 2007 5:21 pm 
Član foruma

Ok, ovako;

Ako imaš neke sposobnosti (pištanje su ti znakovi. Meni je malo drugačije - osobni primjer; bila sam zaljubljena glupaća (nebitno) i svaki put prije nego što bi ga vidjela (a vidjela bi ga slučajno) su svi po 500 puta govorili njegovo ime. Tako smo bili u kafiću u 90 km udaljenom gradu od njegovog i frend si je naručio crno pivo. Konobar: Nemamo to pivo, ali imamo ovo (njegovo ime) i evo njega ubrzo... i tako 500 puta za redom u jedan dan), onda bi svakako trebao zatražiti pomoć od nekoga (učitelja bilo koje vrste - što te zanima - vizije, duhovi, reiki...). To govorim zato jer će ti se događati da češ biti zbunjen a nečeš znati zašto, tko, kako...

Probaj se s nekim spojiti na msn ako ne želiš učitelja, ili pogledaj ovaj forum (tamo se odvija škola koja traži članove) : http://zockey.createmybb.com/index.php

Uglavnom, pištanja su ti znakogvi, a za ovo drugo ako ne želiš lutati pročitaj sve što sam ti u postu napisala... (samo se čuvaj zla, molim te)...

Budi dobro!

Veseo i sretan dan vam želim! :love3: :love9: :angel4:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 16, 2007 5:44 pm 
Moderator

Lutalica je napisao/la:
Hvala Arji na dobrodoslici :)
ok prihvacam te mogucnosti i sam sam u uvjerenju da je tako (vantjelesno iskustvo+duhovi ili kako god nazvali te "druge").nema toliko ni brige koliko me najviše muči moja nestrpljivost da vidim što se to veliko sprema. jel ovakav način komunikacije (snovi) želi pripremiti neke na dolazak "drugih" ili na velike promjene?I da jedan detalj koji sam zaboravio spomeuti - cijeli život imam ovaj ciklus; prije nego će mi se dogoditi nešto loše jako mi je zvonilo u lijevom uhu. prije nego će mi se dogoditi nešto dobro zvonilo mi je u desnom uhu. čak sam proveo na sebi istraživanje i opažanje i u 93% slučajeva su se zvonjave podudarale s događajima (lijevo = loše, desno = dobro)!! e sad kako se u zadnje vrijeme osjećam skroz nabrijano i čudno i spreman na puno stvari zvonjave više nemaju standard. više nema podudaranja. sada samo zvoni i u manjem broju se to događa. Prije se to događalo barem jednom na tjedan. e sad jel to neko podsvjesno viđanje budućnosti ili nečiji signali ne znam. pitam Vas. ali isto tako sam zabilježio ma koliko se trudio da ispadne sve kako treba, ako se nešto loše trebalo dogoditi (tipa pad ispita, finacijski problemi, narušeni međuljudski odnosi, neuspjeh u bilo kojem pogledu, fizičko ozljeđivanje tijekom bavljenja sportomi td.) dogodilo se!!nema sanse da izmijenis iako znas vec da ce bit nes lose.isto vrijedi i za dobro iako nisam :) to ni probao mijenjati naravno :):):).jel ima još tko takva iskustva?i ovo što kažete otjerajih ako su loši 8u vezi snova i HEJ...)...eh sad ide onaj skepticizam - kako znati tko je i što je loše?

Budi dobar, vjeruj, ulovi nijemo znanje, budi OPD i vecina zla ce te mimoici! Procitaj transkripte ako nisi, brijem da jesi naravno :).

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 7:11 pm 
Član foruma

lagano čitam diskusije sa galaksije,prebirem misli i zapažanja članova,
grejsi,liziji ,ovi,oni...,odlazim u krevet i puštam film cjelog dana da mi se ponovo odvrti u očima...povezujem slike,poglede,riječi,značenja,emocije...,lagano se upustim u film sanjanja.
ljubičasto-zlatna pulsirajuča boja me budi u snu,totalno sam nepomičan..samo aktivna svijest...opet se događa...,sporedna misao mi uleće u misli...grejsi...,uskoro postaje dominantna...,pošaljem misao formuliran u jednostavnom pitanju..tko ste?..šta hočete?...tišina ...a onda jasan podmukli glas govori...došli smo te uzeti...gotov si..ideš sa nama...,pokušavam sačuvati prizemnost i viditi koje mehanizme obrane da upotrebim...,ponovo mi sporedna misao ulijeće u misli...,glas mi je odnekud poznat...,odjedanput me zidovi sobe počnu stiskati...,mehanički nagon za samodržanje mi šalje impuls...tu sam ja gazda...potaknem zidove sobe da se pomaknu prema meni...uz pomisao..da vidim šta čete sad...glas odjedanput prepoznajem kao nasnimljeni...odnosno dijalog iz nekog prastarog partizanskog filma...,zidovi polete ka meni...a ja se u tom trenutku nađem u vrtu roditeljske kuće mog oca...lebdim...jedva da mogu kontrolirati smjer..dolazim do djela di su spojene stara šupa namijenjena za drvarnicu..i...alatnica...osječam kako me nešto drži za dio koji je predviđen za ruke...ali tjelo se ne vidi...nađem se do samog ulaza u prostorije...pokušavam otkriti u koju me vode...,osjetim kovertiranu pošiljku misli..zastanem da prozborim neko pitanje...ali već me dočeka odgovor.. to je to...več sljedečeg momenta sam u roditeljskoj sobi moje majke...sve u nekakvoj maglici...dovuku me do kreveta...,pokušavam shvatiti zašto je magla...več sam dovoljno svjestan da mi je jasno da su mehanizmi ovog iskustva shvačanje osobnih dimenzija svijesti...postaje mi smiješan sam početak cijelog toka radnje..osječam kak me promatraju i očekuju moje sljedeće mentalno pismo...razmišljam o smislu cijelog ovog prikaza ...,dolazim do izlaznih vrata i u cijeloj toj izmaglici jasno prepoznajem crni par cipela naljepljenih na vratima...postaje mi jasnije da su namjerno izoštrili ovaj dio...sljedečeg trenutka ponovo se nalazim u svojoj sobi...
budim se,sjednem i sasvim opušten analiziram ovo iskustvo,dok u sveprisutnoj tišini pipkam di su kutija i upaljač.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 7:18 pm 
Moderator

Brrrrr, izgleda da si im pod povečalom.
Ostani svoj bez straha, a ako te strah, straši se bez prestavljenosti kako kaže don Huan.
Evo upravo sam vidio na Nova TV snimku NLO inad Metkoviča :mrgreen: KOJI SINHRONICITET!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 10:48 pm 
Član foruma

C_enterprise je napisao/la:
lagano čitam diskusije sa galaksije,prebirem misli i zapažanja članova,
grejsi,liziji ,ovi,oni...,odlazim u krevet i puštam film cjelog dana da mi se ponovo odvrti u očima...povezujem slike,poglede,riječi,značenja,emocije...,lagano se upustim u film sanjanja.
ljubičasto-zlatna pulsirajuča boja me budi u snu,totalno sam nepomičan..samo aktivna svijest...opet se događa...,sporedna misao mi uleće u misli...grejsi...,uskoro postaje dominantna...,pošaljem misao formuliran u jednostavnom pitanju..tko ste?..šta hočete?...tišina ...a onda jasan podmukli glas govori...došli smo te uzeti...gotov si..ideš sa nama...,pokušavam sačuvati prizemnost i viditi koje mehanizme obrane da upotrebim...,ponovo mi sporedna misao ulijeće u misli...,glas mi je odnekud poznat...,odjedanput me zidovi sobe počnu stiskati...,mehanički nagon za samodržanje mi šalje impuls...tu sam ja gazda...potaknem zidove sobe da se pomaknu prema meni...uz pomisao..da vidim šta čete sad...glas odjedanput prepoznajem kao nasnimljeni...odnosno dijalog iz nekog prastarog partizanskog filma...,zidovi polete ka meni...a ja se u tom trenutku nađem u vrtu roditeljske kuće mog oca...lebdim...jedva da mogu kontrolirati smjer..dolazim do djela di su spojene stara šupa namijenjena za drvarnicu..i...alatnica...osječam kako me nešto drži za dio koji je predviđen za ruke...ali tjelo se ne vidi...nađem se do samog ulaza u prostorije...pokušavam otkriti u koju me vode...,osjetim kovertiranu pošiljku misli..zastanem da prozborim neko pitanje...ali već me dočeka odgovor.. to je to...več sljedečeg momenta sam u roditeljskoj sobi moje majke...sve u nekakvoj maglici...dovuku me do kreveta...,pokušavam shvatiti zašto je magla...več sam dovoljno svjestan da mi je jasno da su mehanizmi ovog iskustva shvačanje osobnih dimenzija svijesti...postaje mi smiješan sam početak cijelog toka radnje..osječam kak me promatraju i očekuju moje sljedeće mentalno pismo...razmišljam o smislu cijelog ovog prikaza ...,dolazim do izlaznih vrata i u cijeloj toj izmaglici jasno prepoznajem crni par cipela naljepljenih na vratima...postaje mi jasnije da su namjerno izoštrili ovaj dio...sljedečeg trenutka ponovo se nalazim u svojoj sobi...
budim se,sjednem i sasvim opušten analiziram ovo iskustvo,dok u sveprisutnoj tišini pipkam di su kutija i upaljač.

Ja osobno mislim da su to vizije... Kako se mogu vidjeti u budućnost isto je i s prošlosti... Meni se to isto dogodilo par puta (no ja se tješim da sam mlada :oops: pa je dio podsvjesnog)...

No ono što nikako nisam mogla znati je kako je izgledala kuća moje prabake pred 70 godina, kako je namještaj i razmještaj prostora bio i da ne duljim pojedine situacije (vojnici), neki stolčić moga djeda i slično...

Kompa to su vizije (po mojemu)... :blob:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 30, 2007 10:54 pm 
Moderator

Misliš da sivi ne mogu čovjekovu svijest malo provozati naprijed-nazad kroz vrijeme da bi odradili na čovjeku to što žele?
Naravno ništa ne tvrdim, samo špekuliram.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub dec 01, 2007 1:24 am 
Član foruma

Hallo! Vec 2-3 dana citam ovaj forum u potrazi za nekim odgovorima.. Pa eto zato imam jedno pitanje u vezi snova vezanih za takozvane entitete (bica iz nekih drugih dimenzija).
Naime, prije neke 2 godine imala sam jedan jako cudan san koji je vise bio vizija nego san. Sanjala sam da sam usla u jednu sobu (u koju rijetko idem jer nam sluzi kao prostor za skladistenje kojekakvih gluposti) zato je tolio i cudno. Odjednom sam stajala nasuprot nekok cudnog bica koji je izgleda kao neki jako stari djedica. Bio je obucen u neku bijelu haljinu, imao je dugacku sijedu kosu i dugacku bijelu bradu. Najcudnije na njemu je bilo njegovo blijedo lice. Oci skoro da i nije imao, bile su toliko sitne da ih se jedva vidilo. Usta su mu isto bila cudna i blijeda. (Podsjeca me na onog lika sa kljovama iz reklame za Eva sardine). I tako sam se samo stvorila ispred njega. Pogledala sam u njega i izgledao mi je jako smreno. I on je mirno gledao u mene i nije nista govorio ali je izgledao kao da zna sve o meni. Nisam ga se bojala ali sam pocela bjezati. Imala sam osjecaj kao da je se razljutio i kao da je poceo dizati lijevu ruku ( IAKO sam mu bila okrenuta ledjima i nisam to mogla vidjeti). Zatim sam pocela letjeti unazad i vikala sam "neee". Odjednom me je teleportirao u jednu SITUACIJU (tj novi san). Ta situacija je bila spoj mog i maminog straha. Kada sam odsanjala kako bi ispala ta situacija da je se dogodila, (u stvarnom zivotu) a nebi ispala ugodno ni za koga, probudila sam se placuci i nisam se dugo mogla smiriti. Nikada nisam sanjala nesto takvo niti prije niti poslije toga. Dugo sam mislila da je to bio Bog, glavom i bradom, ali nakon nekog vremena sam shvatila da je mozda bio moj andeo cuvar koji mi je samo dao neke smjernice u zivotu.

I nakon svega toga ipak me zanima da li je itko ikada vidio nesto slicno njemu ???
Ako jest stvarno bih to voljela znati.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1352 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 68  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.