Sada je: pon maj 12, 2025 9:28 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 63  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet aug 31, 2007 6:33 pm 
Član foruma

Evo ga dušan sa Plejada
u pdf

http://pantelija.superzona.org/Knjige/dusanpl.pdf

i u slici

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 31, 2007 9:13 pm 
Početnik

Hvala Pantelija :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 31, 2007 9:42 pm 
Početnik

Našao sam sajt od Dušana. Sajt vredan pažnje, i prilika da se preko slika ojačava kontakt sa plejađanima :wink:

www.dusanpetrovic.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 07, 2007 1:11 pm 
Početnik

Želim ovde da iznesem moj razgovor sa mojom mamom o vanzemaljcima jer me interesuje šta vi mislite o tom njenom iskustvu i koji bi to tip vanzemaljaca bio.

Pre neko veče, pod utiskom tekstova sa foruma i sl, a i znajući da je ona imala neka iskustva o kojima nije htela da mi priča, pitam je dali je nekad bila na svemirskom brodu tj dali je imala kontakte sa vanzemaljcima.

I ona mi na to kaže sledeće:

Kaže da je tri puta sanjala, to su bili lucidni snovi znači stepen stvarnosti svega što se dešava je bio kao i u svakodnevnom budnom stanju.
Ta tri puta videla je bića visine negde oko 1,5m obučeni u siva odela (valjda nisu grejsi :? ) ljudskog izgleda ali kaže da je znala da nisu ljudi. Komunicirali su sa njom telepatski. Mogla je da vidi kroz prozore svemirskog broda zemlju i kosmom, kaže da je dubina kosmosa bila nešto specijalno. Sva tri puta su je vodili do neke sobe u centru broda gde je na sredini bio veliki monitor na kom je ona trebalada gleda nešto. Rekli su joj da treba da gleda i da o tome priča ljudima. Ona je sva tri puta odbila da gleda, jednom je samo na par sekundi bacila pogled, jer kaže da je znala da su u pitanju neke užasne stvari i misli da ima veze i sa trećim svetskim ratom. Kad je po treći put odbila da gleda, rekli su da su sa njom uvek imali problema. I od tad kako kaže nije više imala kontakte.

To je otprilike to u najbitnijim crtama, pa šta mislite o svemu tome pišite.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 07, 2007 1:35 pm 
Član foruma

Astrum je napisao/la:
Kaže da je tri puta sanjala, to su bili lucidni snovi znači stepen stvarnosti svega što se dešava je bio kao i u svakodnevnom budnom stanju.
Ta tri puta videla je bića visine negde oko 1,5m obučeni u siva odela (valjda nisu grejsi :? ) ljudskog izgleda ali kaže da je znala da nisu ljudi. Komunicirali su sa njom telepatski. Mogla je da vidi kroz prozore svemirskog broda zemlju i kosmom, kaže da je dubina kosmosa bila nešto specijalno. Sva tri puta su je vodili do neke sobe u centru broda gde je na sredini bio veliki monitor na kom je ona trebalada gleda nešto. Rekli su joj da treba da gleda i da o tome priča ljudima. Ona je sva tri puta odbila da gleda, jednom je samo na par sekundi bacila pogled, jer kaže da je znala da su u pitanju neke užasne stvari i misli da ima veze i sa trećim svetskim ratom. Kad je po treći put odbila da gleda, rekli su da su sa njom uvek imali problema. I od tad kako kaže nije više imala kontakte.

Nema sumnje da su graysi u pitanju i cela priča mi se čini kao deo "standardne" procedure koja se pominje u dosta "otmica". Ali ako se tvoja majka seća takvih detalja bez neke hipnoze ili tako nečega, možda bi to značilo da je zaista na neki način odbila da saradjuje sa njima.

Neko slično iskustvo se pominje i u ovom tekstu:
http://www.cassiopaea.org/cass/wave_i.htm

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 07, 2007 3:22 pm 
Početnik

Citat:
Ali ako se tvoja majka seća takvih detalja bez neke hipnoze ili tako nečega, možda bi to značilo da je zaista na neki način odbila da saradjuje sa njima.

Da seća se najnormalnije bez ikakve hipnoze. I kaže da ne misli da su zlonamerni.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 07, 2007 5:31 pm 
Član foruma

Citat:
I kaže da ne misli da su zlonamerni.

Cini mi se da vecina "otetih" ne misli da su mali sivi zlonamerni, dok im se ne povrati secanje o dogadjaju u celosti. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 07, 2007 7:33 pm 
Administrator

Ako je neki "više-svjestan" entitet ( vanzemaljac ) dobronamjeran, on ne otima ljude. Ne radi ništa što bi kršilo tvoju slobodnu volju.

Dakle - čim te neko otme - on NIJE dobronamjeran!

Ako netko želi pomoći, sluša i javlja se na poziv za pomoć, molbe za znanjem, itd. Postoje razne vrste kontakata koje pomažu, razmjenjuju se informacije i znanja, a otmice definitivno nisu od pomoći, već su sredstvo manipulacije.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 07, 2007 11:56 pm 
Moderator

Secanje bez hipnoze nije toliko neuobicajena stvar. U stvari, vecina otetih se i podvrgava hipnozi zato sto ima izvesna svesna secanja. Nesto secanja na 3D dogadjaje, ali vecinom secanja na lucidne snove, koji ostavljaju izuzetno snazan utisak realnosti.

Problem je u tome sto je izuzetno tesko odvojiti san od jave, fantazije ili scenarije virtuelne realnosti od „stvarnih dogadjaja“, paravan-memoriju od istinskih secanja... Hipnoza samo omogucava da se ode dublje i da se otklone indukovana secanja – a njih je ponekad citava serija.
Medjutim, mislim da sa hipnozom treba biti veeeeeeoma oprezan, jer je gotovo sigurno da se pored lazne memorije ugradjuju i sigurnosni mehanizmi, blokovi, koje nedovoljno iskusan hipnotizer, ili hipnotizer koji ne poznaje ovu oblast, veoma lako moze da „zezne“. :?

Nego, sada mi je nesto palo na pamet. Odnos izmedju genetskog inzenjeringa i zainteresovanosti vanzemaljaca za animirana (dusom prozeta) tela (ja ne znam zasto je ova tema pocela toliko da me okupira – probajte da izdrzite :mrgreen: ) i otmica koje se najcesce odvijaju sa 3D na 4D (licudni snovi). Oteti nisu prisutni u svom fizickom telu.
To bi, dakle, znacilo da se dobar deo izmena, ispitivanja ili „rada na telu“ bilo koje vrste u stvari (uglovanom) obavlja na astralnom telu, ili kako to ko vec voli da zove. Dakle, ispituje se ili se menja „energetski predlozak“ mustra kao osnova za stvaranje fizicki manifestovanog oblika. Hm, moracu malo o ovome da razmislim. Pomozite u razmisljanju. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 08, 2007 1:38 am 
Početnik

Citat:
Ako je neki "više-svjestan" entitet ( vanzemaljac ) dobronamjeran, on ne otima ljude. Ne radi ništa što bi kršilo tvoju slobodnu volju.

Dakle - čim te neko otme - on NIJE dobronamjeran!

Slažem se sa tobom Jack ali opet, ona je tri puta odbila da gleda i onda su je ostavili na miru, meni to ne liči na greyse (u starom Egiptu je bio običaj da kad neko nešto zatraži ili odbije tri puta, onda se to nešto poštuje kao konačna odluka). To je ipak poštovanje slobodne volje.

Ko zna možda su bili neki ok, mada ne znam ni sam, nisam siguran. U svakom slučaju moju majku to nije nimalo uznemirilo :) možda im nije ukusna :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 08, 2007 8:40 am 
Član foruma

Astrum je napisao/la:
Želim ovde da iznesem moj razgovor sa mojom mamom o vanzemaljcima jer me interesuje šta vi mislite o tom njenom iskustvu i koji bi to tip vanzemaljaca bio.

Pre neko veče, pod utiskom tekstova sa foruma i sl, a i znajući da je ona imala neka iskustva o kojima nije htela da mi priča, pitam je dali je nekad bila na svemirskom brodu tj dali je imala kontakte sa vanzemaljcima.

I ona mi na to kaže sledeće:

To je otprilike to u najbitnijim crtama, pa šta mislite o svemu tome pišite.

Ma goni ih u tri p.m.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 15, 2007 9:33 pm 
Moderator

U vezi sa idejom da se vanzemaljski genetski inzenjering i „rad na telu“ bilo koje vrste u stvari obavlja na energetskom telu/energetskom predlosku, Stajnerov (skraceni) opis eterskog tela (dakle, definitivno cu morati da otvorim temu. I da se onda nadam da ce pravi poznavalac, nas prijatelj Om, da se ukljuci 8) ):

„Etersko telo je, dakle, drugi član čovekovog bića. Za nadčulnu spoznaju ono je na višem stepenu stvarnosti od fizičkog tela. Opis, kako ga vidi nadčulna spoznaja, se može dati tek u narednim delovima spisa, kada se pokaže u kom smislu treba shvatiti takve opise. Za sada će biti dovoljno da se kaže, da etersko telo svuda prožima fizičko telo i da ga treba smatrati nekom vrstom njegovog arhitekte. Svi organi održavaju se u svojoj formi i obliku kroz strujanja i kretanja eterskog tela. Temelj fizičkog srca je „etersko srce“, fizičkog mozga „eterski mozak“ itd. To etersko telo upravo je raščlanjeno kao i fizičko, samo komplikovanije i sve je u njemu u živom proticanju bez reda, tamo gde postoje odvojeni delovi u fizičkom telu.“

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 15, 2007 10:07 pm 
Administrator

Citat:
(dakle, definitivno cu morati da otvorim temu. I da se onda nadam da ce pravi poznavalac, nas prijatelj Om, da se ukljuci

Samo naprijed! =D>

Om i "njegovi kontejneri" su mi odmah bili "u sridu", odmah sam te tekstove ubacio i na stranice Znanja, a sad vidi... vidi... ima toga još!!! =D>

Bilježim se sa štovanjem, jedva čekam ove "novosti"!!!

PS... moram sad ovo citirati, hehe...

Citat:
Svi organi održavaju se u svojoj formi i obliku kroz strujanja i kretanja eterskog tela. Temelj fizičkog srca je „etersko srce“, fizičkog mozga „eterski mozak“ itd.

Nadodao bih samo... "temelj implanata vanzemaljaca upravo leži u tom ETERIČNOM obliku, dakle, većina implanata je ETERIČKOG oblika, pa ljudi bezuspješno traže neke sakrivene mikročipove po sebi..." #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 16, 2007 7:51 am 
Moderator

Citat:
Nadodao bih samo... "temelj implanata vanzemaljaca upravo leži u tom ETERIČNOM obliku, dakle, većina implanata je ETERIČKOG oblika, pa ljudi bezuspješno traže neke sakrivene mikročipove po sebi..."

Tako je, Jack. Mnogi fizicki dokazi – belezi, modrice – kao i neki drugi elementi doduse po svemu sudeci ukazuju da postoje i cisto fizicke otmice. Medjutim, cini se da se vecina odvija sa 3D na 4D. I da se „genetska arhitektura“ i drugo bavljenje ’telom’, ukljucujuci tu i implante, po svemu sudeci odnose na „etersku mustru“.

A buduci da nasi misaoni procesi, ucenje, razmisljanje, slaganje puzli, informacije, oplemenjivanje osecaja, meditacija, nasa uverenja na kraju krajeva, takodje uticu upravo na nasu „energetsku mustru“/etersko telo – sto pored moderne biologije tvrdi, eto, i Stajner i mnogi drugi :wink: - to bi mozda ukazalo na put kako mozemo da se zastitimo. Ili barem na njegov pocetak.

„Život je religija. Životna iskustva čovjeka odražavaju u kakvoj vrsti interakcije se on nalazi s Bogom. Oni koji spavaju su oni koji nemaju nimalo vjere, u smislu svoje interakcije sa Svim Što Jeste.“

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 11, 2007 9:47 am 
Član foruma

[img=http://img516.imageshack.us/img516/9402/image018gm7.th.jpg]

ako netko moze nesto reci o ovome....ta cudna stvar se nalazi u lijevom dijelu, slike...ali mislim da cete svi skuziti o cemu je rijec...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 11, 2007 3:55 pm 
Član foruma

=D> :rofl

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub okt 13, 2007 5:28 am 
Član foruma

Dobro jutro.

Vidio sam NLO nema niti dvije minute.

Izlazim na teracu da ću ispraznit pepeljaru , taman sviće i nebo je polu tamno a kad ono nekakava zvijezda pići iz pravca jugo zapadne sfere prema sjevero istoku.

Trajalo je manje od četvrtine minute i na dva mjesta u tom pravocrtnom gibanju se vizualno izgubila , al se opet pojavila na istoj pravocrtnoj liniji.

Da je satelit nije , jer sam promatrao satelite prije koji kruže oko zemlje i nisu oni ovako brzi , ovo je s obzirom na visinu na kojoj se nalazilo , pićilo svom forcom.

Da je neki vojni avion , moguće jer NATO radi vježbe sada u Dalmaciji , al opet ne znam , to je bilo visoko i brzo , a i ne znam koji je to avion tako velik da se sa tolike visine vidi kao zvijezda koja pići preko sjeverne sfere.

Fascinantno u svakom slućaju , ma što god to bilo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub okt 13, 2007 6:25 pm 
Administrator

Thanx na izvještaju... frend s frendicom nedavno vidio i u istočnom dijelu Zagreba ( 15-tak km od Zg ), veli da to i više nije toliko "vauuu" jer ih stalno viđa...

Citat:
Fascinantno u svakom slućaju , ma što god to bilo.

Heh, jel leti? - Leti.
Jel ti je poznat objekt? - Nije.

Zato i je Nepoznati Leteći Objekt ( NLO )!!!

Nešto sam razmišljao... ponekad nije objekt, iako se čini kao objekt. Ponekad je samo manifestacija ( svjetlost ili slično ) u našem 3D... možda više kao neki hologram i slično...

Mislim da je većina tih NLO-a samo manifestacija, da nisu potpuno materijalizirani, i ne borave u 3D, jer bi ih fizika 3. denziteta uništila na tim brzinama/promjenama pravca kretanja, inercije... itd. Oni i dalje borave u 4D ( ili kojem god višem ), samo se neka rubna polja 3D i 4D ili dodiruju ili preklapaju, pa se onda taj "objekt" vidi, odnosno vidi se njegova manifestacija u našem 3D. "Mergaju" se realiteti, pa vidimo razne "show" programe na našem/njihovom nebu. Kao neko spajanje 2 realiteta... na rubnom području se dese anomalije i vide se razne manifestacije...

Tko zna točno...

Možda kad bi mogao doći do tog "objekta", da bi samo "prošao" kroz njega... da nebi "lupio glavom" o trup... a možda bi te polje usisalo u njihov realitet... i odeš, bye-bye... nema te više tu u ovom svijetu, već si prešao u njihov... eh sad... kako je tamo... ovisi "gdje" upadneš... hehehe... možda baš na "tanjur" nekog reptila... oooo.... vidi, vidi... baš lijep ručak... hehehe.... malo te plaše, pa ručaju tvoje emitirane frekvencije i energiju... ako samo to... :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 17, 2007 11:23 am 
Početnik

http://dnevnici-nlo-a.bloger.hr --naiso sam na ovaj blogi i cini mi se zanimljiv

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 18, 2007 8:26 am 
Član foruma

Ja sam vidio nesto jutros... eh sad problem je sto mislim da sam vidio avion ... koji je stajao u mjestu. Obima Boing 747, jednostavno je stagnirao na nebu. Jel to neka nova tehnologija ili ?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1244 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 63  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.