Secanje bez hipnoze nije toliko neuobicajena stvar. U stvari, vecina otetih se i podvrgava hipnozi zato sto ima izvesna svesna secanja. Nesto secanja na 3D dogadjaje, ali vecinom secanja na lucidne snove, koji ostavljaju izuzetno snazan utisak realnosti.
Problem je u tome sto je izuzetno tesko odvojiti san od jave, fantazije ili scenarije virtuelne realnosti od „stvarnih dogadjaja“, paravan-memoriju od istinskih secanja... Hipnoza samo omogucava da se ode dublje i da se otklone indukovana secanja – a njih je ponekad citava serija.
Medjutim, mislim da sa hipnozom treba biti veeeeeeoma oprezan, jer je gotovo sigurno da se pored lazne memorije ugradjuju i sigurnosni mehanizmi, blokovi, koje nedovoljno iskusan hipnotizer, ili hipnotizer koji ne poznaje ovu oblast, veoma lako moze da „zezne“.
Nego, sada mi je nesto palo na pamet. Odnos izmedju genetskog inzenjeringa i zainteresovanosti vanzemaljaca za animirana (dusom prozeta) tela (ja ne znam zasto je ova tema pocela toliko da me okupira – probajte da izdrzite

) i otmica koje se najcesce odvijaju sa 3D na 4D (licudni snovi). Oteti nisu prisutni u svom fizickom telu.
To bi, dakle, znacilo da se dobar deo izmena, ispitivanja ili „rada na telu“ bilo koje vrste u stvari (uglovanom) obavlja na astralnom telu, ili kako to ko vec voli da zove. Dakle, ispituje se ili se menja „energetski predlozak“ mustra kao osnova za stvaranje fizicki manifestovanog oblika. Hm, moracu malo o ovome da razmislim. Pomozite u razmisljanju.