Sada je: pon maj 05, 2025 12:27 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 46  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet jun 07, 2007 6:35 pm 
Član foruma

- Norveški NLO. -

In an excellent article on her Earthfiles website, Linda Moulton Howe reports on the utter bafflement of Norwegian scientists over mysterious lights appearing in the valley of Hessdalen, Norway.

She writes of the research there: "The results can be broken down into two groups:

· 95% are thermal plasmas
· 5% are unidentified solid objects

slika

The plasmas emit long wave radio frequencies and strangely, their temperatures do not vary with change in size or brightness." She quotes the scientists’ research summary:

"1) most of the luminous phenomenon is a thermal plasma

2) the light-balls are not single objects but are constituted of many small components which are vibrating around a common barycenter

3) the light-balls are able to eject smaller light-balls

4) the light-balls change shape all the time

5) the luminosity increase of the light balls is due to the increase of the radiating area. But the cause, and the physical mechanism with which radiation is emitted, is currently unknown"

Ms. Howe interviews Massimo Teodorani, Ph.D., Astrophysicist, who released the report on the 2001 Hessdalen sightings. The scientist speaks of the baffling phenomenon observed.

"I don’t know how it is possible that Nature is spontaneously able to do that. Anyway, we deduce that the plasma is trapped inside a sort of magnetic cage and the magnetic cage closes around the plasma and keeps it fixed in some way, prevents it from expanding. But where does it come from? We don’t know."

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 07, 2007 6:40 pm 
Član foruma

- Ovaj Norveški slućaj i ovaj naš domaći iz Knina , su tu negdi. :mrgreen:

- Slika NLO - a iz Knina :

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 07, 2007 6:43 pm 
Administrator

kokobill, dobrodošao i hvala na iskustvu!

"Cigareta" kažeš... hehe... naši dobri stari Lizzardi... to je njihov "stil".

Filmić oko 6 MB... ako možeš pogledaj:
http://video.google.com/url?docid=-4468185100897567649

UFO - Cylinder Chased by Soviet MIGs Accelerates

2 min.

=D>
:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 08, 2007 10:07 am 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
kokobill, dobrodošao i hvala na iskustvu!

"Cigareta" kažeš... hehe... naši dobri stari Lizzardi... to je njihov "stil".

Filmić oko 6 MB... ako možeš pogledaj:
http://video.google.com/url?docid=-4468185100897567649

UFO - Cylinder Chased by Soviet MIGs Accelerates

2 min.

=D>

To je bilo moje najiskrenije svjedocenje ma koliko nekome izledalo nestvarno.U mojim godinama ne bi bilo korektno iznositi sumnje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 08, 2007 10:42 pm 
Administrator

Dakle, vidio si tip NLO-a koji obično koriste Lizzardi.

To sam mislio reći svojim prethodnim postom. ( Ispričavam se ako je izgledalo nekako drugačije )

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 11, 2007 1:11 am 
Član foruma

...more,okeani, na njih smo zaboravili. Sve što se ne vidi,ne znači da se ne dešava. Mnogo primjeraka prebačeno u okeane, pošto su uslovi slični sa drugim uslovima. Mislim da i to neko prati (USA) ali se ne priča, za sada.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 12, 2007 4:42 pm 
Član foruma

u zadnje vrijeme ucestala pojava izvanzemaljaca...kao nikad do sad... :?

evo i jucer nad zapresicem vidjen..vidio ga veci broj ljudi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jun 12, 2007 5:47 pm 
Član foruma

http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=20510&context=naslovnica&web_page_id=main_page

Sve veca pojava ovih objekata na ovim prostoriam prepisujem velesilama...
LEvitaciske su to letjelice nista drugo...
Awacs je prvi dokaz za te naprave....
Cemu slize jos nitko nemoze tocno reci...

Postoji covjek u americi koji jeo dokucio upravljanje letjelicom i bezicnim napajanjem nje same....
navodno se snima dokumentarac o njemu tesli i toj tehnologiji...

Vrh

Naslov: Za odabranu ekipu.
PostPostano: pet jun 29, 2007 3:53 am 
Početnik

Pozdrav. Moram priznat da pratim ovaj portal i forum vec neko vrijeme i tek sad sam odlucia progovorit...ima sam neka iskustva prošle godine koja uvelike podsjecaju na neke ovdje navedene slucajeve. Racionalno ih jos uvijek ne mogu objasnit. Neki ovdje tvrde da poznaju ljude koji su imali/imaju ili su sami imali/imaju kontakt s tzv. izvanzemaljcima. Zanima me imaju li kakve dokaze koje su voljni podijelit s mnom ili pak sa širom društvenom javnosti? Da li su spremni progovorit o svojim iskustvima pred kamerom? Da li ih je strah iz bilo kojih razloga takve tvrdnje iznosit i zašto? Ljudi u mom okruženju jako malo vjeruju ovim virtualnim ispovijestima i klasifikacijama izvanzemaljaca. Video clipovi i slike imaju isti problem (kako potvrditi da su stvarni/ originalni) stoga bi neke (video,real time) konferencije ili za pocetak video clipovi tih osoba s njihovim pricama i tvrdnjama bile dovoljne za privlacenje paznje sire populacije. A također bi i omogucile skretanje pozornosti na "istinu" (istina u navodnicima jer svatko ima neku svoju istinu) tj. novi pogled na situaciju u kojoj se svi zajedno nalazimo. Ako vec imate znanje sta tvrdite zasto ga onda ne iskoristite?Odnosno kako ga koristite? Toliko od mene zasad...

Ps: Nlo stoga što su inicijali mog imena i prezimena N.L. a O. je za osobno. I ima jedna narodna koju bi volia istaknit ovom prilikom koja je dosta simbolicna na za ovu problematiku; " Puno zujiš, malo meda daješ!" A takvih danas ima dosta...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jul 20, 2007 9:22 pm 
Član foruma

Video materiali :

Real UFO Abduction of a Cow!

UFO - The Best Evidence Ever

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jul 25, 2007 1:26 pm 
Administrator

Prošle subote, NLO lebdio iznad mjesta Stratford-Upon-Avon u Engleskoj. Viđen od strane najmanje stotinu ljudi.

slika

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a ... ge_id=1770

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 26, 2007 6:36 am 
Početnik

1947. se dogodila Roswell nesreča...

od tada pa do danas je proslo 60 godina..u tih 60 godina je čovječanstvo jako napredovalo što se tiče izuma,tehnologija i znanja...
A uzmite recimo 1887., 60 godina prije tog incidenta...

od te 1887. pa do 1947. smo jako slabo napredovali,gotovo nista...
no odjednom, dode ta 1947. i kabum...mocna racunala,struja napredovala,tehnologija,motori,milijuni stvari...

mozda je to sve povezano sa tim slucajem roswell? mozda su znanstvenici na tom objektu naucili sve te stvari,pa smo zato napredovali?zar vam nije to sve sumljivo?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 26, 2007 12:12 pm 
Administrator

Melkiot, dobrodošao!

Pogledaj si dokumentarac

UFO Files-Alien Engineering.

Sve što si naveo tamo se već debeeeeelo iznijelo... hehe! Definitivno su neke tehnologije "pokupljene", hajdemo reći, kopirane... i danas su dio naše svakodnevnice.

Ali - to nije bilo slučajno, naravno. Sve ima svojih razloga ( možda samo generalno "ubrzavanje" ). Padne i avion u prašumu u Africi, pa oni domoroci nisu ništa napravili s njim, već su samo napravili drveni kostur pokriven slamom i to im služi kao "bog" sela kojem se trenutno mole... A da naprave neku kopiju tog aviona... još su stoljećima daleko od toga. Zašto? Radi njihovog načina razmišljanja.

Inače, =D> , odlično zapažanje!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jul 26, 2007 1:07 pm 
Početnik

Jack987 je napisao/la:
Melkiot, dobrodošao!

Pogledaj si dokumentarac

UFO Files-Alien Engineering.

Sve što si naveo tamo se već debeeeeelo iznijelo... hehe! Definitivno su neke tehnologije "pokupljene", hajdemo reći, kopirane... i danas su dio naše svakodnevnice.

Ali - to nije bilo slučajno, naravno. Sve ima svojih razloga ( možda samo generalno "ubrzavanje" ). Padne i avion u prašumu u Africi, pa oni domoroci nisu ništa napravili s njim, već su samo napravili drveni kostur pokriven slamom i to im služi kao "bog" sela kojem se trenutno mole... A da naprave neku kopiju tog aviona... još su stoljećima daleko od toga. Zašto? Radi njihovog načina razmišljanja.

Inače, =D> , odlično zapažanje!

da istina,ipak oni drugacije razmisljaju od nas...no opet,taj njihov nacin razmisljanja je mozda bolji nego naš...njima je taj avion bog i gotovo,oni se ništa ne brinu sa tim, a ne kao mi, mi vidimo točkicu na nebu i "već sam viđel enelo"...mozda si ti domoroci pametniji od nas...a mozda i ne...ali mozda bolje žive =D>

Baš se jucer kolega zapitao,kako u jedan procecor stane preko milijardu tranzisotra? kojom to tehnikom rade? sve je to cudno..mozda smo 60% tehnologije od te 47.' uzeli od tog objekta što je srušen...

Vrh

Naslov: Empatija!
PostPostano: uto aug 07, 2007 2:01 am 
Početnik

kokobill je napisao/la:
Moje svjedocenje iz djetinjstva se bazira na istinitom dogadjaju iz 1953 god..Setajuci sa ocem tada kao 7-mo godisnjak vidio sam kao i svi prisutni na nebu nesto u vidu cigarete.Tada nisam svatao o cemu se radilo,a kasnije na upit svome ocu rekao mi je da se radilo o letecem tanjuru.Istinit dogadjaj koji mi ostao u sjecanju do dan danas.
Ovo je vrlo čest fenomen.
Posebno u suvremenijim i američkim viđenjima NLO-â, jer se leteći objekti pojavljuju često u vidu nekoga predmeta iz domaćinstva, a radari pokazuju da se ne radi o malom, nego o zaista, veličine aviona, objektu. U toj svoj priči i nije bitno da li se NLO-i (tj. UFO-i) zaista pojavljuju, nego je najinteresantnija ova radarska priča, nemogućnosti detektiranja nečega što leti, a strahovito se brzo kreće - kao da se poigrava sa tobom koji tragaš za njim.
Iskrenost tvoga oca i tvoja vjera u njega, samo pokazuje da čovječanstvo ne treba da brine za svoju budućnost, i da buduće generacije mogu imati bezrezervno povjerenje u svoje očeve.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 07, 2007 9:08 am 
Član foruma

podmornica je napisao:

Citat:
Iskrenost tvoga oca i tvoja vjera u njega, samo pokazuje da čovječanstvo ne treba da brine za svoju budućnost, i da buduće generacije mogu imati bezrezervno povjerenje u svoje očeve.

Moj otac mi je rekao dosta pametnih i istinitih stvari ali i još više gluposti i budalaština u koje je verovao... Tako da nikako ne mogu imati "bezrezervno poverenje" u njega.

Mislim da to važi za sve očeve (a i majke :mrgreen: ). Nije dobro davati ovakve uopštene izjave kakvu si ti dao, jer roditelji su nam osim dobrih stvari preneli i veoma loše. Dakle u svemu postoji dijalektika i ja ti skrećem pažnju da ako želiš da konstruktivno učestvuješ u raspravama na forumu ubuduće izbegavaš tzv. "apsolutne kategorije". Razmišljanje u apsolutnim kategorijama je koristio Aristotel, i to je odavno odbačeno kao pogrešno.

Pozdrav. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 07, 2007 11:31 am 
Član foruma

melkiot je napisao/la:
od te 1887. pa do 1947. smo jako slabo napredovali,gotovo nista...
no odjednom, dode ta 1947. i kabum...mocna racunala,struja napredovala,tehnologija,motori,milijuni stvari...

Moje mišljenje je drugačije i nema se potrebe uzbuđivati zbog toga ;)

Ogroman napredak je upotreba električne energije, ogroman napredak je upotreba nuklearne energije, ogroman napredak je upotreba raketnog pogona, penicilin,... Svi ti pronalasci su od prije 1947.

Valjda nam nije "padao" po jedan NLO za svaki pronalazak :)

Do "moćnih računala" nismo došli principom "Paf! teraflops." kao ni do ostalih otkrića i njihove upotrebe. Svemu su prethodila jako duga učenja i istraživanja generacija iza, a ne krađe dijelova sa nekih pokvarenih NLO-a.

Optimizam i samo naprijed!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 07, 2007 9:07 pm 
Početnik

STALKER je napisao/la:
podmornica je napisao:

Citat:

Moj otac mi je rekao dosta pametnih i istinitih stvari ali i još više gluposti i budalaština u koje je verovao... Tako da nikako ne mogu imati "bezrezervno poverenje" u njega.

Mislim da to važi za sve očeve (a i majke :mrgreen: ). Nije dobro davati ovakve uopštene izjave kakvu si ti dao, jer roditelji su nam osim dobrih stvari preneli i veoma loše. Dakle u svemu postoji dijalektika i ja ti skrećem pažnju da ako želiš da konstruktivno učestvuješ u raspravama na forumu ubuduće izbegavaš tzv. "apsolutne kategorije". Razmišljanje u apsolutnim kategorijama je koristio Aristotel, i to je odavno odbačeno kao pogrešno.

Pozdrav. :)
Prihvatam tvoj konstruktivan prijedlog, za moje buduće pisanje. :wink:
Htio sam samo dati podršku onome što je kokobill napisao.
Inače velikim dijelom bih se složio s onim što si napisao.
Možda ćemo o tome malo kasnije, novi sam na forumu...
=D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 08, 2007 12:23 am 
Član foruma

kokobill je napisao:
Citat:
Moje svjedocenje iz djetinjstva se bazira na istinitom dogadjaju iz 1953 god..Setajuci sa ocem tada kao 7-mo godisnjak vidio sam kao i svi prisutni na nebu nesto u vidu cigarete.

podmornica je napisao:

Citat:

podmornica je napisao:

Citat:
Htio sam samo dati podršku onome što je kokobill napisao.

Ako nam uspeš objasniti na koji način si ti hteo dati podršku kokobillu, možda ćemo te i razumeti... kokobil je opisao viđenje NLO-a koje je doživeo sa svojim ocem. Sve ostalo što si ti napisao povodom toga je ... nemam reči. :shock: :roll:

A ulizivanje ili poltronstvo, na ovom forumu teško prolazi, a još teže uspeva.

Pozdrav. 8)

Vrh

Naslov: Carpe diem!
PostPostano: sri aug 08, 2007 10:41 pm 
Početnik

Htio sam dati na taj način što sam se sjetio podatka koji sam naveo - da sam negdje gledao davno da zaista u Americi je čitava priča počela sa viđenjem objekata za koje se mislilo da su, najprostije rečeno, leteći predmeti u zraku, i da su vidioci opravdavali na početku sebe time, a kasnije se u skladu sa radarskim kontrolama, sinhronizirano za to vrijeme viđenja, ustanovilo da su radari tada primjećivali te objekte koji su se strahovito brzo kretali, a brzina kretanja i toplina u tom prostoru, su ukazivali da se radi o nečem mnogo većem, nečem veličine npr. naših avionskih letjelica.
Sada se nadam da sam uspio objasniti.
Ovdje imam tek nekoliko postova, kokobilla ne poznajem, kao ni ostale forumaše, prema tome ne vidim kakvu bih to imao korist od poltronstva ili nepoltronstva.
Dođem ovdje kad mi se pišem, pročitam ponešto i odem.
Osim toga, ti si ovdje moderator, pa je konkluzija da uradiš ono što ti nalaže tvoja osobna intencija.
Ili da mi sugeriraš da moje postove koje smatraš poltronskim editiram ili potpuno izbrišem.
Sve najbolje...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 915 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 46  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.