Sada je: sri maj 14, 2025 7:37 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 86 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned aug 05, 2007 12:10 am 
Član foruma

jasmine36 je napisao/la:
Zanima me zašto pojedinci smatraju naivnima ili čak ludima one koji osjećaju da ima i dobrih vanzemaljaca, i koji žarko žele s njima se susresti.

Stvar je u tome da nas ti dobri vanzemaljci nece voditi za ruku i pomagati nam na nasem putu spiritualnog razvoja tako sto ce nam tek tako otkrivati neka znanja a jos manje davati predvidjanja o necemu a pogotovu ne sve to u "cetiri oka". Oni ce sacekati da sami resimo svoje probleme i da se sami izdignemo iz "kosmickog blata" u koje smo sami i dospeli. Dakle mi SAMI to moramo da uradimo bez direktne pomoci bilo koga sa strane i svako "vise bice" koje tvrdi da ljudska rasa to ne moze sama da ucini za sebe taj ima "skrivene namere" i to automatski predstavlja uticaj "trece sile" naspram koje su ljudi inferiorni i koju su ljudi ranije nazivali "bozanstvima" a danas "dobrim" vanzemaljcima".

Meni licno je mnogo logicnije da ce neki dobri vanzemaljci izbegavati bilo kakav vizuelni a verovatno i svaki drugi kontakt sa nama zemljanima upravo zbog toga jer cemo se mi automatski hteli-ne hteli osecati inferiornije naspram njih sto bi kod njih izazivalo neprijatnost podjednaku onoj kada bi smo ih i "obozavali".

I naravno, tu je i problem krsenja slobodne volje.

Citat:
Ja jako želim susret s nekim simpatičnim ET predstavnikom. I to se dogodi. I prenese mi znanja, predviđanja...

Hoces reci da si imala susret sa simpaticnim ETijem i da ti je on preneo neka znanja?

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 05, 2007 2:59 am 
Član foruma

Jasmine,

Ako baratas engleskim jezikom, preporucujem ovaj sajt i materijal sa njega. Mozda ti bude zanimljiv.

http://www.alliesofhumanity.org/

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 05, 2007 5:44 am 
Član foruma

Arbitrium Liberum,hvala za sajt. Nisam naišla do sada na njega.
Aragorn, nitko ne kaže da će nas oni voditi za ruku, kako ti kažeš, ali je činjenica da smo zapeli. I činjenica je da nam je razvoj svijesti na puno nižem stupnju razvoja nego što je to razvoj tehnologije. A opasne igračke u pogrešnim rukama mogu dovesti do katastrofe. Možda to žele spriječiti. Jer poznato je da su mnoge civilizacije prije nas same sebe uništile upravo zbog istog razloga. Ja znam što osobno osjećam prema svemu tome. Ljudi osjećaju otpor prema nekome tko želi ponuditi pomoć samo iz straha od nepoznatoga. Puno toga nam je nepoznato. I sami sebi smo 90% nepoznanica. Znači trebali bi se bojati sami sebe?Činjenica je da je ljudska rasa i do sada napredovala u razvoju zahvaljujući posjetima iz svemira. Toliko je dokaza. A to što bi ih smatrali bogovima,mislim da bi to možda bilo samo na prvu loptu, dok ne bi objasnili ljudima o čemu se radi. A oni koji su skloni klanjati se svemu i svačemu (zlatnom teletu, svetim mačkama i kravama), mislim da takvi ne bi smjeli kočiti naš razvoj.Mislim da ih je velika manjina.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 05, 2007 9:51 am 
Član foruma

Aragorn je napisao/la:
Baphomet je napisao/la:
Znači vi ste ih svi vidjeli i sreli pa znate da ih ne želite.

Pa nije bas da moras nesto da iskusis i da vidis da bi znao da to ne zelis.

Ovde pise dosta toga, ima dosta da se cita ali se na kraju moze doneti nekakav zakljucak u vezi nekoga ko "nudi" svoju pomoc bez da ga je neko pitao za to.

http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... 09&start=0

Pozdrav

Čitao sam sve i svašta.

Svašta se piše, nešto manje a nešto više uvjerljivo no dok se osobno ne uvjerim u ono što je netko napisao uvijek cu bar malo sumnjati u istinitost bilo kojih tekstova.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 05, 2007 10:56 am 
Član foruma

jasmine36 je napisao/la:
Zanima me zašto pojedinci smatraju naivnima ili čak ludima one koji osjećaju da ima i dobrih vanzemaljaca, i koji žarko žele s njima se susresti...
...Ako svi gledamo crno, kako možemo od nekoga očekivati da će se otvoriti za nešto dobro i korisno za ljudsku rasu? Kako očekivati od pojedinaca da skupe hrabrost, ako svi govore da su NLO-i loša pojava?

A valjda će dobri vanzemaljci pronaći način i valjda osjete tko im želi dobrodošlicu.

jasmine36, ovdje se potpuno slažem s tobom! =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 06, 2007 9:27 am 
Član foruma

Aragorn, pročitala sam ono što si mi preporučio. I što sam mogla zaključiti? Da su ljudi iz američke vlade i vojske u suradnji s nekim vanzemaljcima, opasniji za otete nego oni koji su ih "oteli"(u slučaju žene pod imenom Pet). Ispravi me ako griješim. Pažjivo sam čitala. Osobni doživljaj svega pročitanog ne bih komentirala.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 06, 2007 11:40 am 
Administrator

jasmine36, hajde opiši u ovoj temi neke svoje doživljaje komunikacije s vanzemaljcima. Naravno, ako to želiš podijeliti s ostalima... hvala.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 06, 2007 1:16 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
jasmine36, hajde opiši u ovoj temi neke svoje doživljaje komunikacije s vanzemaljcima. Naravno, ako to želiš podijeliti s ostalima... hvala.

aha, i mene zanima! :P

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 06, 2007 2:18 pm 
Član foruma

Dopusti da sad ja tebi =D>

Da ne ispadne da jedno drugome povlađujemo, ovaj pljesak je samo znak da smo se "našli" u razmišljanju, i baš mi je drago.

Što misliš koliki postotak ljudi bi se složio s Teslinom mišlju da je "Boljitak čovječanstva iznad boljitka pojedinca"? Ja sam tu vrlo pesimistična.

A što se tiče vanzemaljaca koji nas žele iz ovih ili onih razloga iskoristiti i izmanipulirati, mislim da su i oni došli na isti način u "posjed" svijesti ljudi preko ljudi - pojedinaca. E sad, pitanje je zašto su ti ljudi pristali surađivati s njima. Odnosno, zašto su "prodali dušu"? Je li razlog bila ponuđena pomoć u stjecanju moći ili nešto drugo kao ono o čemu Icke govori da su oni ustvari njihovi srodnici tj. pripadnici?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 06, 2007 4:32 pm 
Moderator

I mene bi veoma zanimala licna iskustva, ako postoji zelja da se iznesu, naravno. Zaista verujem da bi bilo u opstem interesu. Ne mora da bude licni dozivljaj, ali mozda neke prenete spoznaje.

Pogotovo ovaj deo:
Citat:
Je li razlog bila ponuđena pomoć u stjecanju moći ili nešto drugo kao ono o čemu Icke govori da su oni ustvari njihovi srodnici tj. pripadnici?

Ne mislim ovde toliko na rezultate Ikovih istrazivanja vec na to da veliki broj dokaza govori u prilog teze da je genetski inzenjering i stvaranje nove hibridne rase jedan od vaznijih razloga abdukcija i vanzemaljske interakcije sa nama.
Ako su preneta neka saznanja u tom pravcu, za sve bi bila korisna.

Nekako mi se cini da bi konkretne informacije, ako ih ima, trenutno bile korisnije od poziva i proklamacija. Mozda nisu bas sve prijatne za uho :wink: , ali... kako Isus rece .... Istina ce vas osloboditi

Par linkova sa glavne strane za zainteresovane:
http://www.galaksija.com/metafizika/prijetnja.htm
http://www.galaksija.com/karlaturner.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 06, 2007 5:32 pm 
Član foruma

Sad ću ja vama postaviti pitanje o svome razmišljanju: Ako će stvarno doći do uništenja Zemlje kao planeta, ili će doći do promjena u atmosferi ili bilo čega drugoga na što mi ne možemo utjecati, zar ne mislite da bi netko pomislio da će biti potrebna intervencija "nekoga" da nas prilagodi na bilo koji način bilo promjenama našeg fizičkog tijela, bilo svijesti ili ne znam što se sve na nama može promijeniti? Ja bih najprije mijenjala ljudsku "prirodu", ako znate na što mislim.

Ako ćemo morati biti premješteni negdje, ili će se atmosfera ovdje promijeniti, ili će se prorijediti ili zgusnuti, ili će sve izgoriti od sunca, ili će doći do ledenog doba...pa zar će naša tijela moći to izdržati? A naša svijest i naša priroda o kojoj sam govorila nije još sposobna živjeti izvan ovoga tijela bilo gdje, osim u ovom zgusnutom, materijalnom obliku. Znači potrebna je revizija cijelog ljudskog bića. Ja možda ne baratam izrazima, a i automatski ih sebi prevedem čim na njih naiđem, osim naravno onih koje ne možeš prevesti na naš jezik.

Činjenica je da ne znamo što će se ljudskom rodu dogoditi, ne znamo NIŠTA. A ponašamo se kao da znamo sve. Pametujemo, arogantni smo. Teško se prepuštamo promjenama...

Ja sama od sebe krećem... Ponašam se kao Mojsije koji je vidio goreći grm i zinuo. Odbijam se uključiti. Dobivam znakove najviše kroz snove, koje zapisujem. Toliko to dugo traje da sad već mogu reći da ZNAM da ima ljubavi oko mene, da ima brige o meni. Samo ne znam zašto sam morala doći na ovaj forum jer nisam baš najbolje primljena.

Uglavnom, skoro svaki dan dobijem neku temu o kojoj trebam razmišljati, proširivati je. Ako sam ikada bila oteta ili nešto sl. nemam nikakve traume. Onaj tko je uz mene me stalno zeza u simpatičnom smislu. Znam da me voli. Prolazila sam kroz traumatična razdoblja u svome životu(stvarnom životu)pa sam čak pomislila da haluciniram,da sam možda dobila PTSP ili sam luda ili bilo što. Sad mi je sve svejedno što tko misli ovdje o meni. Teško mi je, ali ja imam svoj oslonac koji je sve konkretniji. Čeka da se prepustim. Ovo je teško za pričati jer je puno detalja, najviše osobnih koje ne želim nikome reći jer bih se osjećala kao da bacam bisere pred svinje. Ne želim nikoga uvrijediti, ni Isus nije nikoga htio uvrijediti kada je to rekao, uvjerena sam. Pokušala sam tu izreku prevesti da se nitko ne bi našao uvrijeđen, ali ne postoji ništa slično tome što bi doslovno prikazalo ono što se ima za reći.

Mogu dati nekoliko natuknica za ono što Bare pjeva:"Samo živi samo budi, svi odgovori doći će sami, samo stoj na svjetlu i doći će kraj tami":

LJUBAV, LJUBAV, LJUBAV. Sve ostalo je nebitno za navoditi jer sve svjetlo proizlazi iz te jedne riječi. To je ono što samo dijete može dati i prepustiti se bezrezervno i bez vaganja i premišljanja.

Ja sam izgleda bila jako mudra kada sam odabirala gdje ću se roditi i nametnula sam si jako težak zadatak-život. Nisam išla kod učitelja na inicijaciju, nego je moj život bio inicijacija. Imala sam šansu dokazati da sam sposobna "proizvesti" ljubav koja pokreće planine. Sad koju sam frekvenciju proizvela nije mi dano znati.

Sad će mnogi mudraci reći: pa to mi sve znamo, piše u Piše u pjesmi nad pjesmama". A ja kažem, DOSLOVNO shvaćajte Isusove riječi, tko vjeruje u njega. Tko vjeruje u učitelja iz svoje religije neka doslovno shvaća njih.
I neka ih provodi. Što se više trudite, više će vam biti nadodano.

Jer kad sam bio dijete govorio sam kao dijete, sad kad sam odrastao, razmišljam kao odrastao. Ma šipak smo mi odrasli! Mi smo na početku puberteta. Jer kad je dijete malo, roditelji im moraju "nacrtati" ono što ih žele naučiti. Dok su u pubertetu, roditelji im više ne crtaju, nego ih savjetuju, a ovi najčešće ne poslušaju. Kad je čovjek odrastao sve zna samostalno na temelju stečenih znanja iz svoga života i prenesenih iz djetinjstva.
Tako je i s ljudskim rodom. Dok smo bili "djeca"- netko nam je dao napisanih 10 zapovijedi. Poslije je došao Isus i davao savjete- to je pubertet, još i sada čitamo i slušamo te savjete, a ne držimo ih se. Znači, zapeli smo u pubertetu. A smatramo se starom civilizacijom, naprednom, odraslom i što je najbolje...JEDINOM u galaksiji. Vau! Baš smo si uznapredovali!

Pozdrav! :kiss:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 06, 2007 6:05 pm 
Član foruma

E moja jasmine, i dubine duše slažem se s tobom!

Svaka čast na hrabrom iznošenju svog stava!

Love & Respect!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 06, 2007 8:36 pm 
Moderator

Nema ljutnje. Nekako mi se cini da su u ovom podrucju gde pipamo u mraku detaljnije informacije jako bitne za sve. Hvala sto si ih podelila sa nama. Iskreno.

Mene su zanimale informacije/teze o genetskom inzenjeringu i stvaranju hibridne rase i u tom pogledu su mi ovi pasusi vise nego informativni, pogotovo u pogledu strategije:

Citat:
Sad ću ja vama postaviti pitanje o svome razmišljanju: Ako će stvarno doći do uništenja Zemlje kao planeta, ili će doći do promjena u atmosferi ili bilo čega drugoga na što mi ne možemo utjecati, zar ne mislite da bi netko pomislio da će biti potrebna intervencija "nekoga" da nas prilagodi na bilo koji način bilo promjenama našeg fizičkog tijela, bilo svijesti ili ne znam što se sve na nama može promijeniti? Ja bih najprije mijenjala ljudsku "prirodu", ako znate na što mislim.

Ako ćemo morati biti premješteni negdje, ili će se atmosfera ovdje promijeniti, ili će se prorijediti ili zgusnuti, ili će sve izgoriti od sunca, ili će doći do ledenog doba...pa zar će naša tijela moći to izdržati? A naša svijest i naša priroda o kojoj sam govorila nije još sposobna živjeti izvan ovoga tijela bilo gdje, osim u ovom zgusnutom, materijalnom obliku. Znači potrebna je revizija cijelog ljudskog bića. Ja možda ne baratam izrazima, a i automatski ih sebi prevedem čim na njih naiđem, osim naravno onih koje ne možeš prevesti na naš jezik.

Hvala jos jednom.
Kako ce ko tumaciti te informacije, to svako mora da odluci za sebe, zar ne? Zato se nemoj ljutiti zbog moje perspektive.
A ona je da namere onih koji u najvecoj tajnosti sprovode „genetsko doterivanje“ nas i nase dece, ne posmatram nimalo kao dobronamerne. Negde nam je lakse da im damo drugacije tumacenje ili da ih ignorisemo, jer se naspram ove vrste terora osecamo potpuno bespomocni. Ja ipak mislim da nismo i da ljudsko iskustvo i kreativnost moze naci nacina da povrati suverenitet nad sopstvenom dusom/dusama od ovih predatora.

Kazem, bez ljutnje. Mene tvoja perspektiva ne ljuti, neka ni tebe ne ljuti moja. :wink:

U nekim izvestajima se pominju „ljudske caure“, neanimirana ljudska tela koja treba da prime duse. Takodje se pominje de-animacija, dakle izmestanje/isisavanje ljudske duse iz tela da bi se smestila u neko drugo. Necu da postam ovde citate, prilicno su :? . Oni koji zele ce ih naci.

Nikako ne bih volela da ovo lici na neko propitivanje, ali ako imas informacije/saznanja o ovome i ako zelis da ih podelis sa nama, ja sam zaista zahvalna za njih, because the truth shall set you free – da shvatimo stvari doslovno. :wink: Ako ne, nista.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 06, 2007 10:30 pm 
Administrator

Citat:
Samo ne znam zašto sam morala doći na ovaj forum jer nisam baš najbolje primljena.

Sve u životu su samo - lekcije.

A predrasuda je da nisi najbolje primljena. To možda izgleda iz tvoje perspektive, ali na forum dolazi mnogo pojedinaca koji samo zezaju, provociraju i spamiraju, ne žele iskrenu suradnju, već potkopavaju onako fino i polako... pa naravno, moraš proći "vatreno krštenje".

Iskreno, razni ljudi dolaze ovamo iz raznoraznih razloga, a više je onih koji dolaze unijeti kaos i spamirati, pa eto... moramo nekako doznati nečije istinske razloge dolaženja. Kako držimo ( koliko god možemo ) do neke kvalitete foruma, nećemo dopustiti da par pojedinaca rasture ono što je već mnogo ljudi na forumu godinama gradilo.

Eto - iskreno... pa sad ti sama to sve sagledaj, promotri, razmisli... kako zašto... ( ili nemoj - ako je takva slobodna volja )

Jer... lekcije su lekcije... hehe!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 07, 2007 8:58 pm 
Član foruma

Arja je napisao/la:
A ona je da namere onih koji u najvecoj tajnosti sprovode „genetsko doterivanje“ nas i nase dece, ne posmatram nimalo kao dobronamerne. Negde nam je lakse da im damo drugacije tumacenje ili da ih ignorisemo, jer se naspram ove vrste terora osecamo potpuno bespomocni.

Kao odgovor na ovo ću ti navesti banalan primjer cijepljenja djece. Kad djeca saznaju da će biti cijepljenje, to je panika nad panikama. Tek kad vide liječnicu, pola ih plače gorkim suzama, pola je dovelo mame da ih drže u krilu. Kužiš što ti hoću reći? Sva objašnjavanja da je to za njihovo dobro ne vrijede i ne mogu ih utješiti, tako da ih nekoliko medicinska sestra mora stisnuti i čvrsto im držati ruku. Znači to djeci izgleda kao nasilno ponašanje. Sjećate se svi kako je to nekada bilo, sad je pitanje tko će priznati da se bojao, ili nedaj Bože plakao.

Arja, da ti se sad ukaže vanzemaljac i pokuša ti objasniti da će na tebi izvršiti nešto što je neophodno da bi preživjela, opstala..., kako bi reagirala? Da li bi rekla, "O hvala što se brinete, kako da ne bih pristala"?
Ili bi te morali za tvoje dobro malo "stisnuti"? Štos je u tome da je sve stvar vjere i povjerenja. Ja se ne bih bunila da me malo "pojačaju" u svakom smislu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 07, 2007 9:48 pm 
Član foruma

jasmine36 je napisao/la:
Arja je napisao/la:
A ona je da namere onih koji u najvecoj tajnosti sprovode „genetsko doterivanje“ nas i nase dece, ne posmatram nimalo kao dobronamerne. Negde nam je lakse da im damo drugacije tumacenje ili da ih ignorisemo, jer se naspram ove vrste terora osecamo potpuno bespomocni.

Kao odgovor na ovo ću ti navesti banalan primjer cijepljenja djece.

Po meni se to "genetsko doterivanje" pre moze porediti sa vakcinisanjem goveda nego sa vakcinisanjem dece. Isto tako bi se iz jedne "perspektive " moglo reci da krave u stvari zive jedan srecan i zadovoljan zivot jer im covek obezbedjuje krov nad glavom i redovna sledovanja hrane, brine se o njima u svakom smislu. Ali sa druge strane mi se govedima hranimo i brinemo se o njima u interesu nase ishrane.

Mislim da je slicna situacija i sa tzv "dobrim" vanzemaljcima koji nas "genetski doteruju" i "vakcinisu" i kreiraju nas zivot. Sa stanovista jednog farmera, bila bi velika steta izgubiti farmu a da pritom postoje mogucnosti da goveda budu "modifikovana".

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 07, 2007 9:57 pm 
Član foruma

Hoćeš reći da to rade iz vlastite koristi? Ali ako uzmeš da se cijepe i psi, i mačke? A njih ljudi ne jedu, nego ih samo vole i žele uživati u njihovom društvu.

Možda je meni to u vezi goveda lakše shvatiti jer ih ja ne jedem, niti bilo koje živo biće, a ipak bih im pomogla kad bih znala način. Jer ne rade svi sve iz koristi.

Skroz dok se gleda crno- bijelo, nema puno prostora za diskusiju.

Dopušteno je biti suzdržan, ali ipak dopustiti i mogućnost da je ona druga strana u pravu (i da na kraju krajeva-postoji). Naravno, ovdje mislim na prisustvo "pomagača".

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 07, 2007 10:05 pm 
Administrator

Teorije ’bratske pomoći’ vanzemaljaca u našem evolutivnom razvoju koju greysi, reptoidi i njihovi igrači promovišu već godinama može da drži vodu samo kod onih koji su ignorantni ili nemaju tendenciju (ili kapacitet?!) da razmišljaju svojom glavom (ili su tako programirani!?). Međutim, SVE se može racionalizovati. Mislim da je vrsta pogleda na realnost tipa “što je babi milo to joj se i snilo” (wishful thinking) - siguran recept za propast.

Činjenica je da pored ostalih postoji jedan scenario spašavanja određenog broja ljudi u slučaju kataklizme (komete, asteroidi, ‘talas’…), međutim, to bi na našem nivou bilo analogno slučaju kada farmer spašava ovce od nekog požara ili poplave. (Ovi “dobri” vanzemaljci ne kažu svojim ‘prijateljima’ iz 3D – čime se hrane!?) Naravno, dok nam deru kožu i manipulišu nas na raznorazne načine kroz cijelu našu istoriju, mi treba samo da se naoružamo ljubavlju i zasipamo njome koga god stignemo, uključujući i njih!? Ovaj religijski (a oni su ti koji su nas usrećili s religijama) i ‘new-age’ koncept (takođe uveden uz njihovu asistenciju) omamljivanja ovaca je prilično efikasan ali samo kod onih ovaca koje su prijemčive za to.

Takođe, taj pojam “spasitelja” koji će se pojaviti u budućnosti (Isus, Kalki, Mahdi, Maitreya, Jehova, vanzemaljci… itd.) i koji se promoviše kroz našu istoriju kroz religijske i new-age kanale sve do dan danas, nije nimalo slučajan. “Vjeruj u sve, samo nemoj u sebe”. “Prepustite svoju sudbinu u naše ruke i ništa se ne brinite, mi ćemo vas spasiti”. Naravno, to ima dosta veze sa slobodnom voljom a oni od nas koji to učine svojom voljom, neće imati pravo na žalbu ukoliko završe onako kako nisu mislili. Dakle, niko neće imati pravo na: “…nisam znala…ja sam mislila…”

Što se genetičke modifikacije ljudskih bića tiče, postoji dosta indikacijada se tu radi o stvaranju jednog genoma koji je najmanje prihvatljiv za nas, kao čovječanstvo. Slično kao što mi genetički modifikujemo ovce kako bismo kod njih dobili neke karakteristike koje NAMA odgovaraju. Medjutim, da su ovce malo svjesnije, mi bi ih morali malo i “mentalno obraditi”, odnosno, uvjeriti da je to sve za njihovo dobro i da mi njima tako, u stvari, - pomažemo. Neke od njih će čak biti ponosne i zahvalne. (Još ako nas uz sve to budu zasipale i svojom ljubavlju, ništa ljepše za nas.) Naravno, ovce neće biti svjesne svoje stvarne uloge s obzirom da će im svijest biti kontolisana s naše strane.

Oni koji su bar malo pažnje posvetili svom vlastitom razvoju mogli su uz pomoć obične opservacije zaključiti da - u ovom univerzumu - nema ništa - besplatno. Koliko uloženog truda – toliko napretka. A tako će biti i u budućnosti. Kakve to ima veze sa “3D konceptom ljubavi”?! Nema nikakve. Međutim, to ima mnogo veze sa čovjekovom suštinom i jednim svjesnim radom na razvoju svog bića. To je takođe povezano i sa razvojem lične pronicljivosti ili razboritosti. Oni koji nemaju razvijenu pronicljivost završiće svoju
‘3D-karijeru’ u prvoj zamci. (Npr. – jedna od njih je ovaj new-age koncept interakcije sa realnošću koji obezbjedjuje čovjeku mentalni sklop tipa: “Ovca-u-nirvani.”) Svjesnost podrazumijeva i poznavanje metoda manipulacije ljudi od strane 3D i 4D OPS sila. Oni koji ih ne poznaju što usljed svoje ignorantnosti, naivnosti, gluposti itd. imaće veće šanse da budu izmanipulisani, odnosno, neće biti u stanju da se zaštite. I ne samo to, neki od njih će ‘svoje’ deluzije, odnosno, mentalne programe, prosipati unaokolo kao “kosmičku istinu”.

Na primjeru uvodne poruke, može se prilično lako vidjeti kako se ovdje prodaje određen ‘proizvod’ na jedan tipičan 3D način. Oni koji su imali priliku pohađati neki kurs za trgovačke putnike, mogli su vidjeti da je pristup isti kao i kod prodaje nekog proizvoda. Nakon uspostavljanja kontakta sa potencijalnim kupcem, prelazi se na seriju pitanja i tvrdnji uz pomoć koje je potrebno od kupaca dobiti što veći broj potvrdnih odgovora u jednom nizu, tako da kad dođemo do pitanja njegove kupovine proizvoda, on će se takođe složiti s tim, kao pod nekom inercijom. (Na primjer, jedan dobro obučen zastupnik nekog osiguravajućeg društva će vam na isti način pokušati prodati – polisu životnog osiguranja). Naravno, koliko je moguće ulazi se i u sinhronizaciju s klijentovim “wishful thinking-om” (dobro znamo šta većina ljudi voli i želi). Dakle, tu ćemo potencijalnom kupcu servirati sve ono za šta znamo da će se on složiti s nama stavljajući težište na aktivaciju njegovog emocionalnog centra. Poznato je to da oni koji djeluju iz emocionalnog centra ne mogu razborito da razmišljaju jer je razmišljanje vezano sa intelektualnim centrom. S tim u vezi i odluke donesene iz emocionalnog centra često su pogrešne. Međutim, na taj način ćemo lakše izmanipulisati čovjeka da kupi naš proizvod, dok je on istovremeno uvjeren da ga je kupio svojom voljom.

Čovjek koji djeluje iz emocionalnog centra ima tendenciju da se iracionalno ponaša. Svako iracionalno ponašanje ima i svoje konsekvence.

‘Normalan’ čovjek je već toliko ‘transpersonalizovan’ da nije u stanju primjetiti istu dinamiku manipulacije ljudi od strane psihopata na vlasti, ovdje u 3D, tako da je onda teško za očekivati od nekoga da primjeti neki viši oblik manipulacije?! Međutim, zar je stvarno toliko teško vidjeti da nas oni isto tako mentalno ‘kondicioniraju’ djelujući na naš emocionalni centar idukcijom straha za naš vlastiti opstanak i prosperitet, organizovanjem kojekavih ‘terorističkih’ akata, a onda nam isti ti nude sigurnost tako što se treba da odreknemo nekih naših sloboda i prihvatimo sve one kontrolne mjere koje su oni prethodno pripremili kako bi nas totalno zaštitili, pardon, - porobili. Jedni te isti nas mlate a onda nas tješe, tapšaju po ramenu i nude nam pomoć (uz određene uslove, naravno).

Moramo imati na umu činjenicu da su 3D psihopate samo ‘3D predstavnici’ 4D OPS sila. Na njima bi trebalo učiti, da bi uopšte došli u situaciju da se efikasno suprostavimo ‘onima odozgo’! Kakve to ima veze sa 3D-ljubavlju? Nikakve! Ali opet – to ima mnogo veze sa istinskim Znanjem. Sa svjesnošću! Sa razvojnim stepenom našeg bića.

Na kraju bih preporučio da se dobro prouči relevantna literatura i dobro mućne vlastitom glavom, prije nego što se kupe nebuloze tipa ove koja je izražena u uvodnoj poruci na ovu temu, zajedno sa konceptima “pomoći naše ‘kosmičke braće’ u našem evolutivnom razvoju” i kojekavih “spasitelja odozgo”.

Pozdrav

P.S. Pantagruel je nedavno poslao link za ovaj video, kojeg ne bi bilo loše pogledati:

http://www.youtube.com/watch?v=j5DB5crSsrA

gdje se lijepo vidi kako je DB za samo par minuta mentalno obradio čovjeka tako da je ovaj prestao da želi ono što je prethodno želio dok je naprasno dobio nove želje za koje je bio uvjeren da ih je oduvijek imao, tj. da su one njegove. Dakle, običnim NL programiranjem moguće je izmanipulisati čovjeka za samo par minuta. Sada se postavljaju pitanja:

U kom stepenu je svako od nas lično već izmanipulisan od određenih programera, ovdje i sada?!?
Koliko su naše želje stvarno naše?
Koliko su naši stavovi, principi i mišljenja, stvarno naši?
Koliko smo mi – stvarno - mi?!

Naravno, svako bi trebao sam potražiti odgovor na ova pitanja. (Onima koji će se osloniti na pomoć vanzemaljaca u vezi s tim, želim svaku sreću.)

-

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 07, 2007 10:20 pm 
Član foruma

Sve je to lijepo- ali ti stalno govoriš što ne treba, što ne smijemo dopustiti, da treba "mućkati" vlastitom glavom.

Sad nam kao 1. reci što treba učiniti?
2. kome vjerovati, ako ne nikome od svih koje si naveo?
3.Kako ćemo se mi to sami spasiti? (da skoknemo svi na 1,2,3. u supermarket i kupimo po kilu kruha, pa onda skoknemo do Afrike i nahranimo sve potrebite?

4. Jako si zaružio u crnjake.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 08, 2007 12:19 am 
Član foruma

Ako uspeš da nađeš vremena da nešto pročitaš i naučiš od Gurđijeva, saznaćeš šta i kako treba činiti.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 86 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.