Jack987 je napisao/la:
Nadzornici se ne miješaju u "igranje u blatu", baš ni kako se seljak ne mješa ako se 2 svinje guraju koja će prije do hrane... ili tako nešto slično.
Da,NADZORNICI/OVERLORDS su poprilichno zajebana sorta,teshkodostupni i vrrrrrrlo zajebani entiteti,kako ih ovde zovu Kontrolori Igre,ja sam se samo jednom usudio da se sretnem sa jednim od Njih,i ,i... ,nikad vishe,pravi reziseri TV sapunice u kojoj nastupamo on end on hiljadama godina,ovi drugi,koje ovde zovu reptili,su njihove sluge,obavljachi prljavog dela posla,kao i ostali demoni,letachi,dzini,prilepci,nazovi kako hocesh,a poshto se tamo zna hierarhija,na dnu su sivi,koji za reptile obavljaju one najprljavije 3D poslove,najobichnije sonde,kibernetski aparati bez grama dushe,ko ona dva robota u ratu zvezda artu i tripio,normalno savrsheniji tehnichki,
dopalo mi se ono AL-ovo poredjenje sa vesh mashinom,u jednoj drugoj temi,toliko se pricha i pita o grejsima u ovoj temi,a toliko su najmanje bitni u celoj ovoj prichi
zashto je to tako?
da se skrene paznja sa pravog Korena problema
neki su samo sa zidova skinuli ikone i stavili postere sa glavom grejsa,najobichnije mikrovalne ,eeeejjjjjjjjj
toliko toga ima o grejsima na netu,na glavnoj strani ima gomila iscrpnih tekstova o njima,na forumu takodje puno toga,ali ko ce to chitat,ajmo bolje josh 200 papagajskih pitanja o grejsima,jebiga,neshto ih tera bice...
FORMICA je napisao/la:
Jack ja ono poređenje si u pravu to važi za te nadzornike, ako su to oni koje izuzetno rijetko srećem. Zapravbo sam ih sreo samo trojicu. Jednog sa Zemlje jednog sa Sunca i jednog neznam kako se zove taj svijet. Oni mi izgledaju kao stari ljudi a razgovor sa njima je kao malo dijete sa najvećim mudracem. Šta da ga pitam i šta ću razumjet?
ovi su neki drugi,za njih josh uvek nemam ime kako bi ih zvao,mozda posmatrachi,sreo sam ih par puta,i bash je takva situacija ko shto si opisao,iz njih isijava mudrost,za njih bi vazilo i ovo shto je Jack napisao
Jack987 je napisao/la:
Možda je i neki od njih OPD, pa poštuje slobodnu volju, ne miješa se bez da ga netko zamoli ili pita za pomoć/informaciju/znanje.