Sada je: čet maj 15, 2025 1:59 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2268 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 114  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned apr 29, 2007 1:00 pm 
Početnik

ima li gdje za skinut na rubu zanosti s Ickeom posto nisam gledao. Bio bih zahvalan?!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 30, 2007 12:15 pm 
Član foruma

danny705 je napisao/la:
Pozz,

ako ima netko seriju Dark Skies, išla je na FTV krajem 2006, u stvari, tada je završila...Bio bih zahvalan!

Lijep pozdrav!

Mislim da se moze skinuti s ovih linkova!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 30, 2007 8:07 pm 
Član foruma

http://rapidshare.com/users/DQGNJ4

i Vječnost u jednome Satu...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 02, 2007 9:53 am 
Početnik

Sofija,
puno hvala! Jesi li ti gledala seriju? Kakva je?
Pozz..!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 02, 2007 10:44 am 
Član foruma

K3mikal je napisao/la:
ima li gdje za skinut na rubu zanosti s Ickeom posto nisam gledao. Bio bih zahvalan?!

http://www.ivantic.net/Ajk_i_zavere.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 02, 2007 1:27 pm 
Član foruma

danny705 je napisao/la:
Sofija,
puno hvala! Jesi li ti gledala seriju? Kakva je?
Pozz..!

Nisam je uspjela skinuti, ali nadam se da ce to nekome uspjeti!
Mozda da pitas nekoga tko ju je gledao na FTV krajem 2006 da li se isplati?
Tema mi se cini zanimljivom!
Detaljnije: http://www.imdb.com/title/tt0115151/

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 03, 2007 11:31 am 
Početnik

Sofija,
hvala na informaciji, odoh ja to skinut pa se javim nakon 3-4 epizode...
Pozz

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 08, 2007 3:05 pm 
Član foruma

Uživajte :P

http://grunfer.hatona.org/dokumentarci.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 08, 2007 3:18 pm 
Član foruma

Grunfer je napisao/la:

Forbidden
You don't have permission to access /dokumentarci.html on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.37 Server at grunfer.hatona.org Port 80

:evil:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 08, 2007 3:35 pm 
Član foruma

Radi sada, u tom trenutku sam ažurirao linkove...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 11, 2007 11:50 am 
Član foruma

Episode 258 - Guest: Dr. James H. Fetzer
Join us as Jim tells us WHO was responsible for 9/11 and how he encourages the study of the possibility that high-tech weapons, including ground or space-based directed-energy military weapons, may have been used to bring down the Twin Towers. He has not endorsed any specific hypothesis about the destruction of the WTC, but he has expressed skepticism that conventional explosives, including thermite/thermate, could have brought about such devastating effects.

Episode 257 - Guest: Stephen Bassett
Stephen Bassett is arguably the leading advocate in the nation for ending the 60-year government imposed truth embargo regarding UFOs and ETs. He is the only lobbyist to register on behalf of UFO/ET organizations and has appeared on hundreds of radio and television talk shows and in numerous documentaries delivering the message of the likelihood and implications of "Disclosure" - the formal acknowledgment by the United States government of an extraterrestrial presence about the earth.

Episode 256 - Guest: Dr. Nick Begich

Dr. Nick Begich is the eldest son of the late United States Congressman from Alaska, Nick Begich Sr., and political activist Pegge Begich. He is well known in Alaska for his own political activities. He was twice elected President of both the Alaska Federation of Teachers and the Anchorage Council of Education. He has been pursuing independent research in the sciences and politics for most of his adult life. Begich received his doctorate in traditional medicine from The Open International University for Complementary Medicines in November 1994.

Episode 255 Guest: Stewart Swerdlow

Stewart Swerdlow's great-uncle, Yakov Sverdlov, was the first president of the Soviet Union, and his grandfather helped form the Communist Party in the United States in the 1930s. To ensure that Stewart's loyalties stayed with the US government, he was "recruited" for horrific experiments. His mind and body were used for genetic and mind-control experiments which led to severe illness and contact with many forms of extraterrestrial life. Fasten your seatbelts as Stewart Swerdlow chronicles a gripping ride through intergalactic history, alien interaction, an a few recent Earth-based roller-coaster adventures. This is a thought-provoking episode filled with information on the Illuminati, chemtrails, mind control and much, much more.

Episode 254 - Guest: William Lewis

William Lewis is an award winning film-maker who in the year 2000 founded PoliceState21.com, a website concentrating on the loss of civil liberties in the United States. In 2003, William created Bridge Stone Media Group, a motion picture production company which has recently gained tremendous notoriety around the world for creating documentaries like One Nation Under Siege, 911 In Plane Site and Beyond Treason.

http://www.lvitv.com/OutThereTV/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri jun 06, 2007 9:30 pm 
Član foruma

Uuu dosta jako dobrih filmova je izlozeno , svaka chast. Zanima me tko je od vas gledao film "The pick od destiny" od dvojca Tenacious D , Jack Black i jos jedan lik kojem ne znam ime =) Film je prepun Illuminatskih znakova , najprije sve viduce oko , imaju ga na gitarama,majicama , na znojnicima. Sta mislite da li to nesto dublje znaci ili momci vole novcanice od 1nog dolara ?

A kao moj prijedlog za film , definitivno preporucujem "Shottas" , film se mnogima nece svidjeti radi nasilja,malo nerealnog scenarija ali mene jednostavno ta novija regge kultura zanima ... malo vise o filmu na :

http://imdb.com/title/tt0281190/

ali zelim napomenuti da glavne uloge igraju Ky-Mani Marley (sin legende Boba s istoimenim prezimenom =)) i Spragga Benz , jedan od najtalentovanijih regge/danchall DJ-a , artista. boombaklass

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 29, 2007 12:46 am 
Član foruma

Cartman je napisao/la:
Uuu dosta jako dobrih filmova je izlozeno , svaka chast. Zanima me tko je od vas gledao film "The pick od destiny" od dvojca Tenacious D , Jack Black i jos jedan lik kojem ne znam ime =) Film je prepun Illuminatskih znakova , najprije sve viduce oko , imaju ga na gitarama,majicama , na znojnicima. Sta mislite da li to nesto dublje znaci ili momci vole novcanice od 1nog dolara ?

Film je ekstra i preporucujem svakom ko voli road movies pune rok muzike. Gledao sam ga dva puta i gledacu jos koji put. Nisam nesto puno primecivao te simbole jer me i ne interesuju, ne verujem da imaju neko duboko znacenje osim da film ima taj misticni smek.

Takodje soundtrack je odlican.

Debeli sto razvaljuje gitaru je Kyle Gass. I naravno:

slika

Poz :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 29, 2007 12:56 am 
Član foruma

Posto ima toliko komentara u temi nisam pregledao sve, pa ako se ponavljam unapred se izvinjavam, dakle:

Great Year

http://binaryresearchinstitute.org/bri/ ... ndex.shtml

Kod:
The Great Year is a compelling documentary that explores the possibility that the fall of ancient civilizations around the globe, and the rise of modern civilization, might be related to our Sun’s motion around a companion star. The film examines evidence that ancient civilizations may have known of this celestial cycle and that our Sun may indeed display the characteristics of binary motion.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 10, 2007 2:41 pm 
Administrator

Predavanje Dr Deagle:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 0461&hl=en

(dugo traje ali se isplati poslušati)

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jul 14, 2007 9:30 am 
Početnik

http://www.believenothing.tv/

Cudo pdf-ova, video i audio materijala. Bas cudo! #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 22, 2007 4:52 pm 
Član foruma

Zeitgeist - The Movie, 2007

Svakako pogledajte na http://zeitgeistmovie.com Traje gotovo 2 sata al isplati se vremena.
p.s. besplatno je

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 30, 2007 1:27 pm 
Član foruma

USA vs. J. Lennon.....
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9234389996
prisjecanje na ok lika...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 30, 2007 4:00 pm 
Član foruma

Cartman je napisao/la:
Sta mislite da li to nesto dublje znaci?

Mislim da je Tenacious D iluminatski bend, ali pošto se ipak bore protiv zlog Sotone i na kraju ga pobijede mislim da je trigger jak i ima super poruku te da su ipak oni dobri. Zapravo oni su sigurno dobri, a redatelj je sigurno mason... Ali oni to ne znaju, oni samo sviraju... Trebamo pitati organizaciju "mothers against noise" što misli o tome, mislim da takvi bendovi ipak samo kvare djecu. :(

Bokte masonski simboli su dio pop kulture u svijetu gdje vlada hipertrofija označitelja... Naravno da ne znači ništa dublje... Najbolja su mi tajna društva koja su toliko tajna da za njih svi znaju... Geeeeez.
To što nisu slučajno baš ti simboli tu di jesu ima veze s poviješću religije. Drugim riječima ako ja u svojem performanceu upotrijebim križ, znači li to da sam religiozni i ponožni kršćanin? O sancta simplicitas.
Ak' te više zanimaju religijski obredi i običaji i simbolika, čitaj Frazera "Zlatna grana" ili Josepha Campbella "Moć mita".

BTW, film je inače lagano glupav (vjerojatno i namjerno jer je ciljana dobna skupina takva kakva je), ali je OK mjuza, probudi neki rokenrol duh... Al' je ok za pogledati ga ak' ste ikad živjeli rokenrol životom, iako je ovo više MTV govnarenje. No zabavno za pogledat', malo odmora nikom ne skodi ;).

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 30, 2007 4:10 pm 
Član foruma

kokoloko je napisao/la:
Nisam nesto puno primecivao te simbole jer me i ne interesuju, ne verujem da imaju neko duboko znacenje osim da film ima taj misticni smek.

Nema tu "m" od mistike samo mozda crtica od m od mistike, ali i to jedva... Samo glupe bakice i paranoici bi u tome mogli vidjeti vragove ili što već njihova glupa praznovjerna glava vidi... Jasno je svakom tko ima dvije čiste da se radi o potpunoj sprdačini na hipokrizijsko i "pobožno" američko društvo (barem jedan dio istoga) koje je uronjeno u simbolički poredak, i na spike da je rokenrol "đavolja glazba", što god to značilo... I to o prilično površnoj sprdačini. Dakle ništa originalno, samo dosta ugodno za slušanje, bar meni, jer dečki stvarno znaju napraviti dobre riffčine na akustičnim gitarama... S time da su oni prvenstveno komičari a tek onda gitaristi... K'o Stephen Lynch nešto ;). Pop culture at its purest.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2268 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 114  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.