TERAPIJA SUNCOKRETOVIM ULJEM
Na zasjedanju Sveukrajinskog saveza onkologa i bakteriologa koji djeluju u sklopu Akademije znanosti,dr.med.F.Karach održao je referat koji je pobudio golemo zanimanje.Naime ,dr.Karach je iznio neobično jednostavnu metodu ozdravljenja čovječjeg organizma pomoću suncokretova ulja.
Njegov je način liječenja izazvao velike dvojbe i podijeljena mišljenja,premda iskustva u radu s "uljnom terapijom" potvrđuju da su tvrdnje dr.Karacha utemeljene.Unatoč brojnih primjera potpunog izlječenja,začuđuje toliki uspjeh ovim,posve običnim prehrambenim sredstvom.
"I sam sam bio teško bolestan"izjavljujedr.Karach-gotovo 15 godina sam patio od kronične bolesti krvnih zrnaca.Izlječio sam se tek "uljnom terapijom".Za jednog akutnog napadaja artrote,kad sam morao čak ležati.izlječio sam se već nakon 3 dana."
U čemu je tajna?
Ulje naprosto "isisava"mikroorganizme i otrove iz krvi kroz sluznicu.
Cijeli terapijski postupak se sastoji od bućkanja ulja u usnoj šupljini,pri čemu ulje na sebe veže štetne tvari,te oslobađa organizam opasnih otrova.
Dr.Karach tvrdi da bi čovjek najnormalnije mogao živjeti 120-130 godina.
Međutim,zbog uništenja mikroflore organizam slabi,što pogoduje razvoju bolesti i dakako,preranoj smrtnosti.Uljnom terapijom postignuti su veliki uspjesi kod izlječenja glavobolje,tromboze,kroničnih krvnih bolesti,artroze,umora,ekcema,želučanog čira,crijevnih bolesti,oboljenja srca i bubrega,encefalitisa,te ženskih bolesti.
Terapija djeluje i preventivno-sprječava nastanak opasnih procesa/(nastanak tumora i kancerogenih procesa)a u početnom stadiju može proces potpuno zaustaviti.
Uljna terapija se pokazala i uspješnom u otklanjanju opće slabosti,obamrlosti, bolesti živaca,želučanih problema ,bolesti pluća i jetre te kod poremećaja spavanja.Golema prednost te terapijske metode jest njena jednostavnost i izostanak bilo kakvih štetnih nuspojava.
S obzirom da je ovo prirodna terapija,a ne agresivna (pomoću lijekova),može potrajati onoliko dugo koliko je potrebno za potpuno izlječenje.
Kako primjeniti terapiju?
Za terapiju je potrebno suncokretovo ulje (ili arašidovo, ili ulje od biljnih osata,poznatije kao "korabenedikta" ili "benediktinka")
Ulje prije doručka(natašte) stavimo u usta,i to po jednumalu žlicu.
Polako i opušteno premećemo ga po ustima,žvačemo,bućkamo,mjesimo,procjeđujemo kroz zube.
Sve to radimo 15-20 minuta.Pri tome se u usnoj šupljini proizvodi puno sline i ulje se u ustima razgrađuje.Ulje "usisava" otrove koji iz krvi dolaze u sluznicu i ni u kom slučaju ga ne smijemo progutati.
Kada bismo pod mikroskopom pogledali samo jednu kap ispljunutog ulja,uočili bismo gomilu gibljivih vlakana.To su mikrobi u prvom stupnju razvoja.
Samo po sebi ulje je gusto i žuto.Nakon "obrađivanja"u ustima postaje bijelo,rijetko i tekuće-i tako mora izgledati kad ga ispljunete.
Ako je ulje ostalo žuto i gusto,znači da ga niste dovoljno dugo i dovoljno temeljito obrađivali,pa cijeli postupak valja ponoviti.
Nakon svega usnu šupljinu temeljito isperemo vodom i zubnom pastom jer je u ustima ostao neugodan okus.Za one koji imaju problema s paradentitisom svakako će biti zanimljiv podatak da se ovom terapijom postiže izuzetno dobar učinak učvrščivanja klimavih zuba,a nerjetko i potpuno zaustavljanje krvarenja iz desni.Također,zubima se vraćaju bjelina i sjaj.
Ako postupak želite činiti češće(2-3 puta na dan),najbolji je učinak ako to radite prije jela.Budući da je postupak posve neškodljiv,možete ga ponavljati koliko god želite.
Ponekad se dogodi da se dan ili dva nakon početka terapije stanje pogorša.To se osobito događa u ljudi koji boluju od više bolesti istodobno.
Zabilježeno je dosta slučajeva povišene tjelesne temperature.
Bez obzira na moguće pogoršanje,nastavite s terapijom.
"Uvjeren sam-naglašava dr.Karach-da je upravo to privremeno pogoršanje zdravstvenog stanja znak da bolest nestaje."
Vrijedi pokušati!
http://alternativa.hr/php/article.php?a ... ails&ID=57