Sada je: čet maj 08, 2025 11:16 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 3384 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 170  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto maj 08, 2007 1:32 pm 
Član foruma

su je napisao/la:
Sneni je napisao/la:
...niko nije zainteresovan za ovakvu muziku tako da sve radimo sami... tražimo slobodne termine u neafirmisanim lokalima i kad skontamo to, odradimo žurku, u prosjeku svaka 2-3 mjeseca (i iskreno mislim da ne treba više od toga jer se trudimo da očuvamo kvalitet i underground identitet ove muzike). Imamo malu Psy zajednicu, čuvamo je od mainstreama i dobro se zabavljamo, a zanimljivo je da su partiji dosta dobro posjećeni i od strane ljudi koji ne slušaju ovo.

Ne cini li ti se da si u ovom delu teksta dao sam odgovor na problem koji ne pritiska samo vas, vec citavu trance zajednicu na "nasim" prostorima?
Bunite se protiv nerazumevanja, vlasnici klubova izbegavaju da izdaju lokal "nekim tamo padavicarima u transu" (ovim recima je jedan vlasnik cuvenog novosadskog kluba objasnio svoje odbijanje a potom ga izdao narodnjacima sto su se penjali na stolove i prekrili razbijenom casama citav lokal), bunite se protiv pretresa i neizazvanih batina od strane policije, mladji narastaji takodje gube duh trancea i posmatraju takve zurke kao priliku za drogiranje na "sigurnoj gajbi" uz odlicnu atmosferu i muziku koja nosi...Deca iz dobrih porodica sa kvalitetnim kucnim vaspitanjam povezuju ovu vrstu muzike sa narkomanijom ili psihicki labilnim osobama i izbegavaju kontakt, roditelji to podrzavaju, verujuci da ako deca slusaju narodnjake , heawy ili "lake note" nece doci u kontakt sa narkoticima, bolje da idu u teretanu (tamo droge nema) #-o

Pazi, ja sam rekao da nema zainteresovanih za takvu muziku, nema klubova i sl., zato što si me ti pitala u nešto smislu "postoje li neki klubovi ili menadžeri ili slično koji su za to zainteresovani?" Znači pitanje-odgovor :) . A uopšte se nisam žalio na nerazumijevanje. Davno sam prestao da žalim zbog nerazumijevanja "okoline", kako nerazumijevanja muzike tako i svega ostalog, jer da sam nastavio da se žalim prošao bi mi cijeli život u tome :D, znači ne treba se žaliti, treba dejstvovati. E sad, konkretno što se muzike tiče, ipak smo mi napravili prilično veliku stvar u gradu u kojem se jedva znalo za Psy/Goa Trance i gdje je ta muzika čak bila i prezrena na neki način (zbog razloga koje sad ne mogu da objašnjavam, ali piše na sajtu, onaj text "inner sunrise history"). Tako da ja, generalno, uopšte nisam nezadovoljan postignutim :mrgreen: . Naravno, još mnogo toga se može uraditi i biće urađeno, ali ništa nije dobro ako je na silu - znači idemo lagano, malim koracima, ali konstantno naprijed.

Citat:
Sta je uzrok tome? Elitizam, eto sta.
Gledas televiziju, pogledaj koliko trancea i psyja ima u reklamama, dzinglovima, uvodnim spicama emisija...cak i vesti. Treba raditi na promeni stava, nije to vasa muzika, to je muzika 21 veka, muzika ovog vremena. Komercijalizacija, strasno :roll: a zasto je to strasno? Ne mora da bude na racun kvaliteta, kvalitet se moze prodati jer ima vrednost, dakle, ima i cenu. Najlakse je kriviti druge sto vas ne razumeju i neopravdano optuzuju (mada nije sve neopravdano) , treba zasukati rukave i upoznati ljude sa sustinom, preduzeti neku fizicku akciju da bi do razumevanja uopste doslo. Disko kultura je takodje imala svoje problebe sa starijim generacijama, reseni su filmom "Brilijantin" zamisli na sta bi film licio da je smiman uz disko-rasvetu? Snimci sa vasih zurki izgledaju kao iz zamka grofa Drakule, kamera nista ne moze da uhvati u mraku ni uz strobove. Treba upaliti svetlo, jedino jutarnji snimci sa open air izgledaju dobro. Mozda izaci na lokalnu televiziju, napraviti emisiju o novim pravcima muzike a nakon toga open air dogadjanje sa veoma jakim obezbedjenjem i prisustvom policije na ulazu. Treba ljudima objasniti da ce tako biti u cilju ZASTITE samih trencera koji su mirna i miroljubiva masa individualaca od agresivnih grupa ili mladica koji nisu u stanju da razumeju da ako devojka plese sama to znaci da joj i ne treba drustvo.

Postoji jedan bitan momenat u čitavoj priči koji se možda dotiče mene subjektivno više nego "scene" koju imamo... Ali prije svega, želio bih da kažem da se itekako planiraju mnoge od stvari koje si gore nabrojala, znači radi se na promociji, afirmaciji itd. ali dobro pazimo na to da to ne liči na neko nametanje, nego da stavimo izbor pred ljude, a da im prije svega prezentujemo muziku i poruku koju ona nosi - mislim da se tako gradi "zdrava" scena. Mnogo je ljepše raditi žurku sa publikom od nekoliko desetina ljudi koji znaju zašto su tu, nego sa nekoliko stotina onih koji su došli radi sirove zabave, droge, muvanja žena itd. Ko skonta, skontaće... elitizam je tu više posljedica nego uzrok...
Evo navešću ti primjer jedne druge Psy organizacije iz BL, tačnije momka koji je moj dobar prijatelj i koji se lavovski bori za scenu. E sad, jako je ambiciozan i u jednom trenutku ga je ponio entuzijazam, došao je on i do televizije i do velikih planova... i na kraju udario glavom u zid. Ja sam sve to posmatrao znajući rezultat unaprijed, jer jednostavno ovdje još uvijek ne postoje uslovi za ostvarenje preambicioznih planova vezanih za muziku koja je po svojoj suštini underground (bar bi trebala biti), ali ga nisam htio zaustavljati jer bi to praktično bilo nemoguće.. a sad zna iz svog iskustva. Znači, nastavljamo naprijed, ali malim koracima.

E sad dolazi momenat kojeg sam pomenuo, a to je stanje na globalnoj Psy sceni. Komercijalizacija: pogledaj slike sa svjetskih festivala - sve to izgleda divno i krasno: hiljade nasmijanih ljudi, šarenilo, dekoracije... Neću uopšte da kritikujem to što se iza svega toga obrće ogromna lova - jednostavno, u ljudskoj prirodi je da prepoznaje komercijalni potencijal u stvarima i da, kad ga prepozna, izvuče i zadnji cent iz toga. To je kapitalizam, a on je svoje kandže odavno zabio u Psy kulturu. Pravi problem leži u strašnoj cijeni koja je za to plaćena, a platila ju je sama muzika... a ovdje se o muzici radi, zar ne??? Činjenica je da se muzika mijenja, oni koji prate trendove nazivaju te promjene "evolucijom" dok oni koji su spoznali pravu vrijednost Psya u toj "evoluciji" vide samo jedno: podilaženje masama. Pa nazovite me puristom ili nečim još gorim, ali ja mislim da su u pravu ovi drugi. Jer činjenica je da globalna Psy scena, u najboljem slučaju, stagnira. Na zapadu već bilježi pad, raste možda samo u "zemljama u razvoju" gdje još uvijek predstavlja nešto novo i egzotično. Nova muzika je sve samo nije inventivna: scenom vlada Full on, koji je isti već godinama i za koji se već ustalio izraz copy-paste, a odnosi se na dancefloor formulu koja prolazi kod mase. U zadnje vrijeme skreće ka fuziji sa Pop, Disco i Funky elementima ("podilaženje masama"). Progressive Psy već ooodavno mnogo više liči na House nego na Psy. S druge strane pravac poznat kao Dark Psy je praktična manifestacija raspada i disperzije čitave izvorne ideje. Hiperprodukcija ova tri pravca, naročito prvog, čini da se čitava scena praktično jede iznutra...
Ovo što sam gore naveo nikako nije isključivo moje mišljenje: to je mišljenje mnogih ljudi koji su u PsyTranceu nekada vidjeli mnogo više od tek puke zabave, a sada su svjesni da se nikako ne mogu naći u onome u šta se sve to pretvorilo. Ni ja ne mogu, a i zašto bih? Neću da se, u cilju "bivanja u trendu" i "držanja koraka s vremenom", prilagođavam nečemu što mi se ne sviđa ni najmanje.

Naravno, ne pada mi na pamet da vršim lamentacije nad gorkom sudbinom. Činjenica je da dobre muzike još uvijek ima u sasvim dovoljnim količinama: ima dobrog melodičnog Psya, Foresta, Suomija, pa čak i Darka i Full Ona, a što je najbitnije "True Goa" nikako nije nestala, čak doživljava svoje novo proljeće zahvaljujući nekomercijalnim labelima i net labelima (a ne vraća se u retro stil, nego sasvim jasno evoluira, malim ali primjetnim koracima). Postoji čitav net-univerzum nepoznatih artista, nevjerovatno dobrih projekata koji svoju vrhunsku muziku često nude for free :!: . E sad, pogledaj činjenicu da su oni koji i dalje prave dobru muziku uglavnom totalni underground, a oni poznati, koji pune festivale i zarađuju brda love, prave muziku koja je uglavnom komerc smeće. Sad ti zaključi koji je faktor presudan za srozavanje kvaliteta muzike. A ja ću opet da napomenem: Music is all about, zbog muzike je sva ta kultura i sva ideja...

Pričam sve ovo jer posmatrajući sebe nalazim da sam u nezavidnoj situaciji - promovišem Psy kulturu, koja je globalno prilično posustala, u gradu koji jedva da zna šta je to... Ostaje mi samo da se okrenem onom dobrom i izvornom što je ostalo u svemu tome, a to je ono malo dobrog Psy/Goa trancea koji se danas producira. Pa neka mi govore da sam "retro", da "ne idem u korak s vremenom", da "to više niko ne sluša" itd. Ja sam apsolutni pobornik ovog stava: kad neka ideja nekog pokreta počne da stagnira i opada, kad počne da gubi smisao i da se rasplinjava, potrebno je utvrditi kad je ona bila na vrhuncu, i zašto je tad bila na vrhuncu, a zatim nastaviti njegovati upravo te vrijednosti... Sad, hoće li se isplatiti plivanje protiv glavne struje, sve dok Psy ne doživi neke bolje dane; ili je to jurišanje na vjetrenjače?... U svakom slučaju dok god nalazim ono što tražim u ovoj muzici, nastaviću da je volim... a upravo to što volim, to ću da prezentujem publici kao DJ i promoter - još da kažem da u Banjaluci ima oko 5 ljudi koji slušaju Full On (i slovima: pet); broj onih koji slušaju Goa i 'True' Psychedelic je ipak mnooogo veći, xexexexe :mrgreen: . Eto još jedan veliki razlog for staying underground :wink:

A u svakom slučaju nastavljamo dalje: malim koracima ali naprijed... revolucija će uspjeti samo ako traje vječno... vječna revolucija, hehe, zar to nije definicija evolucije :)

Citat:
Meni licno vise pase francuski zvuk, kad sam lepo raspolozena, kroz kucu ori flauta iz "heappy breathing" ili "around the world in a tea daze", kad moram da se istutnjim pustim "violine trance" od inf. mushrooma ili "are we going insane" ; cini li me to clanom pubertetske psy-zajednice? :twisted:

E ako voliš violine i sl. u Psyu, moraš da čuješ projekat Aavepyora. Recimo da se radi o mješavini finskog twisted zvuka sa izvornim naslijeđem a sa dobrom primjesom Goa-a i Electra. Evo i link, sve je for free:
http://aavepyora.net/musa.html
Npr. ovaj posljednji album Godess Guerilla je vrh vrhova. Eto jest da nisu Francuzi ali kidaju. Nakon ovoga Infected Mushroom više ne postoji :twisted:
Evo postovaću i ja nekih linkova :twisted:

http://www.inner-sunrise.co.nr

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 08, 2007 2:13 pm 
Član foruma

Evo par linkova za Free Releases (znači nije piraterija, ovo su stvarno besplatna izdanja), znači radi se o Goa Tranceu i "True" Psychedelic Tranceu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , u svakom slučaju najtoplije preporuke.

COVER
Lost Buddha - Ataraxia EP

01. (00:09:08) Lost Buddha - Ataraxia
02. (00:09:34) Lost Buddha - Southern Oracle

Playing Time.........: 00:18:42

http://www.goagubbar.nl/Lost_Buddha_-_Ataraxia_EP_-_Metapsychic_Records-2006.rar

slika

VA - Pyramidal Trancedence

1- Sine Die - The Shaman Trip
2- Astrancer - Dzog Chen
3- Mindsphere - Molecular Restrictive
4- Travma - Zaman
5- Ethereal - Stream of Life (2006 mix)
6- Aura - Walk on Earth
7- Lost Buddha - Lost in Paradise
8- Infinite Dimensions - Far Beyond the Stars
9- Afgin - Tribute to the Sun

http://www.goagubbar.nl/download/

COVER
Vox - Innerpolarity

01 - Analog heaven 7:34
02 - Atmosfear 7:35
03 - Behind the wheel 9:56
04 - Over the clouds 8:14
05 - Mayana 8:43
06 - Euphoria (with DJ Steve) 8:53
07 - City of black lights 8:07
08 - Inner polarity 7:54

http://metapsychicrecords.gajos.co.uk/Vox_-_Innerpolarity-2007-MPR.rar

Ovo su inače izdanja Net-Labela Metapsychic Records, koji najavljuju tri nova izdanja u skorije vrijeme, pa s vremena na vrijeme pogledajte njihov sajt http://www.metapsychicrecords.com

Dalje, već pomenuti Aavepyora, melodična psihodelija iz Finske, takođe releasing for free =D> . Muzika prebogata spiritualnim i etno motivima, koncept je genijalan a nivo uložene ljubavi impresivan. Evo link za download svih albuma:
http://aavepyora.net/musa.html

Do sad sam poskidao ova tri albuma, a definitivno namjeravam poskidati sve :mrgreen:
slika
Godess Guerilla: http://aavepyora.net/musa/goddess.html

slika
Elektro Fluoro Punx: http://aavepyora.net/musa/efp.html

slika
Aarnimaa: http://aavepyora.net/musa/aarnimaa.html

I za kraj (za sad) nešto prejako:
slika
Nuxx, znači lik koji nikad nije izdao album ali je doživio da mu pirati izdaju piratski release :mrgreen: što mislim da dovoljno govori o kvalitetu. Mračna Goa, mračna ali naslućuje svjetlost =D>
http://music.download.com/nuxx/3600-8252_32-100082860.html?tag=MDL_listing_song_artist

Ne mogu a da ne pomenem izdavačku kuću Suntrip - http://www.suntriprecords.com - koja izdaje normalna izdanja (dakle nisu za free), mada, da imam linkove za njihova izdanja odmah bih postavio :mrgreen: (postaviću ako nađem). Elem, ako se nekom sviđaju ovakve varijante, nek potraži obavezno i njihova izdanja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 08, 2007 11:17 pm 
Član foruma

Hvala na svim lijepim linkovima! :) I sugestijama! :)
Nazalost neki linkovi ne rade... al bitno je da se to moze naci i u drugim izvorima. eMule recimo ;)

Totalno sam in the mood za elektroniku u zadnje vrijeme.
Neznam ... ali bas dobro utjece na moje stanje uma i duha.

respect to all!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 09, 2007 10:20 am 
Početnik

Noćas sam slušao tišinu iz dubine duše.Veličanstveni mir i tišinu.
:love11:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 23, 2007 8:25 am 
Početnik

netko je na 5. stranici ovog topica spomenuo kako bi nam Jim Morrison bio dobar sugovornik tu na forumu ali tko zna, mozda je reinkarniran i vec je s nama ovdje, mozda je dosao naucit jos koju lekciju :mrgreen:

koliko je znao ali uistinu znao? nije li sve rekao pjesmom The End?

This is the end
Beautiful friend
This is the end
My only friend, the end
Of our elaborate plans, the end
Of everything that stands, the end
No safety or surprise, the end
I'll never look into your eyes...again
Can you picture what will be
So limitless and free
Desperately in need...of some...stranger's hand
In a...desperate land
Lost in a Roman...wilderness of pain
And all the children are insane
All the children are insane
Waiting for the summer rain, yeah
There's danger on the edge of town
Ride the King's highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Ride the snake, ride the snake
To the lake, the ancient lake, baby
The snake is long, seven miles

Ride the snake...he's old, and his skin is cold
The west is the best
The west is the best
Get here, and we'll do the rest
The blue bus is callin' us
The blue bus is callin' us
Driver, where you taken' us
The killer awoke before dawn, he put his boots on
He took a face from the ancient gallery
And he walked on down the hall
He went into the room where his sister lived, and...then he
Paid a visit to his brother, and then he
He walked on down the hall, and
And he came to a door...and he looked inside
Father, yes son, I want to kill you
Mother...I want to...fuck you
C'mon baby, take a chance with us
And meet me at the back of the blue bus
Doin' a blue rock
On a blue bus
Doin' a blue rock
C'mon, yeah
Kill, kill, kill, kill, kill, kill
This is the end
Beautiful friend
This is the end
My only friend, the end
It hurts to set you free
But you'll never follow me
The end of laughter and soft lies
The end of nights we tried to die
This is the end

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 26, 2007 5:19 pm 
Član foruma

Sneni je napisao:
Citat:
E sad, konkretno što se muzike tiče, ipak smo mi napravili prilično veliku stvar u gradu u kojem se jedva znalo za Psy/Goa Trance

Ma, nije mi bila zelja ni da popujem a jos manje da obezvredjujem neciji rad, naprosto , zao mi je sto je situacija takva pa ovo shvati vise kao gundjanje u bradu. Cudno ce zazvucati ali onu batinasku bruku policije u SKC-u sam dozivela kao nekakvu licnu uvredu, uostalom, slucaj je hteo drugacije ali mogla su i moja deca biti tamo...
Najvise su me pogodili naknadni komentari, na lokalnoj televiziji napravljena je emisija , sa idejom obrane prava slobode govora i okupljanja, i osnovne premise da je netko nevin ne samo dok se ne dokaze vec i presudi krivim, protiv neovlascene i neizazvane upotrebe sile... usledila je salva komentara tipa "I treba da ih biju , sto nisu i mene zvali da pomognem?" i to ljudi moje generacije a o komentarima penzionera da i ne govorim; sve mi je to jako zalicilo na jurenje "cupavaca" i hipika i secenje dugih kosa nozem uz batine, na javim mestima .

Hvala svima za muziku :lol:
Jack ti kad ga istovaris...treba lopata da se pokupi :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 29, 2007 1:18 am 
Član foruma

su je napisao/la:

Mozda ovoh dana bacim mix , :wink: upravo pravi uzi izbor i sakuplja pesme sa diskova gde se jos ni boja na omotu nije valjano osusila.

Da ne ostanem duzna, upravo sada, live streaming radio "As", do tri sata nocas, uzivo na smenu sa sa DJ Istar koji drzi onaj nesto tamniji zvuk, tako da ce i Sneni doci na svoje.
Ljuuuuubi ga mama, pustio mi flaute za pocetak!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 02, 2007 9:16 pm 
Početnik

Pantagruel je napisao/la:
Nastavljamo dalje, u revijalnom tonu:

The Grand Silent System - They Who Built
Giant Squid - Metridium Field

Preporučam posebno The Grand Silent System, odličan australski alter/prog rock... Flaute i svašta... Fino.

fantastičan band :) ... šteta što su se raspali :( ...
i vidjeh ti u bivšim linkovima.. Caspian,This Will Destroy You, Destroyalldreamers, Riverside,Pain of Salvation ( i to "Be"... taj mi je super album, ali Remedy Lane je ipak... aaah, bajkovit :) ) ... ne znam dal sam vidjela i Porcupine Tree :))) ... predivno : zaljubljeno :
jeste za malo post-rock / avangarde / experimental / alternative / jazz-a?? :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 03, 2007 7:31 pm 
Član foruma

Trance je po meni definitivno glazba 21. stoljeća.
Moj DNA je jednostavno obožava!!!

Jack, hvala ti za odlicne linkove!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jun 03, 2007 11:58 pm 
Član foruma

ja house slusam u zadnje vrijeme

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 04, 2007 1:19 am 
Član foruma

Svakako preporucujem:
-> Talamasca
-> Sirius Isness
-> Hallucinogen
-> Astral Projection
-> Paul Oakenfold
-> Gabriel & Dresden
-> Tunnel Trance Force (do vol.40)

respect to all

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 08, 2007 1:40 pm 
Član foruma

jazz, swing, blues, klasična glazba

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 14, 2007 5:54 pm 
Član foruma

Su je napisao/la:
Ma, nije mi bila zelja ni da popujem a jos manje da obezvredjujem neciji rad, naprosto , zao mi je sto je situacija takva pa ovo shvati vise kao gundjanje u bradu.

Kontam... ma i ovo što sam ja pisao je uglavno gunđanje u bradu :mrgreen:

Evo i od mene jedan Mix, za sve ljubitelje True Goa Trance-a 8) :

Inner Sunrise - Psytrance Foundation of Banja Luka
-presents-

Guardians of Utopia Mix

Mixed by Kos

Tracklist:

Alienxss - Psy-Warrior
Vox - City of Black Lights
Nolax - Out in the Garden
Goasia - Spectralys
Vox - Inner Polarity
Chi-A.D. - Spectral Light
Nuxx - Soul Nova I-Konn Edit
Lost Buddha - Psyramid
Avigmati - Babylone Beach
Filteria - Lunar Civilization
Ypsilon 5 - Titanium

Duration: 75:22 min

Recorded in May 2007

Download Link:
http://www.megafileupload.com/en/file/2495/Guardians-Of-Utopia-Mixed-By-Kos-192Kbps-rar.html

Vrh

Naslov: bravo Sneni!
PostPostano: pet jun 15, 2007 9:59 am 
Član foruma

@sneni:
sinoć sam skinuo tvoj mix i mogu ti reć da imaš odličan ukus!!!
tek me je odnedavno počeo zamimati psy-trance, ali ovo što ti radiš me je jednostavno oduševilo! =D>

Thx, Dude!

Love and Harmony!

:D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jun 16, 2007 7:53 am 
Član foruma

trenutno se sluša i GUŠTA:

http://www.youtube.com/watch?v=y_zueU_ygEw

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 18, 2007 9:55 pm 
Član foruma

ako netko može dat link s kojeg mogu downloadat nešto spiritualne muzike , flauta recimo ..
thx :P

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jun 18, 2007 10:07 pm 
pod moderacijom

ja slusam metal,vecinu pravaca!
omiljeni bendovi:
kreator,testament,vader,stratovarius,sodom,behemoth i jos puno ostalih!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 02, 2007 11:07 am 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Citat:
kaj nitko neslusa cajke

Pa kad su "čaše lomim - ruke mi krvave" stil...

Sve same negativnosti u obliku:

"ona me je ostavila, što ću ja..."
"ne mogu preboljet njeno ime..."
"ja sam jadan, nemam nikog..."
"plačem jer me ona ne voli..."
"ostavila me radi drugog..."
"pijem, plačem, prdim, prenemažem se, pričam priče, penjem se, prcam, pa pijem pivo, prekidam, padam, pišem pismo..." - sve na P.
"jadan, bijedan, niko me neće..."
"sve oko mene je smeće..."

...itd.

Haha!

Vidi se da su to ipak malo drugačije frekvencije i stil života.

Da, sve su samo - lekcije.

:mrgreen: :wink:

Dobro rečeno Jack!

Zadnjih desetak dana ovo je moj HIT DANA:

You are beautiful within,
you are beautiful without,
there�s no reason for your mind
to be consumed with senseless doubt
There are times we will remember,
there are nights we won�t forget.
If we�ll value every moment,
we will never feel regret.

In everything you do,
Your love shines through.
In everything you do,
Love...
Love...
Love...
Shines through.

you have wisdom of exception
You are gentle like a child.
You will always be protected.
You will never lose your smile.
There are friends who will remain,
within out thoughts throughout our lives
There are ties that can�t be broken,
there are songs that cannot die.

In everything you do,
In everything you do,

Love...

Shines through.

*kraj citata
*uputa: pojačati gotovo "do daske" i prepustiti se!
ŽIVILI!

LINK za pismu:

http://rapidshare.com/files/46498194/Ch ... b_Mix_.mp3

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 24, 2007 1:34 pm 
Član foruma

rijeci pjesama koje su mi upale u oko ...

The Scorpions - Hour 1

So here we are
It's hour one
And it's a nightmare
There's nothing left
And yet it's good to be alive
There's no use crying
Cause the universe is not fair
The wicked and the innocent
Are fighting to survive

Child stay down, stay down
You better run for cover underground
You better shut your mouth
Don't make a sound

Human nature is the reason
For our downfall
And we deserve it playing God
With our machines
Our religions are a prison
That's our fatal flaw
Bombs are flying
While we're sleeping with the enemy

Don't make a sound

Look at me, right at me
When I'm telling you to stay down
Come to me, run to me
I am begging you to stay down
Cling to me desperately
All you gotta do is stay down
Pay attention my child down

Look at me, right at me
When I'm telling you to stay down
Come to me, run to me
I am begging you to stay down
Cling to me desperately
All you gotta do is stay down
Pay attention my child

Child, stay down, stay down
Don't make a sound

Child, stay down, stay down
Stay down

The Scorpions - Humanity

Humanity
Auf wiedersehen
It's time to say goodbye
The party's over
As the laughter dies
An angel cries

Humanity
It's au revoir to your insanity
You sold your soul to feed your vanity
Your fantasies and lies

You're a drop in the rain
Just a number not a name
And you don't see it
You don't believe it
At the end of the day
You're a needle in the hay
You signed and sealed it
And now you gotta deal with it
Humanity
Humanity
Goodbye
Goodbye

Be on your way
Adios amigo there's a price to pay
For all the egotistic games you played
The world you made
Is gone

Just a number not a name

And you don't see it
You don't believe it
At the end of the day
You signed and sealed it
And now you gotta deal with it
Humanity
Humanity
Goodbye
Goodbye

Run and hide there's fire in the sky
Stay inside
The water's gonna rise and pull you under
In your eyes I'm staring at the end of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves

Just a number not a name
And you don't see it
You don't believe it
At the end of the day
You signed and sealed it
Now you gotta deal with it
Humanity
Humanity
Humanity
Goodbye
Goodbye
Goodbye
Goodbye

Toplo preporucujem Humanity - Hour I svima koji zele poslusat.
Moguce ga je skinuti sa eMule, torrenta. Ali ako bas treba uploadat cu ga na box.net

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet aug 24, 2007 2:05 pm 
Član foruma

en1di0ne, moram reć nakon šta sam pročitao tvoj post: BRRRRRRRRRRRRRRRR!!!! :(

Nostradamus prema ovome liči na uspavanku! :D

Šta mislite, je li to samo dio "programa" koju bi mi trebali "popušiti" da nas NWO lakše porobi; ha?

Navodno će velike pizdarije početi ubrzo, jer kako svi vidimo vrijeme stvarno rapidno ubrzava.
(Molim, samo bez panike...! :D )

Ne znam šta se topi brže: antarktik ili vrijeme? :D

Pozdrav i Poštovanje!
:wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3384 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 170  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.