Sada je: sub maj 10, 2025 2:16 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet maj 10, 2007 10:09 am 
Član foruma

mozdas se htjelo postic nesto tipa...

http://www.regnas.com/images/masonic.gif

:| #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 10, 2007 11:07 am 
Član foruma

beLIEve je napisao/la:
mozdas se htjelo postic nesto tipa...

http://www.regnas.com/images/masonic.gif

:| #-o

Pa cuj...ta slika jako lici na tu pojavu, ogromno ogromno slovo V sacinjeno od chemsa sa punim mjesecom u sredini, ima nekih slicnosti sa tim simbolom zaista. Jos je dosta zanimljivo to sto je tad bila noc i sto je mjesec svojom svjetloscu obasjavao te chemse, tako da je prizor bio jako "upecatljiv". :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 11, 2007 10:49 pm 
Početnik

Pozdrav svima!

Koliko pratim gotovo svaki dan kad nije kiša Zagreb i okolica su zašpricani iz raznih smjerova u poslijedodnevnim satima.

Izgleda da nitko ne koristi topove ovdje ili oni ne rade :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 12, 2007 11:13 pm 
Administrator

Pozdrav Energy! Dobrodošao/la!

Eto... nažalost... nadam se da će uskoro biti konstruktora kojeg orgonskog topa...

:cry:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 13, 2007 1:06 pm 
Član foruma

Energy je napisao/la:
Izgleda da nitko ne koristi topove ovdje ili oni ne rade :?

Nedavno sam bio desetak dana na selu u istocnoj srbiji i za svo vreme nije bilo niti jednog chemtraila sa totalno cistim nebom. A da budem iskren, nesto bas i ne verujem da tamo ima nekih orgonskih topova i sigurno ne vise komada.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 13, 2007 2:22 pm 
Administrator

Kod mene ih ne bude po nekoliko sedmica i baš kad se zabrinem da im se šta nije desilo, avioni se pojave i onda sipaju par dana ko ludi.

U ovom predavanju na temu W. Reicha:

http://video.google.co.uk/videoplay?doc ... 8301856050

pominju se neki podaci u smislu kako je on u pustinji u Arizoni uz pomoć orgonskih topova pravio kišu, prilikom čega su se pojavljivali NLO-i, kao i vojni avioni, što je on kao i svaki naučnik pomno bilježio.

Ono što mi se učinilo interesantnim, u jednom navratu kada je znatno podigao relativnu vlažnosti zraka u toj postinji, pojavilo se nekoliko bombardera i nisko nadletjelo mjesto gdje je bila Reich-ova baza. On je tada zabilježio pad relativne vlažnosti zraka usred “gasova” koje su ispuštali ovi avioni.

On je u stvari tada koristio riječ “exhaust” a ne contrail ili chemtrail?! Hm, prije par dana sam čitao da vladaju velike suše u nekim evropskim zemljama a kod mene je stvar već odavno kritična. Da li su te suše sporedni efekat te operacije ili njen primarni cilj, to je naravno - pitanje?!

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 13, 2007 9:47 pm 
Početnik

slika

Ajde ako netko ima top neka javi da li se zaista može neutralitirati chemtrail (moze i na PM).

Što se ovog tiče javljaju se 2 pitanja:

1. da li chembuster radi sam po sebi, odnosno koliko mora biti sposoban čovjek koji njime upravlja?

2. zašto ne puštaju neki jači otrov, odnosno da li im je namjera smanjiti broj stanovnika ili smanjiti imunološki sustav ljudi kako bi ih se lakše kontroliralo?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 13, 2007 10:25 pm 
Administrator

http://www.willthomas.net/Blog/index.php

May 8th, 2007 by William Thomas

slika

Chemtrails Confirmed
2007 Edition

190 pages 193 full-color photographs

As the original chemtrails investigator, and the only journalist to pursue this story full-time since 1998, I am pleased to announce this special electronic edition of Chemtrails Confirmed. Last updated in 2004, this chemtrails classic is now completely revised for 2007.

Chemtrails coverage includes:

-Extensive European sightings and citizen response.

-Contrails explained - their impacts and trends.

-Secret attempts to control recent Caribbean hurricanes.

-Covert “open air” biological warfare simulations using chemtrails.

-Mainstream media coverage of chemtrails.

-Links to online chemtrails documentaries and television coverage.

-Lab tests of chemtrails fallout.

-Links to the citizens’ group, Chemtrails Action Network and other chemtrail sites.

-Feedback from skeptical scientists and meteorologists.

-Official denials.

-Pilots and weather forecasters reporting chemtrails.

-What Air Traffic Controllers in Canada and the United States are seeing on their ’scopes–and being told.

-Official chemtrails patents.

-U.S. Government studies detailing “geoengineering” techniques.

-Greenpeace statements on chemtrails.

-Why polymers are being spread in our atmosphere.

-U.S. Air Force weather modification experiments.

-Chemtrails Related Illness and natural remedies.

-How two Canadians stopped chemtrails over their city.

-A petition that can be used as a template to legally stop chemtrails over your city or town.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 15, 2007 7:36 pm 
Član foruma

Narode, ovde u Beogradu je neophodan bar još jedan orgonski top. Ovaj moj se dobro držao nekoliko meseci (naprava definitivno radi i ko god napravi jedan neće više u sumnjati u to) ali je u poslednje vreme zaprašivanje toliko intenzivno da chemtrailsi često preovladaju. Nedavno sam zamenio kristale ali se dejstvo u narednom periodu, izuzev donekle tog popodneva, nije primetno popravilo.

Ako postoji neki član foruma iz Novog Beograda ili Zemuna koji bi bio voljan da u svom dvorištu ili na balkonu udomi jedan top, molim neka mi se javi privatnom porukom. U obzir dolaze samo članovi koji već imaju staž na forumu. Bilo bi i jako jako dobro kada bi taj dobrovoljac bar delimično učestvovao u finansiranju. Odgovarajuće kristale i metalne strugotine već imam, potrebno je kupiti smolu i bakarne cevi (po 70 eur otprilike), pa i taj trošak u krajnjoj liniji možemo podeliti. Top je nadalje vaš i može se koristiti između ostalog i za orgonizaciju pijaće vode na primer.

Mislim da su dva topa u ovom trenutku minimum za Beograd a najbolje bi bilo kad bi se još ljudi uključilo pa da postavimo još dva-tri. I u drugim mestima na Balkanu koja nisu previše daleko od Bg ako ima zainteresovanih, sa zadovoljstvom ću pomoći oko konstrukcije i nabavke materijala. Eliminisanje chemtrailsa nije niti jedina niti primarna funkcija orgonskog topa nego je to pre svega uspostavljanje normalnog funkcionisanja neba, što znači redovna dinamika padavina, zdrav tip i doza sunčeve svetlosti, regulisana temperatura i uopšte prijatniji ambijent, s tim da ponekad jedan top možda nije dovoljan. Smatrajte se pozvanim.

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 15, 2007 8:22 pm 
Član foruma

JA SAM VRLO OZBILJNO ZAINTERESIRAN.
MOGU PRISTATI DA PLATIM KOMPLET i da mi se posalje

hvala unaprijed

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 16, 2007 2:38 pm 
Moderator

Odlican predlog, gorchilo! Svaka cast! =D>
Javicu ti se na pm, cim se izvucem iz ove trenutne guzvice (tokom sledece nedelje).
Pozdrav veeeeliki!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 02, 2007 7:11 pm 
Član foruma

vrlo zanimljivo...
Dakle nabavio sam jedan top ali uopce ga cini se nema potreba aktivirati..

Vec duze vrijeme iznad rijeckog podrucja vise se nedaju nadzirati tragovi...
Predpostavljam. nesto je aktivirano..
Ima li vise info o spomenutome...

Da li je to fikcija ili se da primjetiti da prognozeri vise ni vrijeme ne mogu prognozirati...
Sve im se cesce izjalove dani pa i tjedni prognoziranog vremena.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 02, 2007 7:42 pm 
Član foruma

slika
slika

Vrh

Naslov: Prijatelj mi radi u kontroli leta ....
PostPostano: pon jul 02, 2007 7:44 pm 
Član foruma

Prijatelj mi radi u kontroli leta i ja ga onako usput upitah kako to da jedan mali djelić neba nad Hrvatskom (djelić iznad moje glave) ima otprilike 1300 preleta dnevno ( osobno sam brojio ove dane) ovih tankera -aviona koji ostavljaju tragove, na što mi on nije mogao dati nikakav konkretan odgovor već je počeo baljezgati o velikom prometu nad našim zračnim prostorom. Nebo koje je inače plavo nakon preleta tih tankera postaje mutno - paučinasto, a to je samo nad mojim djelićem neba, onda koliko tih tankera dnevno leti da se prekrije cijela država ili cijeli kontinenti. Tko plaća kerozin tim milionima letjelica, i dali u njima uopće sjede ljudi (treba naći milione pilota svaki dan koliko se god nama činilo da pilota ima na milione - nema ih). Koliko aviona te klase uopće posjeduje naš planet u ovom momentu. Prema količini aviona pomnoženo sa prosječnim brojem putnika u avionu izgleda da se svaki dan prevozi miljardu stanovnika.
A ovi kreteni na TV-u pričaju svakodnevne basne za malu djecu i ostale umno kontrolirane budale, počev od raznih idiota koji izigravaju predsjednike država, vlada i ostalih zahodskih funkcija i ne zapitaju se što se to dešava iznad njihovih glava, glavno je da izigravaju dežurnu budalu i naredne četiri ili pet godina.
Ako imate nekoga u kontroli leta pitajte ih slobodno što se to događa iznad nas, ali ustanoviti ćete da odkad su bili na specijalizaciji ili nekoj vrsti usavršavanja u određenim centrima za kontrolore leta - to više nisu isti ljudi (u što sam se uvjerio na mojem prijatelju), nešto su im opako napravili na toj specijalizaciji - usavršavanju - doškolovanju, i baš im je svejedno što im radar - ekran svaki dan liči na novogodišnji vatromet, sve je to normalno za njih - ima jako puno prometa iznad našeg zračnog prostora, he,he,he. Jadni ljudi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned aug 26, 2007 1:58 pm 
Član foruma

@villy
dobre slike oblaka

@axor
da li ti je poznato da SVAKI mlazni motor, a cesto i klipni ostavlja tragove u vidu vodene pare?

sto se tice saobracaja, ne vidim nista cudno u "guzvi" narocito leti kada je u jeku turisticka sezona.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 28, 2007 3:31 am 
Član foruma

chobanadze je napisao/la:
@axor
da li ti je poznato da SVAKI mlazni motor, a cesto i klipni ostavlja tragove u vidu vodene pare?

sto se tice saobracaja, ne vidim nista cudno u "guzvi" narocito leti kada je u jeku turisticka sezona.

Iako sam dao sve od sebe da shvatim da u ovome što si napisao ima konstruktivnog doprinosa temi, nisam uspeo. Šta si u stvari hteo da kažeš? Da je zemlja okrugla, a sunce izlazi svakog jutra na istoku?

Axor je veoma jasno i precizno ukazao na neke očigledne nelogičnosti u vezi ove nebeske pojave tako da bi i imbecili razumeli važnost njegovog zapažanja. Uprkos tome, ti ga totalno neargumentovano osporavaš i pišeš trivijalnosti koje ne pobijaju ono što je on rekao.

Ali, na osnovu tvojih ranijih postova zaključio sam da ti ipak nisi toliko glup da bi pisao ovakve nebuloze i zato sam siguran da ti namerno na ovom forumu praviš buku, provociraš ostale članove i unosiš konfuziju u tok rasprave. A to si i ranije radio. Ubeđen sam na osnovu tvog dosadašnjeg ponašanja da si ti ustvari ovde došao da podjebavaš ljude. Ali, neće ti uspeti. Dakle, javno te upozoravam da će ako nastaviš sa ovakvim rušilačkim aktivnostma, uredništvo foruma preduzeti mere protiv tebe u skladu sa pravilima o radu foruma.

Hvala na razumevanju, i ugodan život.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 28, 2007 5:39 am 
Član foruma

gotovo sam siguran i gotovo da bi mogao staviti ruku u vatru da nitko nije bio na mjesecu u to vrijeme... ni skorije.... to je bilo vrijeme hladnog rata... to je bila prekretnica.
Od tada vise nista nije isto.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 28, 2007 7:47 am 
Član foruma

STALKER je napisao/la:
Dakle, javno te upozoravam da će ako nastaviš sa ovakvim rušilačkim aktivnostma, uredništvo foruma preduzeti mere protiv tebe u skladu sa pravilima o radu foruma.

Hvala na razumevanju, i ugodan život.

HA!
ovo nisam ocekivao.
ali dobro, toliko o "otvorenosti" za nove ideje i argumente....

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 28, 2007 9:08 am 
Moderator

Citat:
HA!
ovo nisam ocekivao.

„Nove“ ideje i argumenti su stari par meseci. :mrgreen:
Hebiga, ocekivano. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 28, 2007 6:48 pm 
Administrator

Citat:
HA!
ovo nisam ocekivao.

Da. Očekivanja i predrasude obično donesu zahebe... Kao i jaki ego.

Citat:

Predrasuda broj 1: "Članovi Galaksija foruma su otvoreni prema SVEMU."

Odgovor: Nije istina. Članovi Galaksije foruma su otvoreni prema novim idejama, mogućnostima, percepcijama, ali NE i prema novim podhebavanjima i provokacijama.

Dakle, bilo koje provociranje ili namjere da se donesu neke svađe ili slično - bit će prekinuto, jer ipak - prema tome NISMO otvoreni.

Ugodan i lijep život!

Dalje, da ostanem na temi... danas sam primjetio izuzetno puno chemtrailsa iznad Zagreba... a sad su ih zaklonili oblaci, nevrijeme se sprema... #-o

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.