Sada je: pon maj 05, 2025 6:04 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 265 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto nov 14, 2006 9:17 pm 
Član foruma

Ne znam, ne znam...
Ali ima nečega u tome sto kazes, to tako uvijek biva no sada sam promijenio malo neke karte i odmaram se i odlučio sam više brinut o zdravlju i obraćati pažnju na neke stvari više i odmorio sam se danas, skuzio neke stvari, tako da, ako ostanem na tome putu, that should do it ;). Samo polako...

Neke uzroke sam otkrio, sada samo treba ići u dubinu. Što se tiče čipova, glupo je imati nepouzdane zaključke kod stvari koje su složenije prirode. Ništa ne isključujem, ali niti ubrzano zaključujem. Zato sam i pitao postoje li neke JASNE indikacije, a ne samo rekla-kazala nagađanja. Jer treba biti ozbiljan, a ne samo lupati kako se kome sviđa jel ;). Ništa, odoh ja čitati nešto, lijep pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 16, 2006 9:15 am 
Početnik

sin777 je napisao/la:

ˇ@oceania
..... e sada da li su u tom vremenu vrseni neki zahvati na nasim tjelima ili je nesto implantirano tesko da mogu dobiti odgovor od "kompetentnih" ljudi medicinske struke, ovo je meni vise kao neka autoanaliza tako da ne bih zelio da se pronadjes u nekom negativnom kontekstu i osjetis se prozvanim jer tvoj stav meni pomaze da dodjem do nekih meni bitnih stvari :wink:

sin777, znaci vjerujes u globalnu zavjeru doktora? :D
inace, ovi sumnjivi implanti u ljudskim tijelima o kojima se ovdje prica otkriveni su upravo od strane medicinske struke. Preporucila bih ti da malo proucis zivot i djelo harvardskog profesora i dr. Johna Edwarda Macka http://en.wikipedia.org/wiki/John_Edward_Mack
http://www.passporttothecosmos.com/

Postoje metode utvrdjivanja stranih implanta u ljudskom tijelu. Ako imas sumnju reci doktoru da te probadaju bolovi na odredjenom dijelu tijela i obavi rentgen. Ne mozes u svemu gledati vanzemaljska posla. I meni su rekli da ce mi bio teotvaza na trbuhu nestati za dvije godine..pa eto i nakon 7 godina je tu..sto ne znaci da ju je tetovirao alien.
Ne razumijem sta mislis pod izjavom: "ne bih zelio da se pronadjes u nekom negativnom kontekstu". Ja samo objektivno sagledavam tvoju situaciju. Ne kazem da je, a ne kazem ni da nije. Recimo da je moj stav prema svemu zen ....i zato nemoj nekaj zamjerit :D .
tj. slozila bih se sa Pantagruelom i zadnjim recenicama njegovog/njenog posta

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 16, 2006 10:29 am 
Početnik

Citat:
inace, ovi sumnjivi implanti u ljudskim tijelima o kojima se ovdje prica otkriveni su upravo od strane medicinske struke.

....dat cu ti jedan primjer......

.....vozim se ja tramvajem i grah koji je sinoc tako dobro legao uzrokuje stvaranje metana koji trazi najblizi izlaz.......prolazak plina uzrokuje titranje stjenke otvora uzrokujuci poznati zvuk prrrrr.....ja se naglo okrenem i kazem "dajte ljudi molio bih malo kulture".....svi su se poceli okretati pogledavajuci sa sumnjom osobu do sebe ali vecina njih je mene kao pocinitelja odmah iskljucilo...... :oops:

Citat:
sin777, znaci vjerujes u globalnu zavjeru doktora?

.....mislim da je tesko generalizirati......po mom misljenju upletenih u globalnu zavjeru ima u svim djelatnostima a logicki su lijecnici jedna od grupacija kod kojih je taj postotak nesto veci.....jos i danas u ruralnim podrucjima "civiliziranih" nacija za veliku vecinu ljudi su svecenik, vetrinar i doktor zakon......mada globalno gledajuci politicari su ti koji su najeksponiraniji kao osobe....no gledajuci veliku vecinu stjece se dojam da su njihove "ideje" i "programi" diktirani od onih koji stvarno imaju "moc"- tj novac......

....
Citat:
Recimo da je moj stav prema svemu zen ....i zato nemoj nekaj zamjerit

.....ne, tvoj stav nije zen jer uplela si se u diskusiju, sto je dobro jer bilo bi zalosno da samo klimamo glavama i vicemo "tako je..." na sve sto se servira
.....svaka konstruktivna rasprava nas tjera na sagledavanje stvari iz vise perspektiva i tjera nas na trazenje.....

mislim da je edison rekao prije nego je izumio zarulju nesto kao "...ne znam na koji nacin konstruirati zarulju da radi ali znam 2000 nacina na koji ne radi..."

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 16, 2006 2:55 pm 
Početnik

aha, ok... :wink:
sretno s lipomima

Vrh

Naslov: pokusi
PostPostano: pet nov 17, 2006 9:31 am 
Član foruma

Andjela napisa:
Citat:
Da li je fobija od svega vještačkog što se ugrađuje u ljudsko tijelo, te stavljanje određenih aparata i instrumenata u tijelo prilikom pregleda kod ljekara također znak da smo nekad bili podvrgnuti nekoj sličnoj operaciji ili usađivanju implanta i sličnog?

Meni je zanimljivo da kad sam svojevremeno , pred kojih 8 godina, željela saznati što me to ,s nekakvog duhovnog stanovišta ,snašlo u životu čula sam slijedeće...Čovjek koji 'vidi iza ' , ispričao mi je priču o mom djetetu i meni u djelićima, ali mi oni i danas zvone u glavi...Uvijek su mi bila nejasna njena ponašanja , neobična, fobična, nedefinirana kao male bebe - a većinu vremena provodili smo s njom po vježbama, bolnicama, različitim pretragama...On mi je rekao da su u prošlom životu vršili pokuse nad njom (nije mi htio reći tko - često se pitam dal nisam možda ja -i kakve pokuse) svakakvih vrsta nad fizičkim tijelom...Užasni strahovi su ostali...I to mi je koma kak smo mi jednostavno nastavljali s njom priču po bolnicama - sve su to također bili eksperimenti bez rezultata...
U trenutku kad smo prestali pohađati medicinske ustanove - stvari su se počele drastično mijenjati...njeno fizičko stanje nije ponajbolje, ali u psihičkom smislu...SVE JE DOBRO ŠTO SE NE ZBIVA U BOLNICAMA...ima užasne strahove od doktora , od bolnice - često mi zna reći zašto se tu vozimo pored bolnice, znaš da budem to sanjala!!!!
Imam osjećaj da od kad sam došla na Galaksiju i ovdje pročitala puno toga, da mi se dijelići mog života polako sastavljaju u cjelinu (u smislu razumijevanja)...kao da se čisti zamagljeno staklo - samo užasno polako...JER OČI BOLE, BOLE....

P.S. Često se pitam možemo li uopće pronaći djelić života u kojem nismo kontrolirani - medicinski već u rodilištu (porod), cijepljenje, vitamini , žvakače, hrana - sve otrovi, mobiteli, TV, pesticidi, GMO hrana, otrovna plastika, zračenja???? To su sve potencijalne sirovine ili mediji putem kojih nas se programira!!!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 18, 2006 11:42 pm 
Član foruma

Hvala, Space Oddity što si navela primjer iz vlastitog života.Jako mi je žao djeteta, odnosno ne žalim je, pardon,jer žaliti nekog je vrlo štetno, nego želim reći da saosjećam sa maleckom. I, zaboga, ako ikako možete, NEMOJTE je više voditi u te medicinske ustanove, pronađite drugi način, neka doktor možda dođe vama, kući, ili neka to bude van oficijelnog prostora zdravstvene ustanove, itd...Naravno, ne pada mi na pamet da se petljam u tvoj život, ali ZNAM i SAOSJEĆAM sa vašim djetetom i jednostavno, iznutra osjećam kako je njoj...Stoga, hvala još jednom za podjeljeno iskustvo sa mnom i naravno sa svima ostalima.

Znam da ću jednog dana morati sjesti i rasvijetliti i taj dio svoje prošlosti (ili paralelne sadašnjosti, kako god da vidimo ono što zovemo neprekinutim nizom života).

Pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 19, 2006 1:35 am 
Član foruma

Anđela, što misliš pod paralelnim sadašnjostima?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 19, 2006 11:01 pm 
Član foruma

Pantagruele, mislim na ona dva koncepta o našim brojnim životima. Jedan kaže da imamo prošlost, sadašnjost i budućnost, te u okviru toga i brojne živote u prošlosti, ovaj sadašnji i naravno brojne živote u budućnosti. Drugi koncept kaže da se u STVARNOSTI svi ovi životi odigravaju PARALELNO i istovremeno, te da nas samo naše poimanje vremena kao linearnog sprečava da vidimo pravo stanje stvari. Ovaj drugi koncept u tom smislu razjašnjava često i one "odsjaje" o drugim životima koje dobijemo na trenutak u ovom sadašnjem, i mislimo da dolaze iz prošlosti i/ili budućnosti, a u biti radi se o tome da ih sve istovremeno živimo i ponekad "zađemo" u paralelnu liniju onog tzv. "prošlog" života, a koji se odvija baš ovog trenutka kada doživljavamo iskustvo našeg sadašnjeg života.

Ovo je u najkraćem, ali mislim da ti znaš o čemu govorim pa ne moram dalje razglabati.

Pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 10, 2006 11:59 pm 
pod moderacijom

Evo u cijelom ovom topicu sam pročitala post o toj djevojčici koja ima strah od doktora otkada zna za sebe pa sam skužila da ima isti "problem" kao i ja...kako se riješit toga i što to uopće znači?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 02, 2007 12:43 pm 
Početnik

Otvorih topić ponadajući se nečemu pozitivnom , no ovdje ima toliko podataka pogotovo onih copy- paste, da se izgubih u moru informacija.
O manipulaciji , konkretno imlantima se cijelo vrijeme priča u negativnom kontekstu.....toliko negativno da bi svaka ieole prizemna osoba odmah prerezala žile od spoznaje da se u tolikoj mjeri manipulira nama , da nam nitko ne može pmoći i da možemo beskonačno dugo raspravljati o tome i ne pomaknut se s mrtve točke.Ja želim konkretne stvari, činjenice , a ne rekla kazala priče.
Pričate o uroti , o kontroli uma a izlažete svoje osobne podatke ko na oglasnoj ploči, izažete se samo tako, nudite na pladnju.......ali udaljih se od teme.
Implanti, od kad znam za sebe imam ih , i nedavno dobih novi....nisam niti zatupljena niti nesvjesna, niti iskorištavana.Ne shvačam da baš svi imaju susrete sa negativcima ili ne mogu dovoljno otvorit um i sagledat svoje mjesto u svemiru.
Ja bi to pojednostavila za razliku od filozofa koji rade copy-paste članke a niti jednu svoju misao niti iskustvo ne iznose; mi smo KOKOŠI, bez uvrede....niža biča svedana na minimum svog postoja i zašto bi nam netko bio kriv za to........a kokoši, pa njih jedu ljudi- i taj članak sam već negdje pročitala, hm , šta se tu onda zgrožavate što nas drugi zloputrebljavaju pa vi uništavate ne samo planetu nego i sva niža živa bića od sebe koje konzumirate....poznato ???
Nikad od svog rođenja na ovom planetu nisam doživjela ništa loše....iskustva kao i svi ali ne doživljavam to ko invaziju na moj um, nikakve boleštine me ne proganjaju, nikakvi lomovi kostiju, nikakva agresija osim samog ljudskog bića koji želi uzeti malo više energije od mene.
Otmice nisu nikad negativne, čak na moj zahtjev sam dobila i uvid u suštinu.
Po tome ja sam nekakav hibrid, ne užasavam se toga , zašto bi....pa ljudi se poigravaju sa kloniranjem , šta mislite odakle im ta ideja ?I prema ljudskim pokušajima ja sam zadovoljna s ovim tjelom koje nije njihov eksperiment.
Istina je ima više vrsta bića na ovoj planeti koji žive među nama, kao i ljudska rasa, nisu svi dobrice.....i među nama mi se prepoznajemo.....
Pošto nemam toliko vremena tražiti po postovima , ali sigurno ste negdje spomenuli i neke pozitivce koji su u debeloj manjini. među njima sam i ja i to mogu tvrditi objektivno.Cilj je podić razinu svijesti, no kad vas sa svih strana , pogotovo u današnje vrijeme bombardiraju raznim reklamama, ispiru mozak preko tv , kompjutera , teško , skoro nemoguće je izdvojit osobu koja je spremna izači ajd recimo , iz svoje kože i uvidjet stvarnost- real.....nešto kao matrix.
Kako je biti u mojoj koži; nepodnošljivo gledati i osječati tu zatupljenost i sklonost samouništenju, nitko istinski nije zainteresiran za svoj razvoj a to mogu vidjeti i preko ....tipkovnice.....svi pričaju ali nitko ne sluša.
Primječujete li koja doza nasilja je prisutna , primječujete li da nam se bliži istrebljenje a zašto , jer smo labilni kao vrsta , dobar materjal za manipulaciju.....i na žalost mogu vidjeti ali ne uticati na te promjene....sjest i plakat !
Po vašoj reakciji će se vidjeti koliko ste svesni sebe, i koliko je vas na krivoj strani .
Mislila sam da ću barem ovdje naći više kao ja , ali i tu sam u manjini.....imali li itko od vas spoznaju o sebi , o svojim usadcima , o otmicama, o svojim astralnim putovanjima , o onome što je većini mistificirano, o svom djelovanju kao što mogu navesti neke poznate likove....čitate o njima, i ne vidite da ne pripadaju ovdje da su drugačiji.....samo jedan-richard gere !

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 02, 2007 2:40 pm 
Član foruma

- Ne znam za ove tehničke implante, ali tehnički su izvedivi i to bar danas sa ovom tehnologijom kojom imamo i nije problem napraviti i ugraditi nekome.

- Čisto sumnjam da se koriste za kontrolu mada je i to moguče ali onda bi takvi implanti imali čisto funkciju "alarma" tj pobuđivača kako bi se osobi u um odaslao nekakav signal koji bi aktivirao "nešto drugo". -

- Također bi mogli i imati funkciju fizičkog pračenja osobe. -

- Pravi implant, onaj ne tehnički ili nevidljivi je najvjerovatnije korištenje metode posthipnotičke naredbe koja se daje osobi u trenutku nesvijesnosti. -

- Za ovu metodu ne treba vam nikakva tehnologija ... jedna dobra željezna šipka i jedan brzopotezni udarac u glavu osobe je sasvim dovoljan. - #-o :mrgreen: :wink:

- To je to u osnovnim crtama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 27, 2007 9:17 pm 
Član foruma

Svi vi koji negativno govorite o čipizaciji i bojite se toga, znajte da to vjerojatno ne će ni biti ii barem ne će tako skoro.

Ta me moja konstatacija nimalo ne veseli. Rastužuje me.

Ja jako želim imati te čipove u glavi. Ma rođo, da mi je parem odma sada drito u mozak jedno pet čipova da mi duši bude lakše.

Lijepo je prepustiti se u ruke stručnjacima i ne naprezat svoj mozak razmišljanjem. Za to trebaju biti zaduženi stručnjaci. Njima sve treba prepustit.

Zamisli kako bi društvo bilo sretno, kad bi recimo vozio prebrzo auto, a to policija skuži i pomoću ćipa ti pošalje signal da te naglo zaboli mozak i ti otpustiš gas i zaustaviš se, a prethodno svim šoferima u autima blizu tebe dade se upozorenje da si divljak, da će ti bit poslan signal u mozak, da bi moglo doć do belaja i neka se sklone.

I tome divljaku odrapiti taku drakonsku kaznu, da npr. mora ići tri mjeseca u zatvor, teško fizički i psihički raditi, nakon toga tri godine mu auto ne smije prijeći brzinu od četrdesetak kmh. I ne samo auto koji je u njegovom vlasništvu, nego i bilo koji drugi auto u koji on sjedne.

Kaki bi to bio savršen red, savršena disciplina i sve savršeno.

Da imam i malo hrabrosti poveo bi demonstracije kojimma bi tražio hitno uvođenje čipova drito u mozak. Sloboda nije za ljude. Za ljude je čelični red i disciplina.

Odma oču pet čipova u glavu. Odma!!! Ko mi može zabraniti to moje pravo na čipiziranje.

I ne želim pregrijavati mozak razmišljanjem. Pa nismo svi ajnštajni. Mišljenje, rekao sam već, treba stručnjacima prepustit.

Lijepo je kad se možeš prepustiti u stručne ruke i da znaš da se netko jako moćan brine o tebi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 12:01 am 
Član foruma

E, Piskavac blago tebi.Ja imam sasvim drugačije iskustvo.Već neko vreme sam intezivno radila na svom duhovnom razvoju. i počela sam da vidim i osećam veoma čudne stvari. naročito na prelasku iz budnog stanja u san. Onda, jednog jutra me probudilo obilno krvarenje iz nosa, a ove čudne stvari su od tad prestale da mi se dešavaju.Pa reci da mi te noći nije ugrađen IMPLANT ?
Pozdrav, Semjase .

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 12:16 am 
Administrator

Citat:
I ne želim pregrijavati mozak razmišljanjem. Pa nismo svi ajnštajni. Mišljenje, rekao sam već, treba stručnjacima prepustit.

Ma da... što će ti slobodna volja?!? :twisted: :twisted: :twisted:

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 12:23 am 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Citat:

Ma da... što će ti slobodna volja?!? :twisted: :twisted: :twisted:

:mrgreen: :wink:

Ma pusti čovjeka, on ima slobodnu volju da odluči da ne želi imati slobodnu volju :mrgreen:

I prihvati sve posljedice svojih postupaka.

Zadnja izmjena: Scorpio22; pet dec 28, 2007 12:30 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 12:26 am 
Član foruma

piskavac je napisao/la:
Svi vi koji negativno govorite o čipizaciji i bojite se toga, znajte da to vjerojatno ne će ni biti ii barem ne će tako skoro.

Ja jako želim imati te čipove u glavi. Ma rođo, da mi je parem odma sada drito u mozak jedno pet čipova da mi duši bude lakše.

Lijepo je prepustiti se u ruke stručnjacima i ne naprezat svoj mozak razmišljanjem. Za to trebaju biti zaduženi stručnjaci. Njima sve treba prepustit.

Zamisli kako bi društvo bilo sretno, kad bi recimo vozio prebrzo auto, a to policija skuži i pomoću ćipa ti pošalje signal da te naglo zaboli mozak i ti otpustiš gas i zaustaviš se, a prethodno svim šoferima u autima blizu tebe dade se upozorenje da si divljak, da će ti bit poslan signal u mozak, da bi moglo doć do belaja i neka se sklone.

I tome divljaku odrapiti taku drakonsku kaznu, da npr. mora ići tri mjeseca u zatvor, teško fizički i psihički raditi, nakon toga tri godine mu auto ne smije prijeći brzinu od četrdesetak kmh. I ne samo auto koji je u njegovom vlasništvu, nego i bilo koji drugi auto u koji on sjedne.

Da imam i malo hrabrosti poveo bi demonstracije kojimma bi tražio hitno uvođenje čipova drito u mozak. Sloboda nije za ljude. Za ljude je čelični red i disciplina.

Odma oču pet čipova u glavu. Odma!!! Ko mi može zabraniti to moje pravo na čipiziranje.

Lijepo je kad se možeš prepustiti u stručne ruke i da znaš da se netko jako moćan brine o tebi.

Dragi moj , nemaš pojma o ćemu pričaš.

Šta ti misliš da ljudi žele te implante u sebi !

Ne dao ti Bog takvo što.

Budu sretan šta ih nemaš.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 12:37 am 
Član foruma

Semjase je napisao/la:
E, Piskavac blago tebi.Ja imam sasvim drugačije iskustvo.Već neko vreme sam intezivno radila na svom duhovnom razvoju. i počela sam da vidim i osećam veoma čudne stvari. naročito na prelasku iz budnog stanja u san. Onda, jednog jutra me probudilo obilno krvarenje iz nosa, a ove čudne stvari su od tad prestale da mi se dešavaju.Pa reci da mi te noći nije ugrađen IMPLANT ?
Pozdrav, Semjase .

Samo nastavi da se boriš, ne mogu ti ništa. Ti si jača, zato moraju da ti stavljaju čipove, da te na neki način ometaju i pokušaju da zaustave. Što se oni više trude protiv tebe to je veći dokaz da si jača. Gledaj na prepreke kao na poziv da jačaš sebe, a uopšte ne kao na 'prepreke'.
'Stvari' ne treba da ti se 'dešavaju', nego da ih ti stvaraš.
Uvek je tako u početku, samo ne smeš da staneš.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 12:43 am 
Član foruma

Pantelija, hvala na savetu.
Pozdrav,Semjase.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 12:45 am 
Član foruma

piskavac je napisao/la:

:lol: :lol: :lol:

Je li je ovo neka sprdnja?

Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 28, 2007 1:07 am 
Član foruma

Aragorn,izgleda je www.sprdnja.com

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 265 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.