Jack987 je napisao/la:
Citat:
Nego Da li postoji IJEDNA novija marka automobila koja jos ugradjuje MOTORE s FERGAZEROM tj bez injektora osim YUGO-a ?
Vjerojatno više ne.
Čak i Dacia ima injector ( mislim bar... to su kopirali od nekog, naravno )...
Naravno, ne mislim da je Dacia najgori auto... ali... ima li koji kineski, kopija nekog, samo s puno lošijim materijalima ( da bude jeftiniji )???
Hej, pa i kod automobila sa injectorima možeš zamijeniti usisnu granu, staviti adekvatnu, staviti fergazer, isključiti elektroniku, ugraditi sajle i "vratiti se na stariju tehnologiju"... sam motor je isti/sličan... pa samo malo modifikacije... zašto netko ne isproba sa nekim motorom "na stolu"??? Ne treba čitav auto za to... zna li netko nekog tko ima neku staru mašinu... da se malo stavi na stol i lakše se onda eksperimentira oko svega... prostora ima... ispitivanje najbolje pozicije ćelije... struju možemo dovući iz nekog ispravljača u kombinaciji sa nekim starim akumulatorom... ne treba alternator koji možda smanjuje efikasnost ćelije ako je u blizini... eto samo nekih ideja.

PA ja bi probao prjne na manjem motoru od kosilice ili mopeda !!!
jel bi radilo princip je isti
nego reci ti meni KAM se u motor ugura ta cijev iz orgon cell-a ?
jel u ulaz za benzin?
ili u ulaz za zrak?
Da li se moze orgon koristiti u gorivim celijama(hehe mozda glupo pitanje posto orgon nije vodik)
Trece ako stvar stvarno radi kupis agregat ud 10 kW benzinski i stavis da radi na orgon: ne moras placat struju niti grijanje hehe uups.
NEMA automobila bez injktra ali sato ima MOTORAAAA (mopeda)hehe
skoro svaki motor je bez injekotra : PROBLEM je ulje jel se vise ne koristi benzin s uljem pa bi nacin podmazivanja trebalo preinaciti? ima ko kavu ideju