OK. Koloidno srebro...
Spravljam ga kuci vec nekog vremena i naravno - pijem (kad mi je malo sumnjivijeg kvaliteta onda to chuvam da prskam sebe, ljubimce, rastinje, muzha, ljubavnicu, oboje ljubavnika i vibrator

)... Oprema mi je: dvije 99,9% srebrene shipkice, miliampermetar, bakterije od po 9V, staklena chasha... Obichno pochem sa 18V i posle nekih pola sata do sata, prebacim na 9V. Mesham povremeno, ne previshe da me ne bi bolela ledja. Obicno dobijem neshto shto bi trebalo biti oko 5ppm, ako je verovati onim formulama. Chuvam ga u plavim staklenim bocama zvanim "zdravlje" i "ljubav". Pijemo ga (relativno neredovno) oko godinu dana, jedan gutljaj jedanput do triput na dan.
E pazi sad:
Proshlog ljeta, i ja i moja zhena smo "zaboljeli" od necheg, chiji se uzrok nikako nije mogao pronaci po ljechnicima. Simptomi: muchnina u stomaku, muchnina u stomaku, i ondak josh malo muchnine u stomaku. Pogotovo posle jela. Najvishe ujutro, bash ko da smo oboje trudni. Nismo povracali, ali stalno smo se osecali kao da smo blizu do blju... Dodushe nismo ni jeli mnogo... Prvo nas je strefilo zajedno , pa je njoj proshlo, a meni ne, pa se njoj opet pogorshalo stanje, pa opet meni i tako na smenama. Inache ja sam bio vechi konzument srebrene vodice, od nje. Ondak smo malo prestali sa srebrom. Posle nekog vremena (nekoliko nedelja), muchnina se smirila i nestala (pili smo i neke ekstrakte od proplisa, zhalfije itd.). Ne secam se tachno, ali nas je opet neshto strefilo, pa smo opet pili malo, pa smo se opet osecali muchno kasnije (pod kasnije mislim na period od nekoliko dana). Tek tad sam pocheo ozbiljnije sumnjati da je mozhda srebro uzrochnik nashih tegoba. Sad sam u nekoj eksperimentalnoj fazi, kad chekam da mi je malo bolje, pa da opet srknem malo srebra, pa da opet vidim dali ce se mucnina opet vratiti. Kontate, nije bash najprijatniji istrazhivachki nacrt, pa josh nemam dovoljno podataka da mogu da kazhem da je to to, sa greshkom od 0.05.
Za sad sumnjam u dvije mogucnosti:
1. srebro koje sam kupio nije (chisto) srebro, pa pijemo neki koloidni "litium-stroncijum-dietilamid"
2. srebro koje popijemo deluje na digestivnu floru (a bogami i faunu), blazhe recheno - ubija je, pa ondak se stomak buni kad mu damo malo hrane koju ne mozhe da vari i apsorbira.
Btw, da samo spomenem jedan kuriozitet: kad sam pocheo sa srebrom, imao sam dva taze popravljana zuba (chishchenje kanala) koji su interesantno reagovali malim bolom, kad god bi muchkao srebro u ustima (to je prestalo posle par meseci).
E sad, da postavljam pitanja il vam je vech jasno sho me muchi?
Iskustva, uvidi, sumnje, misljenja..., sve je dobrodoshlo.
Ljubi vas dadica
joshneznamsvojeime