J.G. je napisao/la:
Cijelu vecer surfam po internetu, citam intervjue, clanke, o otmicama, greysima, reptilima, ovima, onima i sad vise ne znam jel mi drago sto sam poceo malo dublje istrazivat jer sam, iskreno, malo preplasen.
Citam kako je onog paraliziralo dok je spavao u krevetu a covjek ima 100kg misicne mase... brrr... a ja jos zivim sam u stanu... valjda me nece? Mislim da im Split nije privlacan, a pogotovo ne neki mrsavko sa dijabetesom tip 1. Sta vi mislite?
Kvragu ko ce sad zaspat...
Ako me sutra ne bude ili bude pisalo u novinama da sam otet, znajte radi cega je to
Inace, hvala Bogu (ili cemu vec) nikad nisam imao neka neugodna iskustva sa alienima i NLO-ima, tj. nisam imao nikakva iskustva uopce, niti sam ih ikad vidio, niti osjetio... jedino smo jednom cura i ja setali plazom proslo ljeto navecer. Bilo je oblacno, onako niski gusti oblaci koji su dosta brzo letili. I usred tih oblaka nesto je malo svjetlucalo, velicinom kao zvijezda, dakle mala svjetleca tockica na nebu. I onako u sali kazem joj ja "vidi, NLO", i malo smo se upitkivali na tu temu i gledali tu tockicu i onda je jednostavno izblijedila, kao da ju je oblak prekrio i gotovo, nema vise. Nakon toga vise nismo znali jel to bila zvijezda ili stvarno neki NLO. I dan danas ona mi kaze "ono sta smo mi vidili je bio NLO.".
I jednom sam sanjao smak svijeta (ali ovo je vise hollywoodski), da su dosli sa svojim OGROMNIM svemirskim brodovima, dakle stvarno mislim ogromnim, velikim kao lanac planina. Brodovi su bili prilicno ostrokutnih oblika, nesto poput velikih pravokutnika. Nekoliko njih je polako "padalo" s neba i zabijalo se u Zemlju. Prekrili su cijeli horizont, Sunce, stvorili su mrak, spustio se neki dim na Zemlju, ljudi u panici bjeze bezglavo, trce, ja medju njima isto tako u panici bjezim... i tad sam se probudio
Inace, nikad ih nisam sanjao i zadovoljan sam s time, nadam se da ce tako i ostat
(osim ako su stvarno dobri i zele nam pomoc, ali i tu se bojim da bi mi srce moglo stat da ugledam jednog od njih, pa makar u snu).
Btw. onaj "nlo" sta smo cura i ja vidili, to je kao neka projekcija iz 4-6 denziteta? Moze li mi ovo netko pojasnit. Sta ta svijetleca kuglica moze, sta ona znaci...
Isto tako, pretpostavljam da im zakljucana vrata i zatvoreni prozori nisu prepreka ako zele uc u stan?
I moze li mi netko rec sta trebam radit ako ne zelim bit otet? Nemojte mi samo rec "pojacat svoje unutrasnje Ja" i slicno, jer se u panici stvarno tesko koncentriram
Eto sorry na toliko pitanja ali malo sam nov u svemu ovome i pomalo uzasnut...
Hvala unaprijed i pozdrav
Ta svjetleća kugla je zapravo sonda za praćenje cilja u neku svrhu pošto su brodovi ipak preupadljivi za takve pothvate tako da su s razlogom bili iznad tebe i njima je sasvim svejedno u kojem si gradu bitno je da imaju pik na tebe!
Možeš ugraditi protuprovalna vrata zaključati sve brave,spustiti rolete i navući zastore i oni će opet doći.Misliš da te neće vidjeti u sobi ako i navučeš poplun preko glave dok spavaš!?
Preporučujem ti da iskoristiš djevojku kao mamac,dobro ne baš tako,ali ako si na istom prostoru ugrožen sa još jednom osobom šanse za preživljavanje ti se povečavaju za 50%,ne baš uvijek ali su svakako veće.
Laku noć.