Citat:
Daj mi reci, kako je izgledala tvoja prva spontana ap.
Bilo je negde kada sam poceo ovim da se zanimam vise ih je bilo,ali je
samo jedna ostavaila na mene veliki uticaja i ta je bila prva prava AP.
Lezi na krevetu jedna saka ruke naslonjena na drugu pored glave
kao da se molim samo ulezecem polozaju u nekom trenutku kao
iznenada da se desilo osecao sam se kao da sam u camcu na nekoj vodi
blago talasanje a zatim i neverovatan osecaj uzdizanja iznad kreveta.
uspravio sam se i stao pored kreveta i posmatrao svoje astralno telo.
Sve je bilo mirno i tiho imao sam osecaj kao da sam se resio svih problema u zivotu.Opet sam poceo da se uzdizem iznad tla lebdim iznad kreveta da se kontrolisem mislima.Stao pored prozora pomako zavesu i tada ugledao svoj mutni odraz u staklu koje postajao sve ostriji nakon cega je uslidilo razocaravajuce budjenje zar je to moralo bas sad da se desi.
Citat:
jel ti se cini da možda ti daješ oblike konkretnog izgleda tim bicima na astralu
Naravno kako se sve vise krecem tim prostoro zapazam da se pojedini
karakteri na astralu mogu menjati u skladu sa promenama mog emocionalnog stanja.
npr.ako sam u "snu" ljut ili uplasen taj svoj osecaj mogu izduvati kroz
usta i stvoriti lika koj ce uzeti oblik navedene emocije,ali to uglavnom
bude propraceno pojavom osvetnickih likova posto posle stvaranja uglavnom pokusavam da se sklonim ili resim od te moje projekcije(da popegnem od svoje senke).
Citat:
Kada hocu da delujem silom (naudim) prema nekom liku u astralu npr. da ga pogodim nekim predmetom ili da se borim protiv njega iznenada se pojavljuje neka nevidljiva sila koja mi izbija taj predmet iz ruke ili me oduva kao krpu,odbaci uvis
Situacija koju sam opisao u gore navedenom tekstu.
Citat:
misliš li možda da su u jednu ruku ta bica proizvod naše podsvijesti
te da izvan nas ni ne postoje?
Sretao sam dosta ljudi po forumima koji jako veruju da ta bica stvarno
postoje da i oni sami mogu da izadju iz svog fizickog tela i susretnu se sa
drugim karakterima.Neznam ali mi to sve lici na neko "plemensko" razmisljanje bar tako meni izgleda.
Sto se tice mene vise to posmatram kao neko svoje unutrasnje putovanje
krecuci se nekim svojim misaonim procesima.cesto mi se stvori misao pa ja sam sad u svojoj glavi ovj svet mora daje kreacija mojih neuroni(mozga).Naravno posle cega se javlja klaustrofobican strah pa kako cu sad izaci iz svega ovog pa dali cu izaci, probudi ti se...