Sada je: sub maj 10, 2025 10:37 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 11:52 am 
Član foruma

Tina je napisao/la:
fingolfin je napisao/la:
Citat:
Nema logike da iluminati sprečavaju da se dozna o reptilima jer reptili upravljaju iluminatima, kužiš?

Ja ne kužim, pa baš ima logike da iluminati koji su njihove sluge rade baš ono što odgovara njihovim gospodarima, tj. između ostaloga prikrivanje njihovog prisustva. :?

Ma J.G. samo hoce reci da iluminati ne mogu nista samovoljno odluciti, nego da rade samo ono sta im je "naredjeno" odozgora. :wink:

To je to!
Tnx :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 11:52 am 
Član foruma

Tina je napisao/la:
fingolfin je napisao/la:
Citat:
Nema logike da iluminati sprečavaju da se dozna o reptilima jer reptili upravljaju iluminatima, kužiš?

Ja ne kužim, pa baš ima logike da iluminati koji su njihove sluge rade baš ono što odgovara njihovim gospodarima, tj. između ostaloga prikrivanje njihovog prisustva. :?

Ma J.G. samo hoce reci da iluminati ne mogu nista samovoljno odluciti, nego da rade samo ono sta im je "naredjeno" odozgora. :wink:

Aha OK, onda se razumijemo. :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 12:10 pm 
Član foruma

Da se ispravim:

zaprašuju sav život na zemlji ali samo do 3D, ne 4D i dalje...

Po meni ,to priliči gmazovskom načinu razmišljanja da vide samo ono što im odgovara...što se babi snilo,to se babi zbilo....

U biti,potpuno suluda ideja,da se može s malo dima i otrova zaustaviti

Priroda i energija Vala.

S druge strane,što bi nas ubijali???

Em smo glupi,em smo ukusni, em ovakvim tempom ih nećemo skontat

još jedno 5000000....godina.

Koji to još stočar ubija stoku da bi je bilo manje???

A pošto se zaprašuje NESELEKTIVNO to onda znači da nas može pobiti ili sve ili nikog...

Ali što će onda papiti???

Ne znam,najlogičnije mi je da su u panici i da žele"zamračiti" VAL.

E vala,budala.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 2:49 pm 
Administrator

Da.

Uglavnom... hajde ljudi... manje priče - više rada! Orgonske spravice napraviti... staviti koju piramidicu u vrt... ili gdje već... malo kristala, smole, aluminijske piljevine... i malo dobre volje - sve se da!!!

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet okt 27, 2006 4:24 pm 
Moderator

Citat:
Jednostavno,žele smanjiti dotok svemirske energije na planetu zemlju.

Jer,sve te čestice stvaraju efekt omotača,i odbijaju zrake nazad u svemir.

Samim tim,moramo doći do zaključka da su to potezi očajnika.......

To je i moje misljenje.
Takodje negde delim i taj optimizam da su u pitanju potezi ocajnika da su potezi ocajnika, medjutim ti potezi nas SADA i OVDE truju. Meni je vazno moje Sadasnje stanje zdravlja i svesti, a ako za koju godinu naidje i val, odlicno.
Zato:
Citat:
Da.

Uglavnom... hajde ljudi... manje priče - više rada! Orgonske spravice napraviti... staviti koju piramidicu u vrt... ili gdje već... malo kristala, smole, aluminijske piljevine... i malo dobre volje - sve se da!!!

U vezi sa orgonskim spravicama: mislim da je neko na ovom topicu izneo tezu da orgonski topovi doduse razbijaju trails-e, ali da sadrzaj ipak dospeva na zemlju. Tu bi bilo vazno kakav je sastav: sumnjam da deluju samo kao resetka. Sta vi mislite? I kako bi delovale alternative?

Postoji jos jedan aspekt koji je, naravno, opste poznat ali ga covek nikada dovoljno ne moze naglasiti: trails-i su neka vrsta dokaza da su sve politicke vrhuske do guse u prici. To negde svi znamo, ali meni je to u okviru ove price u Punoj meri doprlo do svesti u trenutku kada sam videla letelice, a onog dana ih je stvarno bilo mnogo. Pa, postoji neka kontrola vazdusnog prostora, morate zbaviti neke dozvole da biste leteli. #-o
Te, posto prica ima i politicku dimenziju, dopada mi se i Jackov predlog da se podbode neki novinar. Odnosno, da se napravi izbor materijala, slika i tekstova i da razmislimo gde bi se sve to moglo poslati. Makar da vidimo kako ce reagovati. Tu prica o hemijskom sastavu ponovo postaje vazna. Ne znam da li se neko time bavio. :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet nov 03, 2006 5:58 pm 
Početnik

Pozdravljam sve one koji bi nešto hteli da poduzmu protiv toga: tih kemijskih mlaznica.

Da bi to došlo u širu javnost trebaju neipodbitni dokazi kako bi mogli dokazati nekakvo ilegalno zbivanje iznad naših glava.

Zato je moje mišljenje (nadam se, da i vaše):

1. da se zabeleže svi komercialni letovi (redne linije) preko npr:Hrvatske.
Tako bi bi dobili letove koje nisu registrirani.
A za njih se može tražiti objašnenje.
Šta če nam reči mislim da svi znamo.

2. Slike:
Ako ima ko posoban dvogled ili još bolje teleskop kojim bi se moglo
jasno i precizno slikati avione na kojim bi se jasno i neizpodbitno videlo
da to nisu obične mlaznice koje prave motri ili krila aniona.

i 3. treba dokaz, da ono što leti preko hrvatske baca nekakav kemijski
reagens, a to bi se moglo možda dokazati pomoču instumenata
koji očitavaju određene kemijske elemente, a te imaju na
prirodoslovnim fakultetama (barem mislim).

Šta vi mislite? dali je vreme da nešto uradimo?!
nije dosta da samo pišemo po forumima!
KOLIKO mislite da nas ima ONIH koji znamo istinu?!
ISTINA treba da izađe napolje iz tih kutija koje gledate

[/quote]

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon nov 06, 2006 10:53 am 
Član foruma

mile333 je napisao/la:
Pozdravljam sve one koji bi nešto hteli da poduzmu protiv toga: tih kemijskih mlaznica.

Da bi to došlo u širu javnost trebaju neipodbitni dokazi kako bi mogli dokazati nekakvo ilegalno zbivanje iznad naših glava.

Zato je moje mišljenje (nadam se, da i vaše):

1. da se zabeleže svi komercialni letovi (redne linije) preko npr:Hrvatske.
Tako bi bi dobili letove koje nisu registrirani.
A za njih se može tražiti objašnenje.
Šta če nam reči mislim da svi znamo.

2. Slike:
Ako ima ko posoban dvogled ili još bolje teleskop kojim bi se moglo
jasno i precizno slikati avione na kojim bi se jasno i neizpodbitno videlo
da to nisu obične mlaznice koje prave motri ili krila aniona.

i 3. treba dokaz, da ono što leti preko hrvatske baca nekakav kemijski
reagens, a to bi se moglo možda dokazati pomoču instumenata
koji očitavaju određene kemijske elemente, a te imaju na
prirodoslovnim fakultetama (barem mislim).

Šta vi mislite? dali je vreme da nešto uradimo?!
nije dosta da samo pišemo po forumima!
KOLIKO mislite da nas ima ONIH koji znamo istinu?!
ISTINA treba da izađe napolje iz tih kutija koje gledate

http://www.cro-chemtrails.info/forum/fo ... ID=75&PN=1

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 07, 2006 6:37 pm 
Početnik

U nedjelju sam stajao na raskrižju na jednoj od najprometnijih cesta ovdje kod nas, čekao da se upali zeleno. Iznad se vidi pet kilometara neba, ono puca pogled u svim smjerovima.

Kad sam stao čekati pogledam u nebo i vidim skoro iznad glave daleko u visini leti srebrni putnički avion, ostavlja contrail. Čekam zeleno, izmjeni se jedan pravac auta, drugi pravac, uključi se zeleno na semaforu, ja pogledam opet prema gore da vidim kako napreduje onaj avion...

... kad sad ih je dva, drugi se jednostavno pojavio lijevo od prvog, vrlo blizu, kreće se u suprotnom smjeru. Ja uopće ne pijem, ne drogiram se, nisam poremećen i ne haluciniram - ono, ne mogu vjerovati.

Prijeđem preko zebre, zaustavim curu što je bila stajala kraj mene pitam je jel ona vidi one avione. Kaže da e to su oni što za sobom ostavljaju one boje. Pogledam opet gore, "avioni" se mimoišli, svaki fino polako krstari u svom smjeru, idila.

Idućih par minuta sam bacao pogled na oba, normalno su otišla u daljinu.

Ali nebo je bilo potpuno čisto, nema toretske šanse da je drugi došao iz bilo kojeg mogućeg pravca osim da je skinuo nekakav "cloak". A zbog toga mi i prvi ne zvuči baš uvjerljivo...

Kažem - ovdje se događa nešto puno više od nekakvog "zaprašivanja" bilo čime...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 07, 2006 9:50 pm 
Član foruma

MUST HEAR!!!

Evo zanimljivog interview-a koji dokazuje povezanost chem-ova i čudne bolesti zvane Morgellons (MP3 file cca. 20 Mb)

Morgellons Linked To Chemtrails
Stunning Data, Solid Evidence

http://rense.gsradio.net:8080/rense/spe ... llons5.mp3

Ovo sam stavio pod topic - chemtrails, mada sam pokrenuo i topic Morgellons, no vjerujem da je ova informacija spada ovdje...nemojte mi kaj zamerit. :shock:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri nov 08, 2006 12:03 pm 
Član foruma

nikpalj je napisao/la:
Kažem - ovdje se događa nešto puno više od nekakvog "zaprašivanja" bilo čime...

nikakvo cudo ne bi bilo da koriste cloak tehnologiju.
btw. jedan od mozebitnih dokaza cloak tehnologije je "black line" fenomen, ako znas na sto mislim... (imas na cro-chemtrails forumu par slika i linkova)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 12, 2006 3:48 pm 
Početnik

Evo ih i u Mostaru. U zadnja 3 mjeseca, otkad sam saznao za CT nisam ih primjetio u Mostaru, sve do jučer.

slika[/img]

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 19, 2006 1:09 pm 
Početnik

kad bi mi netko rekao nešto više o onome što se moglo vidjeti jučer iznad Zagreba. debeli bijeli trag iza aviona, a oko njega nešto poput crne sjene. kad je avion uletio u oblak, ostavljao je crni trag koji se jasno vidio kroz oblak. to nisam još vidio do jučer. možda je bila neka gadna optička varka, ali onda definitivno i vrlo rijetka varka, bar za mene.

???

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 19, 2006 3:42 pm 
Član foruma

kokoraos je napisao/la:
Još nešto......

Kada se ovako zaprašuje zemlja,tu onda nema selektivnog pristupa.

Zaprašuješ SVE ljude i sav život na zemlji....

To onda znači i iluminate...

Ali ako to što se radi ima štete za ljude,onda je to u prilog tvrdnjama da su iluminati napola reptili.

I ONDA SVE ŠTIMA.

Možda određeni ljudi imaju "antidote"... Kuiš?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 19, 2006 3:47 pm 
Član foruma

BTW, u zadnjih tjedan dana nisam uopće viđao chemtrails u Zagrebu, već sam se počeo plašiti za njih. Već mi fale. :mrgreen:

Možda su unutra neke supstance koje nas čine ovisnima o njima, kao znaš da ti štete kao droga recimo, ali TREBAŠ ih. Heh. Uglavnom, ako kazete da je jucer bilo, ne znam nisam bio u Zagrebu, ali ne cudim se jer je bilo pitanje vremena... U Zagrebu je to postalo gotovo svakodnevna pojava... Neki dan tako idem ja prema tramvaju i vidim jedan ili dva velika traga i gledam ja sada namjerno gore prema tome, čak i pomalo teatralno da vidim da li će ljudi reagirati na to i vidim neka babuskara prolazi pored mene i umjesto da pogleda šta ja to gledam, ona gledam mene ko nekog kretena što sam stao na trenutak i gledao u nebo. Kao ono "vidi ovoga, umjesto da se koncetrira na stvarnost ovdje i sada i da ide svojim putem, on tu nešto gleda u nebo" :mrgreen:. To je bar bila moja brija u glavi, ali da me čudno pogledala sigurno je.
I tako, nevjerojatno nešto.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned nov 19, 2006 10:14 pm 
Administrator

sven_vath, dobrodošao!

Hvala na opisanom događaju i viđenju. Mislim da je tu već netko napisao nešto o tim crnim tragovima uz chemtrailse... vidi od prve stranice pa na dalje...

Inače, da, danas ih je bilo vrlo, vrlo malo iznad Zg. Možda im "ponestalo goriva"?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 23, 2006 2:23 pm 
Početnik

ja ih zadnjih tjedan dana viđam često iznad Sesveta. do prije 10-ak dana primjećivao sam također smeđi (vojni?) helikopter koji nisko nadlijeće Zagreb. jednom su točno iznad mog radnog područja proletjela 4 takva, čak je mojim suradnicima to bilo čudno.

par dana poslije u novinama, u članku od svega nekoliko redaka, čitam da se jedan iz skupine od 6 helikoptera AMERIČKE VOJSKE zbog kvara prisilno spustio na područje Lepoglave. piše da su letjeli iz ljubljane, a krajnje odredište je Zagreb. međutim, ne piše zašto američka vojska nadlijeće ovaj mirni grad.

ne mora značiti da je ovo povezano sa temom o kojoj raspravljamo, ali eto, da ne zaboravim; možda se nešto poveže.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 23, 2006 2:29 pm 
Član foruma

To su najvjerovatnije helikopteri iz satava tkz. "Multinacionalnih snaga" koji idu za Bosnu (EUFOR) ili najčešće za Kosovo (KFOR).

Citat:
ne piše zašto američka vojska nadlijeće ovaj mirni grad.

A zašto nebi? Ionako je ovo sve njihovo "vlasništvo" a priče o suverenitetu država treba ostaviti za XIX vijek. :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 28, 2006 4:37 pm 
Početnik

Neverovatno :shock: , upravo gledam proces, celo vidno podruèje neba je ispunjeno avionskim tragovima! Idu jedan pored drugog paralelno i stalno prolaze, BUKVALNO CELO NEBO JE J***** PREPLAVLJENO! Lete neobièno brzo i ne proizvode nikakav zvuk, na nekima ima i prekida traga. Nešto nije kako treba... Upravo prelaze dva aviona preko veæ postojaæih tragova taèno iznad mene, vidim ih takoðe u daljini, nisam uzimao u obzir ovo do sada, strašno...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto nov 28, 2006 9:03 pm 
Član foruma

Mpek je napisao/la:
Neverovatno :shock: , upravo gledam proces, celo vidno područje neba je ispunjeno avionskim tragovima! Idu jedan pored drugog paralelno i stalno prolaze, BUKVALNO CELO NEBO JE J***** PREPLAVLJENO! Lete neobično brzo i ne proizvode nikakav zvuk, na nekima ima i prekida traga. Nešto nije kako treba... Upravo prelaze dva aviona preko već postojaćih tragova tačno iznad mene, vidim ih takođe u daljini, nisam uzimao u obzir ovo do sada, strašno...

welcome to the club ;)
http://www.cro-chemtrails.info/forum/default.asp

Vrh

Naslov: Čudni tragovi aviona
PostPostano: sri nov 29, 2006 11:53 pm 
Evo pišem moj prvi post,pa pozdrav od mene.
Da krenem; radim takav posao da sam budan često po noči ili pred jutro.
Nedavno sam počeja promatrat nebo malo pomnije i mogu reč ima dosta stavari koje nisu jasne ali o tome drugi put.I tako vozim se u autu (29.11)oko 06:00 sunce još nije izašlo,gotovo je vedro i nebo čisto jer je okrenulo na buru.
Počelo se razdanjivat i ugledam avion na obzoru negdi u daljini poviše mora(inače zivim kraj Splita),prvi avion prolazi oko07:00 nebi bilo ništa čudno da trag koji je ostavio na nebu iznad mora nije počeja razmazivati dok drugi dio istog traga gotovo isčezao.Drugi mlaznjak prolazi oko 07:25 ista priča i sa njim iznad mora se trag razmazuje dok kako se bliži kopnu postaje normalan.Treči mlaznjak prolazi oko 07:40 i trag je normalan,te četvrti koji vozi po tragu od trečeg.Inače znao sam viđati ove mlaznjake oko ovog sata ali mi nije upalo u oko da svi idu u isto smjeru(istok-zapad),negu su išli razlićitim smjerovima.Uglavno da zaključim negdje sam pročita da avioni znaju zaprašivati,izvoditi nekakve eksperimente ili tko zna šta.........
Zanimaju me vaši kommetari i mišljenja.
Pokušao sam i slikati ali sunce je več poprilično izašlo dok san se dočepa fotiča, pa se na slici ne vidi najbolje jer je slikano put sunca,pokušat ču stavit i slike pa pogledajte sami.
slika

slika

slika

slika

Zadnja izmjena: Jure; čet nov 30, 2006 12:25 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.