Andjela napisa:
Citat:
Da li je fobija od svega vještačkog što se ugrađuje u ljudsko tijelo, te stavljanje određenih aparata i instrumenata u tijelo prilikom pregleda kod ljekara također znak da smo nekad bili podvrgnuti nekoj sličnoj operaciji ili usađivanju implanta i sličnog?
Meni je zanimljivo da kad sam svojevremeno , pred kojih 8 godina, željela saznati što me to ,s nekakvog duhovnog stanovišta ,snašlo u životu čula sam slijedeće...Čovjek koji 'vidi iza ' , ispričao mi je priču o mom djetetu i meni u djelićima, ali mi oni i danas zvone u glavi...Uvijek su mi bila nejasna njena ponašanja , neobična, fobična, nedefinirana kao male bebe - a većinu vremena provodili smo s njom po vježbama, bolnicama, različitim pretragama...On mi je rekao da su u prošlom životu vršili pokuse nad njom (nije mi htio reći tko - često se pitam dal nisam možda ja -i kakve pokuse) svakakvih vrsta nad fizičkim tijelom...Užasni strahovi su ostali...I to mi je koma kak smo mi jednostavno nastavljali s njom priču po bolnicama - sve su to također bili eksperimenti bez rezultata...
U trenutku kad smo prestali pohađati medicinske ustanove - stvari su se počele drastično mijenjati...njeno fizičko stanje nije ponajbolje, ali u psihičkom smislu...SVE JE DOBRO ŠTO SE NE ZBIVA U BOLNICAMA...ima užasne strahove od doktora , od bolnice - često mi zna reći zašto se tu vozimo pored bolnice, znaš da budem to sanjala!!!!
Imam osjećaj da od kad sam došla na Galaksiju i ovdje pročitala puno toga, da mi se dijelići mog života polako sastavljaju u cjelinu (u smislu razumijevanja)...kao da se čisti zamagljeno staklo - samo užasno polako...JER OČI BOLE, BOLE....
P.S. Često se pitam
možemo li uopće pronaći djelić života u kojem nismo kontrolirani - medicinski već u rodilištu (porod), cijepljenje, vitamini , žvakače, hrana - sve otrovi, mobiteli, TV, pesticidi, GMO hrana, otrovna plastika, zračenja???? To su sve potencijalne sirovine ili mediji putem kojih nas se programira!!!!!