Mpek je napisao/la:
Šta će se desiti toga datuma?
Primetićete da na slici u žitu nedostaje Zemlja...
Mozda ce toga dana postat vidljivi asteroidi koji, izbaceni iz svoje putanje prolaskom Vulcana, sunceve dvojne zvijezde kroz njihovu orbitu tako postaju skupina kometa sa spirograficnom putanjom oko Sunca, koji svakih 3600 godina otprilike ulaze u Suncevu
ekliptiku, tj. neki od tih kometa ce prema nekim procjenama u roku od ca. 3 do 6 mjeseci nakon tog prvog vidjenja 25.02.2007, "izbrisat Zemlju s lica Zemlje"?
Taj Crop Circle - T367
je nastao u Longwood, Cheesefoot Head, UK, 26 Juni 1995 i najvjerovatnije sugerira kad ce ta skupina kometa postat vidljiva, dakle, 25.02.2007
Citat:
The "grapeshot" represents the incoming comet swarm originating from its resonant orbit position in Vulcan’s orbit. The configuration of the inner planets represents a date when the threatening comet swarm may first appear. According to our analysis the comet cluster may first appear about 25 February 2007. The grapeshot indicates how many comets threaten Earth. The appearance of the comets will get our attention, but by then it would be too late to take effective countermeasures.
izvor:
http://www.bibliotecapleyades.net/cienc ... vulcan.htmhttp://www.greatdreams.com/asteroids.htmhttp://www.barry.warmkessel.com/barry/S ... Comet.htmlNase Sunce ima jednu dvojnu zvijezdu "smedjeg patuljka", s kojim cini jedan dvojni sistem, koja se naziva Nemesis ili Vulcan, vec kako tko.
Ta zvijezda ima jednu elipticnu putanju/orbitu i obilazi Sunce svakih 5000 godina.
http://www.paranoiamagazine.com/vulcanearth.htmlNa svojoj putanji prolazi kroz Ortov oblak i njegov unutrasnji "disk" - Kuiperov pojas asteroida
i tom prilikom izbacuje asteroide iz svog ustaljenog mjesta/putanje, da oni uletavaju u Suncev sistem, sto znaci, stizu i do Zemlje.
Kasiopejci/galaksija prijevod je napisao/la:
Još nešto, taj «Veliki Talas», granicnik realiteta, koji vam se rapidno približava bice preduhitren jednim drugim dogadajem koji se regularno dešava svakih 3600 godina, kroz milenijume – radi se o dolasku jedne skupine kometa. Mnogi iz vaše vladajuce klase znaju vec dosta o ovom «objektu» koji je na putu prema vašoj planeti. To je u stvari grupa kometa razlicite velicine, ili bolje receno – asteroidi, koji spirograficno orbitiraju oko vašeg Sunca. Zbog velike kolicine gasova, prašine i drugog materijala, kad se gleda golim okom ova skupina se cini kao jedno ogromno planetarno tijelo.
Ova grupa kometa je odgovorna za mnoge katastrofalne promjene u vašem Suncevom sistemu, i na vašoj planeti. Prije 27 miliona godina, 14 asteroida iz ove grupe udarilo je u Zemlju i zbrisalo mnoge životinjske vrste sa lica zemlje.
To jato kometa uletjelo je u vaš Suncev sistem i u vrijeme tzv. «raja na zemlji», poznatog i po poetskom imenu – Eden. To je bio i period poznatog Adamovog «grijeha». Ta prica o «grijehu» je u stvari simbolicni izraz onoga što se tada dogodilo, tj. preuzimanje kontrole covjecanstva od strane reptoida, ili Lizard rase.
Tada je cijela vaša planeta stvarno licila na raj. To se desilo prije otprilike 309 880 godina, po vašem nacinu mjerenja «vremena».
U stvari pravi identited «zmije» (serpent) u tadašnjem Edenu, koja je nagovorila Evu da «pojede jabuku» je u stvari ta reptoidna rasa.
Pojesti jabuku sa «Drveta Znanja o Dobru i Zlu» je u stvari znacilo promjenu ljudskog genetskog koda; i na taj nacin - ogranicavanje vecine dotadašnjih sposobnosti ljudskog bica.
Medjutim, mozda ce neki ljudi evtl. izbjeci razaracko djelovanje kometa, jer ce se, ako su podigli dovoljno svoj nivo SVIJESTI/SVJESNOSTI, djelovanjem
Talasa - granicnika realiteta i denziteta, naci u 4 Denzitetu:
26.11.1994
P: Rekli ste nam kroz ovaj izvor, da postoji skupina kometa povazanih na neki interaktivni nacin s našim solarnim sistemom, i da ta skupina kometa dolazi u ravninu eklipse svakih 3600 godina. Tocno?
O: Da. Ali ovaj put ona "jaši" granicu realiteta vala 4. denziteta, gdje su sve realnosti drugacije.
P: Dobro, znaci skupina kometa "jaše" val granice razdvajanja realiteta. Da li to znaci da kad ta grupa kometa dodje u solarni sistem, da ce efekti utjecaja kometa na solarni sistem, ili na planete unutar njega, (J: ili nas), biti umanjeni/olaksani zbog te tranzicije na 4 denzitet? Da li je ta tranzicija ovaj put olakšavajuci faktor?
O: Bit ce ublaženo.
P: L: Da li išta od ovoga znaci da su zemaljske promjene predvidene, u stvari, ne moraju se dogoditi u našem fizikalnom realitetu kao što ga mi razumijemo?
O: Možete se kladiti na to.
P: T: Drugim rjecima, mi sagledavamo cinjenicu da ono što dolazi ovaj put je val koji ce dozvoliti ljudskoj rasi da se pomakne u 4. denzitet?
O: I planet i vaš citav sektor prostora/vremena.
P: To je cijeli plan o kojemu se govori. Tada, ako bi bio toliko smion da ovdje ukljucim sve nas u to, mi bica svjetlosti koja su došla ovdje u ljudskoj formi, da podignemo frekvenciju, da li je to ono zbog cega je podižemo, taj val, pa kad on dode, dovoljno nas ce biti spremno, frekvencija ce biti podešena, tako da ce se promjena planeta moci dogoditi, kako je i bilo planirano?
O: Da.
P: T: Dobro, kad ljudi govore o zemaljskim promjenama, kad oni govore na literalni nacin o preživjelima, i oni koji nece preživjeti, i uništenje... itd., na 3-cem, 4-tom i 5-tom nivou realiteta, mi ne govorimo o destrukciji ( uništenju ) planeta u fizickom terminu 3. denziteta, ili gubitak 90% populacije na 3. nivou jer su oni umrli, nego što su se oni premjestili na 4. nivo?
O: Opaaaa! Postaje vam "vruce".
P: Ok. Dakle to ce nam se dogoditi. I kad kažu da 90% populacije nece preživjeti, nece to znaciti da ce oni umrijeti, nego da ce se transformirati. Mi idemo gore za jedan nivo. To je ono o cemu je citava svjetlosna stvar?
O: Ili druga mogucnost je da ce se fizicke kataklizme dogoditi samo za one koji su "ostali iza", odnosno ostali na Zemlji 3. denziteta.
P: Da li mi podižemo ( podešavamo ) frekvenciju da bi kreirali razdiobu?
O: Jedan razvojni kanal.
P: Mi razvijamo kanal?
O: Da. Jedan.
P: Zašto služi taj kanal?
O. Vama i onima koji ce vas slijediti.
P: Oh, pa to je za one od nas koji ce ici u 4. denzitet. Mi cemo se kretati kroz njega i oni drugi ce nas slijediti kroz taj kanal. J: Oh, drugi koji ce biti spremni?
O: Vaša grupa ovdje veceras.
P: Mi smo jedan kanal i ima još kanala...
O: Ne. Razvijaju se u ovoj tocki.
P: Dakle mi u ovoj tocki, razvijamo kanal?
P: Ima i drugih grupa na ovoj planeti koje razvijaju svoje vlastite kanale?
P: To su kanali za nas da se premjestimo u 4. denzitet?
O: Znanje je kljuc da se razvije kanal.
P: Radim pod pretpostavkom da smo svi ovdje dio snaga svjetla, tocno?
P: I mi smo bili privuceni skupa da bi razvili taj kanal od mjesta gdje se sad nalazimo?
P: Mi razvijamo kanal za naš prelazak iz 3. u 4. denzitet. Jednom kad smo prošli tim kanalom da li to znaci da smo kompletirali ono radi cega smo ovdje došli, i da smo podesili frekvenciju?
O: Djelomicno.
P: Da li je kanal jedna vrsta izlaznih vrata za nas?
O: Blizu.
P: Da rascistimo. Kad prodemo kroz taj kanal, i druga...
O: Vi cete biti na 4. nivou na Zemlji kao suprotno od 3. nivoa na Zemlji.
http://www.cassiopaea.org/cass/twin.htm
http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... ight=#6180
Ako ce te komete stvarno doci, a velika je vjerojatnost da hoce, zato jer su i prije dolazile i ako ce nas ista u vezi s tim ovoga puta spasiti, pod pretpostavkom da taj Val, granicnik realiteta i denziteta, zbilja dolazi, onda je to jedino STANJE/STUPANJ nase SVIJESTI i stupanj nase SVJESNOSTI i OSVIJESTENOSTI, tj,
a) da li smo naucili SVE lekcije koje jedno 3D bice na 3 denzitetu mora nauciti i
b) da li je stupanj nase SVJESNOSTI dovoljno visok, da pri dolasku vala "predjemo" na 4 denzitet.