Citat:
Jednostavno,žele smanjiti dotok svemirske energije na planetu zemlju.
Jer,sve te čestice stvaraju efekt omotača,i odbijaju zrake nazad u svemir.
Samim tim,moramo doći do zaključka da su to potezi očajnika.......
To je i moje misljenje.
Takodje negde delim i taj optimizam da su u pitanju potezi ocajnika da su potezi ocajnika, medjutim ti potezi nas SADA i OVDE truju. Meni je vazno moje Sadasnje stanje zdravlja i svesti, a ako za koju godinu naidje i val, odlicno.
Zato:
Citat:
Da.
Uglavnom... hajde ljudi... manje priče - više rada! Orgonske spravice napraviti... staviti koju piramidicu u vrt... ili gdje već... malo kristala, smole, aluminijske piljevine... i malo dobre volje - sve se da!!!
U vezi sa orgonskim spravicama: mislim da je neko na ovom topicu izneo tezu da orgonski topovi doduse razbijaju trails-e, ali da sadrzaj ipak dospeva na zemlju. Tu bi bilo vazno kakav je sastav: sumnjam da deluju samo kao resetka. Sta vi mislite? I kako bi delovale alternative?
Postoji jos jedan aspekt koji je, naravno, opste poznat ali ga covek nikada dovoljno ne moze naglasiti: trails-i su neka vrsta dokaza da su sve politicke vrhuske do guse u prici. To negde svi znamo, ali meni je to u okviru ove price u Punoj meri doprlo do svesti u trenutku kada sam videla letelice, a onog dana ih je stvarno bilo mnogo. Pa, postoji neka kontrola vazdusnog prostora, morate zbaviti neke dozvole da biste leteli.
Te, posto prica ima i politicku dimenziju, dopada mi se i Jackov predlog da se podbode neki novinar. Odnosno, da se napravi izbor materijala, slika i tekstova i da razmislimo gde bi se sve to moglo poslati. Makar da vidimo kako ce reagovati. Tu prica o hemijskom sastavu ponovo postaje vazna. Ne znam da li se neko time bavio.