Sada je: ned jul 20, 2025 8:41 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri aug 23, 2006 10:29 am 
Član foruma

mislim da negdje u CASS pise da se kad tad necemo vise moci izdvojiti nit sakriti od stetnih uticaja :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 28, 2006 11:17 am 
Član foruma

Evo - da ne ispadne da smo mi Hrvati totalne ovce - i da nemamo svoj mali - chemtrails-resistance video na netu...

http://www.youtube.com/watch?v=6xGiHr510b8

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 28, 2006 11:33 am 
Član foruma

Sve je to ok, medjutim meni nije jasno zasto bi to oni radili danju, mogli bi jednostavno noću i tako izbjegli ove price i pricice.
Sto se tice temperature zraka na 8000 m visine ona je uvijek oko -40 tako da su tamo idelni uvijeti za stvaranje pare, takodje ako avion leti na nekoj granici onda je linija iz prekidana, nadalje dva aviona smiju letjeti jedan do drugoga ali na razlicitim visinama recimo jedan na 10000 drugi na 8000 dakle oni su 2000 m razlike i ne postoji opasnost od nicega. Mislim da malo pretjerujete u svemu ovome, mada sve je moguce.....

eo naso sam linkove malo o temperaturama i ciklonama ima zanimljivih slika

http://www.adriaticweather.com/atmosfera.htm

http://jadran.gfz.hr/pojmovnik_c.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 28, 2006 11:49 am 
Član foruma

Što je ovo???! :shock:
Uopće ne vidim jedan dio Zokijevog posta. Tek kada sam išao na quote sam vidio ovaj dio teksta:

Citat:
eo naso sam linkove malo o temperaturama i ciklonama ima zanimljivih slika

http://www.adriaticweather.com/atmosfera.htm

http://jadran.gfz.hr/pojmovnik_c.html

Ovo sada prvi puta vidimo tako nešto :shock:

EDIT: vjerojatno si sada editirao post jer vidim da si online. Jesi li? Hehe, to mi se sada prvi puta dogodilo. Nema teksta, kvotaš i vidiš odjednom. To je zato što se tada već refreshalo. Fora hehe...

Uglavnom, ono što sam htio reći, zaprašuju itekako po noći... Već sam barem dva puta vidio... Sada opet kažem, ne mora biti, ali tko zna... Jer dok vidim neke stvari, zapravo mislim da je velika vjerojatnost da netko zaprašuje. E sada kako i zbog čega, ne znam...niti sastav vjerojatno nije uvijek isti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 28, 2006 1:07 pm 
Član foruma

O stvarni su - i zaprašuju kao veliki... Svaki dan ih gledam - ovdje nas stvarno ubijaju u pojam i ino... Ujutro prolazi avion ( kad je hladnije ) - i contrail za njim nestaje odmah - popodne dolaze dečki i za njima ostaju REPINE!
Oni su to napravili tako da su pokupili pilote sa svih strana pa nitko ne zaprašuje svoju zemlju i svoje zemljake - čisto ono da ih ne počne grist savjest...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon aug 28, 2006 4:32 pm 
Član foruma

Da, "svoje". Koja glupost, druge mogu. Pa čovjek je čovjek LOL. Ali dobro, ma nemaju ti ljudi savjest, imaju samo ono "ja radim svoj pos'o" i umjetno usađenu "ljubav" prema "svojemu" :roll: . Primitivizam.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 29, 2006 3:32 am 
Član foruma

E tocno - to je taj nedostatak globalne svijesti - we're one - itd... Govorim zato jer su nezavisni istraživači pronašli ruske pilote koji su letjeli iznad Francuske izbacujući ova sranja po ljudima... Sve postaje još idijotskije kad znaš da su ti ljudi sasvim svjesni da izbacivanje tog materijala na tim visinama može to raspršiti na ogromna područja kontinenta - a ne pojedine države...
Kad pogledaš dokumentarac i izjave stručnjaka što npr. HAARP može - da to nije ni mit, ni urbana legenda - smrzneš se... Ali ljudi su navikli da je ZNANOST nedodirljiva i neshvatljiva ako nemaš diplomu - kao što je bilo sa civilizacijama iz prošlosti i njihovim SVEĆENICIMA...
Najtužnije je što nikoga nije briga - a oni koje i uputiš na to - pokušavaju sve da bi racionalizirali na način da se to ne događa... DENIAL ima nevjerojatnu moć nad ljudima - pored zdravih očiju žele biti slijepi. To se neće promijeniti preko noći - ali ima sve više onih koji bi željeli vidjeti dalje od onog što im pokazuju da jest.
Tako da je to ohrabrujuće za sve...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 31, 2006 10:42 pm 
Član foruma

Nebo iznad Zagreba zadnjih dana...velika zbrka gore...

slika

slika

slika

slika

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 01, 2006 11:57 am 
Član foruma

Baš su ga zadeterđentirali iznad Zagreba... Gadovi... Ovdje je Pula imala dan predaha - BURA je ZAKON! Predivno bistro nebo jučer... Vidjet ćemo kako će se nastaviti...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet sep 01, 2006 4:17 pm 
Član foruma

Baš je zadnjih dana bilo mirno u Varaždinu i jako lijepo i čisto nebo i sada su preletili par puta... I moj stari je primjetio, a ja sam baš gledao kroz prozor. Poslikao sam nešto što me podsjetilo na slyphse i odjednom vidim u daljini se
nazire još jedan chemtrail. Onda mi je ušao stari u sobu "jesi vidio chemtrailse?" :lol:... Obrazov'o sam ga malo hehehe... Ja mu kazem "baš sad gledam", reko je da je ovo što sam mislio da su slyphsi sve bilo ravno pa se raspršilo (kao i uvijek), ali svejedno ja sam imao feeling da su bili neki mini-slyphsi isto :mrgreen:... Iako ne znam uopce da li su ti slyphsi realni ili samo neka lažna nada i izmišljotina onih koji si mažu oči :)... Ništa ne isključujem, ali je ČINJENICA da itekako postoji razlika između tzv. chemtrailsa i contrailsa... U to sam siguran. E sad...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 02, 2006 3:49 pm 
Član foruma

Evo ih opet ovdje iznad Pule - tri crte sjever-jug - i dvije poprijeko zapad-istok - ti piloti komercijalnih avio-kompanija stvarno opasno žive! A i njihovi putnici!

Talk to me Goose! Do we have cold beverages in first class?!

:lol:

Smiješno i tragično... Heh! A jesam neznalica - a ja mislio da ti contrailsi nastaju samo ponekad... Vidiš da ipak nastaju svaki ili svaki drugi dan... Pogotovo po ljeti - kad je temperatura baš prava za kondenzaciju vodene pare... #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 02, 2006 3:59 pm 
Član foruma

Hard evidence - :wink: - Pula 02.09. 16:47

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub sep 02, 2006 4:22 pm 
Početnik

Cowboy zanimljive sličice!
Podsjetile me na nešto...
Mi iz Slavonije prakticiramo more za čišćenje pluća između ostalog.
Prije 2 tjedna otac moje radne kolegice prekine ljetovanje zbog problema sa plućima. Ljetovao kraj Pule.
Vratio se kući, otišao liječniku i naravno na sve moguće pretrage.
Obavljajući te pretrage sretne prijatelja sa istim smetnjama. I ovaj bio na moru u Puli. Nisu ništa konkretno dijagnosticirali nego ga nakljukali sumamedom sad je kao dobro.
Sjećam se da mi je sve to bilo jako neobično.
Gledajući tvoje sličice i datume na njima...hm...možda je to to!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 03, 2006 12:30 pm 
Član foruma

Evo ih danas opet gadno praše nad Zagrebomj. Cijelo nebo sivo-bijelo, a tamo gdje je još plavo, šibaju nove chem-ove...i nitko ništa...još nas proglašavaju luđacima...unbelivable!!!

slika

slika

slika

slika

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 03, 2006 1:59 pm 
Član foruma

Evo jucer govorim kako nema chemtrailsa, cisto nebo, mora da ce u nedilju. Evo danas zaprasuju na veliko, u prilog im ide lagano oblacno vrijeme, ali ni teski oblaci ne bi bili dovoljni da ovo sakriju.

slika

slika
slika
slika
slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 03, 2006 10:14 pm 
Član foruma

Evo jedan odličan link:

http://xiandos.info/Chemtrails

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 03, 2006 11:33 pm 
Administrator

Prekjuče se vozim bicem na Sljeme i primjetim veeeeliku mrežu chema... nažalost nisam imao sa sobom neki fotić... ali bila je baš velika "paukova" mreža...

A inače tako lijepo vrijeme... baš lijepo za otići u prirodu. I onda ti to pokvare ovi sa zaprašivanjem... #-o

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 04, 2006 12:12 am 
Član foruma

A da li ti stvarno pokvare? Kako to osjetiš na sebi? Imaš više problema sa alergijom ili? Meni je recimo već kojih tjedan dana konstantno nos začepljen i znaju mi suziti oči. I inače imam problema sa alergijama, ne više tako puno kao nekada, ali zato i pitam...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 04, 2006 1:54 am 
Član foruma

Eh, ljudi evo da vas ne ostavim kratkih rukava - nažalost - danas imam izvještaj iz dva grada... Što se tiče posjeta iz Slavonije Puli i problema sa dišnim putevima - tu ništa nije sigurno - može i ne mora biti... Nažalost, ne možemo doći do nikakvih zaključaka - možemo samo špekulirati. Kad nitko nije ni svjestan termina chemtrails - koliko nas je - 0.3% pučanstva... Ako smo optimistični... Ove slike su slikane između 11:47 i 12:01 iznad Pule 03.09.2006.

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 04, 2006 2:01 am 
Član foruma

Tek kad sam se susreo sa ovim problemom - usvojio sam ( jer prije sam shvaćao - ali usvojiti je nešto drugo) - koliko je ljudi TOLIKO BEZNADEŽNO ZAKAČENO ZA MATRICU... Ne vide - jednostavno ne vide pored zdravih očiju - ne žele ni pogledati, a kamoli progledati... Pa kvragu, to je ona temeljna ljudska znatiželja... ''Hej, tu možda ipak nije nešto u redu...'' Ti KRIŽEVI - svuda nas prate...

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.