Sada je: ned jul 20, 2025 5:36 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 116  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto jun 27, 2006 7:32 pm 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Nexus:

Super! =D>

A vidim i Gala himself has spoken! :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 29, 2006 9:22 pm 
Član foruma

Ovo sam pronašao na jednom forumu, na žalost, link s kojeg je tekst skinut - više ne radi (pitam se zašto).

Citat:
Posted: Wed Mar 02, 2005 8:21 pm

slika

Signatory States: Belgium, Belarus, Bulgaria, Canada, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Georgia, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Italy, Kyrgyzstan, Latvia, Luxembourg, the Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, Slovakia, Spain, Sweden, Turkey, Ukraine, the United Kingdom, and the United States.

Approved for Accession: Boznia-Herzegovina, Croatia, Lithuania.

Applied for Accession: Cyprus.

Purpose:
A confidence- building measure that allows overflight of one signatory country by another for the purpose of collecting imagery.

http://www.nawcwpns.navy.mil/~treaty/OS.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 30, 2006 4:53 pm 
Član foruma

Citat:
As a pilot, I have a confession to make
Thu Jun 29, 2006 9:59 pm

I registered today because I have to get this off my chest. I have prostate cancer and it looks like I only have a few more months to live. As I lie here on my deathbed, literally with my notebook on my lap I must confess what I feel is the lowest point of my aviation career, and my actions for which I am completely ashamed of. I have been a pilot for over 30 years and too many of those were spent as a participant in Project Firetrail. Project Firetrail's purpose was to distribute, as you call them, "chemtrails" for the US government. I flew for a very high profile defense contractor which shall remain nameless. I had little idea at the time the side affects they would cause on people, even less so my own health. I started off as a crop dusting pilot, then through I friend I contacted a contractor that was spraying poppy crops in Columbia. I decided to hop on board with them because the pay was good and it sounded exciting. Eventually this led me to the pilot position in Project Firetrail.

I have little knowledge of what exactly the chemical we sprayed consisted of, but I know what it's purpose was for. We were trying to change the climate pattern of the earth to see if we could stop global warming. We all thought we were doing the right thing, but if the American people knew what kind of chemicals we were using they would be up in arms. So far, the experiments have showed very little progress in slowing down the rate of climate change. What the chemicals have caused is respiratory and cell damage problems to, what I am estimating, is thousands of people. We would wake up early in the morning at 0600 and plan the mission for the day. For the most part, we flew white 737s with red stripes on the sides and would criss cross our trails to get maximum coverage and make it look like they were simply two intersecting contrails on two airways. We would fly for about 3 to 4 hours then land at the base in Nevada to refuel and reload the "spitters" as we called them.

Usually there were 3 crew members on board. 2 pilots and an engineer who operated the dispenser the engineers knew the most about the project and the chemicals. That said, they were also paid the most and would risk the most if they talked. The dispenser can be identified by the hole at the tail. This is usually where the auxiliary power unit (APU) was located, but we removed them so we could stay incongnito and not have any external tanks hanging off the wings. I think thats all I am willing to speak on the matter, but I think thats plenty to get the idea of what we do.

I am an old man now, 84 to be exact. I have had a fulfilling life, but this subject has remained my darkest secret. I am only glad that before my wife of 47 years died I was able to tell her what I really did for those many years. She forgave me, and I hope you good people will as well. I will read the replies and answer a few questions, until then goodbye, and I'm sorry.

http://www.chemtrailcentral.com/forum/thread11004.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet jun 30, 2006 10:30 pm 
Član foruma

^^^^ dayum :(

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jul 01, 2006 3:07 pm 
Član foruma

Čudni neki avioni...

slika

slika

http://www.weatherwars.info/index.php?n ... &arcmonth=

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 02, 2006 3:24 pm 
Član foruma

Citat:
Čestice sulfata treba rasporediti u zraku da odbijaju Sunčeve zrake, kako bi se smanjila temperatura na Zemlji. To ne predlaže neki ludi znanstvenik, nego kemičar-nobelovac.

PARIZ - Dobitnik Nobelove nagrade za kemiju Paul Crutzen predložio je u intervjuu za francuski časopis La Revue da se u sklopu borbe protiv klimatskog zagrijavanja u atmosferu izbaci milijun tona sumpora.
Za ovog nizozemskog znanstvenika, koji ima 72 godine, radi se o "hitnom rješenju u slučaju da se klimatsko zagrijavanje pokaže mnogo surovijim nego što se predviđalo".

"Trebalo bi rasporediti čestice sulfata u atmosferu kako bi one odbijale Sunčeve zrake, što bi u nekoliko godina dovelo do smanjenja prosječne temperature na Zemlji", kaže Crutzen.

Konkretno, radi se o tome da se izbaci milijuna tona sumpora u stratosferu, sloj atmosfere smješten na 10 do 50 kilometara visine, uz pomoć balona. Jednom kada budu na toj visini, te će sulfatne čestice, promjera manjeg od jednog mikrometra, odbijati Sunčeve zrake, smatra nizozemski znanstvenik.

Ta ideja, priznaje Crutzen, nije nova. O njoj je raspravljao prije tridesetak godina ruski znanstvenik Mihail Budiko.

"No čini mi se važnim sada je razmotriti jer ništa nije predvidivo kada govorimo o klimi. Moguće je da smo podcijenili klimatsko zagrijavanje koje nam dolazi", dodao je nobelovac.

Slicno objasnjenje, ako ne i isto, je dano kao jedna mogucnost i opravdanje zaprasivanja....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 10, 2006 5:50 pm 
Član foruma

Pošto nitko nije registrirao na "linkovi i literatura" evo ovdje:

Jel' tko čitao ovu knjigu ili je ima?

http://www.amazon.com/gp/product/189206 ... e&n=283155

Mislim da bi to mogla biti vrijedna literatura...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 10, 2006 5:53 pm 
Član foruma

Organski portal je napisao/la:
Citat:
Čestice sulfata treba rasporediti u zraku da odbijaju Sunčeve zrake, kako bi se smanjila temperatura na Zemlji. To ne predlaže neki ludi znanstvenik, nego kemičar-nobelovac.

PARIZ - Dobitnik Nobelove nagrade za kemiju Paul Crutzen predložio je u intervjuu za francuski časopis La Revue da se u sklopu borbe protiv klimatskog zagrijavanja u atmosferu izbaci milijun tona sumpora.
Za ovog nizozemskog znanstvenika, koji ima 72 godine, radi se o "hitnom rješenju u slučaju da se klimatsko zagrijavanje pokaže mnogo surovijim nego što se predviđalo".

"Trebalo bi rasporediti čestice sulfata u atmosferu kako bi one odbijale Sunčeve zrake, što bi u nekoliko godina dovelo do smanjenja prosječne temperature na Zemlji", kaže Crutzen.

Konkretno, radi se o tome da se izbaci milijuna tona sumpora u stratosferu, sloj atmosfere smješten na 10 do 50 kilometara visine, uz pomoć balona. Jednom kada budu na toj visini, te će sulfatne čestice, promjera manjeg od jednog mikrometra, odbijati Sunčeve zrake, smatra nizozemski znanstvenik.

Ta ideja, priznaje Crutzen, nije nova. O njoj je raspravljao prije tridesetak godina ruski znanstvenik Mihail Budiko.

"No čini mi se važnim sada je razmotriti jer ništa nije predvidivo kada govorimo o klimi. Moguće je da smo podcijenili klimatsko zagrijavanje koje nam dolazi", dodao je nobelovac.

Slicno objasnjenje, ako ne i isto, je dano kao jedna mogucnost i opravdanje zaprasivanja....

Pa nije li to "rješenje" zapravo puno gore od samog famoznog globalnog zatopljenja? Osim toga nije li to onaj model - "nekoliko žrtava za dobrobit cijelog čovječanstva". Ako je, onda samo kažem svašta...
Na kraju krajeva, cijela priča o globalnom zatopljenju je dosta napuhana i postoje sigurno puno bolje metode od zaprašivanja dibrometanom, sumporom, al. oksidom itd.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 10, 2006 11:46 pm 
Moderator

Pantagruel, osvezio si mi dan ovim novim avatarom. Pala sam sa stolice od smeha.
Evo jedna pesmica od mene
:love11:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jul 15, 2006 9:59 pm 
Član foruma

Arja je napisao/la:
Pantagruel, osvezio si mi dan ovim novim avatarom. Pala sam sa stolice od smeha.
Evo jedna pesmica od mene
:love11:

Drago mi je da jesam heh.
Nego ja mislio da netko odgovorio za knjigu, kad tamo međutim.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 16, 2006 2:23 am 
Administrator

Poznato je to da je Tesla „idejni začetnik“ HAARP sistema, s tim što ga on vjerovatno nije zamislio za svrhe za koje se on danas koristi. U ovoj knjizi to je takođe pomenuto:

Angels Don't Play This haarp: Advances in Tesla Technology (Paperback)
by Nick Begich, Jeane Manning

http://www.amazon.com/gp/product/096488 ... 24?ie=UTF8

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 16, 2006 2:58 pm 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
Čujem da se u RH ovih dana na kisocima može naći magazin Nexus, u kome je objavljen jedan tekst na temu kemtrejlsa!?

Pozdrav!

Mog'o si reći i da je intervju sa tobom unutra... Ah lažna skromnost hehe... (kidding).
Btw, tenks na linku za ovu drugu knjigu.

arja, ako te avatar nasmijao, vjerujem da će te ovo još više hehe --- http://www.dugpa.com/pics/garmonbozia/g7.jpg

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 17, 2006 4:08 pm 
Moderator

:D :thumbup:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 24, 2006 10:24 am 
Administrator

Trogir, prošle nedjelje

slika

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri aug 09, 2006 8:58 pm 
Član foruma

Miami

http://img.villagephotos.com/p/2004-5/7 ... amiAZ1.JPG

http://img.villagephotos.com/p/2004-5/7 ... amiAZ2.JPG

http://img.villagephotos.com/p/2004-5/7 ... amiAZ4.JPG

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 10, 2006 1:14 am 
Član foruma

Miami ili ne, danas se u Varaždinu moglo vidjeti nebo kao platno na kojem slikar ispisuje boje sa raznih paleta... A avionima se nekako letjelo... Po cijelom gradu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 10, 2006 1:17 am 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
slika

Upravo ovakve dvije su se vidjele nad dobrim djelom Varaždina (osim što su bile puuuuuno duže, a s vremenom i šire), s time da je bila noć a sa vremenom se jaaako proširilo. Sve karakteristike chemtrailsa što se tiče ostajanja u zraku i postepenog raspršivanja. Frend i ja smo pokušavali uvjeriti frenda da to baš nije normalno no isprva je išlo teško. Kasnije se počeo otvarati za neke mogućnosti no mislim da ljudi premalo o tome znaju. I samo bespomoćno dalje sjedimo i sudjelujemo u programu globalnog smanjivanja pučanstva... Što bi rekao Balašević "pusti ih da se međusobno tamane, jer i to ima svoje prednosti" pa ne znam više što da kažem... Cloudbuster orgon generatori? Mislim da je to prebenigno. A opet, tko zna...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet aug 10, 2006 9:12 am 
Član foruma

hmm da, primjetio sam da su u zadnje vrijeme tragovi se javljali nocu tako da ih nije lako zamijetiti, a inace ne samo iznad trogira i okolice nego i iznad Splita sam uocio poprilican broj tragova,

dobar dio takvih pojava je kod mene popracen sa velikim osjecajem umora, no to moze imati i druge uzroke,

takodjer mi se javila ideja, buduci da tragovi u okolici trogira su isli ravno iznad plaza, da je dobar dio tih chemtrailsa namijenjen za *spustanje* u more te tako utjecuci na ljude na 2 nacina, ako ne i vise, #-o

Vrh

Naslov: THE PRODIGAL SON RETURNS!
PostPostano: uto aug 22, 2006 7:20 am 
Član foruma

Priznajem da me oprao tračak paranoje kada sam vidio - dan nakon post-anja mojih chem - slika - da je forum srušen i onda dan poslije da je site srušen... Ali pošto nisam baš toliki egocentrik, nit paranoik - koliko čujem/vidim/čitam ovaj site je već imao problema sa hackerima. A i znam da kada se dogadjaju ova rušenja - ono što je bilo post-ano otprilike dva dana prije rušenja bude izbrisano... hmm... :)

Jedino sumnjivo je što sam već vidio na jednom od brojnih chemtrail site-ova i news groups - da se jedan lik žalio kako mu je chemtrail site srušilo nešto što se zove HACK & HOMELAND SECURITY - on je navodio da je to CIA... Nisam zapamtio na kojoj je to stranici - zavrtilo mi se u glavi od tih chemtrail site-ova u posljednjih nekoliko dana...

U svakom slučaju - bilo kako bilo - dužan sam slike koje su ovdje i prije bile...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto aug 22, 2006 7:25 am 
Član foruma

Slika mreže iznad Pule 15.08. - u 18.31

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2315 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 116  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.