sille je napisao/la:
Ja bih pravio ovakvu varijantu
Low frek.
-7.83 Hz (Schumann Earth grounding frequency)
-15-75 Hz (Beckova frekv.)
Midle frekv.
-650-2kHz (Reife)
-15kHz-100kHz (clark)
High frekv.
-70kHz-300kHz - Gljivice i prema drugim istraživanjima ubija
-300kHz-500kHz - Bakterije i virusi većinu virusa, bakterija i parazita
700 kHz-900 kHz - Grinje u našem telu
Misljenja,sugestije?
pa pazi... iza ovoga sto si naveo ima hiljadu pitanja dalje... a osnovno je cena takvog uredjaja
da li da sve frekvencije budu istovremene ili jedna po jedna
koliko vremena treba da traje pojedina frekvencija
kako biti siguran u efikasnost tj. da li je recimo dovoljno 30 sec na 1.5Khz da uradi posao
kako odmah nakon upotrebe izmeriti prisustvo tretiranih organizama itd...
onda ako sve frekvencije treba da budu istovremeno znaci da ti za svaku treba poseban generator... sto drasticno poskupljuje uredjaj
naravno moze i neki multiplex da se odradi, da se upakuju jedna u drugu ali... kupite jedinstveni uredjaj samo 599 evra ili priblizno
zatim vreme tj. trajanje pojedinacne frekvencije u sekundama ili minutima... ima mnogo pitanja...
ja sam ovo sklepao po knjizi i na brzinu i da bude jeftino
samo sam jos dodao tih 15Hz jer mi se tako javilo
i kosta me nesto manje od 40evra a prodao sam par komada po 50 evra, cisto da nisam na gubitku...
a naravno ko god ima znanja i ideju slobodan je da napravi po svojoj ideji
sledeci uredjaj bice mi obican ofsetni digitalni signal generator od 0-900Khz upravo za pravi test ali otom potom
to nece biti za prodaju, bar ne u pocetku jer ce da kosta bar 400-500 evra
mada kad razmislim moguce da to vec ima negde i da se kupi...
mene je ustvari fascinirala sama ta vrlo jednostavna i briljantna ideja (pa cak i da nije tacna

) da konstantno pozitivni napon prikljucen na organizam privlaci i razara bakterije... da li je to bas tako ne znam... samo znam da su ovi sto su kupili zapere puni hvale za njega... jebem ga ja sad sta je u pitanju i sta je pomoglo i zasto i kako