Sada je: pet mar 29, 2024 12:54 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 695 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet apr 20, 2006 5:16 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pon apr 03, 2006 10:10 pm
Postovi: 43
gorchilo je napisao/la:
Naravno da sam iščitao ovu temu bar dva puta.

Ali nisam načisto šta se sa čim ne bi trebalo kombinovati. Osim recimo da Brojsova dijeta ne trpi unošenje konvencionalnih medikamenata.


Ono sto ja znam je da RIFE metodi klasicna terapija ne smeta - ne treba nista prekidati.

Inace, budite jako oprezni kad nekom preporucujete da prestane sa propisanom terapijom.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: čet apr 20, 2006 5:39 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: uto dec 06, 2005 9:33 am
Postovi: 221
Sorry sta se mijesam, znam da klasicna medicina slabo pomaze kod raka, a poznato je da neki citostatici caki i uzrokuju rak, no to spada u neku drugu temu. Da li se netko stvarno izljecio od raka alternativnim metodama. Mislim da li netko zna za konkretan slucaj da je nekome pomogla bas ta i ta alternativna terapija.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet apr 21, 2006 3:12 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 6376
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
Idućih nekolicina postova je prenesena iz drugih tema - koje imaju istu tematiku, pa da se sve nalazi na jednom mjestu!!!

:ontopic:

novi


PostPostano: pon pro 12, 2005 8:55 am
Naslov: Orah+pelen+klincic, urinoterapija, koloidno srebro

Kako se priprema O+P+K ?u kom obliku,kako se dozira..?kombinacija sa urinoterapijom i koloidnim srebrom u lecenju tumora ( dojke ).
Hvala na konkretnim podacima-savetima.

Tina

Postano: pon pro 12, 2005 3:01 pm
ORAH PELIN KLINCIC

Dr. Clark smatra da su uzrok svim bolestima u nama ti raznorazni paraziti, a kao glavni uzrok tome navodi da se nase tijelo najprije toksificira sa otrovnim kemilkalijama oko nas, a najvise od svega OTAPALIMA, pa onda paraziti privuceni tim „patogenim“ tkivom ili okolinom dolaze ko muhe na med.
Najgore otapalo za nju je npr. Propanol, propanol, isopropanol, aceton itd.

Sazetak te knjigena engl. od Dr. Clark: mozes isprintat, pa polako proucit sve:

http://curezone.com/books/The_Cure_For_ ... eases.html
http://curezone.com/books/cancer2.asp

Radi se o ovim biljkamna:

Orah crni (Juglans nigra) Black Walnut i to kad je 50% zreo, znaci kada je kora jos zelena!!
Klinčić (Syzygium aromaticum) Cloves
Pelin - Bijeli pelin, Gorski pelin - Artemisia absinthium, Herba Absinthii Wormwood !!!
a NE ovaj Pelin (Pelin crni, obicni) Artemisia vulgaris L, Herba Artemisiae

Oni se ne mjesaju, nego se od svakog pravi ili kapsule ili tinktura.

Ona u svojoj knjizi daje recept samo za Black Walnut Hull Tincture, a za ostale dvije komponente kaze da se kupe u ducanima koji se bave prodajom specijaliziranom za njene produkte.

Mozda negddje na netu nadjes isto recepte da sam pravis te tinkture: ALI moras uvjiek uzet na neki nacin PRIRODNO uzgojene biljke, kuzis, recimo klincic iz supermarketa ne sluzi svrsi.

ovdje mozes proucit cijelu stranicu, mozes npr. narucit zapper + kapsule, http://www.clarkproducts.de/index.php?l ... duct=KP001

Info za doziranje kapsula: http://enghome.clarkproducts.de/parasitenprogramm.doc

Najbitnije je, bez obzira koliko ces ubijat parazite: da se u svojoj okolini otarasis OTAPALA! I ostalih kemikalija. Jer ako i dalje udises, jedes, mirisis svaki dan u svojoj okolini otapala, crvi ce opet doci.

I na kraju: rak je obicno posljedica od vise uzroka:
okolina, zracenja, hrana, mentalno - emocionalni sklop.

Znaci moras uzeti SVE OVO U OBZIR, da bi otklonio UZROK, a ne samo TRETIRAO POSLJEDICU!



AlMyHeart


PostPostano: pon pro 12, 2005 8:08 pm

Negdje već postoje razne terapije, pa bi bilo zgodno da izkombiniraš postojeće, sasvim je dovoljno napisano!
Što se tiče OPKlinčić, vrlo je važno da se primjeni cijela terapija koja uključuje dosta toga! Tina je dala izvore.
Sama kombinacija OPK odlična je, i za druga čišćenja(isprobano), no može se do pristizanja naručenog koristiti i nekim drugim pripravcima, što je u knjizi navedeno! Klinčić se , recimo , može uzeti iz dućana, sušeni, ali ga ne bi trebalo mjljeti u el. mlincu, no ako neide drugačije, i to je ok za početak!
Svakako potraži prizvode Phonix, za to svrhu! Odličnim su se pokazale injekcije za čišćenje, specijalno linfe, i njeno stimiluranje, JUV-110, mislim. Neznam gdje si lociran, no u Zagrebu postoji Ljekarna na Dolcu za nabavku svih, više-manje, prizvoda iz bilo koje domene lijekova i pripravaka!
Osim toga, nije napisano, u kojoj je fazi taj kancer i koje vrste!? Pristupi su različiti u raznim fazama!

ONO ŠTO JE VAŽNO, a to su osnovne stvari u pristupu davanja pomoći!

Kao prvo-SVIM SREDSTVIMA ZAUSTAVITI PROCES I UKLONITI BOL

Kao drugo-PRISTUPITI ČIŠĆENJU ORGANIZMA, prirodnim preparatima, na fizičkoj ali i na nefizičkoj razini, drugim rječima, poboljšati mentalni i duševni sklop osobe, jer koliko god tvrdile iste, začetak je bolesti upravo na toj razini!

Kao treće-PRIRODNIM PREPARATIMA ojačati organizam do nivoa samoobrane, tj profunkcioniravanja autoimuniteta, te fizički nahraniti tijelo da se ima s čime hraniti! To ne uključuje prežderavanje, već suvisli izbor korisnih namjernica!

NA kraju, ništa neće pomoći ako se osoba sama ne odluči za napredak, odbaci stare forme, i ako joj se ne pobudi snažna volja za ozdravljenjem i obavezom da i dalje treba pridonositi društvu, familiji i drugima, te da je njena ljubav nužno potrebna svima! Za takve akcije valja pronaći dobre aktivatore u svojoj okolini koji bi svakodnevno imali uvid u napredovanju zdravlja!


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet apr 21, 2006 3:17 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 6376
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
nattalija

Postano: čet pro 15, 2005 9:20 pm
Naslov: Re: Orah+pelen+klincic ,urinoterapija,koloidno srebro

novi (napisa):
Kako se priprema O+P+K ?u kom obliku,kako se dozira..?


ovaj dokument je sacuvan s neta pre par godina
nazalost taj sajt vise ne postoji (ili ga ja ne mogu naci Confused )
prenecu u celosti, sve sto imam sacuvano


LIJEK ZA SVE VRSTE RAKA
Hulda Regher Clark, Ph.D.,N.D.

MOŽDA VIŠE NEMATE VREMENA

Najprije pročitati cijelu ovu knjigu ako imate rak i čekate na operaciju, kemoterapiju ili zračenje. Tada ćete željeti preskočiti prve stranici koje opisuju kako paraziti i otapala uzrokuju razvitak raka. Krenite direktno na instrukcije o eliminiranju parazita biljkama (Recept za izlječenje od raka) ili elektricitetom (Zappiranje parazita). Najbolje je da upotrijebite biljne recepte zajedno sa zapperom. Treba vam samo nekoliko dana da se izliječite od raka, bez obzira koje je vrste. Uopće nije važno koliko je napredovao - još uvijek ga možete trenutačno zaustaviti.

Kada ga zaustavite, preusmjerite pažnju na ozdravljenje (Drugi dio). Pročitajte istoriju bolesti da bi vidjeli kako je lako zaustaviti čak i smrtonosni rak (Treći dio). Učite od drugih da biste izbjegli pogreške.
Znači li to da možete otkazati datum operacije, zračenje ili kemoterapiju? Da, nakon izlječenja raka ovim receptom, ne može se vratiti. Ovo nije tretman za rak: ovo je lijek! Ali ako ne želite razljutiti svoje liječnike, slijedite i njihove želje. Budite oprezni da pri tom ne izgubite nijedan vitalni dio tijela u operaciji, jer će vam trebati kad ponovno budete zdravi!
Uvijek imajte na umu da su onkolozi ljubazni, osjećajni, suosjećajni ljudi. Oni vam žele najbolje. Oni nemaju načina znati porijeklo pravog uzroka i lijeka kancera jer ovo još nije bilo objavljeno za njih. Ja sam izabrala objaviti otkriće na ovaj način, tako da najprije dođe onima kojima je potrebno.

NAPOMENA ČITAOCIMA:

Mišljenja i zaključci izneseni u ovoj knjizi su moji, i ako nije drugačije navedeno, samo moji. Mišljenje izneseno ovdje je bazirano na mom naučnom istraživanju i na specifičnim studijima slučajeva koji uključuju moje klijente. Budite svjesni da je svaka osoba jedinstvena i može drugačije reagirati na tretmane opisane u ovoj knjizi. Prema prilici iznijeli smo preporučljive doze. Ponovo, prisjetite se da smo svi različiti i svaki novi tretman se treba primijeniti s oprezom i zdravim razumom.
Tretmani naglašeni ovdje nisu namijenjeni da zamijene druge forme konvencionalne medicine. Molim, slobodno konzultirajte svog liječnika ili zdravstvenu službu.

Kroz čitavu knjigu naglašavam prisutnost zagađivača u hrani i drugim proizvodima. Ti zagađivači su identificirani korištenjem uređaja za testiranje koji sam izumila, a poznat je pod imenom Syncrometer. Kompletne instrukcije za izgradnju i upotrebu ovog uređaja nalaze se u ovoj knjizi. Na taj način svako može ponoviti testove ovdje opisane i potvrditi podatke.
Syncrometer je precizniji i svestraniji od najboljih metoda testiranja. Metoda za određivaje stepena preciznosti je također ovdje data. Ali u ovom času je, ipak, u mogućnosti razotkriti pozitivne ili negativne rezultate, ne kvantificira. Mogućnost pogrešnog rezultata je oko 5%, što se može smanjiti ponovnim ispitivanjima.

U javnom je interesu znati kada jedna jedina bočica jednog jedinog proizvoda ima pozitivan test na ozbiljan zagađivač. Ako ima, najbolji put je izbjeći sve bočice tog proizvoda, što ja ponovo savjetujem. Ove preporuke se trebaju shvatiti kao namjera da upozorim i zaštitim javnost, a ne da pružim statitistički značajnu analizu. Moja je najveća želja da će proizvođači koristiti novu elektronsku tehnologiju iz ove knjige da bi nam pružili proizvode čišće nego ikada prije.

ZAHVALE

Veliku zahvalnost odajem Franku Jeromeu, DDS, što mi je posudio svoju kolekciju parazita. Da nije učinio slajd Fasciolopsis buskii u svojim studentskim danima i da ga nije sačuvao pažljivo kroz trideset godina pa ih darežljivo posudio meni, nijedno od ovih otkrića ne bi se dogodilo. Nadalje, većina HIV/AIDS pacijenata ne bi ozdravila bez njegova razvoja novog zubarstva koje ne koristi metale. Zahvale idu i njegovoj supruzi Lindi za strpljivost i spremnost da posluša nove ideje. I vrlo specijalna zahvala Mary L. Austin, Ph.D. sada preminuloj, za svakodnevnu podršku i koja je sve do svoje 97 godine imala zadivljujuću otvorenost uma. Još jedna zahvala mom sinu Geoffrey, čije sugestije, kompjutorske expertize, pomoć pri instrumentima i pisanju su nenadoknadive i vrlo dobrodošle.
Godine 1996. saradnja sa Patriciom Connolly Gorzen je dovela do otkrića zubnih toksina i omogućila bolju zubarsku praksu. To je direktno dovelo do poboljšanja mogućnosti preživljavanja mnogih smrtno bolesnih pacijenata. Njen je doprinos neprocjenjiv.

Mnoge smo godine vjerovali da je rak drugačiji od ostalih bolesti. Vjerovali smo da se rak ponaša poput požara koji kad jednom počne ne možemo zaustaviti.
Zato ga moramo izrezati i zračiti do smrti ili kemijski razoriti svaku kancerogenu stanicu u tijelu tako da od tada nikada više ne može postati opet normalna. NIŠTA NE MOŽE BITI POGREŠNIJE OD TOGA. I vjerovali smo da karcinomi poput leukemije ili raka dojke imaju različite uzroke. Opet pogrešno.
U ovoj knjizi vidjet ćemo da su svi karcinomi slični. Sve ih uzrokuje parazit. Jedan parazit. To je ljudski crijevni metilj. Ako ubijemo parazita, rak smjesta prestaje rasti, tkivo opet postaje normalno. Da bi čovjek dobio rak mora imati tog parazita.

Kako crijevni parazit može uzrokovati rak? Taj parazit tipično živi u crijevima gdje može napraviti nešto štete, uzrokujući samo kolitis, cronovu bolest ili iritirajuće trbušne sindrome ili ništa od svega toga. Ali ako napadne drugi organ, kao maternicu, bubrege ili jetru, nastaje velika šteta.
Ako se naseli u jetri uzrokuje rak! On se nastani u jetru samo nekih ljudi. Ti ljudi imaju izopropilni alkohol (često skraćeno IPA) u svojim tijelima.
Svi pacijenti oboljeli od karcinoma (100%) imaju oboje - izopropilni alkohol i crijevnog metilja u svojoj jetri.
Otapalo IPA je odgovorno za stvaranje uvjeta pogodnih da bi se metilj naselio u jetri. Da bi dobili karcinom morate imati oboje - IPA i metilja.
Da bi shvatili rak trebamo shvatiti osnovnu činjenicu o ljudskom crijevnom metilju. Njegovo naučno ime je Fasciolopsis buskii. Metilj (engleski- fluke) znači "plošni", metilji su crvi iz porodica crva plošnjaka. Crv je plosnat kao list. Taj parazit nije nepoznat, proučavan je barem od 1925. godine.
Metilj ima stadije koje mora proći da bi se množio. Prvi stadij je jaje. Odrasli crvi proizvode milione jaja. Izlaze iz crijeva pražnjenjem utrobe. Odrasli pak ostaju tijesno pribljubljeni za stijenku crijeva (ili jetru, uzrokujući rak; ili maternicu, uzrokujući endometriozu; ili timus, uzrokujući AIDS; ili bubreg, uzrokujući Hodgkinovu bolest).

Većina ljudi, s vremena na vrijeme, ima male ozljede (ranice) u svojim crijevima. Te sićušne ranice omogućavaju jajašcima, koja su mikroskopske veličine, da priedju u krvotok (jajašca ostalih parazita također dospijevaju u krv tim putem). Neka od tih jaja se zapravo razviju u crijevima ili u krvi. Mikroskopski nakot zove se Miracidia i to je drugi stadij. Oni plivaju okolo svojim malim plivaćim dlačicama. Naravno, jetra, čiji je posao da uklanja otrove, će ih prihvatiti i uništiti kako krv pritječe iz crijeva. Nemaju šanse preživjeti u normalnim uvjetima - u zdravim ljudima.

METILJ i IZOPROPILNI ALKOHOL

ALI NEŠTO SE SPECIJALNO DOGADJA LJUDIMA KOJI IMAJU IPA U SVOJIM TIJELIMA.

Jetra je nesposobna zarobiti i ubiti te sićušne crve u ranom stadiju. Tim bebi-stadijima je zapravo dozvoljeno da se udomaće u jetri i ostalim tkivima, kao da imuni sistem nema snage ubiti ih. Crvi se počinju razmnožavati u ljudima sa IPA u tijelima! Miracidia počinje proizvoditi male loptice u sebi, zvane redia. A svaka redia je živa! Ona se izbacuje iz miracidie i počinje se množiti. Od 40 redia svaka može proizvesti još 40 redia! I to sve iz jednog jedinog jajeta! Ovi paraziti legu jajašca i stvaraju milione redia direkto u VAŠE tijelo; u vašu maternicu ili pluća - gdje god raste vaš karcinom! Te redie se rasprostiru vašom krvlju, iskrcavaju se u bilo koje tkivo koje ih primi. Pušačka pluća, prsa sa dobroćudnim grudicama (kvržicama), žlijezde prostate pune teških metala, su primjeri tkiva koja daju rediama dozvolu za naseljavanje.

Razmnožavanje se nastavlja grozničavim tempom, generacija za generacijom. Redie se ugnjezde u jetri i ostalim tkivima odjednom mijenjajući svoj oblik. Nikne im rep i one opet mogu plivati. Sada se zovu Cercaria.
Cercaria samo treba naći mjesto za napad. Poslije toga se zalijepi za vaše tkivo. Rep nestane i počinje stvarati kukuljicu (kapsulu). Sada se zove Metacercaria. U normalnim uslovima razvoja metilja ovo bi se događalo na nekom listu koji raste blizu jezera, pa bi metacercaria razvila izuzetno jaki oklop oko sebe da preživi zimu. Da li prisutnost IPA u vašem tijelu razara ovaj tvrdi oklop? To bi otklonilo zadnju barijeru da metilj dovrši čitav životni ciklus u vašem tijelu. Nakon nestajanja oklopa one izrastu u odrasle crve u vašem tkivu. NE U CRIJEVIMA NEGO U JETRI!
Sada je ciklus završen. Od jaja do miracidie do redie do cercarie do metacercarie i tada do odraslih! I sve one jedu i sišu i proždiru vaše vitalne tjelesne sokove.
Ali to nije normalno za metilje. Njihov normalni životni ciklus teče ovako:
Stadij - Normalan životni ciklus

1 Jaje
Izbacuje se pražnjenjem crijeva na tlo. Ispire se kišom u lokve-bare.

2 Miracidia
Razvija se iz jaja u vodi. Ima dlačice, može se gibati vrlo živahno i mora pronaći raspoloživog puža domaćina unutar jednog do dva sata ili se iscrpljuje i ugiba.

3 Redia
Razvija se unutar miracidie kao mala loptica do izbacivanja. To je "majka" redia, i svaka nosi "kćer" rediu do 8 mjeseci, sve to unutar puža živeći u limfnoj tekućini. Slično, kćer redia neprestano razvija cercariu.

4 Cercaria
Ima repić i koristi ga da izađe ih puža i dopliva do biljke. Ako se puž hrani na biljci, cercaria se prihvati za biljku ustima poput pijavice i formira kukuljicu unutar jedne minute. Repić otpada i nestaje.


5 Metacercaria
Ima dvoslojni oklop. Vanjski sloj je vrlo ljepljiv. Ali kako jedemo biljku na koju je zaljepljena, najmanji pritisak ga lomi ostavljajući cistu u ustima. "Gotovo neprobojni" unutarnji oklop štiti cistu od žvakanja a keratinu sličan omotač štiti je od želudačnih sokova. Ipak, kad dođe do crijeva (duodenum), crijevni sokovi razaraju taj sloj i oslobađaju crva. On se tad prihvata za crijevne resice i razvija u odraslog metilja.

6 Odrasli metilj
Živi u crijevima i može proizvesti 1000 jaja svakim pražnjenjem crijeva i živjeti mnogo godina.



Kao što možemo vidjeti, ljudi su tipični domaćini jedino za stadij odraslih metilja i tada samo u crijevima. Možete li zamisliti pustošenje u svom tijelu ako odradite i pužev posao?
I kao da ti paraziti nisu dovoljno sotonski-djavolski, čim odrasli dospiju u jetru, nešto se novo događa. Pojavljuje se faktor rasta zvan ortho-phospho-tyrosine. Čudovište je rođeno. Faktori rasta čine da se ćelije dijele. Sada će se vaše ćelije početi također dijeliti. Sada ste dobili rak.

I ?

Prisutnost orto-fosfo-tirozina (OPT) je početak maligniteta. Ako ne djelujete tako da uništite tu mašinu za stvaranje parazita oni preuzimaju vaše tijelo.
Ali prvo sjednite i razmislite trenutak. Zašto se taj parazit tako grozničavo razmnožva u vašem organizmu umjesto da tiho živi u vašim crijevima. Zato što mu postojanje IPA u vašem tijelu dozvoljava razvoj izvan crijeva. Parazit jednostavno radi što i sva živa bića: preživljavanje i razmnožavanje. To nije prokleta priroda ovog parazita zbog kojeg ste dobili rak, već tragično zagađenje vašeg tijela IPA, to je greška.
Naravno da napada i životinje kojim se mi hranimo i kućne ljubimce, ali na to ćemo doći kasnije. Prilično je vjerojatno da redie ili cercarie stvaraju OPT da bi sebi omogućile diobu za vrijeme razmnožavanja. Ostali faktori rasta se također stvaraju. To su: faktor rasta epiderme (EGF), faktor rasta uzrokovan metalima (PDGF), faktor rasta sličan insulinu (LGF) faktor rasta vlakana (FGF). Njih mogu stvoriti bakterije. Ali jedino Fasciolopsis razvija OPT. Ti stimulatori rasta nisu uopšte namijenjeni multipliciranju-umnožabanju vaših ćelija. Normalni parazitni stadiji se razvijaju u jezeru punom puževa. Taj parazit nije mislio proći svoj životni ciklus u našim tijelima. Ali budući da naša tijela reagiraju na OPT na isti način, naše su ćelije primorane na množenje i množenje i množenje, zajedno sa metiljnim stadijima i bakterijama.

OČISTIMO SE OD PARAZITA, IZLIJEČIMO RAK

Dobra je vijest da onda kada su metilji i svi njihovi stadiji ubijeni OPT nestaje! U iduća 24 sata sav OPT nestaje. Vaš malignitet je nestao. Još imate zadatak popravljanja štete. Ali vaš se rak ne može vratiti. Dobili ste bitku za svoj život.
Ali što je s borbom za vaše zdravlje? Vratimo se korak nazad u noćnu moru karcinoma. Zašto mikroskopski metilji izabiru grlić maternice ili prostatu ili pluća u koje se smjeste za razmnažanje? Možda zato što su ti organi razvili sigurnosne otoke za njih, tj. pretkancerogene tumore. Dobroćudni tumor je izgubio svoju imunološku moć (za vas) tako da ne može loviti i ubijati te sićušne uljeze. Nakon svega tu je prisutnost OPTa i mnogo drugih toksina. Teški metali: bakar, kobalt i vanadij su tu. Često su tu i živa i nikl. Lantanidni metali kao itrijum i hafnijum su tu. Česti otrovi, kao arsen u kućnim pesticidima, su tu. PCB i freon su tu.Gljivice rastu i stvaraju patulin, smrtonosni mikotoksin. Je li samo slučajnost da paraziti najbolje preživljavaju i razmnažaju se u vašim najnezdravijim organima?
Jasno, morate učiniti 3 stvari:

1. Ubiti parazite u svim stadijima
2. Prestati unositi IPA u svoje tijelo
3. Izbaciti metale i otrove iz tijela da možete ozdraviti.


Naučeni smo vjerovati da je svaki parazit tako jedinstven da se preporučuju različiti lijekovi za uništavanje svakog posebno. Najbolji lijekovi kao Praziquantel i Levamisole ili čak Flagyl i Piperazine, ubijaju nekoliko vrsta crva. Ali to nije praktično kada su prisutne gomile različitih parazita. Imamo na tuceta različitih parazita u nama. Najbolje bi bilo da ih sve zajedno uništimo, iako samo crijevni metilj uzrokuje rak. Pogledajte u istoriju bolesti. Nije čudno da neko ima tucet (ili više) parazita od mogućih 120 vrsta od kojih posjedujem uzorke. Možete pretpostaviti da i vi imate tucet različitih parazita. Mi smo jako parazitirana bića. Naša su tijela dovoljno velika da opskrbe hranom i skloništem mnogo takvih slobodnih doseljenika. Da su smješteni izvana gdje bismo ih vidjeli kao štapiće ili končiće ribali bismo se četkama do krvi. Ništa nije odvratnije od pomisli na horde grizućih, žvačućih, puzajućih, sisajućih bića na našem tijelu. Ali što je s onima unutar našeg tijela? Ne možemo se vidjeti iznutra, pa pogrešno pretpostavljamo da tamo ničeg niti nema.

Biljni lijek protiv parazita

Američki domoroci su znali da ljudi imaju parazite. Ostali domorodački narodi od Arktika do Antarktika su znali da imamo parazite kao i druge životinje. Često su provodili čišćenja koja su uključivala proljeve ili povraćanja da bi se riješili tih gmizavih uljeza. Mnoge kulture su nastavile tu praksu sve do mog vlastitog djetinjstva. Sjećam se da su me prisiljavali da progutam kašiku sumpora i melase (sirupa) i sirovi luk! Kako je to bilo grozno. Ali to nas oslobađa crva i ostalih parazita koje svi imamo.
Gdje smo mi zalutali? Zašto smo napustili te mudre navike?
Vidjela sam da ekcem nastaje zbog trakavice.
Napadaji padavice uzrokovani su jednim crvom Ascaris koji se nalazi u mozgu.
Šizofrenija i depresija su uzrokovane parazitima u mozgu.
Astma je uzrokovana Ascarisom u plućima.
Dijabetes je uzrokovan stočnim pankreatičnim metiljem Eurytrema.
Migrene prouzrokuje crv vlašnjak Strongyloides.
Akne rosacea uzrokuje Leishmania.
Mnogo je ljudskih bolesti uzrokovano psećim srčanim crvom Dirofilariom.
I lista se nastavlja dalje.

Riješiti se svih tih parazita bilo bi potpuno nemoguće koristeći kliničke lijekove od kojih svaki uništi samo jednu ili dvije vrste parazita. Takva liječenja također teže ka tome, da vas potpuno razbole. Flagyl se koristi kod ameba i Giardia; kada se uzme točna doza može uzrokovati jaku mučninu i povraćanje. Kinin za malariju je prilično otrovan. Zamislite uzeti 10 takvih lijekova da ubijete tucet svojih parazita. Možda je to dobra vijest za proizvođače lijekova, ali ne i za vas. Pa ipak, biljke vas mogu osloboditi preko 100 vrsta parazita. I to bez glavobolje. Bez mučnine. Bez ikakvog smetanja drugim lijekovima koje već uzimate. Ne zvuči li to previše fantastično? Predobro da bi bilo istinito? To su darovi prirode nama. Te biljke su:
ORAH
PELIN
KLINČIĆ - KLINCIC

Te tri biljke moraju se koristiti zajedno. Ljuska oraha i pelin ubijaju odrasle i razvojne stadije najmanje 100 parazita. Klinčić ubija jaja. Samo ako ih koristite zajedno riješit ćete se parazita. Ako ubijete samo odrasle, sićušni stadiji i jaja će ubrzo izrasti u nove odrasle. Ako ubijete samo jajašca, milion stadija koji su već preplavili vaše tijelo ubrzo će odrasti i proizvesti još jajašaca.
Moraju se koristiti zajedno kao jedinstveni tretman.

ORAH

Zelena ljuska koja okružuje orah, na drvetu crnog oraha, ima čudotvorni parazitocidni učinak. Kada pocrni, nekorisna je. Velike zelene kugle padaju na zemlju rano u jesen. Za sedmicu ili dvije pocrnit će i propasti. Zbog toga svako tko želi napraviti parazitocid mora biti oprezan i ne dopustiti da kritično vrijeme ubiranja prođe. Ja podstičem svakog da napravi svoj vlastiti parazitocid i preuzme odgovornost za održavanje sebe i svoje obitelji slobodnima od tih sićušnih monstruma. Recept za tinkture dan je u Receptima. Zapamtite da je tinktura ekstrahirana korištenjem etilnog alkohola a ne vode kao obični ekstrakt. Ekstrakt crnog oraha koji je dostupan preko biljnih zadruga nije moćan kao parazitocid. On je crn, a ne blijedo zelen, što ukazuje da je kritično vrijeme ubiranja prošlo. Razumljivo, ako nemate vremena da načinite svoj vlastiti, ako imate progresivni ili metastazirajući rak, pogledajte poglavlje Izvori.
Trebat ćete samo jednu bočicu od 30 ml extra jake tinkture da započnete. Ako imate porodicu trebat će vam više. Dok čekate da stigne, pripremite druge 2 biljke: pelin i klinčiće.
Pelin se sastoji od listova grma Artemisije. Moja je preporuka da ga uzgajate sami ako imate imalo prostora za to. Sjeme pelina je dostupno iz kataloga sjemenja (vidi Izvore).
Iako je količina potrebna za liječenje raka vrlo mala, ne možete bez nje. Ali ( Američka Uprava za hranu i piće ) ga je označila kao toksičnog! Zbog toga se može nabaviti u koncentriranom obliku preko biljnih udruga.
Dokaz otrovnosti prihvaćen od FDA - (Food and Drug Administration ) bi trebao biti objašnjen, ali nisam nikada vidjela slučaj trovanja, niti kao glavobolju niti mučninu. Granica otrovnosti mora biti mnogo viša od one koja je potrebna da ubije te parazite.

PELIN

Pelin potiče iz antičkog doba i spominje se u Bibliji. Ta biljka se na engleskom zove crvlje drvo sa dobrim razlogom: ubija crve! Postoji mala smutnja koja je artemisija pravo crvljedrvo. Knjige i priručnici mogu pogriješiti, čak i kada vas ubjeđuju da su tačni. Kupite artemisiju absynthium za svoj vrt. Ako sadite svoj vlastiti grm, osušite listove kada je biljka u cvatu. Listovi su zelenkasto sivi i prilično gorki. Niko ih ni slučajno ne bi pojeo previše. Odrasli ih mogu staviti u kapsule. Za djecu sameljite četvrtinu čajne kašike i umješajte u med. Nisam eksperimentirala da bih znala dozirati preciznije od toga. Kapsule pelina su dostupne kao mješavina artemisije i drugih biljaka (vidi izvore).

KLINČIĆ

Treća biljka neophodna za liječenje raka je klinčić. To je poznati začin koji se koristi u pekarstvu. Treba biti samljeven da bi otpustio svoja parazitocidna svojstva. Možete kupiti cijele klinčiće i samljeti ih u mikseru ili mlinčiću. Kupljeni mljeveni klinčići ne djeluju! Njihova parazitocidna svojstva su isparila-ihlapjela odavno. Mljeveni klinčići iz trgovine zdrave hrane ili biljne ljekarne također mogu biti nedjelotvorni. Mogli su biti samljeveni godinama prije. Ako ih je biljna kompanija samljela i odmah napunila kapsule, pa spremila uzatvorene boce, moć biljke je možda očuvana. Ali nemojte uzeti te detalje za sigurno. Morate ispitati svoj izvor i dobiti zadovoljavajući odgovor ili samljeti svoje vlastite (vidi Izvore).
Trebat će vam oko 100 kapsula klinčića. Da načinite svoje nabavite 00 veličinu kapsula u prodavanicama zdrave hrane. (Ne pokušavajte umješati klinčiće direktno u vodu! To je prejako. Možete pokušati sa medom.) Veličina kapsula 0 je također prihvatljiva.
Sada imate:
• Jednu 30 mililitarsku bocu ekstra jake svjetlo zelene orahove tinkture. To je 1 unca ili 6 čajnih kašika, dovoljnih za 3 sedmice ako niste jako bolesti.
• Jedna boca kapsula pelina (svaka kapsula sa 200-300 mg pelina) ili šalice listova arthemisije, ubranih sa grma ljubaznog susjeda
• Jedna boca svježe mljevenih klinčića (svaka kapsula sa 400-500 mg klinčića) ili četvrtina šalice klinčića u prahu.

Ovo su jedine biljke koje ćete trebati da izliječite svoj rak. Biće dovoljno za za prvih 18 dana parazitnog programa.
Postoji još jedan sastojak, ornithine, koji poboljšava ovaj recept. Paraziti stvaraju veliku količinu amonijaka. Amonijak je njihov ekvivalent urina i paraziti ga oslobađaju u našim tijelima u velikim količinama. Amonijak je jako otrovan posebno za mozak. Vjerujem da uzrokuje nesanicu i ostale probleme sa spavanjem noću i nemir preko dana. Uzimajući ornitin prije spavanja osiguravate si miran san. Arginin posjeduje slične efekte redukcije amonijaka, ali mora se uzeti ujutro jer daje budnost i energiju.
Ne pokušavajte zamijeniti biljke lijekovima. Parazitocidni lijekovi mogu biti krajnje otrovni, čak i u malim dozama. Niti jedan od njih ne ubija sve stadije. Držite se biljaka.

PROCEDURA ZA IZLJEČENJE

Počnite uzimanjem ornitina, 2 komada prije spavanja odmah prve noći kad ga dobijete.Nije potrebno čekati ostatak programa za početak sa ornitinom. Uzmite 4 ornitina druge noći. Uzmite 6 ornitina prije spavanja treće noći. Nakon toga uzimajte 4 ili 6 ornitina prije spavanja svake noći dok tvrdo ne zaspete. Tada prestanite sa uzimanjem ornitina da biste vidjeli spavate li jednako dobro. Koristite ako je potrebno. Ne stvara štetne navike.

Uzimanje ornitina prije spavanja može vam dati dovoljno energije za idući dan, pa vam neće biti potreban arginin kad se probudite. Ali ako uslijed odricanja od kave (preporučljivo) budete pospani i mamurni ujutro, uzmite jedan arginin nakon ustajanja i prije i poslije ručka i večere. Od ovog možete postati lagano nervozni. Prekinite s argininom ako se do dogodi.
Ornitin i argnin, svaki od 500 mg, dostupni su u obliku kapsula, u zasebnim bočicama (vidjeti Izvore).

Nema popratnih efekata, kao što ćete vidjeti iz istorije bolesti.
Ne ometaju djelovanje drugih lijekova. Nema potrebe prestati uzimati tretman koji vam prepisuje vaš klinički doktor ili alternativni terapeut, ako je nezagađen. (Preko pola lijekova koje sam testirala imaju tragove izopropilnog alkohola, benzena ili drvenog alkohola.)
Kako možete znati da li je lijek kontaminiran sa IPA? Samo Syncrometer metoda opisana kasnije, može testirati IPA u manje od 1 minute. Imate li prijatelja koji boluje od raka, mogli biste postati njegov anđeo naučivši upotrebu ovog uređaja.

Alternative?

Postoji li zamjena za orah, klinčiće ili pelin? Vjerujem da postoji velik broj biljaka koje mogu ubiti metilje.
Dok čekate na biljke mogli biste probati sve vitamine i biljke koje su vam sada dostupne, a za koje znate da su tradicionalno korištene u tretmanu raka.
Mogu koristiti za uništavanje metilja ili imaju drugu vrijednost. Neke od njih su:
• cvat crvene djeteline (2 kapsule, 3 puta na dan)
• Pau D'Arco (2 kapsule, 2 puta na dan)
• Vitamin C (10 ili više grama dnevno)
• Laetril (prema Izvoru)
• Grožđe i sok od grožđa (pripremljen kod kuće; bez mesa na jelovniku)
• Echinacea (2 kapsule, 3 puta na dan)
• Metabolički enzimi, uzeti kako je propisano
• Makrobiotička dijeta
Tada, čim biljke stignu, možete prestati sa tim a po želji možete i nastaviti.

RECEPT ZA LIJEČENJE RAKA
PROGRAM UBIJANJA PARAZITA

1.Ekstra jaka tinktura od oraha
Dan 1: ovo je dan kada počinjete, počnite isti dan kada je dobijete. Uzmite jednu kap. Stavite je u pola čaše vode, pijuckajte na prazan želudac prije obroka.
Dan 2: uzmite 2 kapi u pola čaše vode
Dan 3: uzmite 3 kapi u pola čaše vode
Dan 4: uzmite 4 kapi u pola čaše vode
Dan 5: uzmite 5 kapi u pola čaše vode
Dan 6: uzmite 2 čajne-kafene kašike (tee spun) zajedno u pola čaše vode. Pijuckajte polako (15 minuta), nemojte odjednom popiti-progutati. Dodajte med (slad) ili više vode da lakše popijete ili možete dodati tinkturu u voćni sok. (Ako ste teži od 75 kg uzmite 2 ipo kašike, ako ste teži od 100 kg 3 čajne kašike.)

Ova doza ubija sve preostale stadije u tijelu, uključujući i crijevni sadržaj teško dostupan manjim dozama ili električnoj struji. Alkohol u tinkturi može vas učiniti lagano omamljenim kroz par minuta. Jednostavno ostanite sjediti dok se ponovo ne osjetite dobro. Možete staviti tinkturu u toplu (mlaknu) vodu da pomogne ispariti nešto alkohola, ali ne koristite vruću vodu jer uništava parazitocidnu moć. Tada uzmite Niacinamid 500mg kao protudjelovanje alkoholu. Također možete osjetiti laganu mučninu kroz par minuta. Šetajte po svježem zraku-vazdzhu ili se jednostavno odmorite dok ne prođe.

Kroz godinu: 2 kašike tinkture ekstra jake, jednom sedmično. To će ubiti sve parazitne stadije koje pokupite od svojih prijatelja, obitelji ili kućnih ljubimaca. Članovi porodice i prijatelji također trebaju uzeti 2 čajne kašike svaki tjedan da izbjegnete ponovnu zarazu. Oni možda imaju nekoliko parazitnih stadija u svojim crijevima bez simptoma. Ali kad se ti stadiji prenesu nekome ko je imao rak, oni istog trena traže neizlječeni organ da se nastave razmnožavati.

Možda vas čudi zašto treba čekati pet dana do uzimanja doze od 2 kašike. To je pogodnije za one koji imaju osjetljiv želudac ili su zabrinuti za toksičnost ili popratni efekat.
Za 6 dana ćete se uvjeriti da nema toksičnosti ili popratnih efekata.
Brži proces U načelu, ako ste se nakon prve kapi uvjerili u obnavljajuću moć tinkture uzmite 2 kašike tinkture već prvi dan.
Sporiji proces: Sa druge strane (ako ste zabrinuti za svoju sigurnost zbog toga što uzimate tu biljku) nastavite sa jednom kapi, povećavajući po svom vlastitom ritmu dok se ne ohrabrite do doze od 2 kašike.
Jako razvijena bolest: Uzmite dozu od 2 kašike 2 puta na dan kroz 5 dana. Nakon toga uzimajte 2 kašike na dan, sedam dana. Ako vam je puno bolje, možete smanjiti dozu na dva puta tjedno po 2 kašike. Ovo će biti vaša doza za održavanje kroz godinu dana. Zapamtite da uključite pelin i klinčiće (kapsule) sa svakim tretmanom. Ako vam se stanje ne popravlja uzmite dozu kao za trakavice, str.14.

2.Kapsule pelina (svaka sadrži 200-300 mg pelina)
Dan 1. 1 kapsula prije večere (sa vodom)
Dan 2. 1 kapsula prije večere (sa vodom)
Dan 3. 2 kapsule prije večere (sa vodom)
Dan 4. 2 kapsule prije večere (sa vodom)
Nastavite povećavati na taj način do 14.dana, dok ne dođete na 7 kapsula. Sve kapsule uzimajte u jednoj dozi (možete ih uzeti po par dok ih sve ne progutate). Tada uzimajte još 2 dana po 7 kapsula, a poslije toga 7 jednom sedmično, stalno, prema programu održavanja. Pokušajte ne prekidati prije 6. dana, dok odrasli metilji nisu mrtvi. Poslije možete usporiti ako hoćete. Mnoge osobe sa osjetljivim želucem radije ostaju duže na svakoj dozi umjesto da povećavaju prema ovom rasporedu. Možete izabrati svoj ritam poslije 6 dana.

3.Klinčići
Napunite kapsule 00 veličine svježe mljevenim klinčićima; ako vam ta veličina nije dostupna koristite 0 ili 000 veličinu. U krajnjem slučaju kupite želatinske kapsule i ispraznite ih ili ispraznite neke vitaminske kapsule. Možda možete nabaviti mljevene klinčiće koji su već u kapsulama. Trebale bi biti oko 500 mg. Već mljeveni kličnići nisu dobri. Radije ih meljite sami ili vidite .
Dan 1. 1 kapsula 3 puta na dan prije obroka
Dan 2. 2 kapsule 3 puta na dan prije obroka
Dan 3. 10 kapsula po 3 kapsule 3 puta na dan prije obroka
Poslije 10 dana 3 kapsule zajedno 1 put sedmično, prema programu održavanja.
Uzimajte Ornitin (sredstvo za smirenje) u vrijeme spavanja, protiv nesanice. Iako ne patite od nesanice sada, može vam se desiti dok ubijate parazite. Uzmite ornitin ujutro i tokom dana.

slika
Od sada se ne trebate strogo držati rasporeda, nego umjesto toga možete izabrati bilo koji dan u sedmici da uzmete sve sastojke antiparazitnog programa.
Nastavite sa održavanjem Parazitnog Programa neograničeno da spriječite ponovnu infekciju u budućnosti.
Napomena za uzimanje pilula: Kada uzimate kapsule ili tablete imajte malo kruha-hljeba na dohvatu. Ako bi se pilula zalijepila progutajte malo kruha-hljeba. Kruh-hljeb gura pilulu kroz grlo pa će vam opet biti dobro. Nikada ne uzimajte šaku pilula odjednom. One se mogu nagurati zajedno i stvoriti vam mnogo neugodnosti. Uzimajte ih po jednu.

ODRŽAVANJE PARAZITNOG PROGRAMA

Uvijek sakupljate parazite. Oni su svuda oko vas. Dobijate ih od drugih ljudi, svoje porodice, sebe, svog doma, svojih ljubimaca, nekuhanog mesa i nekuhanih mlječnih proizvoda.
Vjerujem da su glavni izvori crijevnog metilja nekuhani mlječni proizvodi i meso. Nakon što se tim putem inficiramo, prenosimo ih jedni drugima putem krvi, sline, sjemena, majčinog mlijeka - što podrazumijeva ljubljenje u usta, sex, dojenje i nošenje (porod) djece.
Članovi porodice skoro uvijek imaju iste parazite. Ako jedna osoba dobije (oboli od) karcinoma, ostale vjerojatno također imaju crijevne metilje. Oni također trebaju proći kroz program čišćenja.

Činite to jedanput sdmično. Sastojke možete uzimati u različito doba dana ili zajedno:
1. Orah tinktura ekstra jaka: 2 čajne kašike na prazan želudac, prije jela ili spavanja
2.Kapsule pelina: 7 kapsula (sa 200-300 mg pelina) na prazan želudac
3.Kličnići: 3 kapsule (oko 500 mg svaka ili puna veličina 00 kapsula) na prazan želudac
4.Ornitin po potrebi

slika
Jedini popratni efekt koji se može osjetiti je za vrijeme otpuštanja bakterija i virusa sa mrtvih parazita. Trebalo bi ih odmah zappirati

DJEČJI PARAZITNI PROGRAM

Ekstra jaka orahova tinktura
Djeca provode isti parazitni program kao i odrasli kroz 5 dana. Šesti dan, umjesto 2 čajne kašike uzimaju sljedeće:

slika
Niacinamid (ne niacin) pomaže detoksifikaciji od alkohola u tinkturi. Možete ga zgnječiti i staviti u kašiku sa medom ako je potrebno. Ponekad se desi da malo niacina dođe u niacinamidne tablete pa uzrokuje navalu vrućine. To je bezopasno i brzo prođe.
Iako je parazitni program jako dobar za djecu koja pokupe parazite mnogo češće od odraslih, ne bi trebalo nastavljati sa programom održavanja zbog sadržaja alkohola. Dvaput godišnje očistite djecu od parazita ili kad god su bolesna.
U slučaju dječjeg raka, treba provesti mnogo jači program. Doze treba povećavati dok se vitalni znaci ne poboljšaju - do 16 čajnih kašika ako je potrebno. Vidjeti tretman protiv trakavice na str. 14.

Pelin i klinčići

Povećavajte dozu od jednog dana za svaku godinu života. Na primjer: četverogodišnjak slijedi program odraslih do četiri dana, tada prestaje. Opet, nije preporučljivo da budu na programu održavanja pelina i klinčića. U slučaju dječjeg raka nije potrebno povećavati doze kao sa orahovom tinkturom.
OČISTIMO I KUĆNE LJUBIMCE

Kućni ljubimci imaju gotovo sve parazite kao i mi, uključujući Ascaris (česti okrugli crv - oblić - ljudska glista), trakavicu, Trichinella, Strongyloides, srčane crve i ostale. Sve ljubimce koji žive u našim stanovima trebalo bi očistiti od parazita i držati ih na tom programu. Mjesečni posjet veterinaru ovako postaju nepotrebni.
Nije potrebno riješiti se ljubimca da bismo ostali čisti od parazita. Ali ako ste stvarno bolesni, najbolje ih je dati prijatelju na čuvanje dok vam ne bude bolje.

Vaš ljubimac je dio vaše obitelji i trebao bi biti lijep, čist i zdrav baš kao i vi. To nije tako teško postići.

Evo recepta:

1.Peršinova voda: kuhajte 3 minute veliki svežanj svježeg peršina u pola litre vode. Bacite peršin. Nakon kuhanja možete smrznuti veći dio tekućine u nekoliko čašica. To je mjesečna zaliha. Stavite jenu čajnu kašiku peršinove vode u hranu vašeg ljubimca. Ne morate paziti da je konzumira. Koju god količinu uzme bit će zadovoljavajuće.
Sve su doze bazirane na pretpostavci da je pas ili mačka teška 5 kg. Udvostručite količinu ako je težina 10 kg, i tako dalje.
Životinje su pune parazita, morate biti prilično pažljivi da ih ne deparazitirate prebrzo. Svrha peršinove vode je da održi protočnost bubrega tako da mrtvi paraziti budu brzo eliminisani. Oni prilično vole peršinovu vodu. Vjerojatno osjećaju njenu korisnost. Uradite ovo tjedan dana prije nego počnete s orahovom tinkturom (ne ekstra jaka nego obična):
Obična orahova tinktura: 1 kap na hranu. Ne tjerajte ih da pojedu. Pažljivo brojte; mačke tretirajte dvaput sedmično. Pse tretirajte dnevno - na primjer pas od 15 kg treba dobiti 3 kapi dnevno (ali do te doze dodjite postepeno povećavajući jednu kap dnevno). Ne upotrebljavajte ekstra jaku tinkturu.

Ako životinja povraća ili ima proljev, možete očekivati da ćete ugledati crve. To je ekstremno zarazno i opasno. Ne dozvolite djeci da čiste nered iza psa. Na ono što je pas izbacio izlijte mješavinu soli i joda i ostavite da stoji 5 minuta prije nego očistite. Nered (iza životnje) izvan kuće čistite na isti način. Konačno, očistite ruke razrijeđenim žitnim alkoholom (1 dio alkohola u 4 dijela vode). Žitni alkohol je u stvari etilni alkohol koji se dobije fermentacijom žita. Česta marka u US je Everclear. Ali budite oprezni. Pakiranja u obliku malih pljoskica su zagađena otrovima kroz procese pumpanja i punjenja, bez ikakve sumnje. Odaberite 750ml ili litrenu bocu koja je, očevidno, flaširana drugačije. Pazite da alkohol čuvate dalje od dohvata djece, ne oslanjajte se na njihovu disciplinu. Pazite da ne kupite izopropilni (za čišćenje) alkohol u ovu svrhu.
S pelinom počnite sedam dana kasnije.
Kapsule pelina: (200-30 mg pelina po kapsuli) otvorite kapsule i najmanju moguću količinu (što možete uhvatiti izmedju dva prsta) stavite na njihovu suhu hranu. Ovo radite sedam dana prije nego počnete sa klinčićima.
Klinčići: stavite najmanju moguću količinu na suhu hranu. Sve to raditi rutinski da ne prestrašite životinju. Obratite pažnju kako se vesele i igraju. Ne budite nervozni.

Napredujte postupno da se životinja navikne jesti sve to. Da ponovimo:
1. sedmica: peršinova voda.
2. sedmica: peršinova voda i orah. >
3. sedmica: peršinova voda, orah i pelin.
4. sedmica: peršinova voda, orah, pelin i klinčići
Životinja se ne bi trebala penjati po stolovima i stolcima. Treba jesti iz svoje posude, ne vaše. Ne treba spavati na vašem krevetu. Spavaća soba bi trebala biti zabranjena zona za nju. Ne ljubite svog ljubimca. Perite ruke nakon igre. NIKAD, NIKAD ne dijelite hranu sa životinjom. Ne držite mačkinu kutiju za nuždu u kući; ugradite mala mačja vrata u svoja ulazna. Nosite zaštitnu platnenu masku dok mijenjate sadržaj mačkine kutije. Imate li pješčanik za djecu, kupite novi pijesak i držite ga pokrivenim. Ne jedite u restoranima gdje metu tepih dok vi jedete (prašina sadrži jajašca parazita unešena izvana). Nikad ne dozvolite djeci da pužu po trotoaru ili po podu javne zgrade. Perite ruke djeci prije jela. Hranu u obliku <štapića> jedite viljuškom. Ako je prikladno, ostavite obuću s vanjske strane vrata.

Otapala (razrjeđivači) su jednako loša za vas i za vašeg ljubimca. Sva aromatizirana hrana za životinje zagađena je otapalima kao što su karbon tetraklorid, benzen, IPA, drveni alkohol, itd. Ne kupujte tu hranu.
Životinje mnogo doprinose životu ljudi.Oslobodimo se parazita, ne ljubimaca, osim ako ste bolesni.

UNIŠTAVANJE PARAZITA POMOĆU ZAPPERA

Iako je biljni program ubijanja parazita jako efikasan, protiv parazita možemo se boriti i električnom strujom. Svaka metoda ima svoje djelovanje.
Možete napraviti zapper ili ga nabaviti. Napajan je 9 voltnom baterijom. Neki ljudi osjećaju malo treperenje, ostali ne osjećaju ništa. Nakon 7 minuta napravite 20-40 minuta pauze. Kroz to vrijeme virusi i bakterije će se odvojiti od mrtvih parazita. "Zappirajte" drugi put. Ponovite pauzu. I konačno zappirajte treći put.

Upravo ste ubili sve viruse, sve bakterije i sve parazite, uključujući metilje, koje je struja zappera mogla doseći. Malo preostalih je sakriveno u žučnom kamenu, bubrežnom kamenu, čirevima ili u crijevnom sadržaju. Povećavanje voltaže ne pomaže. Samo doza od 2 kašike ekstra jake tinkture oraha dostiže ih na tim mjestima.

Zbog toga trebate koristiti obje metode (biljke i struja). Zappirajte 3 puta dnevno, dok se ne budete osjećali dobro. Ne čekajte na sve tinkture i zapper da bi počeli. Počnite sa onim što imate, po programu koji ste dobili.
Smatrajte svoje tijelo cvjetnim vrtom. Sićušni insekti jedu vaše lišće i latice, legu jaja koja se pretvaraju u gladne gusjenice, savijaju u kukuljice i razvijaju u nove odrasle, neprekidno.
Ne čekajte ništa. Morate ih uništiti što prije i kako god znate da spasite što je više moguće latica i listova.

BOLEST UZROKOVANA TRAKAVICOM

Ako ste činili sve po uputama u knjizi i nema poboljšanja, uprkos tome što uzimate 2 čajne kašike ekstra jake tinkture 2 puta dnevno, usprkos zappiranju, vjerojatno imate trakavicu.
Trakavice je teže uništiti nego ostale parazite. Ne gubite vrijeme ako imate tumor na mozgu, rak želuca, rak gušterače ili rak jajnika.
Da bi ubili trakavicu u svim njenim fazama potrebna je velika količina ekstra jake orahove tinkture.

Postupak je sljedeći:

1. Uzmite 8 čajnih kašika orahove tinkture ekstra jake i 3 tablete niacinamida od 500mg
2. Odmorite se 1 sat, pa uzmite ornitin
3. Uzmite 8 čajnih kašika tinkture i 3 tablete niacinamida 500mg da detoksificirate alkohol.
4. Zappirajte 7 minuta da uništite jajašca koja izlaze iz umirućih parazita. Čekajte 20 minuta i tada ponovo zappirajte 7 minuta. Čekajte ponovo 20 minuta i ponovite zappiranje treći put sedam minuta.
Uzmite vode koliko želite da vam olakša popiti tinkturu. Pijuckajte pomalo da izbjegnete mučninu.

Ova sjajna biljka je potpuno bezopasna ali alkohol nije, zato uvijek uzmite niacinamid nakon nje. I NE POKUŠAVAJTE VOZITI AUTO NEKOLIKO SATI NAKON UZIMANJA.
Ako nemate niacinamid ili zapper svejedno uzmite tinkturu. Ne možete si dozvoliti čekanje.
Ovo je jednokratni tretman. Vaše bi se stanje trebalo osjetno popraviti već idući dan. Nakon toga nastavite uzimati 2 čajne kašike dnevno, kao prije.
Čak ni 16 čajnih kašika ekstra jake tinkture ne ubija sve latentne faze trakavice u vašem tijelu. Ubija samo izlegle jedinke. Izbjegavajte proizvode kao benzen, izopropilni alkohol i drveni alkohol da bi spriječili razvoj trakavice. Prije ili kasnije, vjerojatno kroz dvije sedmice razvije se nova trakavica. Ako sumnjate da se to dogodilo ponovite dozu od 16 čajnih kašika.
PARAZITI SU OTIŠLI, PROPILNI ALKOHOL JE SLIJEDEĆI

Sad kad ste ubili crijevne metilje i izliječili rak, što je slijedeće? Dva zadatka još preostaju:

1. PRESTANITE unositi propilni alkohol u svoje tijelo!!!
2. Riješite se teških metala i uobičajenih otrova iz svog tijela, prehrane i stana. To će iscijeliti oštećena tkiva i zaustaviti vašu sklonost ka stvaranju tumora.

IPA je antiseptik koji se često koristi u kozmetici. Provjerite svu kozmetiku i potražite riječ propanol ili isopropanol na etiketi. Obično to tamo piše, jer se još uvijek ne sumnja da IPA izaziva rak. Nisam sigurna za derivate kao što je propamid, propacetamid, izopropyl galat ili kalcij propionat - pretvaraju li se u tijelu u IPA, pa nemojte riskirati. Ne koristite ništa što u nazivu sadrži . Ne poklanjajte drugima kozmetiku koju ste odbacili. Ne spremajte je. Bacite to odmah, da je više niko ne koristi!

Zapamtite, 100% pacijenata koji imaju rak ima IPA akumuliran u jetri i kanceroznom tkivu. Ljudi koji nemaju rak, nemaju IPA u jetri. Pogledajte istoriju bolesti. Često jedan partner ima rak: može se vidjeti da taj ima i IPA i odraslog metilja u jetri. Orto-fosfo-tirozin je prisutan u organima kao što su pluća, gdje se rak razvija. Drugi partner nema rak, iako oboje imaju iste parazite. Kod nje ili njega metilj je samo u crijevima. Ne postoje jajašca ni u kojem stadiju nigdje u tijelu. Nema nikakvog otapala.
Evo liste najčešćih proizvoda za njegu tijela koji sadrže IPA: kozmetički preparati, šampon, lak za kosu, voda za ispiranje usta, pjena, losion za tijelo, preparati za brijanje, i, naravno, alkohol za čišćenje. Ako imalo sumnjate, izbacite ih iz kuće!
Iako iz sredstava za njegu tijela dobijamo najveću koncentraciju IPA, on se također nalazi i u našoj hrani! Primarni izvor IPA je okus ili boja. Ekstrahirani su pomoću otapala! Ekstrahirani koncentrat se naziva . Naravno, otapala bi trebala biti odstranjena prije nego konačan proizvod dođe do potrošača. Ali ništa ih ne može sasvim odstraniti, pa zato postoje pravila koja određuju kolika količina je dozvoljena u pojedinom proizvodu. Jedinica mjere je ppm (parts per milion). 50 ppm bi bilo otprilike 50 kapi na milion kapi, ili ugrubo jedna kap na litru.

Ovo je izvadak iz Code of Federal Regulations (CFR):
21 CFR 173.240 (4-1-94 edicija) Izoproipilni alkohol.
Izopropilni alkohol može biti prisutan u namirnicama po propisanim uslovimajetima:
U začinskom oleoresinu kao ostatak nakon ekstrahiranja začina, u količini ne većoj od 50 ppm.
U limunovom ulju kao ostatak proizvodnje ulja, u količini ne većoj od 6 ppm
Ukratko za ostala otapala:

Otapalo - Dozvoljena količina u začinskom oleoresinu- Paragraf u 21 CFR

Aceton - 30 ppm -173.210
Etilen diklorid- 30 ppm - 173.230
Metilni alkohol - 50 ppm -173.250
Metilen klorid - 30 ppm - 173.255
Hexan - 25 ppm - 173.270
Trikloretilen - 30 ppm - 173.290

Drugi uzrok postojanja IPA zagađenja (i ostalih zagađivača) u našoj hrani je upotreba hemikalija koje proizvođači koriste da bi sterilizirali opremu kojom se hrana obrađuje.

21 CFR 178.1010 (4-1-94 edicija) Sanitarna otapala.
Sanitarna otapala mogu se sigurno koristiti za čišćenje posuđa i opreme koja se koristi pri obradi hrane i drugim kontaktima sa hranom, kao što je ovdje specificirano, uz sljedeće uslove:
a) Nakon korištenja sanitarnih otapala, potrebno je opremu dobro isprati vodom, prije kontakta sa hranom. Napomena: brisanje ili sušenje nije navedeno.
b) Otapala koja se sastoje od nečeg što je navedeno, čemu se može dodati komponenta generalno priznata kao sigurna i komponenta koja je ranije prihvaćena i dozvoljena.
(Sada dolazi (1) kroz (43) pretpostavljenih otapala za steriliziranje, uključujući nekoliko sa IPA, kao: )
(25) Otapalo na bazi vode koji sadrži elementalni jod (CAS Reg.No. 7553-56-2), kalij jodid (CAS Reg.No. 7681-11-0), i izopropanol (CAS Reg.No. 67-63-0). Dodatno se može koristiti za spremnike napitaka, uključujući spremnike za mlijeko i posuđe, i površinu sa kojom hrana dolazi u dodir na javnim mjestima.
(Tada je u paragrafu (c)(19) specificirana točna koncentracija joda. Nigdje nema specifisane koncentracije izopropanola. Može ga se koristiti po želji.)
Iako postoje regulative za odstranjenje sanitarnih otapala, zapanjujuća istina je preskočena: da ništa nikada ne može biti sasvim odstranjeno kad je jednom dodano. Ili možda ipak zakonodavci nisu slučajno preskočili ovu činjenicu. Vjerovatno su mislili da mala količina - premala za mjerenje ultraljubičastim spektrofotometrom - ne može štetiti.
Dobra je vijest da IPA sam izlazi iz tijela u roku 5 dana kad ga prestanete uzimati.

IPA je zagađivač u hladnim cerealijama. Prestanite ih kupovati. Čak i najprirodnije hladne cerealije su zagađene. Nisam testirala baš sve što je na tržištu, ali testirala sam toliko da ne biste trebali riskirati niti s jednom. Pogledajte Recepte i sami ih napravite.

Zašto je toliko važno osloboditi se IPA ako ste se već riješili crijevnog metilja i trenutno ste već na programu održavanja? Jer se reinfekcija može desiti vrlo, vrlo brzo! Namirnice kao fast-food hamburgeri nisu dovoljno jako zagrijani da bi se ubile metacercarie (oklopljena faza koja preživljava ekstremnu vrućinu i hladnoću u lokvama vode). Čak i da zamolite da vam hamburger ispeku jače, vjerojatno će taj hamburger biti skinut sa grila istom lopaticom koja je upravo spustila sirov komad za drugog gosta, poništavajući vaš trud. Unutar 24 sata metilji su vašem tijelu, neki se već razvijaju u odrasle, i prije nego uzmete svoju sljedeću dozu orahove tinkture, oni su u vašoj jetri i ponovo vam proizvode orto-fosfo-tirozin. Ali, to se neće desiti bez prisustva izopropilnog alkohola. Sa izopropilnim alkoholom hoće.

Ne biste trebali uzimati visoke doze parazitocida kao zamjenu za izbjegavanje izopropilnog alkohola. To nije rješenje!
Proučite sve etikete na proizvodima za njegu tijela koje kupujete. U tu svrhu imaj uvijek kod sebe povećalo.

RECEPTI ZA UNAPREĐENJE ZDRAVLJA

Ovaj novi recept je 4 puta jači od originalnog, pa se zato zove ekstra jaka tinktura.
Potrebno vam je:
• vaš najveći emajlirani ili keramički (ne stainless/rostfrei ili aluminijski) lonac za kuhanje, preporučljivo najmanje 12 litara
• orah u ljusci (svaki mora biti najmanje 50% zelen) - dovoljno da napune lonac do vrha
• prirodni alkohol oko 50% jak, dovoljno da prekrije orahe
• vitamin C u prahu 1 čajna kašika, plus 1 čajna žlica po pola litre tinkture
• najlonska vrećica za zamrzavanje ili celofan
• tegle ili boce

Drvo crnog oraha rodi velikim zelenim kuglama u jesen. Orah je iznutra, ali mi ćemo koristiti cijelu kuglu, nepuknute kore jer su aktivni sastojci u zelenoj vanjskoj ljusci.
Operite orahe pažljivo, stavite u lonac i prelijte alkoholom. Posipajte 1 kašikom vitamina C. Čvrsto zapečatite celofanom i zatvorite, neka stoji 3 dana., Izvadite orahe, prelijte u staklene vrčeve ili boce i dodajte još vitamina C (1 kašika na pola litre). To će održati zelenu boju. Ako stakleni vrč ima metalni poklopac, stavite plastičnu vrećicu oko vrha prije nego zatvorite poklopac. Neotvoreno zadržava ljekovitost nekoliko godina, čak i ako lagano potamni. Nakon otvaranja držite u hladnjaku.
Upravo ste napravili ekstra jaku orahovu tinkturu. Jača je od koncentrata napravljenog sa samo nekoliko crnih oraha u pola litarskom vrču (moj raniji recept) zato što ima više oraha po jedinici tekućine. U dodatku, nećete je razrjeđivati prije upotrebe (iako kad ćete je uzimati, bit će to obično s vodom).
Kad pripremate orahe isperite ih samo s hladnom vodom iz pipe. Zaprljane dijelove operite četkicom. Ako ih nećete koristiti sve odjednom, možete ih zamrznuti u dobro zapečaćenoj plastičnoj vrećici. Držanje u frižideru ih neće spasiti od tamnjenja i kvarenja. Lonac sa namočenim orasima ne bi trebalo držati u frižideru (rashlađivati). Niti gotova tinktura ne treba hlađenje osim nakon otvaranja.
Izloženost zraku-vazduhu uzrokuje da tinktura tamni i gubi ljekovitost. Da bi smanjili izloženost zraku-vazduhu, napunite lonac što je moguće više, bez dodirivanja plastične vrećice. Velika količina u tegli treba se podijeliti na manje dijelove kada je želite upotrijebiti. Nije ideja imati više tegli sa puno praznog prostora koje stoje dulje od mjesec dana. Da bi sačuvali zelenu boju dodamo nekoliko kašika vitamina C, zatvorimo teglu čvrsto i ostavimo da stoji jedan dan.
Nekoliko je načina kako možemo napraviti 50% žitni alkohol. U nekim državama postoji Everclear 95% alkohol. Pomješajte pola od toga i pola vode. U drugim je državama 76,5% Everclear. Njega mješajte dva dijela toga i jedan dio vode. Ne koristite votku ili Everclear u čuturici; mora biti ? litre ili 1 litar. Manje bočice sadrže drveni alkohol ili izopropil.
Zapamtite, nikad ne koristite bilo koju vrstu komercijalne vode za tinkturu jer ćete se zagaditi izopropilenom.
Orahova tinktura (regularna jačina)
Ovo je jačina koju sam u početku upotrebljavala. Ovdje sam je uključila za slučaj da želite tretirati svoju životinju - ljubimca. Ekstra jaka tinktura je 4x jača od ove, pa se mora razrijediti četri puta. (Slično tome, ako imate puno preostale regularne tinkture i želite je upotrijebiti tamo gdje po programu ide ekstra jaka, jednostavno učetverostručite količinu.)
Orahova tinktura ekstra jaka
Žitni alkohol, cca 10%-tni
Pomiješajte jedan dio ekstra jake tinkture sa tri dijela 10%-tnog alkohola. Pohranite u tegle kao što je prije opisano.
Nekoliko je načina da načinite 10%-tni žitni alkohol. U nekim se državama može nabaviti Everclear, 95%-tni alkohol. Pomiješajte jedan dio ovog Evercleara sa 9 dijelova vode. Drugdje se može naći 76.5% alkohol. Od ovoga pomiješajte jedan dio Evercleara sa sedam dijelova vode.

Recept za malu porodicu

Napunite teglu od litre zelenim orasima. Naspite do vrha 50% alkohol. Dodajte 1 čajnu kašiku vitamina C. Upotrijebite plastičnu vrećicu za pokrivanje tegle prije čvrstog zatvaranja poklopcem. Neka stoji na kuhinjskoj polici. Nakon 3 dana izlijte tekućinu u male staklene bočice. Dodajte četvrtinu čajne kašike vitamina C u prahu na vrh svake bočice. Jačina ove tinkture je od prilike prepolovljena snaga koncentrata. Znači da po receptu za rak trebate udvostručiti količinu ovog pripremljenog preparata.
Orahov ekstrakt (na bazi vode)
Ovaj pripravak trebaju koristiti osobe ovisne o alkoholu i liječeni alkoholičari: prekrijte zelene orahe u 1/2 litarskom loncu (ne metalnom) hladnom tekućom vodom. Zagrijte do vrenja, poklopljeno i skinite, ohladite i dodajte vitamin C, prekrijte plastičnom vrećicom i zatvorite poklopcem. Neka stoji jedan dan. Ovo će biti tamnije od tinkture. Ne razrjeđujte. Prelijte u spremnike koji mogu u zamrzivač. U hladnjaku čuvajte količinu za dva dana, a ostalo zamrznite. Dodajte vitamin C kad se ekstrakt otopi ili dok je u hladnjaku (1 čajna kašika na litru).
Za upotrebu: U programima gdje se koristi ekstra jaka tinktura koristite četverostruku količinu ekstrakta na bazi vode (8 čajnih kašika umjesto 2 čajne kašike ).
Važna napomena: ne koristite flaširanu - komercijalnu vodu za ovu tinkturu ili ćete se zagaditi izopropilnim alkoholom!


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet apr 21, 2006 3:23 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 6376
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
Pantagruel

Postano: pet ruj 30, 2005 6:49 am
Naslov: Rak i lječenje

Danas sam saznao da mi stari (iako i nije baš star) boluje od raka testisa. Sad je otišao na CT da vidi postoje li metastaze, i ako da, gdje su. Zanima me svaki savjet u vezi lječenja ove bolesti, koliko je konvencionalna medicina u tome svemu ispravna i uspješna, koje su najbolje "alternativne" metode, čajevi, lijekovi itd. Ima li netko od vas poznanika koji su oboljeli od istog raka i kako je izgledalo to liječenje te koliko uspješno? Prvo što bi mu ja preporučio (i hoću čim prođu sve te pretrage i "sitnice") je da pređe na makrobiotičku prehranu. Obzirom da je rodom iz Slavonije, to će mu sigurno teško pasti heh, ali jebiga, ako će pametno napraviti, poslušat će me. Osim toga, navodno je čaj Kabmucha jako dobar, ali on je više preventivan nego ljekovit kad se već stvari zakompliciraju jel. Ja iskreno vjerujem da će se izlječiti i to ne kažem samo da se tješim ili nešto slično već jednostavno vjerujem, ali bi htio doznati postoje li i koje su metode i sredstva da se stvar maksimalno olakša te lječenje ubrza. Danas se i konvencionalna medicina relativno lako nosi s rakom, ne znam postotak izlječivosti, ali znam da se liječi bez većih problema, pogotovo ove "lakše" varijante. U svakom slučaju svaki dobar savjet je dobrodošao, ovo je sve došlo tako najednom, samo da ne
izgubi jak duh u svemu tome, jer mislim da je kod ovakvih stvari najvažnije zadržati snažan i vedar duh. Lako je možda nama "zdravima" pričati, ali to je činjenica.

Hvala unaprijed, a što se tiče savjeta molio bih da dajete samo one koji su provjereni, a ne "rekla-kazala". Pozdrav.
_________________


ras


Postano: pet ruj 30, 2005 8:38 am
Naslov: Re: Rak i lječenje

Ovo je svojevremeno bilo, a i jos uvek je, na superzoni na forumu alternativno lecenje. Ja sam dao ovo na nekoliko mesta ali nemam povratnu informaciju. U svakom slucaju mislim da ne moze da skodi...

Cancer cells are anerobic in nature.That means they cannot survive in oxygen.Those 2 are very seriously ill people.It is possible to operate on them through hyperspace,if it is known what areas of the body are cancerous at this point,since it is spreading.The mind pattern behind breast cancer is one of anger and resentment for being rejected and suppressed by people around you.Everything starts with the mind pattern.If you do not correct that,it becomes an emotional condition and then it becomes a physical manifestation.You go to the doctor and you get rid of the physical condition,but you did not get rid of the cause from the mind pattern.

Mogu da se simptomi ublaze,ali mora da se promeni mind pattern da bi se izlecila bolest.


Ovo je terapija za rak od kojeg se dobijaju tumori:

1. Vitamin D 1000 mg na dan

2. Pau D'Arco caj: eliminates free floating cancerous cells in body and prevents environment in which they grow.

3. Chaparral caj: 6 puta na dan- unistava cancerous growths,i ne dozvoljava da se pojave novi tumori

4. Shark Cartilage: ima u kapsule ili tablete- onemogucava rast novih tumora

5. Comfrey caj

6. Takodje kupanje u morskoj soli.

Za 30 dana pokaze se razlika u stanju,a za 90 eliminisu se tumori raka.

Cat's Claw je takodje dobar za plucni rak.DHEA se moze uzimati takodje,to je inace chromosome u telu

Cat's claw ima latinsko ime,i to je biljka.DHEA se moze i naci u kapsule u apoteci,a shark cartilage takodje.Cat's claw se pije kao caj.
cat's claw je poznata u nasim podnebljima kao macina trava ili valerijana. Inace kada je kupis da bi proverio da li je prava slobodno je das macki da je pomirise i ona se skroz izgubi. Pocne da se mazi sama sa sobom.

2. Pau D'Arco: http://www.herbateka.com/taheebo.html

3. Chaparral : http://216.239.59.104/search?q=cache:bR ... divaricata)+bolesti&hl=en&start=2


4. Shark Cartilage: http://www.pansport.co.yu/catalog/index.php?id=UN265

5. Comfrey caj – Gavez:
http://www.kirka.co.yu/kirkapharma/leko ... /gavez.htm
http://www.pregled.com/zdravlje.php?tmp ... bilje_tmpl
http://www.pregled.com/zdravlje.php?tmp ... tnav=GAVEZ

Mimi

Postano: pet ruj 30, 2005 9:11 am
Naslov:

Evo jedan zanimljiv link o liječenju raka:

http://www.cps.org.yu/Zdravlje/rak.htm

I samo bih dodala da je najvažnije što tvoj otac SAM odluči. Ako on kojim slučajem ne vjeruje u alternativnu medicinu nego isključivo doktorima, nemoj ga tjerati da je primjenjuje. Na njemu je da iz nutra odluči ono što je za njega najbolje.

Pantagruel


Postano: pet ruj 30, 2005 10:26 am
Mimi (napisa):

Citat:
I samo bih dodala da je najvažnije što tvoj otac SAM odluči. Ako on kojim slučajem ne vjeruje u alternativnu medicinu nego isključivo doktorima, nemoj ga tjerati da je primjenjuje. Na njemu je da iz nutra odluči ono što je za njega najbolje.



Ma da, to sve stoji bez daljnjega...
Nije da ne vjeruje...
Uostalom u ovakvim situacijama ko da je bitno u šta se vjeruje, ako nisi zadrt i zatvoren (a moj stari nije), uzet' ćeš bilo što što bi ti moglo pomoći. Ako je ovo empirijski već nekome ranije pomoglo, ne postoji nijedan pametan razlog zašto se ne bi koristilo.

Enivej, hvala na javljanju.

Jack987


PostPostano: pet ruj 30, 2005 2:14 pm
Citat:
Citat:
I samo bih dodala da je najvažnije što tvoj otac SAM odluči. Ako on kojim slučajem ne vjeruje u alternativnu medicinu nego isključivo doktorima, nemoj ga tjerati da je primjenjuje. Na njemu je da iz nutra odluči ono što je za njega najbolje.



Slažem se u potpunosti s Mimom.

Kako sam prevodio i proučavao tekstove o koloidnom srebru, savjetovao bi mu to jer se većina onih ljudi koji su se odlučili za lječenje, izlječilo od raka. U biti, čovjek treba prvo pobjediti uzrok raka, pa onda ga možeš uspješno i izlječiti. Nek pije i do 2 dl koloidnog na dan bar mjesec-dva... da "ubije" rak, pa onda kasnije na manje količine, a usput lječi i svoje astralno tijelo u kojemu je vjerojatno i uzrok. Negdje ima začepljen protok energije. Probaj popričat sa qefektima... tu negdje na forumu ima link.
Evo, upravo sam ti danas poslao jednu lijepu dvd kolekciju. Tamo ima dosta o tome, mislim da je na engleskom, ali da se shvatiti ako znaš imalo engleskog. Ima i još bezbroj drugih stvari vezano uz teme na forumu, a i šire. Nisam još siguran, ali možda te baš "napadaju" na emotivnom planu dok trebaš jače početi proširivati svoju svijest. To najčešće rade preko drugih osoba, nama dragih. I tu je veliko odvraćanje od pravog smjera putovanja k svjesnosti. Ovo sam moraš prebroditi, probaj pričati s ocem, isprintaj mu http://www.val.hr/znanje/sdrugestrane.html
pa da možda i on rješi neke njegove uzroke ove bolesti. Neznam, na tebi je što ćeš učiniti. Ja sam već pokušavao pomoći na slične načine... obično su "obitelji" oboljelog odlučivale o tome da se NE DAJU alternativni ljekovi oboljelom, a on sam se nije ni pitao... UŽAAAAAAS! Kao da su svi odlučili da umre. Na žalost, tako je i bilo kod par slučajeva. Kao šta će mu ta voda, pa doktori valjda znaju... ovce, ovce, ovce, ooooooovceeeeeee!
Dok je u nekim slučajevima bilo toliko zahvala koloidnom srebru za očuvanje životne energije. No o tome sam već pisao mislim...

Učini što treba !

Pantagruel

Postano: sub lis 01, 2005 8:37 am
Što se tiče engleskog, pa ja studiram engleski tako da ne bi trebao biti problem hehe...

Činjenica jest da sve ima svoj uzrok i da se ništa ne događa bezveze, uostalom sve su lekcije zar ne? Ja sam trenutno u fazi u kojoj se nikad nisam osjećao bolje, a znam da je to tek uzlet i početak jer mi i svijest raste iz dana u dan, a i promjenio sam hrpu loših navika (paralelno s time stječem i vraća se hrpa starih dobrih), a nadam se da je to tek samo početak. Zapravo znam da je, nadam se samo da neću previše zastranjivati (jer nekad je normalno malo i zastraniti čisto da se podsjetimo kako je "na strani" jel Wink). Ova stvar ne da me može spriječiti nego samo malecko usporiti brzinu ali i omogućiti da naučim puno novih stvari (koje bi ionako na neki drugi način prije ili poslije naučio), kako svjetovnih tako i onih manje. Zapravo sve ovisi koliko si otvoren. Nije sve niti na meni, sigurno da i stari mora iz ovog svega puno naučiti na kraju krajeva tako to uvijek i jest. Mnogo ljudi je izašlo iz bolesti potpuno promijenjeno, nabolje. Ne znam, neću sada pričati pričice o karmi i sve to, ali neke stvari jednostavno takve jesu. U svakom slučaju, ja sam već sada siguran da će se izlječiti, jednostavno znam. Sigurno da mu neće biti lako, a i mi sami ćemo morati puno pomoći i biti tolerantni i štedljivi na nekim stvarima, ali to je sve dio toga. Moram reći da na neki čudan način, kolko god možda zvučalo i "nastrano" nekome, ova stvar me ne može usporiti koliko još jače motivirati u nekim stvarima i ojačati. Može biti i stabilizator i balans u nekim stvarima koje sam si zacrtao, a s nekom brzinom s kojom sam se zaletio možda bi se brzo prevrnuo. Tko zna, stvarno. U svakom slučaju ide se dalje.

A što se tiče alternativne medicine, heh nema te sile koja bi to onemogućila da se koristi u mojoj obitelji samo pored mene, kamoli još pored starog koji ni sam nije zatvoren što se toga tiče. Mislim ne moraš biti neki jebeni "ezoterik" da piješ zdrave čajeve i koristiš "alternativne" metode. Moraš biti potpuno vakumiran i zatvoren, a takvim ljudima ko je kriv jel. Ajd hvala i pozdrav. Smile

P.s. daj molim te skrati ovaj jedan link (rasov post) ili red koji je toliko dug da je ova tema nečitljiva bez scrollanja lijevo desno. Hvala.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet apr 21, 2006 3:25 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 6376
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
Evo, možda ovo bude od koristi, skinuto s qeffects-a:

Dijagnostika i Terapija Raka


Interesantno je da sve osobe koje su bile na snimanju kod nas,a imale su već dijagnosticiran rak, imaju jednu, odnosno dvije zajedničke slike koje se ne mogu naći kod drugih osoba i bez obzira na kojem mjestu u tijelu imaju rak. Pogledajte slike dolje.

slika
slika

Slike smo crtali ručno jer ne stavljamo na internet slike naših mušterija. Prave slike su identične poput ovih koje gledate.

Iz slika se dade zaključiti da je kod raka presudna desna pomoćna čakra u prsima, a ona je odgovorna za gornje energije.

Nadalje, interesantno je da su sve osobe koje imaju dijagnosticiran rak imale izrazito podignutu 7. čakru koja se nalazi na tjemenu glave, bijele je boje i kontrolira maštu. Naravno da je bilo velikog nereda i kod prve čakre koja je crvene boje no ona je zajednička svim bolestima. Ništa manje nije važna i činjenica da je i crni nivo, najdublji nivo u samom kvantnom svijetu također bio podignut. On je podignut i kod drugih oboljenja no ovdje se poklapa s onim mjestom na desnoj strani prsiju. Svaki poremečaj koji je vidljiv na crnom nivou znači da je bit problema duboko u kvantnom svijetu. Bit svakog problema je tamo no nije dobro ako ga mi možemo dobiti na slici jer to znači da je jako energetski podignut i da će stvarati probleme i žestoko se opirati terapiji.

Mi radimo mnogo q-slika po osobi i one se sve razlikuju. Također se razlikuju slike od osobe do osobe. No gore navedene slike su specifićne i nalazimo ih samo kod oboljelih od raka. I još nešto. Ovakve slike dobivamo i kod osoba koje su zdrave, a kod kojih jedan od roditela ima rak. Isto tako ih dobivamo i kod osoba koje su imale rak ali su ga uspjele pobijediti. Jednostavno rečeno, svaka bolest ima svoj energetski obrazac.

Kako nam one mogu pomoći za terapiju. Mnogo, mnogo..
Nema sumnje da sve što se događa u organizmu ima svoj energetski vod koji to kontrolira. Također više nema sumnje da rak "kontrolira" desna pomoćna čakra u prsima.

Ako ste pogledali Prezentaciju o q-efektima i pročitali poglavje o terapijama onda vam je jasno da standardnih terapija ima od 400-500 da se riješi neki problem.
No ako bismo išli odmah na 4. nivo, na onu pomočnu čakru i radili samo na njoj, što više to bolje , mogli bi u kratkom vremenu odblokirati zablokirani energetski vod.
I ne samo to. Izgleda da bi bilo dovoljno odmah ići na bijeli podnivo zelenog nivoa i raditi na njemu. Ako ste pažljivo čitali prezentaciju na prvoj stranici onda vam je jasno da jedan podnivo se može očistiti za 24 sata ili 4 dana po 6 sati ili 8 dana po 3 sata ili 16 dana po 1.5 sat itd.

Nitko ne može ništa garantirati, pogotovo kada je rak u pitanju. No da je vrijedno truda u to nema nikakve sumnje.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet apr 21, 2006 3:28 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 6376
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
meya

Postano: pon stu 07, 2005 6:56 pm

...zeljela sam pratiti ovaj mail GALAKSIJI ali bio mi je posaljen natrag zbog neke spam upozorenje.

ZBOG TOGA ZELI GA PODELITI SA SVIMA...

UNAPRED VAM SE ZAHVALUJEM ZA ULOZENI NAPOR DA UOPSTE PROCITATE OVAJ
MAIL.

Zbog moji slab sprsko-hrvatski... pricachu ma moj jezik-Makedonski.

Se vikam Maja. Sum od Makedonija, za vashiot web site razbrav preku
lichnost koja posle mene, misli najdobro za mene-mojot partner Smile, koj Ve
prestavi kako eden od najgolemite istrazuvachi. Se logirav na vashiot
web site prochitav najmnogu shto mozam za 4 dena i se uveriv deka mozhe
da mi pomognete vo moeto istazhuvanjeto so vasheto iskustvo.

Imam 21 godina i edna godina se boram so mnogu ednostavna bolest edna
od najzastapenite vo momentov, no kaj mene e abnormalen sluchaj. Ke
pochnam od pochetok.

Pred okolu edna godina na rutinski ginekoloshki pregled, na PAP(papa
nicolau test) na grlichot na matericata otkrija odredeni neramnini.
lekarite vo skopje (privana visoko kvalifikuvana klinika) odluchija deka
treba da go povtorat PAP testot zatoa Shto e somnitelen. Na povtoreniot
Pap test otkrija virus HPV(human pappiloma virus), virus prisuten vo
genitalnite organi koja se dobiva po seksualen pat ili dopir na koza so
koza. Vakviot virus nemashe napraveno nikakvi promeni na tkivoto odven taa
neramnina koja na biopsijata pokaza samo koncentracija na HPV virus bez
promeni na tkivo. HPV virusot beshe ispraten na tipizacija, a doktorite
preventivno reshija da primenat metoda LASER. Na kontrolata posle 2
meseci HPV virusot se rashiri vo CIN3 sostojba.Beshe ustanoven HPV tip
21.
Bidejki sakavme CIN 3 sostojbata da se tretira vo popriznaen centar na
lechenje se prefrliv vo KLINICHKIOT CENTAR LJUBLJANA kaj dr. EdA
Vrtachnik Bokal.Pred da odime beshe napravena ushte edna tipizacija i za 2
meseci beshe HPV tip 31. Dr BOkal tvrdeshe deka ne e veozmozna takva
promena na tkivoto za tolku kratko vreme i so potvrduvanje na dijagnozata
i od Klinickiot centar LJubljana bev podlozena na LEETZ metoda. Na
kontrolata posle 1,5 meseci imav negativen PAP test i Biopsija vo zdravo
tkivo shto znachi bev izlechena...

OD TOJ MOMENT VLEGOV VO NAJCUDNI SLUCHAAI VO ISTORIJATA!!!

DA pojasnam. Mojot sluchaj na bolest e chuden zatoa shto se razviva so
enormna brzina, i pravi takvi promeni na tkivoto za 2 MESECI shto vo
poznati ramki bi se sluchile za 10 GODINI, i posle sekoja operacija duplo
povekje se proshiruva TOA SHTO NE MOZEME DA GO DEFINIRAME ( a
medicinata go deklarira CIN3+ dijagnoza)

Struchno, posle negativnite rezultati, odnosno "uspeshnata" operacija,
pochnav da chuvstvuvam odredeni simptomi odnosno moeto telo kazuvashe
deka ne e vo red, po moe insistiranje go povtoriv PAP testot, i pochnaa
doktorite da se odnesuvaat ispanicheno zatoa shto za 2 meseci posle
negativnite rezultati imasheVENCI NA NEKAKVI IZRASTOCI, povtorno beshe
prisuten HPV sega tip 31 i ushte eden HPV tip 53. Odluchija da pravat
ushte edna operacija zatoa shto NESHTOTO beshe rashireno na mnogu golema
oblast. REshija da pravat KONIZACIJA.
po 2 meseci na kontrolata povtorno bev do situacija CIN3+ so 2 tipa na
virusi HPV53 i HPV nedefiniran za kogo ushte chekam rezultati.


POradi chudnosta na sluchajot KLINICKI CENTAR LJUBLJANA vkluchi ushte 2
doktori PROF> DR RAKAR, i prof dr POLJAK. SIte operacii gi izveduva
doktor MOZINA.


Se pravat ispituvanja koi jas ne gi plakjam a od rezultati dobivam samo
PAP test i BIOPSIja. ZNam deka vrShat ispituvanja na DNK no DR. BOKAL
mi kaza deka poradi kompleksnosta na chitanjeto rezultati, istite nema
da gi dobijam,

posledniot pat odnosno pred 10 dena trebashe da bide izvrsheno
povtoruvanje na klasichnata operacija KONIZACIJA no samo eden chas ( 1 hour)
pred operacija odluchija da ne ja pravat, zatoa shto na operacijata se
sprotistavi doktor RAKAR.
bidejki e avtoritet se soglasija site i odluchija da chekaat ushte 2
meseci.

Jas vo mene sodrzam chudni, no ne dobrochudni kletki koi mi go jadat
tkivoto so enormna brzina, mojot imunitet e na visoko nivo zatoia shto
praktikuvam donekade zdrava hrana voda, chekam istrazuvam se obiduvam da
pronajdam reshenie i zatoa se obrativ kaj Vas.

mojot najgolem somnez e deka pravata OPERACIJA LASER go potikna seto
toa razvivanje na NESHTOTO...


p.s SVESNA SAM DA CU IPAK "JA" BITI POBEDNIK. TREBA MI PUTOKAZ.
TREBA MI PRAVE INFORMACIJE. TREBA MI ISTINA, KAKVA BILA .....NE TRAZIM
POMOC, BUDZENJE JE POCELO( osecam to odavno ).
TRAZIM mislenje ..........


Jana

Postano: ned stu 13, 2005 12:39 pm
Naslov: prijevod

Majo,

zamolila sam osobu koja zna makedonski da prevede ovaj tvoj post. Nadam se da će se sad bolje razumijeti i da će ti netko moći poslati neki odgovor.
Želim ti da nadješ zadovoljavajuću terapiju - imaj vjeru u izlječenje, osluškuj sebe i samo idi naprijed! Vjerujem da je to moguće!

galaksija

Postano: pon stu 14, 2005 11:01 am

Ja bih ovdje samo napomenuo da se koristi sljedeća adresa u slučaju da se bilo šta šalje direktno meni:

galaksijski@gmail.com


Majo, tvoje pismo sam razumjeo, čini mi se, nešto više od 70%.

Interesuje me da li si pratila temu Koloidno Srebro?!

Pozdav!

meya

Postano: uto stu 15, 2005 10:22 pm

Procitala sam temu o koloidno srebro ali malo sam se plashila da to probam zato sto funkcija moji bubrezi e jako namalena a prochitala sam da se to talozi u bubrezima.

sad sam ukluchila makrobioticku ishanu (raw food) pocela sam puno vezbati i boraviti na svez vazduh, ne idem nikud gde se pushi, vodim kompletno discipliniran zivot.

Stvar o mojoj bolesti je to da moji doktori( a i ja trazechi po internetu) nisu sreli sluchaj koi se razvija tako brzo i mutira od jedno u drugo. Sad sam dobila DNA rezultati na virusi i nashli su HPV virus tip 31 i 53, i some unnowen genotype U moje tkivo. Ovo shto su definirali kao unnowen genotype neznaju shta je, i nemaju tehnologiju da to prouche pa zato su me ostavili neki 2 meseca na moju odnogovrnost za da odluce sta ce da rade.

najednostavnie ako neko ko ima ovakav cancer ide na pregled u ranoj fazi, kako shto sam ga ja otkrila, treba da proge oko 10 godina da napravi promene kao kod mene. KOD MENE SE TO DESHAVA ZA MANJE OD 2 MESEC
Ja mislim da sa ovim rezimom ishrane i discipliniranost organizma, vezbe za koncentracije, drzim ga u ovoj , za sad, kontroliranu fazu.

treba mi pomoc u trazenju ovakvim slichnim iskustva, i kako su tretirani.
Bez razlike dali se radi o alternativnoj medicini ili konvencionalnoj.

ja sam odlucila da probam sa hranom, vode, vezbama. Ako neko, zna, prochitao, cuo od neki drugim za neshto slichno molila bih da me upatite.
Ja trazim informacije, filtriram i sregjujem, pa na kraju odluchim sta da primenim.
KAD SE SVE OVO ZAVRSHI (SIGURNA SAM DA CE TO BITI U MOJOJ KORIST) PODELICU SA VAMA MOJU STUDIJU PA DA SVE TE INFORMACIJE I NA DRUGIMA POMOGNU.

potrudicu se da pisem na srpsko-hrvatski koliko mogu da me bolje razumete(oprostite na greske).

HVALA
POZDRAV


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet apr 21, 2006 3:30 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 6376
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
Citat:
Citat:
Procitala sam temu o koloidno srebro ali malo sam se plashila da to probam zato sto funkcija moji bubrezi e jako namalena a prochitala sam da se to talozi u bubrezima.



Ne taloži se. Nigdje, pa ni u bubrezima. To je dezinformacija. Kako bi se koloidna čestica taložila kad je nekoliko puta manja od crvenog krvnog zrnca i mnooogo manja od bilo koje stanice?

kapljica

Postano: sri stu 16, 2005 12:39 am

Ja poznajem licno nekoliko osoba kod kojih je izlijecen tumor.Dvije zene i tri muskarca(tumor testisa kod muskarca,kod zena je bio tumor grlica maternice i drugi slucaj nije bio definisan,ili ga ja nisam razumjela)koje je izlijecio poznati Bosanski travar Izet Gluhic.On licno tvrdi da moze izlijeciti SVE zenske bolesti.Mnogu djecu od leukemije je izlijecio.Takodje jedna djevojcica koja je tri puta dnevno primala inzulin je izlijecena.
Sam ovaj travar je nekad bio pacijent u bolnicama.Bio je invalid prvog stepena.
Sad trenutno lijeci jednu djevojcicu od raznih koznih bolesti i kaze ako uspije u tome(u sta on ne sumnja) bit ce prvi slucaj u historiji medicine.

Ja bih tebi maja kao i pantgruelu preporucila da licno nazovu travara pa da se posavjetuju,nista ne kosta da se raspita.
Tel: 061 146 920 Izet Gluhic Broj je u Bosni pa bitrebalo izbacit 0 ispred 6. Znaci 00387 61 146 920
Dosta sam cula o njemu od ljudi koji su se lijecili.A skoro je gostovao na radio naba i uistinu je jako interesantno bilo poslusati sta sve covjek lijeci i kako.Mnogi su se javili kojima je pomogao.Koliko sam ja mogla "osjetit" vrlo je skroman i pobozan covjek i mnoge je lijecio i lijeci bez ikakve naknade.

meya

Postano: čet stu 17, 2005 4:30 pm

Danas sam pochela da pijem nesto sto mi je spremila travarka (vrlo poznata po rezultatima sa cancerom) u Makedonii to je neka zena iz Rusije Marija Patrikova koja je pobornik ruske skole za lecenje sa travama. Isto ne naplachuje za svoj rad. Kaze da treba da osetim rezultate nakon mesec dana.

Njen broj je 070 53 12 49 ili 075 65 59 77 .

Ljudi kazu da mnogu pomaze, pa odlucila sam da probam.

Spremila je tu tekucino da se slaze sa mojom macrobiotikom, pa videcemo za mesec dana, ako ima rezultate ja cu da vam pishem.

Pozdrav

F. RA

Postano: pet stu 18, 2005 11:27 pm

Evo nešto što sam sad pronašao :

Stavite 1 kg soli ( koja sadrzi jod ) u jednu veliku, plitku kutiju i prekrijte kutiju transparentnom folijom da bi zastitili sol od necistoca. Kutiju drzite sest tjedana na suncu. Sto je sunce jace, biti ce jace djelovanje. Sol koristite kao dodatak vasim svakodnevnim namirnicama.



Naime, tu se takodjer radi o radioaktivnom zracenju, ali razlika je u tome sto ta obogacena sol svojim imunizirajucim zrakama ne unistava zivotnu energiju i ne narusava balans izmedju krvnih zrnaca poput konvencionalnih terapija ( izotop – terapije ), vec putem soli ( veliki intimus organizma jer svugdje prodire ) prodire do ugrozenog podrucja. Priroda se sama pobrinula za doziranje …



Frater Luzifer,

P.S.

Nadam se da mi F. Luzifer neće zamjerit što sam njegov tekst tu objavio
POzdrav !


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet apr 21, 2006 3:34 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 6376
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
Citat:
Citat:
Nadam se da mi F. Luzifer neće zamjerit što sam njegov tekst tu objavio



Hah, ako mu je cilj lječenje i pomaganje ljudima, onda ti zasigurno neće to zamjeriti. Dapače... A, zašto i bi?

NUR

Postano: pon vel 06, 2006 1:56 pm

Lijecio samoca vrlo uspjesno sedam mjeseci od raka pluca(velicine mandarine). Lijecen je u Banjaluckoj bolnici kemoterapijama. Ja sam na samom pocetku obezbijedio cajeve od mog priatelja Ali-ja ovdje u Australiji u Melburnu. Od njih sest stari je ostao jedini prezivjeli citavih sedam mjeseci a prvi je dosao. Zahvaljujuci cajevima rak se smanjio 20% na desnom plucnom krilu i kemoterapije je jako dobro podnosio za razliku od drugih. Nije mu opala kosa i imao je izvanrednu krvnu sliku, a doktori su se bojali da ne umre od slabog srca. Stari mi je umro 19. Augusta od mozdanog udara. Bio sam prisutan kad je umirao i to mi je veliko iskustvo koje je potvrdilo teoriju koju sam tokom zivota trazio i sakupljao.Ne umire se od bolesti vec od smrti. Medutim ovaj travar je poznat u Melburnu i vrlo uspjesan kod rakova. Narocito prostata i zenske bolesti. Poznat je i u Bosnjackoj zajednici jer je izlijecio dosta nasih ljudi. Trosio sam njegove cajeve za sinuse i depresiju vise zbog experimenta i mogu vam reci da vrlo efikasno djeluju bez nepozeljnih efekata koje imamo kod dosta ljekova.Caj naplacuje jer ga nabavlja iz citavog svijeta, znaci svih kontinenata. Ne zaraduje cajem jer ima drugi biznis. Vrlo interesantna stvar koju sam primijetio je da on nece da uzme novac ako mu novac das lijevom rukom. On ne dodiruje novac nego ti pruzi koverat da stavis novac unutra ili da das zeni. I jos nesto, za dva ista covjeka koji boluju od iste vrste bolesti cajevi su razliciti. On dobije za odredenu osobu recept od necega ili nekoga. Prijatelj mi je i pun misterija, nosi neku zastitu oko misice i oko struka od nekoga ili necega. I mislim da vidi ono sto ja nemogu vidjeti.Jako je bogobojazan i dobar covjek. On je crnac i dolazi iz Senegala, studirao medicinu u francuskoj. Htio sam reci da prvo pocinje lijeciti uzrok bolesti i onda zavrsava sa odstranjivanjem raka putem cajeva. Cajevi idu uz dijetu. Hrana za rak su secer i kvasac (germa) i nista jesti sto ima preservative ili kemikalije. Zube prati samo sodom-bikarbonom. Med moze. Ali govori Engleski i Francuski, dosta je zauzet sa pravljenjem cajeva pa cu ga pitati mogu li staviti njegov broj telefona na forum. Cajevi su prilicno skupi za nasa podrucja, zbog tamosnjeg ekonomskog stanja/

Jana

Postano: uto vel 07, 2006 7:59 pm

A koliko otprilike koštaju ti čajevi, NUR?

kokal

PostPostano: pon vel 20, 2006 7:47 pm

eve uste nekolku soveti za Meya i toa od Bitola;Kako prvo za ova koloidnoto srebro-mozi samo da ti pomozi a ne da ti nasteti,.drugo za zenata rusinkata;isto i taa ne moze da ti nasteti megutoa ne znam kolku mozi da pomogni..se raboti za vibracionalna medicina a takva najdobra e vo selo bogorodica..toa e desno od Gevgelija kaj Risto,site tamu go znaat.Znaci moras tamu toj e verovatno najdobar na Balkanot i posiroko..covekot naplaka(povece radi zenamu po 500 den) a ce te napolni so visoki frekfrencii,druga najdobra vibrac.med.e homeopatija pa ako te interesira poveke mozis i po tel.da se javis 047 228876..kokal ili kokal_1@yahoo.com bi sakal da ti zastedam vreme

koga veke spomnav homeopatija-najblisku do tebe e Sofija Dr.Petar Najdenov..lesno moze da se najde ima www.sajt za algi pobaraj na intern.
Vo tvojot slucaj se raboti za virus predizvukan od nositeli na mijazmi od gonoreja pa verojatno lekot e medorinum 200 c.megutoa najdobro e da odis vo sofija samo prvo najdi go i dogovori se. Sekoja druga varijanta pogotovo alopatska(medicinska) e promasaj..moe dlaboko ubeduvanje e deka medicinata pravi direktna steta na site..da bese barem nestetna iako ne lekuva,megutoa pravi ogromni steti osven vo dijagnostika..

meya


PostPostano: čet vel 23, 2006 3:06 pm

mojot slucaj beshe se osven gonoreja ili neshto slichno.edinstvena zaednicka rabota e shto se prenesuvaat po seksualen pat a ne spagjaat ni vo ista grupa na virusi. Znaci se raboti za virus koj spored ispituvanjata go imaat okolu 90 procenti od zenite samo shto kaj nekoi se aktivira kaj nekoi ne. Kaj mene se aktivira i napravi problemi.RAkot dojde sleden i se pojavuvashe i ekspanzivno se shireshe za mnogu kratok period.
Ne znam dali mnogu se razbira no rusinkata dade nekoi predviduvanja koi do datum ispadnaa tochni. Od poslednata kontrola jas vekje oficijalno nemam rak nitu shteten virus.
Sepak blagodaram na informaciite, sepak smetam deka najveke od se pomognaa vezbite vo mozokot, pozitivnoto razmisluvanje i prijatnata atmosvera koja ja sozdadoa moite roditeli za da ne se cuvstvuvam vo nieden moment bolna duri koga bev vo najlosha sostojba.
TI blagodaram ushte ednas za informaciite
pozdrav
maja


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet apr 21, 2006 3:35 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 6376
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
Grunfer:


Postano: pon lis 10, 2005 5:35 pm
Naslov: Beating cancer

Beating cancer -- how to take charge of your cancer cure and outlive the lies of the cancer industry

Here's an example of how backwards health care really is in this country: it's actually front-page news that a cancer center is serving anti-cancer foods in its cafeteria. This is taking place at the Miami Cancer Center at Mercy Hospital. And it's apparently a big deal. Wow! Front-page news. Nation-wide news. Here is a cancer center serving foods that actually prevent cancer. Who woulda thunk it? Just the fact that this is news tells you how backwards the health care system in this country is, because if they're just now serving anti-cancer foods, what on earth have they been serving up until today? Cancer-causing foods?

Today, you can find fast food restaurants, pizza joints and hamburger stands in hospitals all across the country. It should be an embarrassment to organized medicine. It should be an outrage to every patient who enters such an institution. These are supposed to be places of health, yet they are serving people foods with toxic ingredients like sodium nitrate, saturated animal fats, refined white flour in the buns of these hamburgers and MSG in the meats. There's sugar in the tomato sauce, acrylamides in the fried foods, and hardly a speck of life left in the menus of most hospitals. There is truly dangerous food being served right now in cafeterias at cancer centers, hospitals, clinics, and, of course, public schools, all across the country.

Stop killing the hospital patients with junk food
There's a heart surgeon at the Cleveland Clinic who has taken a stand and said, "We want McDonalds out of this clinic. We want these junk food and fast food restaurants out." But the staff there is against him. They say, "We want our junk food. We want our diabetes-promoting, heart disease-promoting, cancer-causing foods. It's our choice." They want this stuff. Gosh, I hate to say it, but have you ever been in a hospital and looked at the health of the nursing staff? I used to volunteer in a nursing home. I have seen it first-hand. These are not the healthiest people in the world, not by a long shot.

I'm sorry if I'm offending anyone with this, especially if you're trying to make a positive difference. I'm not trying to attack any particular individual, but how can we call this health care? How can we call it anything other than a disease care system? It's a sick care system, and the whole system itself is sick. It thrives on sickness. It thrives on keeping people sick by actually feeding them disease-promoting foods as they come into the hospital (and a little more disease-promoting food when they leave the hospital). By the way, right in the middle of your surgery recovery, they're going to bring you more disease-causing foods, right to your bedside. They're going to charge you gourmet meal prices for that food, even while it's loaded with chemicals that will probably make it even harder for your body to recover from whatever surgical procedure you just endured.

How dare they call it medicine
It's just outrageous. Sometimes I get emails from doctors who say I'm outrageous. They say, "How dare you question organized medicine? How dare you think that you know anything about nutrition or healing?" I say back to them, "How dare you claim to be a doctor when you're working in a system that's feeding disease-promoting foods to patients! How dare you claim to be a doctor! On one hand, you claim to have all this medical knowledge, and, on the other hand, you're sick, your staff is sick, your patients are sick and you are feeding them disease-causing foods inside and outside the hospital. You're not even teaching people how to be healthy. How dare you call yourself an M.D. or a doctor! You have no such right."

A medical degree does not give you the right to claim you know how to heal people. You know nothing about healing until you venture outside the bounds of traditional organized medicine and have healed yourself first. If you have a healthy body and mind and a healthy sense of self esteem, and you don't have to step on all the people around you with your over-inflated ego, and if you have the ability to be a healer and share information with people and help uplift people around you, then you can call yourself a doctor, and it doesn't matter what degree you have. You can call yourself a doctor when you are a true healer, not when you have a medical degree and you work in an institution of disease called a hospital or a cancer center.

All hail the cancer center
When I say institutions of disease, I mean it. Look at what they're named -- an institution that's supposed to be treating people with cancer. What's it called? It's called a cancer center, as if it's a center erected to worship cancer. It's a cancer center.

Shouldn't it be called an anti-cancer center? Shouldn't it be called a health or wellness center? Well, no, it's not their focus. Their focus is on cancer. It's called a cancer center, almost as if it's some kind of monument to the disease. I think that all the people whose jobs depend on disease in some way worship the disease. They worship them because those diseases give them job security. The very names of these institutions eliminate any possibility of living in a world free of cancer, because if you have an institution named the Cancer Center, then how in the world can anybody who works there even consider the possibility of curing cancer? Then what would it be? It would be the Empty Cancer Center. It would be the Closed Down Cancer Center.

Shouldn't these institutions really be there to try to help people eliminate cancer? But that's not what all these cancer centers are doing. They are really there to manage these diseases. I say, bring in the alternative healers, and help these people be free of cancer. I can't tell you how many people I've talked to -- clinicians, people trained in herbal medicine and Traditional Chinese Medicine, or even those trained in Western medicine -- who are doing some advanced research on cancer. They've cured cancer, or more accurately, they've helped patients cure their own cancers, because cancer is a disease that is actually quite easy to beat, especially if it's caught in the early stages.

This is not a difficult disease to eliminate, but in modern medicine they try to make it complicated. They try to talk about the microbiology of what's happening, at the cellular level, what's happening with the angiogenesis factors and the genetic influences. They try to figure out the biochemistry and physics, but they get lost in all the details. They forget about the big picture, which is, "Hey, we want this patient to be free of cancer. What do we have that really works?"

Many cures for cancer exist right now
At last count, in my own research, I counted 18 cures for cancers -- 18 different cures. They cover all different kinds of cancer: multiple myeloma, brain tumors, leukemia, breast cancer, prostate cancer, cervical cancer, lung cancer and many others. Eighteen different cures for cancer. Now, the FDA says, "Oh no, you can't claim there's a cure for cancer." And organized medicine says, "Oh no, you can't claim there's a cure. There's no such thing as a cure." Then, if a patient is actually cured using some of these therapies, organized medicine still won't admit they're cured. They don't have the guts to stand up and say that maybe they were wrong, and maybe there is a cure for cancer. They think, "No, no, no, there is no such thing." I don't think any cancer center will admit there is a cure for cancer. They'll say, "No, it's just a permanent remission."

I'm here to tell you that there are cures for cancer. In fact, every day when I go running through the desert, I'm jogging by literally tons and tons of anti-cancer desert plants right outside my back yard. People are being cured of cancer every single day all over the world. They are curing themselves of cancer. It is just that it has been criminalized here in the United States. It has been outlawed because we live in the Dark Ages of modern medicine, in a system of oppression that tries to censor the truth and make curing cancer illegal. It's a system that tries to discredit all these alternative therapies and at the same time, tries to make a fortune managing all of these diseases that are easily preventable and curable if people just turn to therapies like a raw foods diet or the elimination of all animal products and processed foods from their diets.

Remember, it's headline news that this cancer center is serving anti-cancer foods. That tells you just how far behind things are in this country. You would think with all the hundreds of millions of dollars that have gone into cancer research -- this so-called research that's going on to find a cure for cancer -- that with all these doctors who study cancer, all these oncologists trained in the diagnosis and treatment of cancer and all this incredible research that the pharmaceutical companies claim to be doing to make your life better... with all this going on, you would think somewhere along the line, somebody would have said, "Gee, maybe we should feed these people some anti-cancer foods."

It's common sense, right? If they put me in charge (which will never happen, so don't worry), I would walk in and scrap that whole menu at the cancer center, and I would give them a menu of serious anti-cancer foods: things like raw, organic vegan foods, loaded with broccoli, sprouts, cauliflower, kale, garlic, beans, berries, raw nuts and the like. After a couple of months of that, and some alternative therapies, those patients would never need to come back. Most of those patients would be free of cancer. Of course, that is one of the many reasons why they would never invite me to come in and do something like that. I would bankrupt these cancer centers by eliminating all their repeat business. I'd send people home cancer-free. And that's bad for business in the cancer industry. Their greatest fear, I believe, is that someone will actually promote a simple cure for cancer. It would wipe out a billion-dollar industry of profit and power.

Cancer cures from nature
Sometimes people say, "Okay, Mike, let's hear what you've got. You're talking big about this stuff. Name some anticancer foods." That's easy. Let's start with broccoli. Get some raw broccoli in your body. Broccoli sprouts are potent anticancer foods. Let's talk about some nutrition supplements -- selenium, zinc and modified citrus pectin for prostate cancer, for example. Vitamin D is a potent moderator of cancer tumor cell growth, so if you get enough vitamin D in your body, you're going to prevent and even help reverse prostate, cervical and breast cancers. The way you get vitamin D is to get some sunshine on your skin. This is not rocket science, folks. Doctors try to make it sound complicated, but it isn't.

You have anticancer properties in blueberries, and in all of the small fruits – blackberries, raspberries, acai and goji berries from Asia. Then you have onion, ginger and garlic. Garlic is phenomenal as an anti-cancer food. It contains sulphur compounds that just obliterate cancer cells. You've got spirulina, which contains anticancer phytochemicals called phycocyanin, which provide a blue-green color. When injected into breast tumors in laboratory studies in Japan, it's been shown to cause breast tumors to self-destruct. You've got chlorella and oxygen treatments. There is a product out there called Cell Food; when you take it into your body, it creates nascent oxygen and hydrogen. This oxygen helps create an environment in the body in which your body naturally eliminates its own cancerous cells. That's just the tip of the iceberg here.

Then you have traditional Chinese medicine, with some powerful anti-cancer herbs. There's an outstanding book on that by Michael Tierra, who is a master herbalist, and really one of the best herbalist authors out there. He's got a book called Treating Cancer with Herbs. This book teaches you about medicinal mushrooms -- the reishi mushrooms and the shitake mushrooms. Beyond that, we have anti-cancer oils: salmon oil, flax oil and cod liver oil. The list just goes on and on.

I haven't really covered them all, but in addition all those healing foods, there are all the foods you can eliminate from your diet to stop poisoning your body and stop giving yourself cancer. What are those foods? Well, there's sodium nitrate, which is in almost every processed meat product, found in every grocery store in the world, so if you just eliminate processed meats, your cancer risk plummets. You should also eliminate hydrogenated oils and partially-hydrogenated oils, both of which strongly promote cancer.

Eliminate homogenized milk and dairy products. Stop drinking liquids excreted from the glands of other species. (You thirsty pervert...) Eliminate all red meat from your diet. Eliminate all liquid refined sugar, such as soft drinks made of high-fructose corn syrup. Eliminate all food additives, preservatives and artificial colors; eliminate MSG, which is known as monosodium glutamate, yeast extract, hydrolyzed vegetable protein and autolyzed vegetable protein. Eliminate aspartame and sucralose and all the artificial chemical sweeteners. Eliminate white flour; stop barbecuing your meat, because barbecuing meat creates chemicals that cause colon cancer and stomach cancer. Stop cooking your food at extremely high temperatures. Or, better yet, become a live foods vegan. I'm just naming off a few things. You can be cancer-free if you follow the recipe.

Curing cancer is not profitable
So why aren't the cancer centers in this country giving people this recipe? It's freely available. I just named off some of the best strategies out there that are very easy to follow. So why aren't cancer centers giving people this information? Ill tell you why. There's no money in it. A world free of cancer is a world without any paying cancer patients. That's why there's virtually NO effort or investment being spent on the prevention of this disease.

The answers to cancer, to living free of this disease, are right here in front of us, right now. You can walk outside your door and look at nature, and those are the answers to cancer right there. It's not that difficult. It's eating foods of different colors; the rainbow diet. There's an anti-cancer strategy right there. There's another book called, Eat to Beat Cancer that lists all the anti-cancer foods out there, everything from nuts and peanuts to legumes, brown rice, onions, kale, spinach and cauliflower. If you do these things right, you won't have cancer. There's another book by Dr. Gabriel Cousens called Conscious Eating that gives you loads of information on using live foods to eliminate chronic disease (and heal the planet, too).

Cancer is not a matter of luck. Only doctors and pharmaceutical companies want you to think it's a matter of luck. If they can convince you to believe that, then you'll go through life thinking it doesn't matter what you eat, and then you are much more likely to have a poor diet and end up with the disease, which makes them a lot of money.

I am just astonished at what we have in this country -- this system that claims to offer health care is a complete myth. There is no health care. There is just disease management, exploitation and profiteering. That's the system we have in this country today, and the fact that it is headline news that a cancer center is serving anti-cancer foods is proof that we still live in the Dark Ages of modern medicine. We still live in an age of censorship and oppression, distortion and propaganda. The organizations out there pushing the pro-cancer propaganda include every major medical association and disease organization you can name. They also include medical journals that disallow the publication of articles on alternative medicine. These are some of the players who are defending this "Dark Ages" system they call medicine, which is really just a gimmick to turn the human body into a profit-generating machine for Big Pharma.

You were designed to live in a state of perfect health
How do I know all this to be true at a personal level? Because I'm the healthiest I've ever been in my life. I am healthy because I fired my doctor, I swore off prescription drugs and I started teaching myself about health and nutrition (see related ebook on nutrition). I reversed my disease. I eliminated chronic back pain and I eliminated my borderline diabetes, obesity and depression. I did it all by turning to nature and ignoring all the information from modern medicine, companies, the FDA, the mainstream press, medical schools, cancer centers and everybody else. That information will, in my opinion, lead to a life of chronic pain, degenerative disease, and medical bankruptcy.

If you want to be healthy, you've got to acknowledge your human nature and your interaction with the natural world around you. You have a blueprint for health in you right now. You're supposed to be healthy. That's your DNA. Doctors always talk about DNA as providing a blueprint for disease, which is hogwash. They never tell you about how your DNA actually is designed to keep you at a perfect point of health. That's the whole point of the DNA -- to pass on a blueprint that lets you survive and reproduce. That's basic science, folks. How on earth can doctors think that DNA passed down through hundreds of thousands of generations could have a gene that would cause heart disease? That's ridiculous. They must not know anything at all about natural selection, because if someone caries a gene that kills them, guess what? They don't reproduce. So the genes that you have are genes that have survived and thrived through all of these generations, from healthy ancestry down to today, giving you the gift of a blueprint for perfect health.

The only reason you aren't in perfect health today, and the only reason we aren't healthy as a nation, is because we've gone off the map. We stopped following the blueprint. We changed our environment. We changed our foods, our diet, our levels of stress, our use of toxic products like personal care products, deodorants, shampoos, laundry products and soaps with triclosan and antibacterial chemicals. We started popping prescription drugs like a bunch of crack addicts in this country. Forty percent of the nation now is on prescription drugs. Then when people get sick, we poison them with chemotherapy and radiation, and we call it medicine.

So you want to be healthy? Get back to your nature. Recognize that you have a natural blueprint for being perfectly healthy. Now, as one disclaimer to all this, I want to tell you that it is important to work with a qualified health professional during any major health transition. That should be a naturopathic physician, ideally... or an M.D. who has really educated himself or herself about alternative medicine, nutrition and lifestyle changes. And there are such M.D.s out there. You just have to ask around and find one. You can't just settle for any old M.D., or you might get someone who is a big drug pusher.

And if you ever have to go to a hospital or cancer center, take my advice: Bring your own food. You don't want the stuff they're going to feed you; that is, unless you want to stick around the center for a lot longer. If that's the case, then go ahead and eat their hospital food. That will keep you in the hospital a few extra days, probably. But if you want to be healthy and free of disease, or if you want to recover from an injury or some kind of surgical procedure, bring your own food.

http://www.newstarget.com/011701-07.html
_________________
“Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES. Much PAIN but still time. BELIEVE. There is GOOD out there. We oppose DECEPTION. Conduit CLOSING,”


Evo, do ovdje su postovi preneseni. Sad bih molio sve da budu :ontopic:

Hvala svima!

:wink:


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pet apr 21, 2006 11:47 pm 
Offline
Početnik

Pridružen/a: pet apr 21, 2006 10:57 pm
Postovi: 18
Lokacija: Beograd
Eto i ja da se javim...
poshto sam prochitala dosta stvari,bila na nekim forumima doshla sam i do ovoga trazeci vitamin b-17 za svoju majku kao dodatak terapiji.
Da skratim prichu moja majka ima 2 sekundarne metastaze na mozgu a primarni nismo nashli.Da ne bi prichala istorijat poshto sam sve vec pisala na jednom medicinskom forumu(ne znam pravila foruma da li smem da ostavim link) ona je 3 puta padala u blagu komu,u medjuvremenu je krenula na pripreme za Brojsovu,bilo je jako teshko...
Ostale su nam josh 2 nedelje,period opshte detoxikacije josh nije krenuo,krvna slika joj je extra samo shto joj je memorija josh uvek katastrofa.(zahvacena je leva strana mozga)
Shto se tiche Brojsa,moja majka pije samo chajeve,biljne tinkture gde svaka ima svoju ulogu(zamene za hemijske lekove+dodatke za dizanje imuniteta ling shi,ehinacea gingseng i ostalo) i stavljamo joj obloge od djumbira,gaveza,rastavica i kupusa i ima umesto brojsovog soka koji je inache "obrok" sok od pshenichne trave.
Jako bitna uloga je klistiranje,shto vishe puta dnevno to bolje jer se tako chisti organizam.Chajevi se uzimaju gutljaj po gutljaj ravnomerno rasporedjenim po danu,20 minuta se pravi pauza izmedju chajeva i tinktura.
Veoma bitno je pridrzavati se svih stvari,ne kombinovati ono shto ne sme
biti uporan i pruziti punu podrshku pacijentu!
I ja sam isto tako chitala i pravila selekciju pre mesec i kusur dana,moj izbor se sveo na makrobiotiku i brojsa.Verujte ljudi sve je u ishrani...

http://www.cps.org.yu/Zdravlje/bse.htm samo prochitajte ovaj text...


Drago mi je shto ovde ljudi bar uchestvuju zajednichki u reshavanju problema,na ostalim forumima nije bash tako,svi se ponashaju kao da je rak neka tabu tema a kad im spomenem b-17 misle da nisam normalna!


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: sub apr 22, 2006 10:02 am 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 6376
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
Jetza, dobrodošla!
Citat:
(ne znam pravila foruma da li smem da ostavim link)


Naravno da smiješ! Samo daj! I hvala što iskustva dijeliš sa ostalima.

Možeš i tamo taj tekst copy-paste ovdje ( otvoriš paralelno 2 puta Internet Explorer ili što već koristiš kao web browser )...

Ako što treba, slobodno pitaj, ovdje ljudi hoće pomoći, a i diskutiraju oko svega ( rak je ovdje - manji problem s obzirom na stanje na planeti )... no ne i beznačajan!

:wink:


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: ----
PostPostano: sub apr 22, 2006 1:02 pm 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sub sep 17, 2005 1:35 pm
Postovi: 48
Lokacija: Beograd
Evo, konačno sam uspeo da se ulogujem. Pre oko dve nedelje sam saznao da mi otac boluje od raka pankreasa i da je taj rak u njemu već nekih godinu dana...Maligni je, izgleda da je zahvatio linfne žlezde...Otac mi je operisan u utorak, ali to je bila samo istraživačka operacija, nije ništa izvadjeno....Pročitao sam tekst o b 17, šta mislite o tome ? Unapred hvala svima na savetima ... Pozdrav sviima! :D


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: sub apr 22, 2006 2:25 pm 
Offline
Početnik

Pridružen/a: pet apr 21, 2006 10:57 pm
Postovi: 18
Lokacija: Beograd
Jack hvala na gostoprimstvu,evo linka pa ako vas interesuje

http://www.doktor.co.yu/forum/viewtopic.php?t=4996

Volela bih da sam ranije doshla do ovog foruma,mozda bi mi bilo lakshe da pronadjem odgovore iako znam da bi sigurno opet izabrala Brojsa.
Tako da ja u principu nisam vishe toliko ovde da bi nashla odredjene odgovore,vishe imam cilj da pomognem drugima poshto znam koliko je meni mozganja,chitanja i blejanja po netu trebalo da izvuchem ono najbolje.
Sto se tiche savremene medicine,moja majka je zbog nje ovde gde jeste i tu vishe nema shta da se pricha.Ja ne kazem da ne treba ici doktoru,mozda je u nekim drzavama drugachije zbog povoljnijeg materijalnog statusa ali u Srbiji definitivno lekari greshe i to zeshce!
A i ako to zanemarimo,opet ta "savremena medicina" nema da ponudi neshto konkretno!
Ustvari ako rezimiram sve prochitano u vezi sa medicinom sve se svodi na jednu rechenicu koju sam negde prochitala i koja mi je tek sad logichna-
medicinski lekovi uglavnom samo otklanjaju simptome,ne i uzrok!

Ja se lechim od poremecaja hormona 7 godina,pijem kontraceptive...chim prestanem opet isti bolovi muchnine groznica i ostalo
...boli vas glava,popijete tabletu,prodje glava...ali zashto je bolela???
eto to su primeri uklanjanja simptoma!

I josh jedna veoma bitna stvar,mozda josh bitnija-
ne kaze se dzabe,zdravlje na usta ulazi-ishrana je zdravlje,ne kolichinski kako to ljudi pogreshno tumache,vec shta!!!

Po Brojsu,rak je bolest poremecaja ishrane na pvom mestu pa tek onda alkohol,nikotin,stres i sva ona zagadjenja koja utichu na zdravlje choveka!


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: sub apr 22, 2006 7:05 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 6376
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
Evo, možda će nekome i koristiti ( ovo sam objavio na stranicama Znanja već ):

O BOLESTI

Walter Last radio je kao kao biokemičar i kemičar istraživač na medicinskim odjelima nekoliko njemačkih sveučilišta i u Bio-Science Laboratories u Los Angelesu, SAD, a kasnije kao nutricionist i prirodni terapeut u Novom Zelandu i Australiji.Napisao je brojne članke o zdravlju kao i nekoliko knjiga, uključujući Heal Yourself i Healing Foods (Penguin Books) i Natural Way to Heal (Hampton Roads Publishing). Internet stranica Waltera Lasta, koja pokriva teme koje se tiču zdravlja, znanosti i duhovnosti je na adresi http://mrbean.net.au/

Njemački liječnik Ryke Geerd Hamer (r. 1935.) imao je izuzetno visok postotak uspješnosti sa svojom terapijom liječenja raka – daleko veći od bilo koje terapije koju sam vidio. Prilikom jednog od nekoliko suđenja progonjenom dr. Hameru, javni tužitelj (u Wiener Neustadtu u Austriji) morao je priznati da je 6,000 od 6,500 pacijenata s pretežno uznapredovalim stadijima raka još bilo živo četiri do pet godina nakon tretmana dr. Hamera. To je uspješnost od 90% - gotovo potpun obrat rezultata koji se mogu očekivati nakon konvencionalnog liječenja uznapredovalog raka.

Dr. Hamer je dobio rak testisa nedugo nakon što je njegov sin ustrijeljen 1978, i pitao se da li je sinovljeva smrt bila uzrok njegovog raka. Ipak, tek je tri godine kasnije, radeći u bolnici za liječenje raka na Sveučilištu u Münchenu, dr. Hamer mogao započeti s ozbiljnijim istraživanjem raka. Nakon toga istražio je i dokumentirao 15,000 slučajeva raka, i otkrio je da su uvijek bile prisutne sljedeće karakteristike, koje je nazvao Željeznim pravilima raka.



Željezna pravila raka

1. Svaki rak i slična bolest počinju kao DHS – Dirk Hamer Sindrom (nazvan po njegovom sinu). To je ozbiljno, akutno dramatično i izolirajuće iskustvo konflikta i šoka. Istovremeno se manifestira na tri razine: na psihi, mozgu i organima.

2. Tema psihičkog konflikta određuje mjesto fokusa Hamer Herda, u mozgu, i mjesto raka u organu.

3. Tijek psihičkog konflikta u međuovisnosti je s razvojem Hamer Herda u mozgu, i razvojem raka u organu.

U trenutku konflikta-šoka, na predodređenom mjestu u mozgu događa se nešto poput kratkog spoja. To se može snimiti kompjuterskom tomografijom (CT), i nalikuje koncentričnim krugovima na streljačkoj meti ili površini vode nakon što je u nju bačen kamen. Kasnije, ako se konflikt razriješi, CT slika se mijenja i razvija se edem i, konačno, ožiljak.

Iz sljedećeg primjera može se vidjeti koliko su ova oštećenja moždanog tkiva specifična i precizno smještena. Nakon stručnog predavanja, jedan liječnik dao je dr. Hameru CT sliku mozga i zamolio ga da ju protumači. Dr. Hamer je iz nje dijagnosticirao da pacijent ima novi karcinom mjehura koji krvari i u fazi je zarastanja, stari karcinom prostate, dijabetes, stari karcinom pluća i gubitak osjeta u određenom dijelu tijela, uz odgovarajuće emocionalne konflikte.

Zapanjuje činjenica da je dr. Hamer uspio pokazati da se istovremeno s pojavom koncentričnih oštećenja tkiva mozga na CT-u odgovarajućeg organa također mogu vidjeti takve koncentrične lezije. Prema dr. Hameru, do toga dolazi istog trenutka kada psihički šok pogodi podsvjesnu razinu, i iste sekunde počinje razvoj raka. Međutim, i druge bolesti mogu biti uzrokovane istim mehanizmom. Ozbiljnost bolesti može ovisiti o drugim fiziološkim, energetskim i prehrambenim faktorima, ali njena priroda i lokacija određene su sadržajem konflikta-šoka.

Dr. Hamer vjeruje da se međuodnos ključnih emocionalno stresnih događaja, pogođenih dijelova mozga i odgovarajućih organa razvio kao čovjekova evolucijska prilagodba iz sličnih programa u životinjskom svijetu. Kada neočekivano doživimo emocionalni šok, pokreće se program za hitni popravak – biološki program za konflikte – s ciljem vraćanja jedinke u normalno stanje. Takvi programi mogu se čak odnositi na obitelji ili druge grupe.

Dr. Hamer daje sljedeći primjer. Majka vidi kako njeno dijete doživljava tešku nezgodu. Gledano evolucijski, djeca se brže oporavljaju ako dobivaju dodatne količine mlijeka. Zato majčin biološki program za konflikte pokušava potaknuti stvaranje mlijeka povećanjem broja stanica u dojkama. Ako je majka dešnjakinja, to će istog trenutka uzrokovati pojavu Hamer Herda (Termin izvorno potječe od protivnika dr. Hamera koji su strukture u mozgu koje je on otkrio posprdno nazvali «Hamersche Herd» – Hamerovi komični fokusi) u određenom dijelu njene desne moždane hemisfere, što se pak odražava na njenoj lijevoj dojci. Kad se dijete oporavi, konflikt se počinje rješavati i dodatno mlijeko više nije potrebno. Majka dobiva dobroćudni oblik tuberkuloze u toj dojci koja razgrađuje suvišne stanice dojke. Ali ako mikobakterije potrebne za taj proces nisu prisutne, područje se može samo kalcificirati i ostati kao uspavani tumor.

Isti proces događa se kod životinja. Ovca kojoj vuk odnese janje pokazuje sklonost prema raku vimena; strana ovisi o tome da li je lijevonoga ili desnonoga. Međutim, ovca najčešće rješava taj konflikt tako što ojanji novo mladunče.

Sljedeći primjer može ilustrirati kakvu je vrijednost u preživljavanju ovaj mehanizam izvorno imao. Zamislimo da lav goni antilopu. Antilopa mora u trenutku mobilizirati sve svoje snage da bi preživjela. Vodstvo preuzima simpatički živčani sustav, a k tome se u mozgu aktiviraju i određeni centri koji potiču aktivnost pluća. Nakon uspješnog bijega, životinja će se odmoriti, a parasimpatički živčani sustav nakratko će preuzeti nadzor kako bi normalizirao tjelesne funkcije.

Ako se, umjesto toga, nekoj osobi priopći da ima rak, čak i ako je dijagnoza pogrešna, zbog istog straha od smrti pokreće se onaj isti biološki program koji je pomogao životinji da pobjegne. Povećava se razina stresa i aktivira se veza između mozga i pluća, ali sada se nema kamo pobjeći. Dok se konflikt ne razriješi, što može potrajati godinama, postojat će neprekidan stres, kao i stimulacija aktivnosti pluća od strane mozga, koja će sada poprimiti oblik povećanja kapaciteta pluća zbog neprestane diobe stanica.

Ovaj proces može se zaustaviti samo isključivanjem prekidača u mozgu kroz gašenje izvornog konflikta-šoka. To se događa kada je pacijent podvrgnut operaciji ili prirodnoj terapiji za koju u potpunosti vjeruje da će dovesti do izlječenja. Ali, ta ista procedura neće riješiti konflikt kod pacijenta koji sumnja u njenu učinkovitost, i bolest će nastaviti napredovati. Zahvaljujući radu dr. Hamera, ovo više nije samo nepotkrijepljena pretpostavka, već znanstvena činjenica koju je u svakom trenutku moguće provjeriti CT pregledom mozga.



Sljedeća lista prikazuje neke od odnosa između konfliktnih osjećaja i pogođenih organa:

Kora nadbubrežne žlijezde – kriva usmjerenost, zavedenost na krivi put;

Mjehur – ružan sukob, prljavi trikovi;

Kost – nedostatak samopoštovanja, osjećaj inferiornosti;

Mliječne žlijezde u grudima – uključuje brigu ili nesklad;

Mliječni kanalići u grudima – konflikt razdvajanja;

Dojka, lijeva (kod dešnjaka) – koflikt oko djeteta, doma ili majke;

Dojka, desna (kod ljevaka) – konflikt s partnerom ili drugim osobama;

Bronhi – teritorijalni konflikt;

Grlić maternice – ozbiljna frustracija;

Debelo crijevo – ružan, neprobavljiv sukob;

Žučni mjehur – konflikt suparništva;

Srce – neprestani konflikti;

Crijeva – neprobavljiva gruda bijesa;

Bubrezi – nedostatak volje za životom; konflikt povezan s vodom ili tekućinom;

Grkljan – konflikt straha i uplašenosti;

Jetra – strah od gladi;

Pluća – strah od smrti gušenjem, uključujući i strah za nekog drugog;

Limfne žlijezde – nedostatak samopoštovanja povezan s lokacijom;

Melanom – osjećaj prljavosti i oskvrnutosti;

Srednje uho – nesposobnost dolaska do nekih prijeko potrebnih informacija;

Usta – nešto se ne može sažvakati ili zadržati;

Jednjak – nešto se ne može imati ili progutati;

Gušterača – uznemirenost i bijes u sukobu s članovima obitelji ili u vezi nasljeđa;

Prostata – ružnan sukob u vezi sa seksom ili sa seksualnim konotacijama;

Rektum – strah od beskorisnosti;

Koža – gubitak integriteta;

Slezena – šok uzrokovan tjelesnim ili emocionalnim ranjavanjem;

Želudac – neprobavljivi bijes, previše progutanog;

Testisi i jajnici – koflikt gubitka;

Štitnjača – osjećaj nemoći;

Maternica – seksualni konflikt.



Ovo su još neke specifične bolesti povezane s konfliktnim osjećajima:

AIDS – Dr. Hamer je primijetio da nitko nikada nije umro od AIDS-a a da prije toga nije saznao ili bio uvjeren da je HIV-pozitivan. Ovo upućuje na zaključak da je, kao i kod raka, negativna percepcija povezana s AIDS-om ta koja uzrokuje njegove razorne učinke.

Angina pektoris – Uzrokovana je teritorijalnim sukobom u aktivnoj fazi, i srčanim infarktom u fazi izlječenja.

Dijabetes i hipoglikemija – Desnoruka žena dobit će hipoglikemiju zbog tjeskobe ili odvratnosti, ali ako je ljevoruka, dobit će dijabetes ovisan o inzulinu. Desnoruk muškarac dobit će dijabetes ovisan o inzulinu zbog sukoba koji uključuje otpor ili borbu protiv nečega, ali ako je ljevoruk, dobit će hipoglikemiju.

Paraliza lica – Strah od gubljenja lica, posljedica ismijavanja.

Hemoroidi – Desnoruka žena s problemom identiteta i ljevoruki muškarac s teritorijalnim bijesom u fazi izlječenja, dobit će hemoroide.

Srčani infarkt – Borba za teritorij ili njegov sadržaj

Multipla skleroza i paraliza – Nesposobnost bijega, nastavljanja ili pridržavanja, ili kada se ne zna što bi trebalo napraviti

Psorijaza – Uključuje konflikt razdvajanja od majke, oca, obitelji, doma, prijatelja ili kućnih ljubimaca.

Psihoze svih vrsta imaju jedan ili više aktivnih Hamer Herdova u objema moždanim hemisferama.

Reumatizam – konflikt brutalnog razdvajanja koje je uzrokovalo bol i patnju.

Vitiligo, Leukoderma – konflikt ružnog ili brutalnog razdvajanja.



Bilješka o dominantnoj ruci:

Ljevaci razvijaju probleme na suprotnoj strani od pravih dešnjaka. Dominantna je ona ruka koja se prilikom pljeskanja nalazi gore. Kod desnorukosti, svi mišići na desnoj strani tijela povezani su s partnerom, a možda i drugim osobama, a svi mišići na lijevoj strani povezani su s djecom ili vlastitom majkom.

Ta se stanja mogu promijeniti kod hormonalnih promjena, kao prilikom uzimanja kontracepcijskih pilula ili kod menopauze.



Izbor žarišta konflikta događa se kroz podsvjesne asocijacije. Na primjer, biološki konflikti koji uključuju vodu, ali i druge tekućine kao što su mlijeko ili ulje, dovode do raka bubrega; strah od smrti dovodi do raka pluća; psihološko gutanje većeg zalogaja nego što se može probaviti dovodi do raka želuca ili crijeva. Izvorno, u životinjskom svijetu, zaista se radilo o velikom zalogaju hrane, ali u našem slučaju može se raditi prevelikim financijskim obavezama, ili o bilo kojim drugim preuzetim dužnostima koje se ne mogu ispuniti. Ipak, žarište ne određuje sam događaj, već, prije, psihološki značaj koji on za nas ima u trenutku događanja.

Dr. Hamer ovo ilustrira primjerom žene koja otkriva svog supruga u krevetu s drugom ženskom osobom. Kao konflikt seksualne frustracije, to će uzrokovati rak maternice. Ako ga ona umjesto toga doživi kao sukob s partnerom, tada će to kod dešnjakinje dovesti do raka desne dojke. Ako su konfliktni osjećaji strah i odvratnost, tada će nastati hipoglikemija. Uz osjećaj manje vrijednosti, rak se može razviti u pubičnoj kosti. Ako je osjećaj manje vrijednosti povezan s izdajom povjerenja, a ne sa seksualnošću, tada će nastati problem u ruci ili nozi, a moguće je i da će se javiti u prstima ili ramenu. Druge tipične situacije koje mogu dovesti do bioloških konflikata su konflikti gubitka: gubitak voljene osobe, posla, vrijedne imovine ili teritorija.

Dr. Hamer vjeruje da većinu metastaza ili sekundarnih tumora uzrokuje strah od tumora ili strah od smrti koji se javljaju kad se pacijentu priopći da boluje od raka ili da su prognoze negativne. Ipak, u ovom istom slučaju, nastali konflikt-šok ne mora biti strah od smrti, nego to mogu biti bijes, ogorčenje ili konflikt odvajanja od supruga ili djece, i tada će se tumori javiti na drugim mjestima. Također, dijagnoza raka na debelom crijevu često dovodi do raka na jetri zbog podsvjesnog straha od gladi.

Općenito uzevši, beznadnost, očaj i osjećaj besmislenosti stvaraju kronični stres koji onemogućuje izlječenje od raka i drugih bolesti, ali oni nisu uzrok bolesti. Prema dr. Hameru, pravi uzrok raka i drugih bolesti je neočekivani traumatski šok za koji nismo emocionalno spremni.



Faza izlječenja

Početak DHS-a ili iskustva konflikta-šoka drugačiji je od drugih konflikata koje svakodnevno doživljavamo. On uzrokuje kontinuirani stres koji za posljedicu ima sklonost hladnim rukama i stopalima, nedostatak apetita i gubitak težine, nesanicu i neprestano razmišljanje o sadržaju sukoba. Ako se konflikt ubrzo ne riješi, dugotrajni stres dovest će do specifičnih simptoma i razvoja raka ili druge bolesti.

Kad se konflikt razriješi, pacijent više nije zaokupljen sadržajem konflikta, apetit se vraća, ruke su opet tople i vraća se zdrav san, ali može se osjećati i slabost, umor, i potreba za odmaranjem. Ti učinci pokazuju da je parasimpatički živčani sustav preuzeo kontrolu.

To je početak faze izlječenja, koja može biti duga i teška.

Za vrijeme prvog dijela faze izlječenja dolazi do zadržavanja vode i upala, ali tumor prestaje rasti. To s vremenom dovodi do krize izlječenja, koju Hamer naziva epileptičkom ili epileptoidnom krizom, zato što je uzrokovana edemom oštećenog moždanog tkiva Hamer Herda. Simptomi su specifični za svaku bolest.

Nakon toga tijelo počinje izbacivati akumuliranu vodu, pacijent postupno dobiva na snazi, i tjelesne funkcije se normaliziraju. Sada moždano vezivno tkivo, glija, počinje popravljati Hamer Herd. Konvencionalni radiolozi to mogu interpretirati kao brzorastući tumor na mozgu i tretirati ga u skladu s dijagnozom.

Dr. Hamer procjenjuje da je 99% događaja na mozgu kao što su udari, krvarenja u mozgu, ciste i tumori, posljedica zacjeljivanja Hamer Herdova. Zato ih on smatra privremenim i samoograničavajućim, osim ako ne dođe do neprikladne medicinske intervencije. Najvažnija pomoć u ovakvim slučajevima je smanjenje bilo kakvog moždanog edema.

Za vrijeme krize izlječenja pacijent može nakratko ponovno proživjeti izvorne psihološke konflikte s hladnim nogama i hladnim znojem. Uloga toga je da se suzbije i ukloni edem ozlijeđenog moždanog tkiva, što onda omogućuje normalizaciju drugih tjelesnih stanja. Najopasnije je razdoblje upravo prije kraja krize izlječenja, kada postaje jasno da li je tijelo dovoljno jako da pobijedi bolest.

U teškim slučajevima s dugotrajnim i jakim konfliktima, može se razviti veliki edem mozga, koji dr. Hamer liječi injekcijama kortizona. U prirodnoj terapiji umjesto toga koristimo kombinaciju uree i protuupalnih terapija.

Urea ima jaka diuretska svojstva i odličan učinak u slučajevima opasno visokog pritiska tekućina u mozgu. Obično se uzima 20 grama uree 2 do 5 puta dnevno.

Opisan je jedan po život opasan slučaj golemog ponovno izraslog moždanog tumora koji je potpuno nestao za dva sata, nakon što je pacijent primio 256 ml 30%-tne uree. Slučaj je opisala Martha Cristy (FutureMed, Inc., SAD) u Your Own Perfect Medicine. Ovaj izvještaj jasno pokazuje da je ono što se smatralo tumorom zapravo bilo golemi edem, u skladu s postavkama Nove medicine.

Ono što dr. Hamer naziva epileptičkom krizom pacijent može doživjeti kao srčani udar, plućnu emboliju, hepatitis, ili upalu pluća. Tijekom faze izlječenja pacijent najčešće osjeća veće neugodnosti nego za vrijeme aktivnog rasta tumora.

U prvom dijelu faze izlječenja, dok tijelo oslobađa upalne hormone, većina problema nastaje zbog zadržavanja vode, upala i nateknuća tkiva, što sve može uzrokovati jake bolove. Bez obzira nalaze li se u mozgu ili nekom organu, Hamer edeme smatra pozitivnima – znakom izlječenja.

Nakon krize izlječenja, adeno-karcinome uklanjaju gljivice i mikobakterije, dok virus hepatitisa može pomoći u obnavljanju jetre. U toj fazi bakterije, virusi i gljivice koji pomažu u razgradnji tumora i obnavljanju oštećenih tkiva također uzrokuju upalu, bolove i groznicu.

Ako vam je čudno što dr. Hamer mikroorganizme smatra prijateljima i pomagačima u liječenju raka, on je došao do jednog još neobičnijeg otkrića. U svom ontogenetskom sustavu tumora i kanceroznih bolesti, on razlikuje dva suprotna procesa tijekom aktivne faze konflikta.

Ovisno o lokaciji Hamer Herda u mozgu, može doći ili do povećanja broja stanica ili do njihovog uništavanja. Prva grupa ima povećanje broja stanica i rast tumora za vrijeme faze konflikta, a zatim uklanja suvišne stanice uz pomoć mikroorganizama u fazi izlječenja. Druga grupa uzrokuje uništavanje stanica tijekom faze konflikta, što rezultira nastankom čireva, nekroza i rupa u tkivu koje mogu nastati, na primjer, u kostima (osteoporoza), bubrezima, slezeni ili jajnicima. U fazi izlječenja, ova druga grupa nastoji ispuniti praznine diobom stanica. Nekroze i osteolize (razgrađene kosti) sada popravljaju bakterije koje prvo stvaraju apscese, koji se zatim popunjavaju ožiljnim tkivom, a kasnije i zacjeljujućim tkivom koje tvori osteosarkome, limfome, fibrome i prolazne ciste. Osim toga, leukemija se najčešće javlja u fazi izlječenja, kao kod oštećenja koštane srži radijacijom, kemikalijama ili rakom kostiju.

Prema dr. Hameru, ova stanja su uglavnom samoograničavajuća, i mogu izmaknuti kontroli samo ako se dogode novi konfliktni šokovi, kad je tijelo previše staro ili slabo, ili zbog metoda konvencionalne medicine. Nasuprot tome, prirodne metode liječenja nastoje pružiti pomoć tijelu i duhu u tom teškom razdoblju. Većina izlječenja protiče bez većih problema, ali u oko 10% slučajeva potrebna je puna podrška iskusnog terapeuta, posebno u vrijeme krize izlječenja.



Liječenje psihičkog konflikta

Glavni je zadatak u svakom slučaju raka otkriti izvorno iskustvo emocionalnog šoka i uvjeriti se da je ono izliječeno ili da zacjeljuje. U velikom broju slučajeva ono se samo ispravilo, i pacijent trpi posljedice faze izlječenja. Na primjer, netko je izgubio farmu ili posao, ali se u međuvremenu počeo baviti novim poslom ili hobijem. Kao naknadna posljedica, sada se može javiti tumor koji postupno postaje uspavan ili se razgrađuje. Oko 40% tumora koji se otkriju rutinskim medicinskim pretragama smatra se starim i bezopasnim, odnosno uspavanim i kalcificiranim. Ipak, mogu se javiti komplikacije ako medicinska intervencija dovede do konflikta-šoka uzrokovanog strahom od smrti, koji će potaknuti rast istog ili nekog drugog tumora.

U drugim slučajevima izvorni konflikt može i dalje biti aktivan, ili može postojati novi aktivni konflikt. Budući da to ne znamo, moramo u svakom slučaju dobro promisliti kako bismo otkrili izvorni i bilo koji drugi konflikt. Moramo se vratiti u prošlost, posebno u vrijeme od jedne do dvije godine prije početka našeg problema, i analizirati naše osjećaje u tom razdoblju, kao i prije i poslije njega. Također, meditacija ili terapija regresijom mogu biti od pomoći pri otkrivanju konfliktnih šokova.

Ako doživimo snažnu emocionalnu reakciju kada otkrijemo sadržaj konflikta, možemo biti sigurni da on još uvijek nije razriješen. Ako je to moguće, najbolje ga je riješiti na prirodan način. Na primjer, ako je uzrok bio gubitak partnera, onda možete pronaći nekoga novog; ako ste izgubili dijete, možete ponovno zatrudnjeti (rak prestaje rasti nakon trećeg mjeseca, jer trudnoća ima prednost) ili usvojiti dijete. Kako god bilo, ono što liječi nije sama trudnoća, novi partner ili kućni ljubimac, već mogućnost da se pomirimo s našim gubitkom, prihvatimo ga i nastavimo sa životom. Tko to nije u stanju, neće imati koristi od novog partnera, djeteta ili kućnog ljubimca, ali moguće je da će dobrom terapeutu ipak biti lakše da pomogne toj osobi.

Ako prirodno rješenje nije moguće ili ako nemate mogućnost odlaska terapeutu, poslužite se vođenom vizualizacijom, bilo sami ili uz pomoć partnera ili bliskog prijatelja. U opuštenom i meditativnom stanju ponovno zamislite i proživite konflikt što je moguće intenzivnije, ali onda ubacite pozitivan ili poželjan ishod. Stvorite i proživite taj novi ishod što je moguće življe i detaljnije; gledajte ga, osjećajte ga, a ako je moguće i slušajte ga i mirišite. Izvorno iskustvo moglo vam je usaditi i sjećanja na nepovezane detalje (tragove) vašeg mučnog doživljaja, na koje sada možda reagirate alergijom. Možete se pokušati na isti način toga osloboditi vođenom vizualizacijom.

Ako nijedna od ovih metoda nije moguća zato što zbog bilo kojeg razloga osjećate da morate nastaviti s vašim trenutnim obavezama ili mukama, onda još samo dublje duhovno razumijevanje i prihvaćanje može biti od pomoći. U svakom slučaju, budite svjesni svoje ranjivosti i izbjegavajte nove konflikte-šokove – ali ako se neki ipak dogodi, izbacite ga iz svog sustava što je prije moguće.

Osim toga, čvrsto vjerujem da će svi aktivni konflikti završiti i da će faza izlječenja započeti kada budemo u stanju u sebi snažno osjetiti ljubav i praštanje, a onda ih i zračiti prema drugima, a posebno prema onima za koje osjećamo da su nam možda nanijeli zlo. Možemo dodatno ublažiti fazu izlječenja očekivanjem da će ona biti kratka i blaga, i da će dovesti do potpunog oporavka.

Prema dr. Hameru, životinje u prirodi dobivaju rak zbog istih programa šoka kao i mi. Ipak, 80 – 90% njih preživi i ne primijetivši to, jer faza izlječenja može ići svojim normalnim tijekom. One što umiru uglavnom su stare životinje koje ne mogu razriješiti konflikt, na primjer povratiti teritorij od suparnika ili nadoknaditi izgubljeno mladunče.

U našem društvu nije tako, jer se prirodni procesi izlječenja najčešće narušavaju. To počinje s dobivanjem sredstava za smirenje i antidepresiva za vrijeme aktivne faze konflikta, koji nas sprečavaju da uzvratimo i izborimo se za naš teritorij. Zatim to može dovesti do dijagnoze raka koja uzrokuje nove aktivne konflikte, i može završiti prepisivanjem morfija, koji potpuno onemogućuje naše iscjeljujuće odgovore.

Dok dr. Hamer ne vjeruje da zdrava hrana, lijekovi, pročišćavanje ili zdrav život općenito mogu izliječiti rak, oni sigurno mogu biti važni da bi se preživjele patnje tijekom faze izlječenja.

Zapravo, dr. Hamer drži da se sve bolesti sastoje od dvije faze: početne s aktivnim konfliktom, nakon koje slijedi (ako je to moguće) faza izlječenja koja poništava program konflikta. On ih više ne naziva bolestima, već posebnim biološkim programima. Tvrdi da je radio s više od 31,000 pacijenata, i da je svaki od tih slučajeva, bez izuzetka, potvrdio njegove teorije. Kaže da Nova medicina ima 95%-tan uspjeh u obrtanju smjera razvoja raka pod idealnim okolnostima, t.j., ako je konflikt rano razriješen, ako nema novih konflikata i upletanja konvencionalne medicine. Ipak, mnogi pacijenti s uznapredovalim bolestima nisu u stanju riješiti svoje konflikte, ili to uspiju kad je već prekasno, i zato ne reagiraju pozitivno na tretman.



Progon dr. Hamera

Siemens, proizvođač CT opreme, neovisno je dokazao postojanje Hamer Herdova u mozgu. Nadalje, Sveučilište u Trnavi (Slovačka) 1998. je potvrdilo dijagnostički značaj Hamer Herdova. Usprkos tome, dr. Hamer se suočio s žestokim progonom.

Po njemačkom zakonu, liječniku se može oduzeti dozvola za rad ako su mu mentalne sposobnosti smanjene. Njemački okružni sud je 1986. primjenom ovog zakona Dr. Hameru oduzeo dozvolu za rad. Kao dokaz navodno neprikladnog mentalnog stanja dr. Hamera, sud je naveo da on nije spreman poreći svoje teorije i zakleti se na vjernost principima ortodoksne medicine.

Što je još gore, sud je otkrio dokaze da on nije u stanju konvertirati na principe ortodoksne medicine: samo mjesec dana prije suđenja u ispravnost svojih teorija pokušao je uvjeriti grupu uglednih profesora! Godinu dana kasnije, isti je sud zatražio psihijatrijsku procjenu njegovih mentalnih sposobnosti, što je dr. Hamer odbio. Bez da ga je ikad vidio, sudski je psihijatar dijagnosticirao da je dr. Hamer psihopat!

Dr. Hamer je 1997. uhićen i zatvoren na 18 mjeseci prema opskurnom zakonu o prirodnoj terapiji koji je bio uveden pod Adolfom Hitlerom s ciljem zatiranja Cigana. Njegov je zločin bilo to što je dao besplatne zdravstvene savjete nekim osobama koje su ga zamolile za mišljenje. Javni tužitelj otvoreno je izjavio da se moraju primijeniti sva sredstva kako bi se dr. Hamera uklonilo iz društva. Usporedite to s 13-godišnjim razvlačenjem suđenja ubojici njegovog sina i potom kaznom od samo šest mjeseci uvjetno. Možda je ta blaga kazna imala neke veze s time što je osuđeni bio princ od Savoje, sin zadnjeg talijanskog kralja.

Od 1999. dr. Hamer živi u Španjolskoj, jer mu sudovi u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj i Švicarskoj sada žele suditi zato što su neki pacijenti umrli od raka, navodno zato što su se držali njegovih savjeta. Prema ovom zaključivanju, dr. Hamer je masovni ubojica zato što je oboljelima od raka uskratio navodno siguran i djelotvoran tretman koji nudi ortodoksna medicina.

Nadalje, javni je tužitelj pokrenuo građansku parnicu protiv dr. Hamera sa zahtjevom na veliku svotu novca zato što je dr. Hamer pacijentima savjetovao da ne idu na kemoterapiju. U drugom slučaju su roditelji male djevojčice Olivie Pilhar, koju je liječio dr. Hamer, dobili osam mjeseci uvjetnog zatvora zato što su privremeno prekinuli kemoterapijski tretman svoje kćeri. Kasnije im je oduzeto skrbništvo nad djevojčicom i ona je konačno podvrgnuta kemoterapiji protiv svoje volje. To se može dogoditi bilo gdje u zapadnom svijetu. U Australiji mi je jedna majka nedavno rekla da iako nije vjerovala u kemoterapiju i svoju je kćer oboljelu od leukemije radije htjela liječiti prirodnom terapijom, morala je na nju pristati jer je liječnik zaprijetio da će ju odvesti na sud ako odbije.

Na svijetu nema liječnika koji provodi terapiju protiv raka kojem nijedan pacijent nije umro pod njegovom skrbi. Ipak, čak i kod uznapredovalih slučajeva, postotak uspješnosti dr. Hamera izuzetno je visok. Ovaj lov na vještice može se usporediti sa sudbinom dr. Semmelweisa, koji je zbog mišljenja da bi kirurzi prije operacije trebali prati ruke poslan u duševnu bolnicu, u kojoj je umro s četrdeset i sedam godina.

Dr. Hamer je preživio osam pokušaja ubojstva, a masovni mediji u Njemačkoj o njemu govore kao o poremećenom kriminalcu. Iako su mnogi liječnici, uključujući i profesore medicine, potvrdili ispravnost principa Nove medicine, do danas ih ni jedno njemačko sveučilište nije pristalo testirati, usprkos sudskom nalogu Sveučilištu u Tübingenu da provede takvo testiranje.

Osim toga, liječnici i prirodni terapeuti u Europi koji rade u skladu s principima Nove medicine trpe progon. U Austriji, Belgiji, Francuskoj, Njemačkoj i Španjolskoj, vlasti su pokrenule sudske postupke protiv takvih liječnika kako bi im se oduzela dozvola za rad. Suđenja traju godinama. Samo su sudovi u Španjolskoj zauzeli prosvijetljeni stav da nije na njima da odlučuju između sukobljenih medicinskih teorija i terapija.

Žestoka reakcija establišmenta može se razumjeti, jer bi široka popularnost i primjena Nove medicine značile kraj medicinsko-farmaceutskog kompleksa.

Ipak, 2001. jedan je ugledni neurolog otvoreno stao u obranu dr. Hamera, objavivši knjigu o Novoj medicini i tražeći da se njegove teorije službeno ispitaju. Budući da dr. Therese von Schwarzenberg također pripada visokom plemstvu, masovni mediji su u velikoj nedoumici kakav bi stav trebali zauzeti u ovom slučaju. Dosad su o dr. Hameru govorili samo uz najveće pogrde, a sada postoji i čuvena ličnost koja tvrdi da je dr. Hamer u pravu i da zaslužuje Nobelovu nagradu!

Usprkos svemu, službeni stav uglednih onkologa i dalje je da je potpuno apsurdna pretpostavka da osjećaji mogu imati veze s uzrokom i liječenjem raka, i zato se tvrdnje dr. Hamera ne smiju provjeravati.



Razmatranje otkrića dr. Hamera

Moja vlastita shvaćanja i iskustva ne ostavljaju mjesta sumnji u to da su naši osjećaji i vjerovanja od najveće važnosti u procesima nastanka i liječenju naših bolesti. Osim toga, djela dr. Hamera ostavljaju dojam jednog ozbiljnog i pedantnog istraživača, čija su otkrića potvrdile razne znanstvene institucije i liječnici, uključujući i profesore medicine. Samo oni koji odbijaju pogledati njegove dokaze nastavljaju ga optuživati i žigosati.

Stoga ne sumnjam u ispravnost njegovih polaznih pretpostavki: da su određene bolesti, posebno rak, povezane s vidljivim oštećenjima tkiva u specifičnim dijelovima mozga, kao i specifičnim psihološkim iskustvima. Njegova pretpostavka o dvodijelnom procesu bolesti, u kojem je faza liječenja poništavanje izvornih bolesnih stanja, osnovna je koncepcija prirodnih terapija.

Ipak, čini se da dr. Hamer nije voljan razmisliti o širenju ili prilagođavanju svoje teorije kako bi u obzir uzeo i druge mogućnosti. U osnovi, on polazi od pretpostavke da postoji jednosmjerna komunikacija od psihe do organa preko mozga. Moja je pretpostavka da postoji dvosmjerna komunikacija – od psihe do organa, kao i od organa natrag do mozga ili psihe.

Želio bih ovo objasniti pomoću jednog primjera. Znam da je postotak smrtnosti od raka dojke u Kini jedan prema 10,000, u usporedbi s otprilike jedan prema 10 u većini zapadnih zemalja. Profesorica Jane Plant shvatila je da za razliku od zapadnjakinja i pozapadnjenih žena, Kinezi ne koriste životinjsko mlijeko i njegove prerađevine. U to vrijeme, ona je proživljavala peto stvaranje raka na dojci i smatrana je izgubljenim slučajem. Zato je odlučila izbjegavati sve mliječne proizvode, i ubrzo nakon toga njen je tumor nestao. Sada već 13 godina živi bez raka (vidi Your Life in Your Hands, Jane Plant, u izdanju Virgina, Velika Britanija, 2000.).

Budući da Kinezi imaju normalan postotak javljanja nekih drugih oblika raka, mora postojati poseban faktor koji uzrokuje ovaj nizak postotak raka dojke. Pretpostavimo li da se zaista radi o mlijeku, objasnio bih to na sljedeći način.

Mlijeko sadrži veliku količinu inzulinskog faktora rasta, IGF-1, koji potiče tkivo dojki na rast za vrijeme puberteta i trudnoće. IGF-1 je također prisutan u mesu mliječnih krava, i čini se da također potiče druge oblike raka povezane s hormonima, uključujući i rak prostate. Pretpostavimo li da ovo uzrokuje neprekidnu blagu stimulaciju tkiva dojki i odgovarajućeg dijela mozga kod žena koje konzumiraju mlijeko ili mliječne proizvode, postoje dvije mogućnosti.

1. Senzibilizirana područja mozga kod žene će uzrokovati puno jaču emocionalnu reakciju od normalne na konflikte koji uključuju dijete ili partnera, i zbog toga žene koje piju mlijeko češće dobivaju rak dojke.

2. Druga je mogućnost da postoji subakutna konfliktna situacija ili prošli događaj koji je još uvijek aktivan u podsvijesti. Dugotrajna kombinirana stimulacija uzrokovana subakutnim konfliktom i IGF-1 može uzrokovati postupan razvoj Hamer Herda ili, alternativno, njegovu iznenadnu pojavu kada se dostigne određeni prag.

Na taj način se bilo koji faktor okoline može uzeti u obzir za stvaranje Hamer Herdova u kombinaciji s psihološkim konfliktima.

Većina ljudi trenutno ima vrlo nezdrave životne navike, čemu treba pribrojiti nisku kvalitetu naslijeđenih gena. Moglo bi biti da zaista zdravi pojedinci ne stvaraju Hamer Herdove kao reakciju na neočekivani emocionalni šok, ili da je to kod njih blaga pojava koja se sama izliječi.

Na sličan način, prikladna prirodna terapija, usmjerena na oboljeli organ, može odgovarajućem dijelu mozga poslati poruku koja pomaže liječenju Hamer Herda i s vremenom također dovesti do rješenja emocionalnog konflikta.

Potvrda pretpostavke o međusobnoj povezanosti osjećaja, hranjivih tvari, mozga i organa, može se pronaći u kineziologiji. Istraživanja mišića otkrila su povezanost različitih hranjivih tvari i osjećaja sa specifičnim mišićima i organima, koja se odvija kroz sustav akupunkturnih meridijana.

Iznenađujuće otkriće bila je izravna uključenost mozga. Kad je radioaktivna hranjiva tvar stavljena u stražnji dio usta, za nekoliko sekundi izotop je također otkriven u mozgu.

Moja pretpostavka je da se rješenja konflikata mogu dogoditi i na nespecifičan način. Pretpostavimo da pacijent doživi konflikt-šok zbog dijagnoze raka. Taj konflikt, a možda i izvorni konflikt-šok mogu se razriješiti ako pacijent u potpunosti vjeruje i očekuje da će ga medicinski tretmani izliječiti. Druge mogućnosti već su navedene u odlomku «Liječenje psihičkog konflikta».

Adresa službene Internet stranice dr. Hamera na engleskom jeziku je http://www.newmedicine.ca Ipak, puno više informacija može se dobiti na njemačkoj stranici http://www.pilhar.com koja također ima ograničeni dio na engleskom jeziku. Dr. Hamer napisao je nekoliko knjiga, od kojih je jedna dostupna na engleskom jeziku pod naslovom Summary of the New Medicine.

Napisao: Walter Last
Preveo: Krešimir Jukić
Preuzeto iz časopisa Svjetlost
:wink:


Zadnja izmjena: Jack987; ned apr 23, 2006 2:56 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: ned apr 23, 2006 2:37 am 
Offline
Početnik

Pridružen/a: pet apr 21, 2006 10:57 pm
Postovi: 18
Lokacija: Beograd
Eto zashto mi majci nismo rekli shta joj je!


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: ned apr 23, 2006 3:14 pm 
Offline
Početnik

Pridružen/a: pon jul 04, 2005 3:49 pm
Postovi: 2
citala sam nesto u nexusu o ljudima koji su se izlijecili. prica je iz australije. jedan od njih je bio farmer i poceo je uzimati tekuci extrakt selena (selenium drench concentrate - pise da ga se moze nabaviti u poljoprivrednoj apoteci. doza je jedna cajna zlicica na 2 l vode, od cega treba popiti 226 ml, tj. 2/3 salice od 400ml svakog jutra na prazan zeludac). uzimao ga je nekoliko mjeseci i ozdravio iako su ga dr otpisali.
ne znam koliko se u to moze pouzdat, al mozes se javiti redakciji za mail onih koji su poslali tu pricu njima sredinom 2005 (pise da je izvor ovog texta e-mail od keitha, datiran 26.2.2004.) (editor@nexusmagazine.com je mail glavnog ureda nexusa).

moje osobno iskustvo nema veze s rakom, ali ima s CIN 1. pijem noni sok i broj stanica s CIN-om se smanjio u odnosu na razdoblje kad ga nisam pila. mislim da ne moze naskodit.

eto, to je moj skroman prilog. nadam se da ce biti od pomoci.

molit cu se i slat mu pozitivnu energiju :)
sigurno ce biti sve u redu, vjeruj mi. i moja baka je imala rak i znala sam da ce biti sve u redu. danas je ziva i zdrava iako se puno namucila s klasicnom medicinom da bi dosla do "zdravlja". sad pije gomile tableta, uzas! al ona ne vjeruje u drugo, sta ces...


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pon apr 24, 2006 10:34 am 
Offline
Početnik

Pridružen/a: pet apr 21, 2006 10:57 pm
Postovi: 18
Lokacija: Beograd
J.G. se ne javlja,bash me interesuje shta se deshava sa Brojsom?!
Ovde je sve ok i imamo josh dve nedelje do kraja,razmishljala sam da joj iskombinujem makrobiotichku terapiju bash za rak(chisto da osiguram),ne znam gde sam prochitala tachan program i intresuje me koliko se primenjuje i da li su svi sastojci dostupni,ako neko zna neshto o tome neka napishe.

Jack chitala sam da se zanimash sa koloidnim srebrom,pa me interesuje da li to i dalje primenjujesh i shta si sve saznao o tome.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pon apr 24, 2006 3:22 pm 
Offline
Administrator
Avatar

Pridružen/a: pet dec 03, 2004 6:40 pm
Postovi: 6376
Lokacija: 3rd density Earth, Zagreb
Citat:
Jack chitala sam da se zanimash sa koloidnim srebrom,pa me interesuje da li to i dalje primenjujesh i shta si sve saznao o tome.


Da, redovito.

Trenutno ( zadnjih nekoliko godina ) sam totalno zdrav i super se osjećam. Meni ono više čini neku preventivu... ali nikad se nezna.

Dakle, nekima je izlječilo i rak. Više o tome smo pisali u temi o koloidnom srebru.

:wink:


Vrh
 Profil  
 
 Naslov:
PostPostano: pon apr 24, 2006 6:29 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: čet nov 03, 2005 6:01 pm
Postovi: 177
Lokacija: Skopje
Eto mene opet na ovu temu..
Upravo sam se vratila iz ljubljane, gde je bila moja kontrola, i oficijalno NEMAM CANCER.Stanje mi je onako kako je bilo kad su poceli da me ljece sa konvencionalni metoda.Sad samo kontrola i nista vise.

Htjela bih se opet zahvaliti na sve vas za postove, informacije, podrshku, Na ovaj site koj me je na svaki mozni nacin probudio.
Valjda ja sam zivi dokaz da je ljek u glavi, i ako stvarno neshto jako zelimo mozemo ostvariti, neznam kako ali znam da je moguce.

Pozdrav, i josh jedan put hvala puno za sve


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 695 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.


Powered by phpBB © 2010 phpBB Group
BH (BIH) by Šehić Nijaz