" Ne idi ispred mene,mogao bih te ne slijediti.
Ne idi iza mene mogao bih te ne voditi.
Jednostavno , idi pored mene i budi moj prijatelj "
svim članovima ovog super foruma od Samira.
Novi sam član foruma , imam 35 godina i sina od 8 godina kojeg obožavam.Neznam na koji način početi moju priču , no evo ,s nekih 19 krenu u rat ,sa 22 se vraćam sheban te tražim neku vrst odrešenja,ponovnog rođenja.Upoznajem društvo koje prakticira magiju,barem sam ja u to vrijeme tako mislio i vjerovao.Napokon shvaćam da sam na krivom putu,izmanipuliran sebičnim ciljevima drugih.Znate ima jedna stara dobra " svako zlo za neko dobro ", odlučih sam istaživati puteve svijetla i znanja,oslanjajući se na svoj unutrašnji osjećaj , osluškujući samu dušu moj viši JA.Ponosan i sretan što pripadam ovom svijetu ,u svakom trenutku sam osjećao da doprinosim jednom puno većem planu suživota svih nas na ovom planetu,baš kao i Vi.Upoznajem majku mog sina,i sve ide super ,četri mjeseca nakon rođenja našeg sina,Andreja umire ( anurizma ),ja se gubim ne prihvaćam realnost,vraćaju se duhovi prošlosti ( slike rata )peče me savijest,ne spavam,počinjem uzimati teške droge,bespomoćno padam u ponor sve dublje , dublje i dublje.
Sada je to iza mene nema više ponora,droga i crnjaka.Imam predivnog sina,uspomenu na ženu koju volim i svoj život koji opet uživam i cijenim.Jašem konje,trener sam jahanja djeci sa posebnim potrebama u Varaždinu,bavim se eng.buldozima ( imam malu uzgajivačnicu ),da i imam Vas koji omogućavate i prenosite znanje svima.
Ps.Imao sam potrebu ukratko ispričat moju priču,kako bih svi vidjeli koliko smo jaki ,vrijedni sebi i drugima.Možemo posrnt i razbit se o ponor i kada smo najslabiji shvatimo da smo "orlovi". Mislim da ovi reptili ,greysi itd.shvaćaju da je kraj ,te su im to zadnji trzaji prije nego se pokažu i probude orla,jer orao se njima hrani.
Pozdrav ekipi , evo još slike tri mala vanzemaljca 2 i 3 denziteta
http://groups.msn.com/_Secure/0SQDdAsIU ... 7ubA9Wsdu*
McgwLGKENetn0UgX4IcypgVxPuwi5WA6h85xvqNMLCCRlfIxPZXIgtB5Ti!ZgQHuJQQ/DSC02054.JPG?dc=4675506394639173809