Sada je: sub maj 03, 2025 3:59 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 347 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet mar 31, 2006 1:32 am 
Član foruma

Citat:
Tijelo je odavno već strunulo

Cjenim tvoje misljenje, ali ja vjerujem drugacije.

Dok su oni o tom razgovarali, stane Isus posred njih i reče im: "Mir vama!" Oni, zbunjeni i prestrašeni, pomisliše da vide duha. Reče im Isus: "Zašto se prepadoste? Zašto vam sumnje obuzimaju srce? Pogledajte ruke moje i noge! Ta ja sam! Opipajte me i vidite jer duh tijela ni kostiju nema kao što vidite da ja imam."

I jos nesto o novom zavjetu i evanđelju

NAPOMENA IZDAVAČA UZ XVII. IZDANJE
Novi zavjet je zbirka knjiga o Isusu Kristu i njegovu spasenju. Zapravo, riječ "zavjet" označuje "savez". Zato je Novi zavjet pismeno svjedočanstvo o novome Savezu što ga je Bog u Isusu Kristu sklopio s ljudima koji vjerom prihvaćaju Isusa Krista i njegovo Evanđelje ili Blagovijest. Zato Novi zavjet ne donosi samo informacije: upućuje poziv, donosi poruku, poziva na opredjeljenje, zove na izgradnju novoga svijeta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 31, 2006 3:20 am 
Član foruma

Ovaj topic je predivan. Da si covjek zapali joint od pola metra i divi se ljudskoj gluposti 8)

Ko sto OPO rece - nemojte ponijet vode. Ali ponesite onaj gel, jer je svasta moguce kad se dva mlada katolika sretnu u pustinji :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 31, 2006 7:38 am 
Član foruma

Ljudi moji....ponovo putujemo u krivom smjeru!

Ovdje je očito, da imamo problema sa nekim osnovnim lekcijama koje se tiću našeg ega. Pa mi čak ne možemo pobijediti niti našu potrebu za igricom - oko za oko, zub za zub, a navodno nas očekuju puno žešće bitke!

Ovdje su mnogi ljudi strašno inteligentni, elokventni, načitani, duhoviti.... ali čitam ovo i pitam se da li bi ovdje i jedna jedina osoba uspjela biti duhovita, a da pritom nikoga ne povrijedi, da se svi lijepo od srca nasmijemo, a nitko ne osjeća kao govno!

I dolazim do zaključka da ako nismo u stanju niti to...ako se inteligencija mjeri time koliko kvalitetno, duhovito nekoga uspiješ povrijediti....2012 g. je puno preblizu!

Pa valjda nam je svima jasno da je inteligencija beskrajno širi pojam od riječit, duhovit, načitan, sa smislom za cinizam i ironiju....ako nije, tada bi nam i 3012 g. bila preblizu za sav onaj posao koji moramo napraviti na sebi!

Ako je smisao u učenju, zar je potrebna toliko naprednija inteligencija da bi se shvatilo koja lekcija je ovdje u stvari u pitanju!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 31, 2006 7:50 am 
Član foruma

Mae u potpunosti se slazem s tobom ali ipak ne mogu odoliti. OP sta ti je ovo trebalo. Opet si Zoky-a izazvao na citiranje a taman se bio malo smirio. Cak smo i predgovor Biblije dobili.

Vrh

Naslov: SLOVO NA SOLVO
PostPostano: pet mar 31, 2006 8:49 am 
Član foruma

Perma itsraživanjima jendog engleksog sveuičlišta,poptuno je sveejdno kjojim se resdolijedom pšiu solva u nkeoj rijčei,jeidno je btnio da pvro i psoljednje slovo bduu isparvno naipisani.
Osatatk mžoe btii skorz izmejšan a da rijčei iapk bduu lkao čitljvie.
To se dogđaa sotga jer čvojek ne čtia sovlo po sovlo,ngeo cjielu rjieč ojdednom.

Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy,it deosn¨t mttaer in waht
oredr the ltteers in a wrod are,the olny iprmoetnt tihng is that frist and lsat
ltteer is at the rghit pclae.
The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porblem.
Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.

Začuđujuče,zar ne?A uevijk ste msilili da je pavrpois vžaan.

S poštovanjem! :wink:

Zadnja izmjena: Euzebije; pet mar 31, 2006 12:38 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 31, 2006 10:08 am 
Član foruma

Priznajem, priznajem, priznajem.

Imam predugu jezicinu i ako nesto pomislim obicno to i napisem.
Ali ako sam samo zato kriv i nije neki grijeh sa obzirom koliko ljudi misli i gore pa ne napise nista.
Doduse odbacujem insinuacije da sam gnjevan na bilo koga.
Pa valjda imam pravo mislit da je netko glup????????????!!!!!!!

Ok, odsad cu se svaki put kad to pomislim pokusat suzdrzat da to i kazem ostalih radi. Mada to ne znaci da cu to pomislit manje puta po danu nego sta sam do sad. Samo da cu vjezbat drzanje jezika za zubima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 31, 2006 2:19 pm 
Član foruma

Citat:
Ljudi moji....ponovo putujemo u krivom smjeru!

Citat:
....2012 g. je puno preblizu!

Citat:
Ako je smisao u učenju, zar je potrebna toliko naprednija inteligencija da bi se shvatilo koja lekcija je ovdje u stvari u pitanju!

=D> =D> =D> Mae!

Hajde da predpostavimo da ce stvarno doci do transformacije 2012. Koja je najvaznija lekcija koju moramo da shvatimo do tada?! :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 31, 2006 2:46 pm 
Član foruma

Citat:
Perma itsraživanjima jendog engleksog sveuičlišta

Apsolutno razumljivo, a to je jedino bitno.

Što vrijedi ako je pravopisno točno ako je ne razmljivo???

Mislim da uopće nemoj se obazirati na to. Kome smeta taj neće niti čitati, a s obzirom na slobodnu volju.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 31, 2006 7:16 pm 
Administrator

Citat:
Hajde da predpostavimo da ce stvarno doci do transformacije 2012. Koja je najvaznija lekcija koju moramo da shvatimo do tada?!

Da smo spiritualna bića ( DUŠE ) koja imaju ljudsko iskustvo, a ne ljudska bića koja imaju spiritualno iskustvo!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 31, 2006 10:07 pm 
Član foruma

Citat:
Da smo spiritualna bića ( DUŠE ) koja imaju ljudsko iskustvo, a ne ljudska bića koja imaju spiritualno iskustvo!

Ako to i bude tada, to nece biti dovoljno !!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 31, 2006 10:22 pm 
Član foruma

Zoky je napisao/la:
Citat:

Ako to i bude tada, to nece biti dovoljno !!!!

Mi smo to uvijek bili i uvijek ćemo biti

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 31, 2006 10:23 pm 
Administrator

Citat:

Game mi je uzeo riječi iz usta... hehe!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 01, 2006 2:16 am 
Član foruma

Citat:

Da i ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 01, 2006 2:21 am 
Član foruma

Zoky je napisao/la:
Citat:

Da i ?

I uvjek smo bili i uvijek ćemo biti, samo svakih 100 do 900 godina prolazimo jedno lagano recikliranje prije nove inkarnacije.
Nemoj da ti moran ja sve govorit, imaš pamet i razum pa i sam istraži neke stvari ako ti je stalo do svojeg znanja i svijesti

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned apr 02, 2006 2:42 am 
Član foruma

Citat:
imaš pamet i razum pa i sam istraži neke stvari ako ti je stalo do svojeg znanja i svijesti

Pa ja to cijelo vrijem govorim, ali vidim da se spominje tko smo što smo , kao to je jako bitno, jer onda ides nekud kud vi mislite da idete, bilo bi dobro da to vec netko kaze tocno.

Ja opet kazem neke druge stavri su bitne za ulazak u Božije kraljestvo. Dakle ja znam tocno gdje idem !!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 29, 2007 9:04 pm 
Član foruma

Esperio Max je napisao/la:
Elem,zasto mi slavimo Novu godinu 1.1.?Sta se desilo na taj dan?

Isus Hrist je na taj dan bio obrezan.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 30, 2007 2:24 am 
Član foruma

Dakle cijeli svijet se ipak vrti oko malog Johnny-a aka spolovila. :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 30, 2007 12:59 pm 
Član foruma

Njemački pjesnik Rilke boravio je neko vrijeme u Parizu. Idući na sveučilište svakog je dana u dvorištu svoje prijateljice Francuskinje prolazio vrlo prometnom ulicom.
Na tom putu, iza jednog ugla, redovito je sjedila neka prosjakinja, koja je od prolaznika tražila milostinju. Sjedila je uvijek na istom mjestu, nepomična kao kip, s ispruženom rukom gledajući u zemlju.
Rilke joj nikada nište nije udijelio, dok je njegova prijateljica znala spustiti koji novčić.
Jadnog dana mlada žena začuđeno upita pjesnika:"Zašto nikada ništa ne daš onoj sirotici?"
" Trebali bismo udijeliti nešto njezinom srcu, a ne u ruke" odgovorio je pjesnik.
Slijedećeg dana Rilke se pojavio s prekrasnom, tek procvalom ružom. Stavi je prosjakinji u ruku i htjede proći.
Tada se dogodi nešto neočekivano. Sirotica je podigla oči , pogledala pjesnika, brzo ustala, uzela njegovu ruku i poljubila je. Otišla je stišćući ružu na grudima.
Cijeli tjedan nisu je vidjeli. Osmoga dana pojavila se na istom uglu. Bila je nijema i nepokretna kao i uvijek.
"Od čega je živjela sve ove dane, kad nije ništa dobila?" upitala je mlada Francuskinja.
"Od ruže", odgovori pjesnik.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 30, 2007 5:13 pm 
Član foruma

Ovo obrezivanje je odlicna stvar za socijalno programiranje.

http://www.cirp.org/library/psych/boyle6/

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jan 30, 2007 6:21 pm 
Početnik

dobro dosao u tijelo! prvo te pljusnu po guzici, a onda ti i zbog "higijenskih razloga" obrezu foreskin! =D>

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 347 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.