Da je moguce da se ovim tehnikama na vas prikace demoni rekao je i sam Tetra:
Citat:
Crvena boja je inace astralna boja.Sa crvenom bojom se covek ne moze prizemljivati.Ono sto moze je da dozvoli da mu se prikaci demonsko bice ili cak i da ga opsedne.
Da vizuelizacija moze biti stetna takodje je on rekao,mada nije pricao o svojim tehnikama:
Citat:
Boje i kombinacije boja koje daju ljudima da rade su katastrofalne.
Primer,unose belu boju i ne iznose je.Recept za samoubistvo koje je
na malo duzi period.
Da je moguce pokupiti usput i nesto stetno rekao je Flow:
Citat:
s vremena na vrijeme ipak primim nešto što mi se ne dopada, vjerovatno jer ne vizualiziram dovoljno dobro, pa me zanima jel postoji način da to što primim proslijedim negdje van ?
Ovde niko ne govori da ce te biti spaseni ako se slazete sa Kasiopejcima dok Tetra smatra da ce se spasti samo oni koji koriste njegove tehnike zastite:
Citat:
Topalovic,ti ne radis nikakvu zastitu,jel mozda verujes da ce da te spase
neka rasa? Nema tebi spasa,Topalovic
Sta se desava sa onima koji koriste tehnike za zastitu je takodje rekao sam Tetra:
Citat:
Sta se desava.Menja se nekima percepcija.
I Game je to potvrdio:
Citat:
Uglavnom, nakon tog štita sam bio "ošamućen", malo mi se bilo teže vratit u "normalu".....
A da ponekad mogu da budu veoma opasne opet je sam Tetra isprobao:
Citat:
Ja sam hteo da vidim dali cu da osetim osecaj da me uvlaci crna rupa unutra.Kad sam video da hoce i da je energija toliko jaka da ce me uvuci.Morao sam da
pravim vrata na njoj da bi se zaustavio.Energija je neopisljiva,jel vuce
i tesko da se zaustavis.Nakon toga glava mi nije bila ista 4 dana.Inace,
ima posebno sta se radi sa crnom rupom za lecenje a bogami i za ubijanje se moze koristiti.Ko nezna sa ovim da barata,moze sebe i drugog ili da ubije ili da jedan ili obojica da ostanu da su mentalno poremeceni.
E sad da li se pecepcija menja na bolje ili se covek samo uvija u neku drugu iluziju nije na meni da sudim jer ne koristim ove tehnike niti nameravam.Samo kazem da budete oprezni jer ovo nisu prirodne stvari za nas pa nisam siguran koliko mozete da se pouzdate u svoju intuiciju ili oversoul.
Vidim da Tetra dosta prica o programiranju.Jedna je stvar kada nas neko podsvesno programira a druga kada to cinimo sami sebi.Ja nemam kontakte niti sa oversoulom niti sa nekim visim bicima pa umesto toga koristim samo razum i intuiciju.A ovo dvoje mi kazu da im se te tehnike uopste ne svidjaju pa makar mi to preporucili Kasiopejci.