Sada je: pon jun 16, 2025 10:21 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: WWIII (Treći svjetski rat)
PostPostano: čet feb 08, 2024 6:58 pm 
Član foruma

Surf76 je napisao/la:
neki moj utisak je da nuklearna šarada više nije dozvoljena u ovom kokošinjcu,to što se zvecka i klepeće sa time,čini se više šou program za široke mase i podizanje temperature ...nisam 100% siguran,da ne bude zabune(u odnosu na besplatnu energiju),ali ako se kokoške medjusobno istrijebe,nema više supice...nijedan meteor nas nije u skorije vrijeme zveknuo,a kosmos je prilično veliko igralište,možda smo najbliže bili sa tunguzijskim slučajem...i na kraju ništa,idemo dalje...a možda već poodavno imamo svjetsku vladu,samo što nas nisu obavijestili o tome...sinhronizacija ovih gore prskača uopšte nije nimalo lagan posao za koordinisanje,pa ipak uspijevaju to da odrade,a prilično su se potrudili i oko imigranata...a trkeljanja o zlatnoj milijardi vec poodavno slušamo...plandemija,Ukrajina,Izrael samo se niže,jedno za drugim... kao što je nekad prestao 9-godišnji rat izmedju Iraka i Irana,raspao se SSSR i varšavski pakt,Njemačka se ujedinila,i počeo raspad i rat u Jugoslaviji,sve to isto u nizu(kako Kubu nije snašla sudbina ex-Yu,imali su sve predispozicije za copy-paste slučaj,no medjutim oni su ostali neokrnjeni...i ne samo to,jos su za vrijeme plandemije "tjerali po svome"!?)...kao domine,jedna za drugom,tak,tak,tak...malo mi vuče na uvrnuti deja vu,previše ukomponovanih "puzzle" slučajnosti

Ovo sa Kubom mi izgleda da Kuba ima neki deal sa SAD-om. Jest da je SAD kao najjači hegemon okupirao quantanamo gdje drži zatvorenike iz cijelog svijeta, i to posebno opasne, pa ne mora ništa plaćati Kubi za okupaciju, ali im možda ipak plača, da ne obznanjuju koji su avioni, helikopteri, brodovi, čamci stizali na Quantanamo i u koje vrijeme, kakve se sve aktivnosti odvijaju tamo... jednostavno su preblizu Amerima da bi samo šutjeli i šutjeli o zbivanima oko Quantanama.

Osim toga Kuba se kolikoznam, nije odrekla socijaliznma a ""Elita"" obožava socijalni inžinjering, pa je možda kombinacija ovoga dvojega u pitanju.

Vrh

PostPostano: pet feb 09, 2024 12:12 pm 
Član foruma

"The Mauritanian" je film u kome može da se zvirne u taj američki zatvor Guantanamo bay . Prikazan je samo delić opusa raspojasane bande čuvara - pripadnika američke vojske i policije.

Tamo ima ljudi koje godinama drže zatočene . Ovog Mauritanca su držali godinama bez sudskog procesa i za sve vreme je preživljavao torture . Naravno, IPAK JE POBEDILA "PRAVDA" kad je posle četvrtine njegovog života konačno izašo otuda i sprijateljio se sa "dobricom" zatvorskim čuvarem i advokaticom koja ga je odande izvukla, zbog nekog svog hira i poliranja ugleda Amerikanaca kao svemriskih boraca za pravdu i spasenje sveta.

Film je rađen po knjizi koju je ovaj čovek napisao posle svega.

Iza njega u tom paklu su ostale stotine ne tolko srećnih ........ I sad su tamo i ko zna šta im borci za pravcu i čuvari sveckog mira rade.

Vrh

PostPostano: čet mar 21, 2024 11:20 pm 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: sri maj 29, 2024 2:50 am 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: sri maj 29, 2024 9:00 am 
Član foruma

Pa ako bi uzimali i neke druge izvore sto se ticu nuklearnog rata i ispaljivanja istih. Onda isto tako znamo po nekim stvarima da tu nisu samo ljudi koji se pitaju. Znaci postoje takozvani mali zeleni ili koja vec vrsta vanzemaljaca koji nece dati da se koristi nuklearno oruzje. Znaci iz vise izvora je bilo to da su dosli do tih nuklearnih baza i jednostavno sve zamrzli. Znaci ima netko tko je jos jaci od nas Zemljana.

Druga stvar kako to da migranti dolaze... Sad ili je to jos jedna agenda da nas ovdje shebu. Ili ovi ne citaju vijesti sto se zbiva u Europi. Ja osobno da idem trbuhom za kruhom i da vidim da se ovo desava nebi iso sigurno. Osim ako nije skupina ljudi koji su vec sami po sebi vojnici....

Toliko tog se odvija da nitko ni ne zna sto se radi.

Ako smo ovdje nesto naucili to bilo: zajebi vanjske utjecaje i promatraj unutar sebe, te sto se zbiva sa samim tobom, unutar svih ovih situacija i kaosa. Ne pridonosi znacaj bilo kojem mediju i svim takozvanim profesionalnim huskacima i ostalim medijima.

Pitanje je sto se stvarno zbiva. Znaci u tebi i oko tebe. A onda u svijetu.

Mislim da ovi koji zveckaju sa nuklearnim oruzjem strase ljude dok se ovi iznad hrane tim istim strahom. Koliko vidim po razno raznim site-ovima ljudi se loze za ove ili one. Zapad - Istok. Moje pitanje gdje i u cije ruke ide paprika. Ko obrce pare!?

Vrh

PostPostano: pet maj 31, 2024 10:31 am 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: sub jun 01, 2024 4:06 am 
Administrator

Poruka Medvedeva (načelnika ruskog Savjeta bezbjednosti i bivšeg predsjednika Rusije) na njegovom Telegram kanalu (https://t.me/medvedev_telegram):

Citat:
Западне земље које су наводно „одобриле употребу“ свог оружја великог домета по руској територији (без обзира да ли је реч о старим или новим деловима наше земље) морају јасно да разумеју следеће:

Сва њихова војна техника и специјалци који се боре против нас биће уништени и на територији Украјине, и на територији других земаља, ако се одатле изврше напади на руску територију.

Русија полази од чињенице да је сво оружје дугог домета, коришћено у Украјини, директно под контролом војног особља НАТО земаља. То уопште није „војна помоћ“, већ учешће у рату против нас. И такви њихови поступци могу постати casus belli (разлог за рат).

НАТО ће морати да одлучи како да квалификује последице могућих узвратних удара на опрему/објекте/војно особље појединих земаља блока у контексту чл. 4 и 5 Вашингтонског уговора.

По свој прилици, руководство НАТО-а жели да се претвара да је реч о сувереним одлукама појединих земаља Северноатлантске алијансе да подрже режим Кијева и нема разлога да се овде примењује правило Уговора из 1949. о колективној самоодбрани.

Ово су опасне и штетне заблуде. Таква „индивидуална помоћ“ земаља НАТО-а против Русије, било да се ради о контроли њихових крстарећих ракета дугог домета или слању контингента трупа у Украјину, представља озбиљну ескалацију сукоба. Бивша Украјина и њени НАТО савезници добиће одговор такве деструктивне силе да сама Алијанса једноставно неће моћи да се одупре увлачењу у сукоб.

И ма колико пензионисане НАТО прдоње брбљале да Русија никада неће употребити нестратешко нуклеарно оружје против Украјине, а још више у појединим земљама НАТО-а - живот је много гори од њиховог неозбиљног расуђивања.

Пре неколико година су предвиђали да Русија неће улазити у отворени војни сукоб са режимом Бандере, како се не би свађала са Западом. Погрешно смо се зaрачунали. У току је рат.

Земље НАТО-а такође могу погрешити са употребом тактичког нуклеарног оружја, иако би то била фатална грешка. На крају крајева, како је исправно приметио председник Русије, европске земље имају веома велику густину насељености. А за оне непријатељске земље чије су земље даље од подручја покривања тактичког нуклеарног оружја, коначно постоји стратешки потенцијал.

А ово, нажалост, није застрашивање или нуклеарни блеф. Актуелни војни сукоб са Западом развија се по најгорем могућем сценарију. Постоји стална ескалација моћи примењивањем НАТО наоружања. Дакле, данас нико не може искључити прелазак сукоба у завршну фазу.

..

Vrh

PostPostano: ned jun 02, 2024 4:49 pm 
Član foruma

sector57 je napisao/la:
Pa ako bi uzimali i neke druge izvore sto se ticu nuklearnog rata i ispaljivanja istih. Onda isto tako znamo po nekim stvarima da tu nisu samo ljudi koji se pitaju. Znaci postoje takozvani mali zeleni ili koja vec vrsta vanzemaljaca koji nece dati da se koristi nuklearno oruzje. Znaci iz vise izvora je bilo to da su dosli do tih nuklearnih baza i jednostavno sve zamrzli. Znaci ima netko tko je jos jaci od nas Zemljana.

Druga stvar kako to da migranti dolaze... Sad ili je to jos jedna agenda da nas ovdje shebu. Ili ovi ne citaju vijesti sto se zbiva u Europi. Ja osobno da idem trbuhom za kruhom i da vidim da se ovo desava nebi iso sigurno. Osim ako nije skupina ljudi koji su vec sami po sebi vojnici....

Toliko tog se odvija da nitko ni ne zna sto se radi.

Ako smo ovdje nesto naucili to bilo: zajebi vanjske utjecaje i promatraj unutar sebe, te sto se zbiva sa samim tobom, unutar svih ovih situacija i kaosa. Ne pridonosi znacaj bilo kojem mediju i svim takozvanim profesionalnim huskacima i ostalim medijima.

Pitanje je sto se stvarno zbiva. Znaci u tebi i oko tebe. A onda u svijetu.

Mislim da ovi koji zveckaju sa nuklearnim oruzjem strase ljude dok se ovi iznad hrane tim istim strahom. Koliko vidim po razno raznim site-ovima ljudi se loze za ove ili one. Zapad - Istok. Moje pitanje gdje i u cije ruke ide paprika. Ko obrce pare!?

Mislim da nije samo puko zveckanje oružjem u igri, nuklearnog rata bilo je i prije jako jako puno vremena, pa nema baš nekog posebnog razloga zašto ga na-ža-lo-st ne bi bilo opet u nekoj točki vremena. Vjerojatno nekim nadmoćnijim vanzemaljcima iz nekog razloga nije u interesu da dođe do njega, ali širom ovog našeg Univerzuma postoje brojne vanzemaljske vrste kojima je baš svejedno hoće li ovdje biti nuklearnog rata ili ne, a da ne govorim o tome da bi nekima bilo jako drago da do njega dođe.

U pravu si kada promatraš što se događa u nama. Oooooogromna masa ljudi je u tami dubokog neznanja u vezi vlastite psihe. Zapravo ni nemaju to znanje. A pod tim ne mislim nekakvo duboko duhovno znanje, neog naprosto nemaju najosnovnija znanja iz psihologije.

Vrh

PostPostano: ned jun 02, 2024 11:11 pm 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: sri jun 05, 2024 12:15 pm 
Član foruma

piskavac je napisao/la:
Mislim da nije samo puko zveckanje oružjem u igri, nuklearnog rata bilo je i prije jako jako puno vremena, pa nema baš nekog posebnog razloga zašto ga na-ža-lo-st ne bi bilo opet u nekoj točki vremena. Vjerojatno nekim nadmoćnijim vanzemaljcima iz nekog razloga nije u interesu da dođe do njega, ali širom ovog našeg Univerzuma postoje brojne vanzemaljske vrste kojima je baš svejedno hoće li ovdje biti nuklearnog rata ili ne, a da ne govorim o tome da bi nekima bilo jako drago da do njega dođe.

U pravu si kada promatraš što se događa u nama. Oooooogromna masa ljudi je u tami dubokog neznanja u vezi vlastite psihe. Zapravo ni nemaju to znanje. A pod tim ne mislim nekakvo duboko duhovno znanje, neog naprosto nemaju najosnovnija znanja iz psihologije.

Slazem se sa tobom da se u povijesti prije to dogadalo, ali isto tako mislim da to vise mozda nije slucaj. Mozda zato sto su uvidjeli kakve je to posljedice prije ostavilo.

Isto tako taj gumbic se moze stisnut bilo kad, cemu cekanje, psohopata koji bi to stiso ima ko salate. Zar se ceka pravi trenutak, pa koji trenutak vise, ako je sve zaista otislo u vrazju mater.
Kad smo kod toga, ja bi ga stiso jel mi svi vec idu na onu stvar. Tako da ne kuzim u cemu je problem, stisni i cao.

Vrh

PostPostano: čet jun 06, 2024 1:23 pm 
Član foruma

neka slobodno stvaraju tenziju "ovih i onih" koliko god oni to hoće,jedno zasigurno znam...
ne išao im ni u kakve "oslobodilačke" igrarije,misije i pohode,to je zasigurno...

natjeraće me?
hmm,ako ništa drugo,postoji toliko "nezgoda" koje mogu da mi se dese,jer ako ti nećeš,oni sigurno hoće,pošto znam za slučaj da su dotičnoj osobi slomili čeljust u "prijateljskom ubjedjivanju" da je to zapravo njegova obaveza (ima zgodna japanska poslovica:"čavao koji štrči treba dobro zakucati")... "srećom" imamo pravilnike za ratove,a oni se uvijek dadnu (kao i svaka pravila) tu i tamo zaobići,sve to začinjeno sa nečijom pohlepom...

društveni "stado" pritisak?
za njim me već nekih cirka par godina zabole patka (sve se još dodatno iskristalisalo u pLandemiji)...samo vi slušajte svoje "lidere i oslobodioce" (koji će prvo izazvati požare pa onda zatvoriti granice {ili bolje rečeno torove},pa ajmo marvo,šta blejite,radite nešto,gasite sada to) i sigurno ćete daleko dogurati, mogu samo reći da imate lagano mahanje od mene...

a kad-tad će se iskopati nekakve "neutralne (sic!) mirne luke" poput raznoraznih Andora,Linhenštajna,Švicerlanda,Argentina,Mongolija itd. koje će poslužiti svojoj svrsi...

slobodno se školujte u ovoj "vrhovnoj školi" da obogatite svoje unikatno duševno uzdižuće iskustvo u vidu svakojakih lekcija,a opet neko drugi u vidu enormnog povećanja svojih bankovnih računa,zavisi šta je kome prioritet u čitavoj priči,u tom slučaju bujrum,ali bez mene,moliću lijepo...

nekakvi otto fon hasburzi, kisindžeri i elizabete će zato zauzvrat da hladno dočekaju svoj životni vijek od 100 i nešto godina,njima to nije nikakav problem,valjda to tako treba... da se lažno keze,paradiraju,glume nekakvu zabrinutost i govore šta je u stvari dobro po nas...

za takve vrste scenarija i raznih (raj/pakao/virtuelnih/maja/iluzija) filmića,ma evo vam ga MAHUNA!!!

Vrh

PostPostano: sub jun 15, 2024 6:00 pm 
Administrator

Citat:
Serbian President Vučić: "There will be a world war in 3-4 months - we are checking the stocks of oil, flour, sugar"

What does the Serbian president know? Shocking interview for the Swiss media..

⚡️Given the very good relations of the Serbian president with Vladimir Putin and Moscow, it is possible that Vučić knows what is happening behind the scenes and interpreted the Russian ultimatum to NATO, especially after admitting the transfer of Ukrainian F-16 fighter jets to NATO bases in Romania and Poland.

Izvor: https://t.me/AussieCossackLive/838446

Vrh

PostPostano: ned jun 16, 2024 5:56 pm 
Član foruma

galaksija je napisao/la:
Citat:
Serbian President Vučić: "There will be a world war in 3-4 months - we are checking the stocks of oil, flour, sugar"

What does the Serbian president know? Shocking interview for the Swiss media..

⚡️Given the very good relations of the Serbian president with Vladimir Putin and Moscow, it is possible that Vučić knows what is happening behind the scenes and interpreted the Russian ultimatum to NATO, especially after admitting the transfer of Ukrainian F-16 fighter jets to NATO bases in Romania and Poland.

Izvor: https://t.me/AussieCossackLive/838446

Pa ko tog uopce slusa, to ti je ko da slusas Plenkovica....

Vrh

PostPostano: ned jun 23, 2024 3:21 am 
Administrator

.

The Day After (Movie)

..

Vrh

PostPostano: ned jun 23, 2024 12:30 pm 
Administrator

.

Hal Turner: Ljudi, ne želim vas plašiti, ali vrijeme nam ističe…

..

Vrh

PostPostano: sri aug 07, 2024 3:33 am 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: čet aug 22, 2024 1:18 am 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: čet aug 22, 2024 5:37 am 
Administrator

.

..

Vrh

PostPostano: sri aug 28, 2024 3:48 pm 
Administrator

.

Russia warns the United States of the risks of World War Three

..

Vrh

PostPostano: čet aug 29, 2024 12:54 am 
Član foruma

Ma nema od toga ništa. Igraju se između dvije(tri) vatre, sve je isto kao što je Orvel pisao. Ovakvo će stanje da bude konstantno, nemamo šta iščekivat kad se to neće desiti.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 278 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.