Bojan71 je napisao/la:
Mogli bi neki i da rade malo na sebi a ne da čekaju da ih neko vodi za ruke. Dok terate sprdnju evo vam nove sesije dok ne stigne prevod od Ivana.
https://cassiopaea.org/forum/threads/se ... ost-757667A sta fali u malo sprdnje u ovim sumornim vremenima.
Inace ja sam "jeo" Kasio transkripte do pre par godina i kad sam video da se laura bukvalno sprda sa nama u zadnje vreme i ja se malo sprdam sa njom sada.
Nervira me prvo sto su obećali da pomoć stize u vidu vala iz centra galaksije (klasicno New Age, ne brinite samo se vi opustite dolaze promene koje će sve promeniti..)
Drugo , zadnjih godina su pitanja toliko bezveze, licna, ne zanimljiva siroj citalackoj publici....zasto ih vise ne ispituje o temama koje sve zanima? Na primer sta se desava trenutno sa vanzemaljcima i njihovom ratu ili gde je trenutno taj famozni Val ili sta radi Galakticka konfederacija svetlosti trenutno, ili sta rade i kako napreduju planovi Reptila itd..
Ne mogu vise da slusam o bolovima u leđima, mackama, migrenama...
Druze sa Kasiopeje reci ti meni jel će biti u skorije vreme javno priznanje od recimo UN da su ljudi u kontaktu sa vanzemaljcima i sa kojom frakciom.
I reci mi jel Galaksija u pravu da je sve ovo zajeb i da smo pod mega manipulaciom jednog ili vise super kompjutera tj AL?