Sada je: čet mar 28, 2024 9:35 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 298 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: čet mar 09, 2017 9:32 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2011 7:28 am
Postovi: 529
BASHAR - REALNOST JE U VAŠOJ SVESTI
Fizička realnost, kako je vi zovete, kao što smo rekli mnogo puta, je refleksija vašeg stanja bića, vašeg stanja svesti. Nema realno ničeg van tebe. Ti se ne nalaziš u fizičkoj realnosti. Fizička realnost se nalazi u tebi. Ona je u tvojoj svesti. Ona je koncept u kojem doživljavaš sebe iz odredjene perspektive. Bilo kako bilo, mi razumemo da način na koji ste izabrali da doživite vašu dimenziju fizičkog iskustva je, da ste u ravni prostora i vremena, kako vi to nazivate, ali šta je to u stvari? Šta je prostor? Šta je vreme? Ponavljam, iako su iluzija vi i dalje stvarate efekat njih, iskustvo njih, u vašem životnom iskustvu kao fizičko biće, kao fizikalizovano biće da tako kažemo, gde ste uzeli svoju energiju, svoju visokofrekfentnu energiju vaše duhovne prirode, vaše nefizičke prirode, i na neki način snizili tu frekfenciju, kristalizovali tu frekfenciju dole u ono što zovete iskustvo, matriks, strukturu fizičke realnosti. Ponavljam, sve se ovo dešava u vašoj svesti, vi niste zapravo ni na kakvom mestu koje se zove fizička realnost. Sve je unutra. Ipak, mi shvatamo da način na koji ste odlučili da doživite ovo, čini kao da izgleda da je fizička realnost van vas. Stvar koju treba da zapamtite da bi ste sebi dali više prilika da izaberete i doživite vrstu fizičke realnosti koju želite, vrstu fizičke realnosti za koju kažete da je uskladjenija sa vašom istinskom vibracijom, je da počnete da vidite i doživljavate fizičku realnost kao refleksiju. Slično kao refleksija koja postoji u vašem ogledalu. Vi znate da kad pogledate u ogledalo, niste stvarno tamo. Znate da kad želite da promenite odraz u ogledalu ne idete tamo i ne terate odraz da se promeni. Moraš promeniti sebe da bi video promene u odrazu. Dakle fizička realnost je refleksija, ona je hala sa ogledalima i radi na prilično istim principima. Svaku promenu koju želite da vidite u takozvanoj spoljnoj realnosti, mora početi iznutra. Mora početi iz unutrašnje realnosti, koja ste vi sami, od vaše svesti, od vaše vibracije, od vašeg stanja bića.


Moj komentar:Primjer, postoji neka situacija ili neki ljudi nepovoljni za tebe. Ti se žališ, ogovaraš. Međutim, na taj način samo još situacija postaje nepovoljnija za tebe. Možeš učiniti dvije stvari: ili prihvatiti da je to tako kako jest ili učiniti nešto povodom loše situacije.Što i kako ćeš poduzeti ovisi od tvog nivoa svijesti. Jer, kako je rekao i Lazarev, pozvani smo da školujemo jedni druge, muž ženu, i obrnuto, roditelji djecu, i obrnuto, prijatelji međusobno.Primjer, uskratiš djetetu novac i učinio si nešto loše izvana, ali nešto korisno za djetetovu dušu.Ili roditelj omalovažava dijete, odraslo dijete i ono se odseli od roditelja. Može se raditi i o dubinskim promjenama karaktera. Ako se stalno identično ponašaš, iidentično će ti se vraćati. Moraš mijenjati svoje ponašanje, čak i karakter da bi dobio u povratku promjene.Ako si na pravom putu onda ćeš u sebi osjetiti Mir, i zbog toga Mira situacija za tebe će se popraviti i mijenjati.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: čet mar 09, 2017 11:29 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2011 7:28 am
Postovi: 529
Nije molitva nešto što je lako, molitva je posao. Da li je lako otići svaki dan na posao? Nije lako. Ali zauzvrat dobiješ nešto fizičko, novac. A kad se moliš zauzvrat dobiješ nešto metafizičko.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: čet mar 09, 2017 3:40 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2011 7:28 am
Postovi: 529
Kad ti hoćeš da se moliš, uđi u sobu svoju, zatvori vrata i moli se Ocu.... (Matej). Dakle, govorim o onima kojima je molitva ozbiljna stvar, a ne nacionalni ponos i slično, narodni običaj.
Kad čovjeka zadese nevolje on se moli Bogu da mu pomogne:
- Bolestan sam, djeca me ne slušaju, nemam posao....
Bog odgovara uvijek isto, ali ga ne čujemo:
-Bolestan si jer ti energija ne teče dobro, negdje imaš blokadu, odnosno nešto krivo radiš.
Isto odgovara i na sva druga pitanja:
-Imaš negdje blokadu, nešto krivo radiš. Moli krunicu (ili pravoslavci neku drugu molitvu) da se otopi energetska blokada kao santa leda, a onda ćeš "progledati" ili proširiti svoju svijest i shvatiti svoju pogrešku. I onda će se tvoja situacija promijeniti.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: sri mar 15, 2017 12:26 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2011 7:28 am
Postovi: 529
Ponešto o ljubavi

Majka je godinama razdvojena od djeteta. I pitamo se gdje je pravda, čemu tolika patnja? A možda je majčina duša napravila ugovor s Bogom, u snu ili kako drukčije.
Bog- Umrijet će ti dijete.
Majka- Ti znaš da ja neću preživjeti ako umre.
Bog- Znam. Jesi li spremna na veliku patnju, a da preživi? Da budeš razdvojena od djeteta?
Majka- Spremna sam da budem razdvojena deset godina, dvadeset. Samo da negdje živi.
Priča podsjeća na kralja Salomona koji je sudio... Dvije žene su željele dijete i obje su tvrdile da su prave djetetove majke. Salomon je presudio da se dijete presiječe popola i da svaka dobije pola. Jedna žena je rekla da se presiječe. Druga žena je rekla Kralju da ne siječe dijete i da neka ga preda prvoj ženi. I kralj je shvatio tko je prava majka i dao joj dijete.
Želim reći da ne možemo znati putove Božje.

Prvo shvaćanje ljubavi

Ljubav zaslužuje onaj koji je lijep. Ako se udam za onog lijepog čovjeka bit ću sretna. Totalna zabluda.

Drugo shvaćanje ljubavi

Fizički je izgled bitan, ali bitnije je slagati se psihički. Primjer, ako imaš manjak samopoštovanja bit će ti lakše ako i partner ima manjak samopoštovanja. I slično.

Treće shvaćanje ljubavi

Ne želim ostati sam-sama. Moram pronaći partnera da imam obitelj, da se ostvarim kao čovjek i slično. Želim se davati partneru i biti pošten, ali isto želim za sebe. Zbog ovog su dogovoreni brakovi katkad uspješniji od velikih zaljubljenosti, jer je ovo shvaćanje ljubavi na višoj razini.

Četvrto shvaćanje ljubavi

Osoba zna da njen partner ima nedostataka, ali on je zraka sunca u njenoj svakodnevici i zbog te zrake sunca prihvaća i nedostatke. To nije zaljubljenost s početka priče, jer zaljubljena osoba idealizira partnera, ovo je prihvaćanje dobra i zla. " U dobru i zlu, u zdravlju i bolesti..."


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: uto mar 21, 2017 4:48 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2011 7:28 am
Postovi: 529
Kršćanski život nije preinačavanje ili poboljšavanje staroga, već preobražaj naravi. To znači umiranje svome "ja" i grijehu i potpuno novi život. Ova se promjena može provesti samo uspješnim djelovanjem Svetoga Duha.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: čet mar 23, 2017 9:47 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2011 7:28 am
Postovi: 529
"Ne sviđa ti se sudbina – menjaj je. Ne sviđa ti se neki čovek – vaspitavaj ga. Ne sviđaš se sebi – promeni se.
Da bi se promenili potrebno je, na neko vreme izgubiti sebe, svoje „ja“. To je kao smrt i uskrsnuće. Ako čovek nije spreman da gubi i da se žrtvuje, neće moći da se promeni. Samo kada prenese tačku oslonca u potpunosti na ljubav, čovek će moći da uništi svoje „ja“ i da stvori novo, kvalitativno drugačije.
Zbog toga su ljudi, stupajući na put vere, uzimali nova imena, svedočeći na taj način da su stekli novo „ja“. U indijskoj tradici zvali su ih „dvaput rođeni“; kao što gusenica postaje leptir, kao što se iz jajeta pojavljuje ptica. Forma se u potpunosti menja, a sadržina čuva i nastavlja svoj razvoj. Suština svakog čoveka je ljubav; da bi se sadržina razvijala mora se menjati forma. Naše ljudsko „ja“ takođe je forma. Jednostavno, potrebno je osetiti da smo ljubav." S. N. Lazarev


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: sub mar 25, 2017 10:27 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2011 7:28 am
Postovi: 529
Opraštanje. Poznata je rečenica kako trebamo opraštati jedni drugima, ali nitko ne može definirati što to zapravo znači.
Kad vam netko priča o vašem djetetu, roditelju, bratu, sestri loše stvari.... Vi se slažete s tim što vam govori, ali ne možete ogovarati, ocrniti nekog svog, osobito svoje dijete. Klimate glavom, potvrđujete, ali ne ulažete energiju u to blaćenje. Zašto? Zato što ste u dubini sebe oprostili majci, ocu, svom djetetu.
Kad vas uvrijedi neko stran, ne tako blizak, vi se toliko ljutito i energično branite, divlje se branite. Dakle, stranoj osobi niste oprostili.
Iz ovoga vidimo da je pravi primjer opraštanja, opraštanje svom djetetu. Svoje dijete ne možemo ogovarati, pravdati se, mrziti, busati se u prsa, ne ulažemo energiju u to.
U svim duhovnim pričama čujemo da je dobro opraštati. To je dobro za nas koji opraštamo jer ne ulažemo svoju energiju u dokazivanje svoje pravice.
Ili, kad pričamo neku svoju "priču", uvjeravamo neku osobu istinitost priče, priču uvijek ponovno proživljavmo u svojoj glavi i sve to prouzrokuje da gubimo vlastitu energiju, predajemo ju nekom drugom, onome koji sluša itd.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: ned mar 26, 2017 7:26 am 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sri okt 05, 2005 9:01 pm
Postovi: 1014
-ne znam očekuješ li replike na svoje psotove jer mi se čini da ih pišeš kao dnevnik...ali...
Definiranje opraštanja možeš pronaći u raznim knjigama, nije da to nitko nije definirao....

Oprostiti nije isto što i ljutiti se na onoga tko ti radi nešto loše.

Oprostiti znači ne tražiti zadovoljštinu za ono što ti je netko loše učinio, ali to ne znači da treba prihvatiti ono što ti je taj učinio i ne znači da se ne treba braniti i ljititi kad ti netko nešto ružno radi.

_________________
Bitno je očima nevidljivo


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: ned mar 26, 2017 8:10 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2011 7:28 am
Postovi: 529
Pišem kao dnevnik, ali očekujem replike.
Ne slažem se da je oproštaj ako zamjeraš i ljutiš se. Tvoja zadovoljština je ogovaranje onoga tko ti je nanio zlo i isticanje vlastite pravednosti.
Kao što sam rekla, definicija oproštaja se najbolje vidi kad te povrijedi vlastito dijete ili netko blizak.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: ned mar 26, 2017 8:14 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2011 7:28 am
Postovi: 529
Naglasak u mom postu je na energiji, čuvanje ili predavanje vlastite energije onome tko te povrijedio.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: ned mar 26, 2017 8:42 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2011 7:28 am
Postovi: 529
Još primjera o energiji.....Upoznaš novu osobu, u obitelji, na poslu. Pričaš, pričaš, predaješ se, predaješ vlastitu energiju, želiš se dopasti, želiš prihvaćanje. A kad puštaš da ona druga osoba priča, priča, a onda se ubaciš i kažeš nešto također, onda se događa razmjena energije. Događa se odnos kojeg ti kontroliraš, jer shvaćaš bit.
Ne želiš uzeti energiju druge osobe. I također se predaješ, ali vrlo dobro znaš kako stvari funkcioniraju.Tada možeš biti manipulator, ali to ne želiš. Postaješ svjesna osoba.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: ned mar 26, 2017 8:54 am 
Offline
Član foruma
Avatar

Pridružen/a: sri okt 05, 2005 9:01 pm
Postovi: 1014
Meni se čini da je taj problem dosta dobro opisala Serena Alba u svojim knjigama Geometrija božanske iskre, 1 i 2
Postoji i njezina stranica na kojoj je forum. U odnosima gdje ima zamjeranja i opraštanja, više se radi o međusobnoj krađi i otimanju energije više nego o razmjeni. Serena Alba tu krađu naziva energetskim vampirizmom.


http://mindpositive.bloger.index.hr/

_________________
Bitno je očima nevidljivo


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: sub maj 06, 2017 9:36 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sub maj 06, 2017 8:59 pm
Postovi: 96
pepeljuga je napisao/la:
Pišem kao dnevnik, ali očekujem replike.
Ne slažem se da je oproštaj ako zamjeraš i ljutiš se. Tvoja zadovoljština je ogovaranje onoga tko ti je nanio zlo i isticanje vlastite pravednosti.
Kao što sam rekla, definicija oproštaja se najbolje vidi kad te povrijedi vlastito dijete ili netko blizak.


Zašto je ogovaranje zamka?
Kada pričamo o nekom u njegovom odsustvu nekom drugom mi samozadovoljavamo samoga sebe, to radimo sebe radi i upadamo u klopku samovaznosti i jačanja svoje sigurne zone komfora.
Ogovaranjem i ogovaranjem mi suzavamo svoju zonu komfora na još manju, posledice su neretko da su svi protiv nas. Sve više i više nas okružuju ljudi karakteristika onih koje ogovaramo a oni koje ogovaramo postaju još izrazenijih karakteristika koje nam smetaju.Upali smo u sopstvenu zamku.

Zašto je važno pričati o drugome kao da je tu prisutan i sluša šta govorimo o njemu drugim ljudima?

Jer potrebna je hrabrost za to.
Hrabrost ubija strah pre nego strah ubije čoveka, jer strah od ljudi je ono što ljude ubija.
Kada krenemo nekome sa kojim smo veoma bliski da kazeno ono što zaista mislimo o njemu i smeta nam a znamo da mu se to neće dopasti mi se suočavamo sa strahom.
Strahom da ćemo biti odbačeni i razotkriveni, nepoželjni.
A zapravo to je put širenja svoje zone komfora, put oslobadjanja sebe straha od ljudi.
Kako sebe budemo menjali menjace se i ljudi oko nas.
Prijace nam više tišina sa ljudima i ljudima ćemo prijati kao takvi.
Ljudi oko nas počeće se menjati kroz nas proces promene.
Jer više počinjemo voleti ljude oko nas takve kakvi jesu, počinjemo ih prihvatati i sve ono što nam je do juče smetalo kod njih više ne postoji u odnosu sa nama!

Eto čega nas ogovaranje lišava.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: sub maj 06, 2017 9:51 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sub maj 06, 2017 8:59 pm
Postovi: 96
Iz istog razloga je važno govoriti istinu.
Kada nas neko pita nešto i mi slažemo svojim odgovorom ma koliko nam ta laž izgledala bezazleno ona to nije.
Jer potrebna je hrabrost za reći istinu.
Mi reagujemo telom kada govorimo, njegovim stanjem otkrivamo sebe, kada kažemo istinu ili laž.
U zavisnosti šta kažemo odredjujemo naše emotivno stanje.
Biramo da se osećamo prijatno ili neprijatno.
Većina izabere da se oseća prijatno pa slaže, što je klopka.
I dešava se sve isto kao kod ogovaranja, počinjemo bežati od ljudi koji pitaju pitanja na koja nemamo hrabrosti dati odgovor. Pitanja dolaze sve više i ljudi što postavljaju neprijatna pitanja.
Nama ljudi postaju neprijatelji a zapravo oni su tu da nam pomognu svojim pitanjima.
Oni nas oslobadjaju straha.
Ukoliko govorimo istinu i suočimo se sa strahom isti se oslobadja kroz telo. Mi ćemo reagovati telom, bilo suzama ili obliveni znojem. Posle toga dolazi trajno olakšanje i sve se desava kao u slučaju neogovaranja. Mi se menjamo i ljudi oko nas postaju drugačiji.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: sub maj 06, 2017 10:10 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sub maj 06, 2017 8:59 pm
Postovi: 96
Pomenula si i praštanje pepeljugo.

Mi sebi tako prastamo.
Kada stane čovek ispred nas i suočimo se sa istinom koju od nas traži mi "osvestimo" kroz to neprijatno stanje ono drugo stanje koje nam je prethodno dalo samozadovoljstvo.
To je postupak unazad, postupak brisanja, poput skidanja sa zavisnosti od svih oblika poroka.
To je takodje put za skidanje sa svih oblika zavisnosti i poroka.
To je put volenja sebe i drugih. Put koji menja svet.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: ned maj 07, 2017 1:14 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2011 7:28 am
Postovi: 529
Hvala na promišljanju, Pikuc. Ponešto ću nadovezati na tvoje pisanje, odnosno negdje ima veza.

Čemu nam služi negativna emocija? Rekli bismo: samo pozitivno je dobro. Ipak, ako si u ratu i ako si vrlo pozitivan, nećeš staviti stražu, doći će neprijatelj i ubit će te. Dakle, negativna emocija nečemu služi.
Tokom dana često nas upikne negativna emocija kao iglom u kožu. Rekla bi da je to neko unutarnje nezadovoljstvo nekom situacijom, nekom osobom, ... Kao, nešto mi smeta. Negativna emocija pokazuje da nešto treba mijenjati.
Nadalje ću govoriti o sukreiranju ili je to možda magija.
Dakle, negativna emocija je neka vrsta upozorenja. Postoji neka nezadovoljavajuća osoba ili situacija. Ako se samo pomirim s tim neće biti promjene, ali ja želim promjenu, želim biti sukreator. Ako i ne poduzmem ništa opet sam sukreator, sukreator u zadržavanju postojećeg stanja.
Primjer, nezadovoljna sam nekom osobom. Učinit ću tri koraka koja se ne čine naročito pametna, ali ću ih ipak učiniti. Učinit ću 1, 2, 3 korak. To su koraci kao kad udaraš loptu nogom. Prva tri koraka služe kao kad udariš loptu, a dalje se lopta sama giba. Ove misli su poput one rečenice: Pomozi si, pa će ti i Bog pomoći.
I to je magija o kojoj govorim, jer nakon prva tri koraka koja učinim još se ponešto počinje odvijati, a da to nismo isplanirali, kao da stvar počinje raditi za nas.
I to je igra života gdje nam negativne emocije pokazuju što ne valja. Ako ignoriramo negativnu emociju život nas ponovo i ponovo opali po ušima.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: ned maj 07, 2017 2:05 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sub maj 06, 2017 8:59 pm
Postovi: 96
Negativne emocije poput ljutnje i besa su reakcija tela kada je "napadnuta" naša zona komfora, osećamo se ugroženo.
Što veća ljutnja i bes to znači da se sve više sužava zona u kojoj se osećamo bezbedno sa drugim ljudima.
Takodje uvredljivost je isto pokazatelj toga, ona otkriva našu "tvrdjavu" u kojoj smo se zazidali. Tvrdjave često izgledaju prelepo uredjene, ali ostaju ipak tvrdjave.
Širenjem naše zone komfora slabe sve negativne emocije i raste poverenje u ljude i radost življenja kao življenja.
Taj proces nije lak ali je trajano stanje koje dolazi od njega ono menja svet oko pojedinca.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: ned maj 07, 2017 5:29 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: čet aug 19, 2010 5:15 pm
Postovi: 247
Pepeljuga,razumem te skroz ali nazalost u takvom svetu zivimo.Pokusavam ovog ispod da se drzim i veruj mi ,ako hoces naravno,da je isravno koliko god se cinilo teskim.

,,Ne slusaj taj glas na povrsini koji te cini ljutim.Slusaj onaj dublji glas koji ce te od sada voditi,glas koji se SMEJE! Slusaj ga i SMEJ SE zajedno sa njim.SMEJ SE !!!"

Don Huan Matus

Svako dobro i srecno :hello2:

_________________
Kad sam prestao da se plasim smrti,prestao sam da se plasim i zivota


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: pon maj 08, 2017 8:03 am 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: pet dec 02, 2011 7:28 am
Postovi: 529
Tuga, bijes, mržnja su sve jedna te ista emocija. U pozadini negativnih emocija je uvijek nezadovoljstvo nečim ili nekim ili sobom.
Ako sam nezadovoljna sobom onda promjena karaktera može se početi nekim sitnim korakom. i tada zaista priča o lopti koju udarimo funkcionira.
Moramo se upitati što možemo učiniti da bi se neka situacija promijenila.
Ako imamo neprijatelja rekao je Isus : molite za neprijatelje svoje.
U Božjim rukama je "neprijatelj". Božju logiku ne možemo razumjeti, jer Bog kazni tijelo (bolest. zla sudbina), a u cilju da bi se duša pročistila.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Moja duhovna potraga ako nekog zanima...
PostPostano: pon maj 08, 2017 9:36 pm 
Offline
Član foruma

Pridružen/a: sri aug 18, 2010 2:07 pm
Postovi: 810
poporitopopone je napisao/la:
Pepeljuga,razumem te skroz ali nazalost u takvom svetu zivimo.Pokusavam ovog ispod da se drzim i veruj mi ,ako hoces naravno,da je isravno koliko god se cinilo teskim.

,,Ne slusaj taj glas na povrsini koji te cini ljutim.Slusaj onaj dublji glas koji ce te od sada voditi,glas koji se SMEJE! Slusaj ga i SMEJ SE zajedno sa njim.SMEJ SE !!!"

Don Huan Matus

Svako dobro i srecno :hello2:


Iz koje si knjige izdvojio ovaj pasus od Don Huana?
Da nije mozda aktivna strana beskraja ?


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 298 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.


cron
Powered by phpBB © 2010 phpBB Group
BH (BIH) by Šehić Nijaz