FORMICA je napisao/la:
kartikeya je napisao/la:
Gdje god postoje pravila tu nema slobode, pravila ograničavaju i porobljavaju dušu, um, tijelo to jako dobro znaju vladari ove iluzije.
Živo biće ima slobodnu volju što je i logično jer je neraskidivi dio apsoluta (ne kreatorai)
Živo biće ima moć stvaranja i to voljom duha (ne ega i uma) ali ima i moć da se i odrekne iste u korist nekog ili nečeg drugog, to se dogodilo nama ovdje, uhvaćeni smo na prevaru jer smo bili naivni, nismo znali sa čim imamo posla.
Razlika između apsoluta i kreatora je očita već na pogled. Apsolut nema potrebe za stvaranjem jer je potpun u sebi odnosno sveprožimajući, teško je riječima objasniti jer ne postoji takva terminologija.
Kreatora iima mnogo gotovo beskrajno mnogo i svaki ima određenu zadaću neki je ispunjavaju u potpunosi a neki se zapletu u vlastiu kreaciju pa zaglave i naprave veliku zbrku u kreaciji, neki se i odmetnu i postanu destruktivni itd.
Ovaj univerzum u kojem smo, je stvoren. Kad je on stvoren stvoreni smo i mi i naša obaveza je da se ponašamo po projektu, po kojem je stvoren univerzum. Prije stvaranja mi smo bili tvorac i on se rastavio na nas da bi odradili projekat. Na kraju projekta vraćamo se tvorcu i on se kompletira. Tada mu predajemo svo iskustvo i primamo sva druga iskustva. To je fantastičan doživlja, koji svi očekujemo sa nestrpljenjem. To smo već radili 12 puta do sada. Što je uzrok svemu tome i što je cilj pojma nemam. Nešto slično se događa kada se tijela oblika badema spoje i pomješaju ona šarena svijetla u njima. Tada se potpuno predaju sva iskustav i sjećanja iz svih života i primaju od onog drugog. To je zapanjujući doživlja potpunog povjerenja, davanja i prihvatanja, nešto izvanredno.
12 puta raditi istu stvar
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
oprosti ne drži vodu ta teorija,
i nismo dio tvorca ili kreatora već vječni i neraskidivi dio apsoluta, apsolut se podjelio a ne kreator.
U prošlom sam postu objasnio razliku između apsoluta i kreatora ali očigledno ili nisi pročitala do kraja ili nisi shvatila.
Apsolut nema potrebu za kreiranjem i kreacijom jer je potpun u sebi, dok kreator to nije sam kreator je u nekoj vrsti iluzije odvojenosti i usljed toga nastala je kreacija, kreator je usljed iluzije postavio pitanje što ili tko sam ja, kreator nije Bog, kreator je najmoćnije biće univerzuma ali nije apsolut i nikako Bog.
Religijski Bog je kreator i nije nepogriješiv, osim jednog kreatora postoji u nizu mnoštvo podkreatora zaduženih za upravljanje i održavanje pojedinih energija a to je sad druga tema.
Kreacija funkcionira po principu pokus pogreška i ne postoji unaprijed određeni scenarij, igra nebi bila zanimljiva kada bi se sve unaprijed znalo fora i jest u neizvjesnosti.
Kao što sam rekao i kreatori znaju pogriješiti, živi svjedok tome je ova napaćena planeta iživa bića na njoj, (ako ste upoznati sa alternativnom povješću znatćete o čemu govorim) mi donosimo iskustva kreatoru sad zamisli da si ti jedan kreator i da imaš odgovornost za svako živo biće šta bi željela.
Svatko normalan bi želio ugodna iskustva kako za jedinku koja ga proživljava tako i kreatora koji prolazi kroz isto, tko je lud da sam sebi nanosi bol i patnju.
Citat:
Tada mu predajemo svo iskustvo i primamo sva druga iskustva.
Da hrana za bogove