Deo koji me malo iritira je :
Saboter je napisao/la:
Konfederacija Planeta u službi beskonačnog Stvoritelja
Ispitivač: Da li neki od NLO-a o kojima se danas izveštava dolaze sa druge planete, da li imate neka saznanja?
Ra: Ja sam Ra. Ja sam
jedan od članova Konfederacije Planeta u Službi beskonačnom Kreatoru. Tu je otprilike pedeset tri civilizacije, koje uključuju otprilike petstotina planetarnih svesti. Ova Konfederacija uključuje one sa vaše sopstvene planete koji su dostigli dimenzije iza vaše treće. Ona uključuje planetarne entitete iz vašeg Sunčevog sistema i planetarne entitete iz drugih galaksija (1). To je prava Konfederacija unutar koje entiteti ne liče jedni na druge ali su združeni u službi u skladu sa Zakonom Jednog.
Da li to znaci da su oni odvojeni tj postoje nezavisno od kreatora??
Da naravno, barem ja tako shvaćam,oni vjerojatni misliš na RA? 6 denzitet?svi postojimo nezavisno od Kreatora (možda nisam pogodio bit tvog pitanja hm..)
Ovde je kreator , a nase planete su ovde.A ko je onda njih stvorio?? u samom materijalu spominju se i
Logosi :
Ispitivač: Izgleda da je to bila brižljivo planirana i konstruisana stepenica razvoja. Možete li mi reći nešto o poreklu tog plana ili tog razvitka?
Ra: Ja sam Ra. Vratićemo se na ranije informacije. Razmislite i zapamtite diskusiju o
[b]Logosu[/b]. Sa primarnom distorzijom slobodne volje,
svaka galaksija razvija svoj sopstveni [b]Logos[/b].
Taj Logos ima potpuno slobodnu volju da
odredi putanje inteligentne
energije koje pomažu lekcije svakog od denziteta, određujući uslove na planetarnim sferama i sunčevim telima.
Ispitivač: Ako uzmemo kao primer planetu na kojoj se sada nalazimo, koliko kreacija je stvoreno od strane samog
Logosa koji je kreirao našu planetu?
Ra: Ja sam Ra. Ovaj planetarni Logos je snažan Logos koji je kreirao otprilike 250 milijardi vaših zvezdanih sistema kao svojih kreacija. To je, da tako kažemo, zakon ili fizički put ove kreacije koji ostaje konstantan.
Znaci da postoji vise od jednog kreatora?? da postoje i oktave u kojima djeluju ,postoji koliko ja razumijem i planetarni logos (neka vrsta kontrolora -tvorca uvjeta i balansa)
Ispitivač: Hvala vam. Da li jedinstvo svesti, individualizovano jedinstvo svesti, kreira jedinstvo kreacije? Daću vam primer. Jedna individualizovana svest kreira jednu zvezdanu galaksiju, tip koji ima milione zvezda u sebi. Da li se to događa?
Ra: Ja sam Ra. To se može dogoditi. Mogućnosti su beskonačne. Tako
Logos može kreirati ono što nazivate zvezdanim sistemom ili može biti
Logos koji kreira milijarde sunčevih sistema. To je uzrok za zabunu oko termina galaksija jer postoji mnogo različitih entiteta ili kreacija
Logosa i mi ih sve, koristeći vaše glasovno-vibracione komplekse, nazivamo galaksijama.
Ispitivač: Samo da bih bio siguran da li sam u pravu. Naše Sunce je
sub-Logos Logosa osnovne galaksije?
Ra: Ja sam Ra. To je tačno.
Ispitivač: Da li postoje neki Sub-Sub-Logosi u našem planetarnom sistemu koji su „sub“ u odnosu na naše Sunce?
Ra: Ja sam Ra. To je tačno.
Ispitivač: Možete li mi dati primer onoga što nazivate sub-sub-Logosom?
Ra: Ja sam Ra. Jedan primer je vaša celina uma/tela/duha. to bili mi
Znaci li to da smo i svi mi ,recimo,jedna mogucnost koja se ostvaruje .Naravno
Mozda smo i samo mastarija nekog razmazenog klinca sa neke druge tacke postojanja?? Maštarija nego šta (razmaženog klinca -----hm....?)
Naravno ovo je samo misljenje i to trenutno,a

je verovatno
---- ne da pače kroz ovakve razgovore i sam pronađem drugu liniju razmišljanja i svakako me obogaćuje ,ne smatram se nikakvim znalcem niti stručnjakom za Ra materijal ali trudim se pomoći svakome osobno ili putem drugim forumaša koji imaju veće razumijevanje roz proslijeđivanje upita za koje smatram da nemam adekvatan odgovor ,Ra materijal uglavnom govori sam za sebe bez ikakve potrebe da ga ja čmeljo jedan maleni branim.
Pozdrav[/quote]
Primi mojih tisuću pozdrava