evo pišem ovdje, da ne zagađujem prostor lična iskustva, kao klinac pa i poslije, eto kao što sam i prije rekao imam 23 godine iako to nije važno, čitao sam razna njesra samo zato jer sam imao iskustva svoja prije tih njesra pa da ih čitam, jer inače ne bih čitao svakojake tekstove, ali sada da kažem samo moje misli, uvijek samo znao da nešto ne štima u ovome svijetu, ovoj realnosti, kao da me nešto kopka, čupa mi energiju nazovi to duša, a netko to zove um iako to nema veze sa time, kao da me prate određeni entiteti , i vidim na primjeru galaksije relativno je kasno došao do toga, pa kud baš mene tako rano, da me opterete takvi "problemi", pa da kažem u par riječi, znam reći kultovi su zajebali svijet, zombij civilizacija, zombijsko društvo, samo po svojoj ideji i viđenju, pozivam se na pradavno znanje, nitko me nije nazovi tako učio tome, roboti "metalne" duše, svi se prave umjetni, potpuno bića otupila, kao da su prije ljudi mogli govoriti očima ili telepatijom, bljesak oka ja to zovem, a danas, kao da im treba nešto materijalno za dokazivanje nečega, nešto vidljivo, očima poptpuno nebitno, ja to zdravo seljački iako netko zna "kulturno" objasniti, u stvari to je moj izbor riječi ,iako znam ja to i finije, nadalje, ukucavajući na google svoja iskustva došao sam do ovoga foruma, tražeći našao sam i iskustva davida ickea, iako ne znam da li su stvarna ili izmišljena, ali meni su se desile banalne stvari, sada da i natuknem bolje da i nepričam

. spavam a vidim sebe lebdim, trzam se ne mogu se probuditi,znojim se, (pa i preko dana se znalo dešavati), a poslije toga došlo je do toga da se mogu probuditi kada hoću, i prije i poslije usro sam se ko p...., inače ne volim komplicirati, ali ako tko vidi što pišem pa da me uputi na adekvatnu temu za moje neobične "inspiracije", inače profa u gimnaziji mi je znala reći, iako to nema nikakve veze sada da tako upadne usred teksta

, od kuda vadiš takve stvari, riječi, priče, razmišljanja je li te netko učio, jesi li vidio od nekoga, ne ,ja kažem ispalo iz ove lude glave, čudan sam uvijek bio, ne znam što bih sa sobom, i sam sam prije rekao "lupao bih glavom od zid" jer ne znam što ću sa sobom, pa ni prave trebe si ne mogu naći radi sebe sama i svojih ludila koja mi kroz glavu prolaze, jednostavno me ne skuže i ne doživljavaju, pa ne mogu ni sam sa sobom izaći na kraj, a kamoli nju jadnu da me trpi, zbilja došao sam do perioda u životu kada ne znam u kojem bi pravcu, jer većina ne kuži k.... a ja bih dizao nazovi revolucije