Evo ovako posto sam doso na skoro 35 minuta sangejzinga shvatio da sam neke stvari sto je Hira rekao nisu bas istina. Za koga on radi? Evo pokusacu da analiziram i da budem realan.
Lepo cu staviti sve po tackama da bude pregledno, zeleo bih da cujem odgovore ali samo od onih koji su sungazeri naravno.
1.Starost, uprkos tolko godina rada sungazina HRM izgleda vrlo staro i oronulo caki i za svoje godine.
2.Stomak, za nekog ko tvrdi da ne jede ima apsolutno ogroman stomak
3.cuvenih 411 dana, metod "nit vidim, nit cujem". Zanimljivo je da nijednog breterijanaca/likvidarinjanca nisu snimale kamere.Jesmuheen su pratili i zamalo joj organi nisu otkazali posle 4og dana!
4.ptice i pinealna zlezda.Reko je da ptice lete jer imaju prirodno vecu pinealnu zlezdu, i da bi ljudi mogli leteli kad bi imali vecu p.zlezdu.A da ne lete mozda jer imaju krila? ccc.
5.kornjace jedu 2x godisnje i zive najmanje 400 godina,cak i bez ovog najmanje je netacno.Glupost koja se moze opovrgnuti u roku od par sekundi
6.veruje da ce od 2012 nastupiti zlatno doba, evo ga samo sto nije
7.gledanje u zelenu travu je jako dobro za vid.Jos jedna glupost
8.Tvrdi da uz sungazing nestaju sve bolesti i nove se ne pojavljuju.Laz, prevelicano do besvesti
9.Chemtrailsi, niti jednom nije spomenuo te avione a tolko godina radi sungazing.
10.Uhvacen u filmu u lazi, ja sam u pocetku mislio da je namestaljka ali kad se ponovo snimci laz mu se vidi u ocima.Dakle nije bitno koliko je pojeo nego je bitno da je lagao.To je za mene dovoljno.
11.Prico je o razvijanju moci sungazingom, pa mozda da se radi 11h dnevno nesto bi i razvio ovako ne.Takodje je spomenuo kako je on razvio neke moci, naravno mi treba da mu verujemo na rec.
12.Ozbiljnost-za nekog ko je uradio celu praksu sungazinga nisam ga video niti jednom da se nasmejo.Niti jednom.
13.E sad ovo ce zvucati mozda neverovatno ali zasto je njemu toliko godina da to istrazuje? Par decenija zar ne. Ja mislim da on ljudima nije dao sve.Dao im je tehniku koja je 45 minuta i kad zavrsis tu je kraj.Gnostici,Bogumili,Egipcani su sigurno imali neke napredne metede posle ove, tako da mislim da je on dao ljudima istinu ali ne svu istinu.
Ima naravno jos stvari ali nisam hteo da duzim, kakvi su razlozi procenite i sami.Dakle ovo nije nikakav napad na sungazing vec realnost koju mnogi znaju al cuti i nece da kazu.
Ja cu naravno i dalje nastaviti sungazing(praksa je odlicna) al necu ocekivati da pocnem da letim,ispaljujem energetske lopte iz ruku niti cu ocekivati da zivim minimum 400 godina.
Ovaj post sam napisao jer MRZIM laz i prevelicavanje.Takodje mi se ne svidja ko je lider sungazinga na Balkanu(Miroslav kis), covek koji kaze da ce se zemlja pretvoriti u zvezdu za mene nikad ne moze da bude neko koga cu smatrati kredibilnim.Da sungazing predstavlja Ivan Antic bio bih ponosan, ovako nisam.Eto toliko od mene.