Stvarno sam previse puta rekla "mozda"- ali to "mozda" koristim kada mislim da postoji mnogo vise varijanti nego sto sam pomenula...kada hocu da kazem da ne mislim da sam sveznajuca samo zato sto sigurno mogu da kazem: "Ali ipak osecam da su svi delovi tu" ...
Ja samo razmisljam o svim mogucnostima, a to ne znaci da sam lako podlozna uticajima.
U moguce klonove kod sebe sam na primer poverovala- zaista mi nesto govori da postoji neka prica samnom u vezi toga.
Na taj nacin sagledavam i dobre i lose varijante u vezi sebe ( pominjali smo cudoviste)... ne zelim sebe da posmatram kroz "ruzicasto" ( a ujedno branim ono dobro i pozitivno u sebi- malo je to teze objasniti), i to je razlog ovih razmisljanja- nekakvo glasno preispitivanje.
Time preispitujem to dobro u meni ( jedinstvo duha duse i uma)-koliko je sigurno i istinito, prisutno, da nije moja uobrazilja... time sto to "lupim po glavi" ovakvim mogucnostima. Ako opstane...verujem da je tu jos uvek.
A to razmisljanje uopste ne izaziva zbrku u mojoj glavi...drzim otvorenim razne moguce dobre/ lose varijante ( jasno je zasto upozoravas na opasnost od toga). Nekim razmisljanjima prosto i mozes prizvati neke stvari...
Do sada je opstao taj deo mene koji se bori za spoznaju, a mislim da vera u njega i svesnost da je taj deo tu- itekako dovodi do pozitivnog ishoda napada, iako izaziva zestoke napade. Ko razume, shvatio je

.
Tako da reptil moze da podvije rep

, iako ne sporim njegovu snagu ( ali ne u meni)

...mislim da ipak postoji nacin da opstanemo... a sada sam i rekla kako mislim da je moguce, iako sam svesna da nismo bas na nekom zavidnom nivou .