Evo uspio sam da konvertujem s ovim alatom
http://convertonlinefree.com/, ali problem je sa embedovanim videom, probaj naci neki slican sajt, mozda uspije, kazem problem je jer formatiranje u wordu nije kompatibilno sa razlicitim aplikacijama, zato je najbolje koristi sto jednostavnije formatiranje.
Pogledao sam i drugu knjigu, jos jednom da pohvalim trud, lijepa je to kompilacija svih materijala koje smo imali prilike citati zadnjih desetak godina. Opet kazem, ja volim kad pisem da to djeluje malo ozbiljnije pa pratim taj neki klasicni stil formatiranja dokumenta, naravno da nije obavezno

Doduse, posto je kompilacija poprilicno ozbiljna, ja bih razmotrio opciju da neko od sljedecih dopunjenih i prosirenih izdanja ima malo ozbiljniji format jer smatram da su informacije ponudjene u knjizi od izuzentnog znacaja.
Takodje, u nekim sljedecim izdanjima, ono sto bih ja licno promijenio, mozda redoslijed nekih poglavlja, jer vjerovatno ce tu biti jos dosta materijala i bice potrebno organizovati da bude sto preglednije. Svidja mi se sto su navedeni i spomenuti skoro svi bitni izvori o kojim smo diskutovali na forumu godinama, i moglo bi se tu dodati jos linkova i izvora, tako da neke buduce generacije mogu imati jedan, mogao bih slobodno reci, alternativni udzbenik. Mozda to sada djeluje kao fikcija, ali ova knjiga me sigurno navela na jedno takvo razmisljanje.
Kada kazem udzbenik, uvijek se sjetim kapitalnog djela Vala Valerijana - serije Matrix knjiga, koja je definitivno knjiga koja mi je promijenila poglede na zivot iz temelja.
Tako isto smatram da bi neki buduci udzbenici trebali imati u referencama ovakva kapitalna djela da neke buduce generacije imaju kompletan uvid i laksi pristup trazenju istine.
Nakon svega, mogu reci da s obzirom da je ovo prvo izdanje, izgleda vise nego dobro, i uvijek postoji prostora za unaprijedjivanje.
Mozda sam ja pristupio i malo previse ozbiljno ovoj temi (a ti mozda malo opustenije), ipak sam zelio da dam na znacaju tvome radu i zalaganju, jer ja sam nisam uradio ni blizu ovoliko za zajednicu, iako znam da sam imao kapaciteta.
U svakom slucaju, sve pohvale i ako budem mogao biti od kakve pomoci, tu sam.