dorokusai je napisao/la:
Što se tiče blizanačkog sveta, citat iz glave "neorganska svest" u poslednjoj knjizi kaže: "Mnoštvo bića iz slobodnog svemira, entiteta koji poseduju svest ali ne i organizam, spušta se na polje svesti našeg sveta, ili na polje svesti našeg blizanačkog sveta, a da ih prosečno ljudsko biće nikada ne primeti. Entiteti koji se spuštaju na naše polje svesti, ili na polje svesti našeg blizanačkog sveta, pripadaju drugim svetovima koji postoje izvan našeg sveta i njegovog blizanca."
U starijim knjigama termini su drugačiji. Tamo je blizanački svet spomenut kao "drugi svet" paralelan ovom našem.
I sad, šta mi tu možemo?
Čime da izmerimo postojanje blizanačkog sveta a da je to sigurno tačno?
Mislim da imam tumačenje, to se tiče onog tajnovitog paralelnog bića (ne dvojnika!) kojeg možda ima svatko, ali ga rijetko tko nađe, a ako ga nađe ima ogroman izvor energije iz tog udruživanja.
Mislim da se to u drugim učenjima zove "shadow-self" ili biće iz "unutarnje zemlje".
E sad kaže da neoganska bića iz slobodnog svemira ili drugih svemira mogu okupirati i nas ovdje ili/i naše paralelno biće iz "unutarnje zemlje", a da to ne primjetimo.
Tu ima paralela sa Malanginom genezom, jer on dijeli svemir na fizički (organski) i nefizički (neorganski), ali izgleda da je situacija još kompliciranija.
U onom drugom učenju se ta podjela još proširuje! Materijalni svijet ima pored/iznad sebe svoj svijet svjetla (nefizički, anorganski) i antimaterijalni svijet kao protuteža ima svoj svijet svijetla, antimaterijalnog svjetla - crnog svjetla (opet nefizički). Iz ta dva nefizička svijeta svjetla su bića iz "slobodnog svemira".
To su 4 drveta života koja su raspoređena u križ naokolo po 90° i zajedno ih veže još jedan svijet na sredini koji vodi na višu skalu, to je ta "unutarnja zemlja" i denzitetno je višlje od ovog denziteta.
Takvih "križeva" ima mnogo i dalje se grupiraju u hijerarhije i isto tako jedni pored drugih i otud iz okolnih križeva dolaze anorganci iz drugih svijetova.
Evo shema:
http://img811.imageshack.us/img811/8601/0064o.jpgAko sam dobro shvatio to učenje, na ovom križu lijevo dolje, narančasto je materijalni svijet, plavo je svjetlosni neorganski svijet vezan za materiju.
Rozo je fizički antimaterijalni svijet, žuto je svjetlosni neorganski svijet vezan za antimateriju - crno svjetlo.
Na sredini tog križa je mali zeleni svijet koji veže ova 4, "unutarnja zemlja" gdje su paralelna bića?
Kad se ide u krupniju sliku, širi pogled, ti "križevi" se grupiraju u grozdove po određenoj geometriji i formiraju još veće grozdove koji sadrže i mnogo susjednih svjetova.... i tako još koji korak iznad... pa još ko zna koliko i kako.