Pantelija je napisao/la:
promatrač je napisao/la:
Primjećujem da je Laura jedina izbacila neki neki konkretan materijal na dan 21.12.2012. ili poslije a da se ne kosi sa onim rečenim prije, svi drugi veći kanali koje pratim šute.
Mora da nastavi posao jer živi od toga.
Gledajte, Lauru u bistvu finansira opozicijska politika, suviše je ona politićko orientisana. Ako bi ona proširivala demokratiju bilo bi okej, ali ona proširuje konzervatizam.
Kako to?
Ona dosta govori o politici manipulacija.
ali dali ona bilokdje kaže, da trebamo biti aktivistićki i pridonašati ka dobrom za sve u društvu?
Ne, ona umjesto toga servira obrazac, da trebamo izklopiti TV, medije itd... i da trebamo ćitati (njene) knjige. Tako se gradi na razcjepanoj personalizaciji: osobna izolacija i maštanje u vjeri za buduću dobru budućnost, a apatijom i neangažiranostjom pridavati na opstojeći status quo elitama = konzervatizam.
Pratio sam i temu ili više tema koji ste ji pisali i upitali je svi vi, koji niste banani sa Css na temu Ex Yuge/suvremene balkanske situacije. Nije davala dobrih savjeta - ćak ji je tema smetala. Ako ona istinski želi ljudima pomoći, barem pozitivno treba dopuštavati, da ljudi na njenom forumu izlagaju njihove stvarne životne probleme.... Ne možeš furati filozofije bez kontakta sa bazom. To znaći puno svega. Servira ono, što joj vele oni, koji su je lansirali u cjelom tom vremenu - a pridaje malo modernog new agea i to je to. Nisam rekao, da ona je ništa od ništa ::::: to je u biti varka new agea = uz istinu podvaljuje još puno drugih etiketa zbog odanosti odrijedjenoj eliti, koja ga izza zavese lansira.
Ako malo pretražujete, ipak postoje dokumenti, ko je svo to vrijeme finansirao njenu Quantum future udrugu ali zauzvrat naravno - ona treba nešto raditi.
Poruka za interni krug ćitalaca foruma:
meni se jako dopade, da ovdje u našoj sredini i našom krugu ima puno ljudi, koji ste inaće pratili i još uvijek pratite dobre duhovne teme pa pratili ste i kanalizirane knjige. Ali medju vama ima dosta adekvatnih autora, sa svojom dubinom razumijevanja, metodama, folozofijom, to mi se vrlo svidja. Nekvi ste istinsko vrlo dobri i iskreno autentićki - to je i po mom mišljenju najbolja varianta i važi za naš prostor!