@
galaksijaHvala...
@
CartmanNamerno sam i napisao , kako bi znali da nije do toga i da sam svestan 'delovanja' te drustvene okoline na mene , tako da sam iskljucio sve sto ima bilo kakve veze za 'brbljanjem' sa strane koje mi ne dozvoljava da napredujem.Tako da sam iskljucio razne potrebe (dokazivenje , isticanje , 'predstava o meni' , umisljenost , zamisljenost , potreba da se 'pripada' necemu (porok , sekte , 'verovanja')) i ima jos cega...I opet ako pomislim da sam 'savrseno' sve sredio , preispitujem se sve dok se ne 'ocistim' jer ne zelim da se odma povuce zavesa preko onoga sto jesam a 'zavesa' je ono sto mislim da jesam a ne ono sto stvarno jesam.I to me je dovelo u ovo sto sada jesam...
'Proverio sam , nije do mene.Ego je 'miran' , ne izmisljam situaciju , niti se identifikujem sa njom.Znaci do mene je sve u redu , bez iluzija.'
@
HO_OPONOPONO...
@
Samo takoOvako , da dam kracu i jasniju verziju.
Sve je teklo normalno i tako dogodi mi se da zapadnem u neko stanje koje me drzi oko par sati u kome nemam svesti tj. moc nad sobom.I kao 'posmatrac' svestan sam te situacije ali u glavi kao da se nalazi neki kabl koji ne mogu nikako da otkacim i svesno nisam pri sebi.Jednostavno posmatram sebe ali to nije moje , nije to sto u stvari jesam.Kao da sam se popeo visoko a na meni se nalazi sve vise kamenja i sve postaje teze.
@
vjetarRazumeo sam.Ali ovo ispod bas i nisam.
Naravno vi ste u ovome verovatno mnogo duze od mene.Tako da moram da kazem da i nisam bas razvijen u svemu i nemojte pogresno da razumete ako se nekad lose izrazim.
Verovatno si hteo reci da sam neke stvari sa 'namerom' napisao , kao da sam ocekivao neku vasu reakciju ili vec nesto.
Radi o tome sto posmatram ali ne mogu da otkinem taj 'kabl' (rekao sam nekom iznad)
mogu videti da li nesto utice na moje misli , mogu videti to 'stablo' zajdno sa granama i cvetovima ali ne mogu da ga jednostavno 'iskljucim' kao 'misao ili pojavu' , to je bio problem.To sam juce shvatio nakon citanja nekih tekstova sa ovog sajta , tacnije tehnika SIMBAD.Razumeo sam kako funkcionise , modifikovao na nacin koji mi odgovara i sada i ovog trenutka odrzavam u sebi kao neki filter koji cisti.
Tako da je to resenje problema.
I jos , jedini razlog zasto sam rekao ono ('Ego je 'miran'
, ne izmisljam ...) svrha toga je bila da nebi bilo postova kao sto je postavio
Cartman(Bez uvrede) samo nisam zeleo da se ljudi posvete mojim godinama vise nego mom problemu.
Tako da ko je hteo , razumeo je.
vjetar je napisao/la:
Moram ti isto tako priznat da imam "osjećaj" kako si neiskren u gornjem postu, i to ne samo onako gurđijevanski nesvjesno, a što se da išćitat u ovom parafu,
Proverio sam , nije do mene.Ego je 'miran' , ne izmisljam situaciju , niti se identifikujem sa njom.Znaci do mene je sve u redu , bez iluzija.
nego i svjesno i namjerno, no to je ipak samo moj osjećaj koji ne mora imati puno veze sa stvarnošću.
U medjuvremenu dok sam pisao , postao je nesto i
samo tako pa cu odma ovde da odg.
@
Samo takoNe zelim da se raspravljam , svi imamo svoje misljenje i u redu je.Samo sam hteo da znam kako ovo da resim , resio sam i to je to.
I procitaj sta sam napisao pod
@
Cartman@
vjetarIzvinite ako sam nekog uvredio , nije bilo sa namerom.
Resio sam problem , SIMBAD tehnika je pomogla i naravno jos neki tekstovi sa sajta , zahvalan sam njihovim autorima.Cela galama oko ovogajesto sto 'to' taj, kanal/kabl nije bilo ovoliko 'izdrzljiv' kao i pre , tako da sam sad stvarno osetio.
I hvala na odgovorima i paznju koju ste posvetili temi

.