Sjenko je napisao/la:
Mislim da je ova podjela o kojoj pričaš na niži srednji i viši, zapravo podjela astrala. No 4d bi bio i ono što je iznad astrala, nešto kao sfera vanjskog vremena. Nikad nisam volio takve podjele, jer su te stvari apstraktne i ne podliježu potrebi uma da ih klasificira i popiše.
Ne znam ti za book of enoch, nemogu se uopće sjetiti u kojem sam ju ja formatu čitao/slušao/gledao.
da ima astral,4d,etericno i jos nesto.Cini mi se 4 stvari.Prico je swerdlow o tome.Prosto je neverovatno kako uvek cujemo za neke demone i negativne entitete koji nam usisavaju energiju a gde su andjeli? Zasto nikad ne cujemo nista o njima? Zasto niko ne bude zaposednut od strane andjela i da siri ljubav...da vidimo i drugu stranu medalje.
http://bible.cc/john/11-25.htmMislim da je verovanje u Isusa dovoljno i osnovna stvar koju bi trebali da uradimo, naravno i verovanje u Boga.Pravo Boga, tvorca a ne kvazitvorca Lucifera tj.Satanu.Mislim da je isus bio otelovljenje boga u ljudskom telu a ne da je bio iz visih dimenzija kako govore new ageri.
Zapamtite sta je rekao "sve sto mogu ja, mozete i vi i jos vise"....E sad luciferijanska doktrina je da te ubedjuju da si ti BOG i da pravi tvorac ne postoji tako da new age je vrlo primamljiv zbog toga i ljudi se osecaju veoma prijatno kad cuju da su oni "bogovi", naravno tad zaborave pravog tvorca i odu na put kojim ih vodi new age.Odsviraju ih kao violine, isto je ona komanda Ashtar koja kanalizira "pozitivne" vanzemaljce.Pa grejsi i reptili su najveci lazovi ikada, oni ce ti rece ono sto zelis da cujes, odsvirace te kao harfu i bacice te ko opanak.Oni ce se predstaviti kao plejedanci,nordijci,vegani itd..
Ovo sam procitao iz gnostickih tekstova:
"Zle sile smještaju čovjeka u materijalno tijelo kako bi ga držale zatočenim, te stvaraju ženu
i seksualnu žudnju kako bi se ono božansko čim više raspršilo i otežalo mu bijeg."
Mozda razlog zasto je Tesla izbegavao da se zeni je upravo taj? On je rekao da zene otimaju muskarcu energiju.
Aj ako neko moze da baci neki komentar na to.Zvuci vrlo bizarno.
p.s. hvala Pantelija.