Sada je: sub maj 10, 2025 11:49 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 114  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vicevi, šale, zabava...
PostPostano: sub okt 20, 2012 6:16 am 
Član foruma

Citat:
Dva slona po prvi put vidjela jednog golog muskarca.
Gledaju ga gore, pa ga opet gledaju dole, pa se sa nepovjerenjem pogledase :roll:
Ma kako ovaj dovraga dobije svoju hranu u usta

Zato je toliko manji od slona. :rofl
Neuhranjen.

Vrh

PostPostano: sub okt 20, 2012 9:54 am 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: pon okt 22, 2012 9:11 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: uto okt 23, 2012 11:21 pm 
Član foruma

Eto, nekim pukim slučajem sam došao do ovog linka i čitajući članak skoro umro od smijeha.

Mislim, šta ljudi neće sve prosrat i ostat živi, to je nevjrojatno.

http://www.vestinet.rs/video-2/vatikan-u-saradnji-s-nasa-om-izgradio-teleskop-l-u-c-i-f-e-r

Vrh

PostPostano: uto okt 23, 2012 11:32 pm 
Član foruma

bilo bi mozda bolje da je napisano" Sljedbenici lucifera izgradili novi teleskop "lucifer"
:angel4:

Vrh

PostPostano: sri okt 24, 2012 9:17 am 
Član foruma

HO_OPONOPONO je napisao/la:
bilo bi mozda bolje da je napisano" Sljedbenici lucifera izgradili novi teleskop "lucifer"

haha Ali smiješna je akrobacija na temelju koje su došli do kratice L.U.C.I.F.E.R. iz naziva koji ima još 5-6 riječi, zatim autor članka ne zna razliku između astrologije i astronomije, a uz sve to ako taj Nibiru i postoji, može se pratiti sa već ppostojećim teleskopima.

Vrh

PostPostano: sri okt 24, 2012 10:30 am 
Član foruma

Novi je napisao/la:

Dafuq did i just read?

Razina pameti u tom članku je... wow, mislim da net.hr ima konkurenciju.

...

I u ime toga, proslavimo sa jednom veselom pjesmom:

Vrh

PostPostano: čet okt 25, 2012 11:06 pm 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: pet okt 26, 2012 9:09 pm 
Član foruma

Pita mali cigo tatu
-Tata što je to demokracija?
-To ti je sine jedna jako dobra stvar, ovi bjeli rade a mi dobivamo pomoć na ljepe oči i uopće ne moramo raditi.
Pa kaže mali cigo :A nisu onda ovi bjeli ludi na nas?
-Ma jesu ali ti je to onda več rasizam

Vrh

Naslov: Japanski za početnike
PostPostano: pet okt 26, 2012 9:37 pm 
Moderator

Moj otac je u kupatilu = Tatami Setushira

On voli šljivovicu = Piyeraki Yudo Yaya

Vrijeme je da krenem = Odokuchi

Lijepo što ste svratili = Idikuchi

Odspavaj malo = Idikuchi Ubisowu

On se šali s vama = Ate Zayebawa

On ne može da ostavi cigarete = Nasugushi Kokopushi

On ne predstavlja pretnju = Neka Migaduwa

Mislim da smo se izgubili = Yao Kudasada

Trebalo bi kupiti krumpir i mljeveno meso = Yedemi Semusaka

Prijatno = Malodishi

On se toga plaši = Nemamuda

Svekrva = Wadidushu

Imamo ženu za direktora = Namadisha Imapitzu

Gatara = Chiribuchi Ryba

On voli gledanje u karte = Ochegatta

On ne vjeruje u vradžbine = Nechegatta

Konobar = Nacugiwara

Vrh

PostPostano: sub okt 27, 2012 12:56 am 
Član foruma

Ovo bi moglo i pod manipulacije hehe

http://www.vecernji.hr/vijesti/na-rtl-u-prijenosu-uzivo-teleportirali-skupinu-turista-clanak-468461

Vrh

PostPostano: sub okt 27, 2012 10:04 pm 
Član foruma

http://9gag.com/gag/5697518

gnjoc gnjoc hehe

Vrh

PostPostano: ned okt 28, 2012 6:08 pm 
Član foruma

slika

Vrh

PostPostano: pon okt 29, 2012 2:57 pm 
Član foruma

http://news-bar.hr/news/u-hrvatskoj-se-otvara-prva-placebo-bolnica/

Vrh

PostPostano: pon okt 29, 2012 3:52 pm 
Član foruma

Lete otac i sin vampiri. Kaže otac sinu:

- Sada ćemo sletjeti u jedno selo, pa posisati krv ali izabrat ćemo samo nekoliko ljudi, pa u drugo, pa opet posisamo malo krvi, pa u treće...

Pita sin oca:

- Što ne sletimo u jedno selo i svima posisamo krv odjednom?

A otac odgovara:

- Sine, mi smo vampiri, nismo BANKARI !

:?

Vrh

PostPostano: uto okt 30, 2012 4:45 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: uto okt 30, 2012 6:12 pm 
Član foruma

http://www.poslovni.hr/after5/najjace-na-svijetu-skoti-proizveli-pivo-sa-65-posto-alkohola-219935

:occasion5:

Vrh

PostPostano: uto okt 30, 2012 9:28 pm 
Član foruma

:rotfl:

Vrh

PostPostano: sri okt 31, 2012 9:36 am 
Član foruma

Sirius91 je napisao/la:

:rotfl:

Nisam dovoljno razumeo ali cini mi se da bi ovo neko mogao i da prevede.

Vrh

PostPostano: sri okt 31, 2012 10:13 am 
Član foruma

poporitopopone je napisao/la:
Nisam dovoljno razumeo ali cini mi se da bi ovo neko mogao i da prevede.

http://www.4dportal.com/hr/paranormalno ... nu-na-iran

Plejadanci (dobronamjerni vanzemaljci) izvijestili su da su oborili američki interkontinentalni balistički projektil u ponedjeljak 8. studenog 2010. godine, preko Tihog oceana, s kalifornijske obale. Projektil je bio usmjeren na Iran, a prema SAD-u, bio je namijenjen za pokretanje rata na Bliskom istoku.

U srijedu 10. studenog 2010. godine, Russia Today u Washingtonu je objavila vijest o incidentu. TV insert kruži na internetu kao video zapis od četiri minute pod nazivom "Vanzemaljci oborili kalifornijski projektil"

U nastavku slijedi cijeli transkript ovog videa. Voditeljica Russia Today-a razgovora sa visoko rangiranom osobom Plejade koja se zove Colleen Thomas.

RT: Rekli smo vam o mogućem projektilu, raketi ili možda avionu, koji se vidio u blizini obale Kalifornije (SAD) u ponedjeljak (8. studenog 2010.) Danas još uvijek ne postoje mnogi odgovori na to što je to zapravo bilo. Ali jedna žena kaže da ona ima neke odgovore. Bit ćete iznenađeni kada saznate odakle ona dobija podatke. Colleen Thomas je administrator doma zdravlja, fizičar, koja se specijalizirala za znanost stvaranja. Ona je majka rase dobrih vanzemaljaca ovdje na Zemlji, zvanih Plejadanci. Ona kaže da zna što se točno dogodilo s tim projektilom. I sada mi se pridružuje ovdje u Rosevilleu, Kaliforniji. Colleen, mnogo vam hvala što ste nam se pridružili. Prije svega, recite mi što znate o tome što se dogodilo s tim mogućim projektilom.

Colleen Thomas: To je bio... Čula sam, kao što je bilo, dok sam spavala, da je to bio ispaljen projektil... Predsjednik Obama pokušava započeti rat s Iranom. Plejadanci su bezopasno oborili raketu u more i onda, sinoć (utorak 9. studenog 2010), iz San Diega, naša vlada je ispalila još jedan ICBM ovog puta na Plejadance. No, Plejadanski brodovi su u stanju promijeniti svoju gustoću i učiniti sve moguće stvari koje ti ljudi na ovoj planeti nikada nisu mogli niti zamisliti, a raketa može proći ravno kroz njih, a da im ne naškodi, a također oni ju mogu i izbjeći, ako su htjeli samo pobjeći. Ali... zaista je glupo misliti da možemo preuzeti rasu koja je tu bila mnogo, mnogo, mnogo milijuna eona prije nego reptili.

RT: I kratko, Colleen, neki ljudi možda ni ne znaju točno tko su bili Plejadanci, pa zašto bi predsjednik Obama želio ispaliti ICBM na Plejadance?

CT: Jer su oni ovdje da spase ljudska bića koja su porobljena na ovoj planeti i natjerana u paradigmi super-oligarhije koja favorizira grupe Bilderberg i Illuminate, te je potpuno i sasvim bez savjesti prema ljudskim bićima. Oni nas namjerno truju kako bi nas natjerali da moramo kupovati lijekove, tako da oni mogu zavezati naše jadne male živote na lijekove za naše... znate... staračke dane. Nema potrebe za nas da budemo u fizičkom stanju u kojem smo sada. Ali oni su ubacili Chemtrailove... u dosluhu s BP... British Petroleum... stavili su kemikalije u mlazno gorivo a te kemikalije završavaju raspršene u ovim trenucima kao čestice koje padaju dolje na našu hranu, na naše usjeve, i u našu vodu. U Chemtrailsima tu je litij, tu je i fluor i mnogo drugih teških metala koji su raspršeni u zraku kao kukolj, tako da američka vlada može razgovarati s nekom drugom, bez slušanja drugih stranih zemalja. Oni znaju da su ove stvari otrovne za nas, ali tu je novac u trovanju nas, i tako oni rade u dosluhu s farmaceutskim tvrtkama, s tim stražnjim vratima ponude - mijenjanjem zakona i čineći sve pogodnim za te ljude, ali ne i povoljne za ostale ljude. Ljudi su samo trgovina za te ljude, kao što su također i samo meso tim ljudima. Oni ne samo da nas ubijaju i jedu, nego oni još prodavaju naša mrtva tijela na tržištu mesa svoje vrste koja prolazi ovdje svakih pedeset godina... i tu sam informaciju dobila osobno od agenta CIA-e.

RT: I, znate, znam da ste rekli da imate kontakt s Plejadancima. Koliko često razgovaraju s vama, te što još kažu o trenutnoj situaciji u SAD-u sada? Ili o recesiji? Priča se kako nas je Kina nadmašila u gospodarstvu. Ja sam znatiželjna što Plejadanci imaju za reći o svim tim pitanjima, također.

CT: Oni rade u korist mira na ovoj planeti i u korist iskorjenjivanja nas od drakonske / reptilske zaraze. Kina je zapravo sinoć ispalila EMP oružje u Tihi ocean (utorak 9. studenoga - srijeda 10. studenoga 2010). Njegova meta je bila američki ratni brod pun borbenih zrakoplova, i to je bilo na putu prema Kini, a to apsolutno uopće nije dobro. Tako je Kina onesposobila brod sa EMP oružjem. Proveli smo većinu noći, sinoć, evakuacijom svih onih koji su bila na tom brodu, jer je bio potpuno mrtav - nema elektronike i uopće nije preživio EMP puls.

RT: Wow. Pa to zvuči kao da ste imali pune ruke posla ovih dana, bili ste vrlo zauzeti, a Plejadanci definitivno zvuče kao da imaju zanimljivu analizu o tome što se događa ovdje u Sjedinjenim Američkim Državama, i širom svijeta. Colleen Thomas, upraviteljica doma zdravlja, ja stvarno cijenim vaše vrijeme s nama. Hvala vam puno.

Emitiranje Russian Today-a znatno je točno. Rusija je jedina glavna nacionalna vlada na Zemlji koja trenutno radi u suradnji s dobronamjernim vanzemaljcima. To je jedan od razloga zašto je ruska pristupačna kosmosfera (Tesla) bila tako učinkovita u obrani od američkog nuklearnog vojnog neprijateljstva u posljednjih nekoliko godina. Rusija ne bi emitirala televizijsku priču o vanezmaljcima kao niti SAD, osim ako su bili uvjereni u istinitost ove priče glavnim detaljima.

Colleen Thomas je pravi i pouzdan Plejadanski kontakt i dobro je poznat po drugim utvrđenim Plejadanskim kontaktima širom svijeta. Kada je TV voditeljica Russia Today-a rekla da je Colleen Thomas "majka rase dobrih vanzemaljaca ovdje na Zemlji, nazvanih Plejadanci", voditeljica je artikulirala jednu ezoteričnu istinu. Colleen Thomas je lik majke Plejadanaca i nosi autoritet i pečat ženske energije na isti način kao što je, primjerice, Anne Bellringer, koja je također visoko rangiran Plejadanski kontakt.

US ICBM je bio usmjeren na Iran s namjerom pokretanja rata na Bliskom istoku. U stvari, na ponedjeljak ili oko ponedjeljka, 8. studenog 2010. godine, ukupno su osam američkih interkontinentalnih balističkih projektila lansirana na Iran od strane Amerike. Svaki od njih bio je onemogućen od strane visoko razvijenog rada na plejadanskim brodovima.

U utorak navečer 9. studenog - srijeda 10. studeni 2010., nakon što je Kina je ispalila EMP oružje na američki neprijateljski ratni brod u Tihom oceanu, te ga onemogućio, Plejadanci su ponovo bili upleteni u to. Oni su evakuirali američkog vojnika iz ratnog broda. Osoblje američke mornarice je sada sigurno na plejadanskim brodovima i rečeno im je da će "pohađaju školu letenja".

Tu je sličnost ovdje između toga što se dogodilo u Tihom oceanu u studenom 2010., te onoga što se dogodilo neposredno nakon 9/11. Tom prigodom su Plejadanci evakuirali ljudske zatočenike iz "terorističkog" zrakoplova te iz Blizanaca. Ti evakuirani ljudi (na tisuće njih) su živi i danas, a također su na brodu Plejadanaca. Rečeno im je da će "pohađati tečaj povijesnog sudara temeljen na istini".

Tu je, međutim, jedna točka u kojoj je Colleen Thomas mogla iznijetii zastarjele informacije koje je izjavila za Russian Today. Ona govori o inter-planetarnoj reptilskoj trgovini ljudskog mesa. Ono što kaže ovdje je sigurno istina ali do oko prije petnaest godina. No, kada su Anunnaki promijenili stranu sredinom 1990-ih, nakon mira u Ankari, i napustili Zemlju za njihovo dobro, ova trgovina mesom je prestala.

Ali bi, međutim, trebali imati na umu da još uvijek postoje mnogi 3D reptilsko-ljudski klonovi na Zemlji koji rade zapadni kabalski plan u domenama obrazovanja, medija, religije, politike, bankarstva, prava i vojske. Ovi bezdušni, ali površno vjerodostojni operativci nisu ništa više nego inteligentni roboti, sastavljeni od mesa i stroja. I oni su zadržali brojne gmazovske navike. Oni moraju redovito piti ljudsku krv kako bi zadržali svoje reptilske značajke skrivene od ljudskih pogleda. Oni koriste ljudske tjelesne tekućine i dijelove ljudskog tijela u svojim sotonskim crnomagijskim ritualima. I privatno, oni su kanibali.

.....

Ima svakakvih pizdarija na televiziji i opčenito na vjestima, ali ovo je dno dna. Možda su koji detalji onako..točni, nazovimo ih tako ali čisto način na koji je sve to prezentirano i sam sadržaj koji je debelo new age..ono.. :rofl a ova voditeljica, čisto iz pokreta tijela se da izčitati "okeyyy..you are nuts"

:toothy2:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 114  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.