Sirius91 je napisao/la:
Kakva je to veza, recimo o karmi.. Što je karma? to se pitanje pitate u vama. Zatvorite oći i samo vam odgovor uleti u um iz vanjskog izvora, ili možete pitati jednog običnog psa. Apsulutna će stvarnost djelovati preko njega, recite mu da zalaje ako je odgovor točan ili kriv.
Java je napisao/la:
Nisam "znao" da ih imam. Neke sam "osjećao" ali kako je bio implantiran um, duh, duša i tijelo te kako su te komponente bile razdvojene i bez unutrašnje komunikacije nisam mogao da to što "osjećam" pretočim u saznanje da ih imam. Nisu svi implanti fizički. Većina ih je eterična. Neki su mehanički, drugi su "organsko"-mehanički a treći su "organski". "Organski" u smislu da su na neki način "živi", da rastu i da se razvijaju. No, ovo je samo moj uvid koji ne znači da je to tako. Potrebna su dalja istraživanja ili svedočanstva da bi se implanti u potpunosti shvatili.
Jack987 je napisao/la:
Šta su implanti?
Implanti su spiritualni limitirajuci uređaji i vibracione barijere koje blokiraju naš spiritualni progres. Implanti kreiraju lažne slike stvarnosti u našoj svijesti. I na taj način sprečavaju pristup našem Univerzalnom umu i svijesti.
Spiritualni limitirajući uređaji?
Da. Vanjski kontrolni mehanizmi koji nas zadržavaju u dualnom realitetu.
Dualni realitet?
U momentu odvajanja od Univerzalne svijesti i prirodnih energetskih izvora, postali smo bića koja svijet vide u polarnom realitetu: dobro i zlo, crno i bijelo, prijatelj ‑ neprijatelj. Bića koja zive u iluziji da su odvojeni od Univerzalnog Uma i Stvaraoca su bića koja žive u dualnom realitetu.
I koji bi tu bio problem?
Problem je sa energetskim punjenjem. Biti odvojen od Univerzalne energije znači da treba naći druge izvore energije. Za bića iz dualnog realiteta najbolji izvor je ostvarivanje kontrole nad drugima. Manipuliranje drugima. Time se oni hrane.
Čini se da nasa Planeta obiljuje tim sekundarnim izvorima energije?
Ratovi, bolesti, podvojenost, neznanje, manipulacija masama, mržnja, negativne emocije, lista je beskrajna.
Dobro, nazad na implante, ko je njihov autor?
Tri grupe vanzemaljaca: Grejsi, Reptilijanci i Drakoni.
Problem kod "zatvaranja očiju" i takvog pristupa traženju odgovora je u tome što u zavisnosti od stepena povezanosti sa "matičnim entitetom" highlightovanog "svetog trojstva" (mada to trojstvo ni slučajno nije ni alfa a ni omega priče -
niti su jedini) može stići i odgovor koji je sve a samo ne istina, upravo usled dejstva toga što Sirius opisuje kao "hive mind". Drugim rečima, da bi se to moglo koristiti kao metod je potreban određen stepen odvojenosti od te vrste svesti/energije - i priključivanja na onu drugu. Zar tako ne radi svako ko pokušava da dođe do istine - ali stižu do najrazličitijeg smeća umesto do suštine?
"Implanti" tu igraju ogromnu ulogu - i slažem se da je Simbad najbolji alat koji imamo trenutno. Predlozi za rad koje je Jonathan izneo su isto odlični, ali ne može se doći do rezultata tako na preskok, drugim rečima - ukoliko pokušamo "komunicirati" na taj način koji je Sirius predložio bez prethodnog uklanjanja implantata, smetnji (Simbada - ili uviđanja da problem postoji, ili ukoliko nismo dovoljno blizu toga (Jonathanova "Phase 1") - dobre su šanse da iskomuniciramo ono što uopšte ne postoji - drugim rečima, produbimo zajeb - jer je naša veza sa samim sobom, i sa "duhom" zakrčena raznim instaliranim smećem i previše slaba da bi smo prepoznali poruku, bilo kroz nas same - bilo kada stiže spolja.
To ne znači da nije moguća komunikacija na taj način bez prethodnog "čišćenja", nego samo to da određeni preduslovi/unutrašnje usmerenje moraju postojati. Neki to zovu i "unutrašnjim vidom" ili intuicijom - tada se "čišćenje" pokrene i bez bilo kakve tehnike. Ali rad na taj način može biti mač sa dve oštrice.
Za sada, to su dve metode koje se meni čine kao poprilično validne. I sam sam na taj način došao do suštinski istih stvari o kojima Sirius ovde govori - isto bez bilo kakve veze sa nekim od tih ljudi.
Kad smo već potegli Jonathana - način na koji se takva komunikacija odvija je prilično detaljno opisan u trećoj seriji njegovih videa (
Phase 3 - Comunication ), tu je isto izložen i način na koji ta druga vrsta svesti komunicira i deluje kroz ljude. Taj metod se ipak jako teško može primeniti pravilno bez prethodne "pripreme" i uvida da nešto u paradigmama koje nam se nameću - jako gadno smrdi.
Sirius91 je napisao/la:
Edit: Bitna stvar;
Ona slika od Obame koju sam stavio.. nekoje poruke nisu tamo, tj. projekcija je. Mozak jednostavno prepoznaje linije koje čine određena slova, ne mora niti nije sada u pitanju da su SVE poruke koje sam označio u toj slici zaista subliminalne poruke, ali kako god, linije koje čine ta slova su tamo - a podsvijest pamti detalje koje mogu biti skriveni budnom umu..dakle, tamo su i čine te linije i te linije zatim čine ta slova, skrivene poruke ili ne, one su tamo. Na vašem mjestu, ako je samo jedna od svih tih označenih poruka zaista namjerno tamo stavljena, napravljena da je prozirna i tako stopljena sa slikom, dakle ako je samo jedna riječ u toj slici koju sam označio zaista subliminalna - ja bi se na vašem mjestu zabrinuo. Evo, samo toliko. Samo sam napisao ovo jer neću da sad svi misle da su baš sve subliminalne, jer postoji mogućnost da nisu..to je sve.